icon

Svokra sa na smrť urazila

6. júl 2020

Ženy už ma poraža znej niekedy. Neviem čo robim zle, vždy sa snažim každemu vyhovieť a ajtak za dobrotu na žobrotu. Mam mesačneho syna, v ramci chudnutia po pôrode som chodila skoro každy deň peši k nim iba tak posediet na kavu. Byvaju cca 4km od nas takze akurat mi ta trasa vyhovovala. Takže malého vidavali každy deň. Popri tom ako som s malym doma som si chcela zacat trosku privyrabat tak som si nahadzovala na bazar veci kym maly spal konecne, lebo cely den reval vtedy.Samozrejme som tu mala bordel ako v tanku všade porozhadzovanych milion veci a dotoho vola svokra že či možu prisť na bazen ona s dcerou a so synom. V komplexe kde byvame mame bazen pre rezidentov. Tak hovorim jej jasne zazvonte mi ked tu budete ja vam otvorim ale nepridem zavami dole lebo mam nejaku pracu ešte tak si užite bazen. A ked odchadzali tak mi vola ze ci mozu vidiet maleho ja že uff no mam tu hrozny bordel teraz na nejaku navstevu nemate si ani kde sadnut ze pridem dole radsej, kedze boli neodbytni tak som sa naozaj obliekla nachystala revajuce decko a volam jej ze idem dole, maly akurat uplne zavijal tak to pocula v telefone a vravi ze vies co tak uvidime sa nabuduce pocujem ze maly ti velmi place. Hovorim si chvalabohu ze ti to doplo konečne.
No a po 3 dnoch sa dozvedam ako sa stazovala aj svojmu muzovi aj mojmu muzovi aj svojej mame ze som ju nechcela pustit do bytu 😂😂 ze či je cudzia ze tu boli 2 hodiny a nevideli maleho... kazdy den su snim!!!!. Ja neviem ale som az taka krava zato ze mi je neprijemne sem pozvat polku rodiny ked tu mam bordel? Ked nieco robim? Kebyže pridu po pol roku za nami a ze by chceli vidiet maleho ale sak den predtym cely den boli snim a ona ma dobre ze nepreklina pred celou rodinou😂 a otom že už 3 dni mi neodpisuje a nedviha jak keby som jej večeru zedla ani nehovorim. ja uz neviem naozaj naco sa snazim aby bol.kazdy spokojny ked je ajtak kazdy nespokojny😁

Strana
z3
nyusika
6. júl 2020

riesis sprostost, taketo jedny uchom dnu - druhym von.
staci mavnut rukou, ju to prejde.

autor
6. júl 2020

@nyusika ale mna to neprejde sak preco zomna robi idiota pred celou rodinou? Ved ja teraz vyzeram.ako uuuplny blbec pred vsetkymi

solange7
6. júl 2020

Ser na nu. Ved ona bude este chcet ist k bazenu. 😀

solange7
6. júl 2020

A nie, nevyzeras ako blbec. Blbo vyzera skor to, ze ona riesi taku debilinu. Takze klidecek. Uzivaj si leto.

nyusika
6. júl 2020

asi sa doma nudis, ked mas cas riesit taketo sprostosti.
pisem v dobrom - nad takymto sa mava rukou, muz vie, ako to bolo, ostatne ta nemusi stvat.

mozno to bolo cele uplne inak, ale ty si vsetko pripustas a mozno to aj zle chapes, netoci sa svet okolo teba, staci sa trochu ukludnit a nebrat zivot az tak vazne.

jaass
Odpoveď bola odstránená
autor
6. júl 2020

@jaass 😂😂😂😂😂👍

sissy27
6. júl 2020

ja ti neviem, ja nemám problém pustiť návštevu dnu aj keď mám doma zrovna bordel. Kto príde na návštevu je vítaný kedykoľvek, na obhliadku bytu sa ale treba objednať aspoň týždeň vopred, tak je to u nás zaužívané 😀
Podľa mňa obe robíte z komára somára, ty si ju normálne mohla zavolať dnu a povedať sorry mám tu niečo rozrobené tak to vyzerá ako vyzerá, a ona tiež sa nemusela hneď urážať.

