icon

Svokra mi robí peklo

30. jan 2021

Ahojte prosím povecte či je toto normálne alebo nie lebo ani mojim rodičom to nepríde v poriadku a chytili úplne nervy.. nechcem to tu všetko rozoberať už som tu raz písala že sestra a matka môjho snúbenca mi robili peklo kľudne si to nájdite v diskusii ak to tu niekde ešte je.. a včera mi jeho mama začala vypisovať že ona si syna berie domov že nech sa o mňa starajú rodičia keď sú prachaty a kraviny ale na prekvapenie môj snúbenec už dostal strašné nervy zavolal jej strašne jej vynadal že ešte jedna správa či už od jeho sestry alebo od nej tak na nich podáme trestne oznámenie že či si uvedomujú že som tehotná a stres mi nerobí dobre na to nám napísala že si vybral rodinu a že už ho nechce vidieť a zbohom.. blokla nás všade na sociálnych sieťach čísla všetko.. moja mama si dnes pozrela jej profil na Facebooku pretože ju ešte dávnejšie žiadala o priateľstvo ale nepotvrdila ju ale dnes sa pozrela a videla u nej na profile ako si v kuse pridáva svoje fotky a fotky s jej dcérami že moje dcerenky moje lásky a takto.. no neviem skôr by som sa hanbila že som si odpísala vnúča aj syna a nie ešte takéto niečo pridávať.. píšem sem lebo sa nemám kde zveriť a dosť ma to trápi aj voči snúbencovi pretože aj keď to nedáva na javo ale trápi ho to..

Strana
z2
mariejenka
31. jan 2021

Mna rozosmialo že...idem si po syna😂😂😂😂 neviem kde šiju perinky,pre dospelých chlapov🤣🤣🤣 jaaaj trapna je ta pani mama, tvojho snúbenca.
On mal davnk oci pretriet, friskom by som na vasom mieste vybavila na úrade svadbu. Lebo aj to je voda na myln pre pani,ze nie ste svoji. Lebo podla mna,prejde par týždňov a ozve sa synovi.
A ako moze ti byť, ľúto priateľa,ue ho mama "odstrihla" , porozprávajte sa spolu,vzdy mu naznac že ta to mrzí,ale vina neni na vasej strane.

mariejenka
31. jan 2021

No, prečítala som si komentár,ze ti pisala ...ze kopať do brucha,kym nepotratis!!!. Ak je toto pravda, uložiť sms, alebo si vyžiadať výpis od poskytovateľa siete. Aby som mala dôkaz. A nikdy by moje dieťa nevideli. Ani keby po tehotenstve sa obrátili,a chceli kontakt.

thewitch
31. jan 2021

Nerieš to... Otvorene nerieš to, snúbenec sa postaral o kľud ako vedel a už vás nebude pravdepodobne otravovať... Áno na jej mieste by som sa ja hanbila takto do syna a jeho priateľky tehotnej vŕtať 😔 len sa im vyhýbajte a nech vám ani nenapadne sa udobrovať po čase ani keby neviem čo šľak ju trafil alebo ona ak by naraz prosíkala.... Na takéto niečo treba mať nadhľad a vyhýbať sa takýmto ľuďom neprajným. Len bud rada že to nemusíš riešiť tvoja svokra je nejaká zakomplexovaná tak ju nerieš viac prosím lebo urobí viac škody ako úžitku 🙏 daj na moje rady

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
maris5
1. feb 2021

Keby mne niekto takto vypisoval. Zablokovala by som ho vsade. Na FB, v telefone a este by som zvazila TO za vyhrazanie. Na necakala kedy mi opat napise.

lucilucik20
5. feb 2021

Tak co uz na to povedat, su to strasne dobri a mili ludia, ti tvoji svokrovci...uprimne nezavidim. Ale super je, ze partner je na tvojej strane. Lebo casto je to opacne.

clementisa
5. dec 2024

Bože môj môžeš byť šťastná že si ťa blokli načo ich riešiš na FB sa hrajú na šťastnú rodinu a ty im to ešte hltáš vykašli na nich ži svoj život

Strana
z2