Svokra počas mojej dovolenky upratovala bez môjho vedomia našu domácnosť
Ahojte mamky, veľmi ma nahnevalo, že svokra počas mojej neprítomnosti bola v mojom dome a upratovala mi, pohybovala sa všade. Požiadal ju o to môj manžel, ale bez môjho vedomia. Pohnevala som sa aj s mužom aj s ňou. Osočili ma, že som nevďačnica. Mne vadí, že mi zasiahla do môjho súkromia bez môjho vedomia. Ja si radšej upracem sama, aj keď nestíham, tak upracem neskôr, ale mne vadí, ak mi niekto prekladá veci a upratuje môj bordel. Môžu sa na mňa hnevať, že mi to vadí, vraj som mala poďakovať!!!
Mám sen, že sa raz vrátim domov a bude tam generálny poriadok...ale teda oveľa radšej ako platená služba, než od svokry!!!
Aj mne by to teda varilo....súkromie mi je prednejsie ako poriadok...
A ešte máš byť vďačná...jasneeee
@vilavila dom asi patrí aj tvojmu mužovi, či? Vedela svokra že to to vadí? Ak nie nemáš právo sa na ňu hnevať. Pekne si to vyrieš s mužíčkom.
A načo sem píšeš? Aj tak neurobíš nič pre zmenu. Každý deň sú tu témy pribrzdených žien, ktoré žijú s mužmi, pre ktorých je mama a jej názory a želania navždy na prvom mieste. Takých mužov si dokonca beriete a rodíte im deti. Dobrovoľne. Nechápem teda tieto sťažnosti a výlevy. Takýchto mužov vám nepridelil súd. Vybrali ste si samé. Tak akceptujte, čo ste si dobrovoľne vybrali a v čom dobrovoľne zotrvávate alebo z takých vzťahov odíďte.
@vilavila tak ju požiadal tvoj muž nech príde, tak prečo si vynadala jej?
Na svokru sa nemáš prečo hnevať , požiadal ju tvoj muž . Jemu by som pekne vyčistila žalúdok . Teraz je v tom svokra naozaj nevinne
A načo sem píšeš? Aj tak neurobíš nič pre zmenu. Každý deň sú tu témy pribrzdených žien, ktoré žijú s mužmi, pre ktorých je mama a jej názory a želania navždy na prvom mieste. Takých mužov si dokonca beriete a rodíte im deti. Dobrovoľne. Nechápem teda tieto sťažnosti a výlevy. Takýchto mužov vám nepridelil súd. Vybrali ste si samé. Tak akceptujte, čo ste si dobrovoľne vybrali a v čom dobrovoľne zotrvávate alebo z takých vzťahov odíďte.
@melanta Práveže sa na začiatku taký vôbec nejavil.
Ano.si nevďačnica.
Ano.si nevďačnica.
@anonym_1018fb
@janinah žiadna normálna žena nepôjde upratovať do bytu alebo domu svojho syna za neprítomnosti celej rodiny bez predošlej dohody s nevestou. Či jej názor je absolútne nepodstatný?
Tvoja svokra má hrozne nevdacnu nevestu
@melanta Práveže sa na začiatku taký vôbec nejavil.
@vilavila zavolaj tvojho otca, nech príde poupratovať garáž tvojmu mužovi, aký bude happy. Sadla by som si s obodvomi a muža sa spýtala, čo ho k tomu viedlo a svokry, či jej niečo hovorí súkromie a prečo sa nespýtala aj teba, či o to stojíš
Ale zas prečo by mala byt vďačná ? Veď ona to nechcela ,ani svokru o to neprosila . Vďačný nech je jej synacik.
Muzovi by som vykrutila krk. Nie je normalne, aby sa dospelej zene ktokolvek vrtal v domacnosti bez jej vedomia. Ked idem upratovat mame, opytam sa jej.
Tvoja svokra má hrozne nevdacnu nevestu
@doriiis ak by niekto bez môjho vedomia upratoval v mojej domácnosti, tak by som si to s nám veľmi ostro vydiskutovala. Polovica žien z koňa sa rúca, ak im niekto lezie do mobilu, ale keď mi lozí niekto v mojom súkromí, mám byť vďačná? Nemáš to trochu popletené? Moju svokru by takáto debilina v živote nenapadla a aj preto si ju veľmi vážim. Ona by povedala svojmu synovi, že má dve zdravé ruky a ak má pocit, že je v dome bordel, môže sa realizovať
Si tam musela mať riadny mrdnik ako v tankodrome, keď bola nútená riadiť svekruša😅
@vilavila Mne by to nevadilo, o starosť menej. Nemám doma čo skrývať. A neviem, prečo sa hneváš na svokru. Požiadal ju o to tvoj muž, možno si myslela, že si s tým ok. A domček máte pol na pol, či komu patrí? A keby mamička prišla, tiež by si zúrila?