autor
6. júl 2020

@solange7 ved chce ist dnes 😁 takze odchadzam vypinam telefon. Moze stat pred branou a cakat kym jej otvori niekto iny

autor
6. júl 2020

@sissy27 keby bola sama tak ju samozrejme pozvem viem ze by mi este aj pomohla. Ale nie so svagrom a svagrinou preboha nepotrwbujem hanbu v celej rodine mat

solange7
6. júl 2020

Vies co, keby mi zavolala a bola schopna komunikovat, tak by som ju k bazenu pustila. Ale ak by ma 3 dni cielene ignorovala, a potom ako kralovna zazvonila na zvonceku a tvarila sa, se uz je odrazena, tak to teda nie. To by som sa radsej tvarila, ze niesom doma. Inak, pre mna nieje problem kedykolvek svokre nedvihnut. Mam ich naucenych, ze ku mne sa nelozi len tak. Kedysi to skusali a tahali k nam hocikoho, ale ja som hned povedala, ze sa to prave teraz nehodi a cau. Mozu sa aj posrat. Moj dom - moje pravidla. Co ak mame prave s manzelom romantiku? Predsa si nenecham kazit den. Ale respektuju to, len to treba hned nastavit. Druhy raz uz sa ti tlacit do bytu nebude. Dobre si spravila.

asia83
6. júl 2020

Svokra. Jedným slovom. Keď sa chce pes biť, palica sa nájde. Nechodila by som ku nim tak často, nerobila zo seba milú, peknú, za každú cenu. I tak to neocení, nikdy. Takže sa na to vykašlite a správajte sa normálne, akoby sa nič nestalo. Len buďte v strehu, čo jej zase bude na vás vadiť, lebo bude.

leuchtturm
6. júl 2020

a to je Problem pozvat do bytu? Svokra mala tiez decka, vie, ze obcas byva bordel. Ona ti tiez kazdy den u seba Doma varila kavu…

Uprimne sa bojim, co za nevestu mi raz privezu moji Synovia, ked citam rozne temy o svokrach...

simca06022011
6. júl 2020

Nerieš a inak nikoho tvoj bordel nezaujíma, nabudúce ich kľudne pozvi dalej s tým, že pracovný bordel nech si nevšímajú

autor
6. júl 2020

@leuchtturm jezis to by nebola diskusia o svokre keby sa tu nejaka mamicka synov neobavala a nemodlila za to aku nevestu prinesu jej synovia 😂😂😂😂

autor
6. júl 2020

@simca06022011 ale zaujima svagor je vyryvačny falošny chlap ktory by to velmi rad vytiahol vsade kde sa da. Ze sme bordelari a podobne 🙂

leuchtturm
6. júl 2020

no dufam, ze nie taku ako si ty.

autor
6. júl 2020

@leuchtturm ale no aka drza 😊

lenuliatko84
6. júl 2020

Nevidela som nikde tu urazku na smrt

autor
6. júl 2020

@lenuliatko84 treba čitať s porozumenim

syslik81
6. júl 2020

tak si jej mala normalne do telefonu vysvetlit ze mas robotu a aku..tak ze sa uvidiet az o den .. pripadne miesto pisania tu na nete cudzim ludim zdvyhnut zadok ist za svokrou ospravedlnit sa ze to nebolo myslene zle,ale vysvetlit ako si to videla ty a ze ta mrzi ze to vzala inak .. easy nie kazdy problem je tak velky ako sa zda

autor
6. júl 2020

@syslik81 ahaaaa tak ona pošpiňuje moje meno pred rodinou vymyšla si namna a ja sa jej mam ešte ospravedlnit?😁😁 ale ved toto nebola ajtak otazka to je jedno uplne co urobim, otazka bola ci je to divne ze ked mam bordel neprijmem navstevu polky rodiny

sissy27
6. júl 2020

aha, tak mať hanbu za neporiadok by ti vadilo, že ťa teraz svokra "poohovárala" tak to je už lepšie 😂 ako mne osobne keby niekto z rodiny, s kým som v dennom kontakte, tvrdil, že ma nemôže pozvať dnu, lebo má bordel, tak tiež by som si ako prvé pomyslela, že to je výhovorka. Ale tak celkovo máte nejaké divné vzťahy v rodine a ty tiež nie si zrovna ideálna. Ako som písala vyššie - chybu ste spravili obe. Pripadá mi to ako dve deti na pieskovisku, ktoré sa naťahujú o žltú lopatku 😀 nemáte si veru čo vyčítať.

