Svokra navštevuje náš dom bez ohlásenia. Čo robiť?
Ahojte,
svokra má od nášho domu kľúče ešte z čias, keď nám chodila pomáhať s deťmi. Lenže deti už vyrástli a ona ich stále používa.
Už niekoľkokrát sa stalo, že sme prišli domov a ona bola u nás. Vraj len poliala kvety alebo niečo priniesla. Mužovi to nepríde zvláštne, mne áno.
Ešte som ja tá zlá keď chcem, aby sa dopredu ohlásila. Má niekto kľúče od vášho bytu/domu?
@anonym_autor raz by mi to svokra spravila už by kľúče nemala , proste aj ja sa vždy ohlásim keď idem k deťom alebo k rodičom , nikdy nejdem bez ohlásenia
@anonym_autor nase kluce ma aj svokra aj moj otec. Svokra zvoní a moj otec pride kedykolvek kľúčom si otvara sam. Viem presne kedy ide, pes ho ohlasuje radostným stekotom, lebo vzdy mu nieco donesie. A pride aj ked nie sme doma, nieco prinesie, najčastejšie nieco detom. Necha v kuchyni a ide prec. Nemam s tym problem ani ja ani muz. My tiez ked ideme k rodicom nezvonime a ideme dnu. Ved to je tak raz za 3 tyzdne.
Ani ked pomaha s detmi, nema co chodit neohlasene. To si nedovoli ani moja svokra, a ta je extremne nerespektujuca a nikdy nikoho nepocuvala, len seba. Kluce od nas ma, chodi len ohlasene, aj to najskor zaklope na dvere a potom si odomkne
Ved jej nechaj listok hned v chodbe, ze sa tesis, ze prisla, budes vdacna ked vyvesi pradlo a nestihas uvarit 6-chodove menu na veceru, tak ci nieco nezvrtne v kuchyni…bud bude chodit menej casto alebo mas navarene popratane🤷♀️ od nas ma kluce tiez kazdy, ale nikdy neprisli bez ohlasenia, pripadne vymente zamok a kluce nerozdavajte
@anonym_autor u nás maju kľúče moji rodičia, mali aj svokrovci a má aj sused a nikdy nikto v dome nebol bez ohlásenia. Ešte aj cez dovolenku volali, keď išli nakŕmiť psov a mačky 😳 Takže mne to príde choré, že sa vám tam promenaduje. Vymenila by som zámky a chlapovi tiež povedala svoje.
@anonym_autor Moja mama ma a myslim, ze aj manzelov najlepsi kamarat, ktory ma dom vedla nas. Nikto by k nam neohlaseny neprisiel.
nikto nema

ano vadilo by mi to, neznasam to. Vadi mi aj ked pridu ohlasene ale sami si otvoria lebo ved maju kluce. mi sme im ich dali keby nieco……a nie aby sa citili ako doma.