Si tam musela mať riadny mrdnik ako v tankodrome, keď bola nútená riadiť svekruša😅
@anonym_385753 nemusela, niektoré svokry sa vyžívajú v tom, keď môžu poprehadzovať v skriniach, linke podľa seba, poprehadzovať aspoň trochu nábytok, dokonca doniesť dekorácie, aj to som tu na MK už čítala
@anonym_385753 nemusela, niektoré svokry sa vyžívajú v tom, keď môžu poprehadzovať v skriniach, linke podľa seba, poprehadzovať aspoň trochu nábytok, dokonca doniesť dekorácie, aj to som tu na MK už čítala
@anonym_34898f tebe by to nevadilo, mne extrémne, práve preto sa toto nerieši za chrbátom toho, koho sa to tiež týka. Pomoc pomúknem, ak cítim, že je treba, ale neurobím to tak, že neveste dám najavo, aká je neschopná. A v tomto prípade to urobili obaja, aj svokra, aj manžel
@anonym_34898f tak , tak . Ja keď som vytiahla päty z domu , ešte som bývala s mojim ex , aj keď jeho mater bol ten najmenší problém , už som mala nábytok premiestnený , kvety presadené a všade samé háčkované dečky - pod ovládačom , pod kvetinacmi , pod miskou na oriešky , no presne všade … a samozrejme , že aj ten mamin truľo nechápal , prečo som taká nevďačná 🤣
Mne by na tomto celom najviac vadilo to, že miesto toho aby upratal muž tak zavolal mamičku 😅
@anonym_34898f tak , tak . Ja keď som vytiahla päty z domu , ešte som bývala s mojim ex , aj keď jeho mater bol ten najmenší problém , už som mala nábytok premiestnený , kvety presadené a všade samé háčkované dečky - pod ovládačom , pod kvetinacmi , pod miskou na oriešky , no presne všade … a samozrejme , že aj ten mamin truľo nechápal , prečo som taká nevďačná 🤣
@lenka.25 ak by som bola majiteľkou domu, tak by som po prvom takomto pokuse vymenila zámok, ale ľepšie bolo asi vymeniť muža
Ja mam tiez taku aktivnu svokru, na zaciatku mi to vadilo ze fuuurt chce upratovat. Som sa citila urazene ci si myslim ze to nezvladnam sama, ale ona len chcela pomoct.
Stale ked mi strazila deti tak mi vygruntovala celu kuchynu. Casom som to prestala riesit. Teraz sa ma uz sama opyta, mozem prist poriadit ked budete na vikend prec? Ja sa aj tak nudim. Pride poumyva poumyvane, potriedi ponozky posklada pradlo a ja slusne podakujem. 🙂
A priznam sa pri chaose, kruzkoch skole praci som aj niekedy rada ze pomoze. 🙂
tak ked o to poziadal muz, preco sa ta neopytal, ci s tym suhlasis? coza vztah mate? o com sa vobec bavite, ked o takychto veciach nie, mate blby vztah, aj ine podobne taketo situacie sa u vas deju? toto nebude ojedinely pripad, ktory ti vadi vsak
@lenka.25 podla niektorych tu este budes truba nevdacna, lebo svokra = Boh, ktory ma mladym aj v spalni pri sexe svietit, lebo ved milacika pre ne vychovala.
@vilavila prečo teda neupratal tvoj muz? A btw, ja keď nestíham, poprosím moju mamu, aby mi poskladali prádlo, ale to je tak všetko. Nechá ho pekne na posteli, aby som si ho ja uložila. Ani by jej nenapadlo ísť do našich skríň s mužom. Chodi len do dcerinych, co je ale ok, keďže ich prezlieka. A upratovala mi v podstate len 2x a to vždy po pôrodoch. Mm vyhnala preč a povysavala a povytierala a utrela prach. Cize v prvom rade si to vybav s muzickom...

@vilavila tiež by mi to vadilo, ale tak synacikovi musela pomôcť👍mal by sa hanbiť, že ju o to ziadal