icon

Svokra povedala, že tatinko sa má k nej naspäť presťahovať a maminka má ísť k svojej mame

lubi051
22. feb 2023

Syn(6r) bol u svokry. Ja nemôžem povedať- ako babka sa skvele postará, aj má deti rada. Ale! Prišli sme po neho a maly hneď “babka povedala že tatinko sa má presťahovať naspäť k nej a maminka má ísť naspäť k svojej mame”. Je to podľa vás ok? S manželom máme šťastné manželstvo, čakáme tretie dieťa, sme dávno zabezpečení, financie tiež nechýbajú, sme spolu takmer 10 rokov. Od začiatku ma svokra neznáša a snažila sa nám spočiatku krkolomne zničiť vzťah. Ja ju tiež nemusím, ale nehuckám proti nej deti. Nechápem o čo jej ide. Potom ja jej mám zveriť deti, keď im tlači takéto veci do hlavy? Že tatinko má odísť od maminky a podobne? Čo by ste robili na mojom mieste?

Strana
z3
mamamoni
22. feb 2023

@lubi051 si sa jej mala opýtať či aj ona sa chystá za svojou maminkou....

lija22
22. feb 2023

ale ved "problemy" s nou mas odjakziva takze uz by som len mavla rukou a srala na nu. Toto nezmenis, nestoji ti za to minat energiu ;)

vanilka83
23. máj 2023

@lubi051 v prvom rade by som k nej vôbec nechodila a nenavstevovala ju,keď by ma nenávidela,krvopotne sa snažila zničiť nám manželstvo a hovorila také veci...takže hold smola o 1 babku menej,ale ze vôbec by mi nechýbala

Strana
z3