autor
6. júl 2020

@sissy27 aha tak mi chces povedat ze by si mala v celej obyvacke povytahovane kufre a tašky, vsade po gauci milion oblečenia a by si s usmevom na tvari prijala švagra,švagrinu a svokru. Ano? Tak to ta obdivujem. Kazdy sme iny no. ;)

veronicka88
6. júl 2020

Jednu veľkú chybu robíš a to že chodis ku nim každý deň...ale na to časom prídeš sama...a tiež by som svokre povedala že prídem dole ak by som mala doma výbuch. Takže za mňa ok. Nechoď ku nim každý deň...to je moja rada...obmedz návštevy a 4km sa výber na prechádzku opačným smerom...nerobí to dobrotu...svokra je svokra nie kamarátka(česť tým pár výnimka)a to ja mám ozaj fajn svokru ale denne ee...ani z jednej strany si myslím

ina009
6. júl 2020

Nie nie je to divne. Neohlásene navsteva polka rodiny ďakujem pekne a keď máš doma bordel a celkovo sa necitis na návštevu ako ty máš teraz skákať ako si svokra zapíska ??? Ja neznasam neohlásene návštevy neznasam keď mi niekto naruší program a veci čo mám naplánované lebo niekto si zmyslí že je to super nápad. Určite si stanov hranice a tak tiež si uvedom že nech spravíš čokoľvek vždy si nájdu ludia na tebe chybu akúkoľvek. Presne ako píšeš keby si ich pustila už by riesili aký máš bordel a čo celé dni robíš a porovnávali seba a teba. A svokra keď nezdviha nevolaj jej ona bude od teba niečo chcieť a keď ti zavolá tak sa ju spýtaj prečo tá ociernuje a že sa môže hnevať na teba koľko chce ty nie si bábika na spagatiku...

autor
6. júl 2020

@veronicka88 ved hej uz teraz viem ze su ten typ ludi ze podas prst a zozeru celu ruku. Ja som vzdy isla tam lebo siroko daleko nic neni😁 len oni a vzdy ma potom muz vyzdvihol unich ked isiel z prace a isli sme domov tak mi to vyhovovalo ja som aspon tiez nebola sama a som pokecala aj s niekym inym ako s mesačnym babom. Preto ma zarazila ta jej reakcia ze vie ze kazdy den som unich a ze by som prisla aj zajtra aj pozajtra ale jeden den im nevyhoviem a uz som zla

autor
6. júl 2020

@ina009 no..ja mam niekedy pocit ze nevesty musia sprepacenim lizat rite svokram zato ze maju tu česť sa starať o ich synov. Ze vlastne nevesty su uplny odpad, otrokyne , ktore maju byť vďačne aj za to ked ich velavažene veličenstvo svokra, ohovara a pošpiňuje. 😁👍
A preto aby som.predisla ohovaraniam , som navrhla.kompromis ze pridem s malym dole a dame si kavu tam. Ona to zrusila lebo sa jej nepacilo tak co sa mam na hlavu postavit teraz?
Ved v zostave svokra svagor svagrina a nevesta s dietatom su niekedy hotove rodinne oslavy preboha 😁

eliska13
6. júl 2020

"Každému chcem vyhovieť" veď už som Ti písala, že je manipulatorka😜načo jej vyvolávas, vypisujes, keď bude chcieť zavolá, keď nebude urazená ..aj tak si pristúpila na to, že si kazdy deň s nou, tak ako to plánovala
Chyba nie je v tebe

simca06022011
6. júl 2020

Aaaale jednym uchom dnu a druhým von 😂

Strana
z3