icon

Svokra mi totálne lezie na nervy

30. dec 2021

Aj vy máte svokru co vám totálne lezie na nervy? Ste u nej na návšteve a ani sa s nou poriadne nebavite? Už som s nervami v koncoch a stále keď ku nej prídeme sa to x krát opakuje. Sme si nesadli, mame rozdielne názory a iné to ani nebude. Pochopiť ma v ničom nedokaze, tak uz s nou nenadvazujem žiadne rozhovory.

Strana
z2
dskjhfdlkdjhl
30. dec 2021

@vespertine vidis, a pre tu svokru tiez narocne, ked tam pride zduta nevesta-takze to nie je take jednoduche, ze len nevesta je na tom zle. Treba urobit ten prvy krok a nezduvat sa. Ja mam svokru, o ktorej by som mohla napisat roman a bol by to trhak, ale odkedy som sa ja nastavila tak, ze ja sa rozhodit nenecham, tak je to v norme. Nie je to moja kamoska a nikdy nebude, ale viem s nou vydrzat tyzden, ked musim.

orangiiina
30. dec 2021

@elizabet173 ale povie, je na mojej strane, aj svokor, ale ona je taka povaha, neuvedomuje si to, nemôže si pomôcť. Taka ista je aj jej mama - babka. Ja to viem, aj sa snažím kvôli svokrovi a mužovi bratovi, ale vždy odchádzam s plačom. Povaha ľudí sa neda zmeniť.

vespertine
30. dec 2021

@dskjhfdlkdjhl Svokrin názor hlavne nepoznáme. Nemáme tušenie, ako a či vôbec je autorka na návšteve "zdutá". Ja ako svokra by som sa v prvom rade snažila, aby sa u mňa hostia cítili dobre. Toto je len domyslanie, ja vychádzam z autorkinych slov, nie z nejakých imaginarnych imaginarnej svokry, ktorú ani nepoznáme a ani nás tu neprosi o rady.

dskjhfdlkdjhl
30. dec 2021

@vespertine ja vychadzam z toho, co tu autorka napisala a sice, ze ona sa so svokrou bavit nechce-a tam je problem. Chapem, ze sa nemusime bavit s nahodnou babkou, ale ak sa jedna o matku mojho manzela, tak ta az taka nahodna nie je a ak tam mam byt tyzden, tak by som sa mala prekonat, ale zrejme na to clovek musi dospiet.

autor
30. dec 2021

@vespertine Joj ty si strašne zlatá osôbka, ďakujem múdro si to všetko napísala ❤

carambolos
Odpoveď bola odstránená
birika
30. dec 2021

pridam aj ja skusenost so svokrou, ktora uz nie je medzi nami - nikdy nebola u nas, nepamatala si mena nasich 3 deti, nevedela kedy mame meniny, narodeniny, nikdy nedala nasim detom darceky a ked sme prisli, vitala nas slovami "jaaj, ste prisli, ale uz vam ani nemam co dat, vsetko sme zjedli (v nedelu poobede). napriek tomu sme jej aj svokrovi vzdy na meniny, narodeniny, vianoce kupovali darcek, chodili sme na navstevu, deti sme viedli k ucte k starym rodicom z oboch stran (moji rodicia boli pravy opak). ked sme sa s muzom rozpravali, cudoval sa ze sa tak spravam - jednoducho, taka som. nemala som sa s nou o com rozpravat, ale vzdy som si vypocula zazitky jej susediek...a bola som posledna, kto sa s nou rozpraval v nemocnici - mala strach zo smrti - povedala som jej, ze s jej dobrotou pojde rovno do neba, na druhy den sa nezobudila 🙂 a stale na nu s detmi v dobrom spominame.....

deti95060810
30. dec 2021

deti pošli s ocinkom samých a máš pokoj...ty si zatiaľ oddýchni.

lejduska
30. dec 2021

Presne tak to je u nás, nie je to len generačný rozdiel, ale celkový životný štýl,ja biele,ona čierne, rozprávať sa rozprávame ale nie sú to duchaplne debaty keďže sme názorovo inde. Co je horšie, momentálne u nej aj bývame a všetko čo sa jej týka mi ide na nervy 🤢

laurika999
30. dec 2021

Mňa by tiež nebavilo počúvať o svokriných susedoch. Cudzích ľuďoch, ktorých ani nepoznám a ich aktivity ma nezaujímajú.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
momusik
30. dec 2021

Co je strasne daleko? Mne muz chodi domov kazdy vikend 1000 km v piatok,v nedele naspat

momusik
30. dec 2021

Teda na tyzden dva by som nesla k nikomu

otvorena
30. dec 2021

No čo už ,prejde toto obdobie aj čas ..

sylvester01
30. dec 2021

svokra je najlepsia studena

otvorena
30. dec 2021
janickacrazy
30. dec 2021

Veď urob nejaký kompromis, ty s malým tam budeš 2-3 dní a manžel môže ostať týždeň-dva. Ja nerada u niekoho prespavam, zvlášť teraz keď máme aj deti. Proste sú zvyknuté na svoje, ja tiež. Preto keď sme išli ku kamoske, čo býva 250km tak ráno sme prišli, večer domov. Ona sa veľmi čudovala, ale pre nás je to tak pohodlnejšie proste.

Strana
z2