Svokra sa u nás chová ako doma
Moja svokra ked pride na navstevu sama sa obsluzi spravi si caj. Co je v poriadku nevadi mi to. Ale Co ma nenormalne vytaca je ked si otvori moju chladnicku bez opytania a prezera sa Co mam v nej Ja ked som u nej nikdy si nieco take nedovolim. Moj priatel jej minule povedal " hladas tam nieco?" a ona povedala ze sa iba pozera. A aj tak vzdy ked pride tak to robi. Mam sto chuti jej povedat ze sa to nepatri ale ked jej to poviem urazi sa. Pride vam to normalne? Co by ste robili vy namojom mieste? A este pouziva moju vanu. Opyta sa Ci sa moze u mna okupat lebo nema vanu iba sprchovy kut. Aja vzdy poviem ano. Aj to mi mi vadi.keby jej nie tak sa urazi
@mandarinka555 myslim ze tiez tu mam pravo. Platim ucty a potraviny v tej chladnicke kupujem ja.
@simonah73 on sa jej normalne opytal Co tam hlada. Lebo tiez sa mu to zdalo divne ze ju otvara a nechce jest. A nie nedala mu ziadne peniaze na byt a nikdy nam finance nepomohla. Nic v tomto byte jej nepatri. Tu ide o princip. Ja by som sa nikdy nepozrela do jej chladnicky. Nemam na to dovod. Pride mi to neslusne. Nezaujma ma jej obsah chladnicky
@sense ked nabuduce pride a spravi to poviem priatelovi nech jej povie. Ja tu nie som od toho Aby som ju vychovavala. Je dospela. Mala by vediet ako sa spravat na navsteve.
@mishka261192 nevidím na tom nič "výchovné" povedať priateľove matke je neskoro na kúpanie
@mishka261192 mne to nevysvetluj. ja to chapem len je tu vela takych co to bohuzial beru ako samozrejmost, btw nie je tu aj Tvoja "svokra" registrovana? 😀
@simonah73 Co si. Nie nie je 😂
@mishka261192 skoda, mohla si to vsetko precitat a snad by pochopila 😂
@mishka261192 Ja netvrdím, že matka sa správa slušne....ale písala si, že byt je ho....takže asi aj chladnička...tak netvrď, že pozerá do "tvojej" chladničky😝
@mandarinka555 Podľa mňa tam pozerá, lebo ma na niečo chuť, ale keď vidí jej nevraživý pohľad, tak nemá odvahu si pýtať. Musí čakať, kým ona jej niečo ponúkne.
@katkati Asi tak....vieš, mne len príde divné, ako sa nejaká žena nasťahuje k frajerovi a myslí si, že všetko teraz patrí jej, lebo nakúpila potraviny do chladničky....to už kde sme ?
Mozno to zvykla robit uz ked tam byval sam.....no ale uz by nemusela🤔
@mishka261192 Veď ste rodina. Aj u nej na návšteve si predsa môžeš otvoriť chladničku a osprchovať sa, či? Mne napríklad vadilo, keď moja svokra si nič nezobrala z chladničky, keď tu bola na návšteve (bola tu 2 týždne) a ja som ju musela nútiť do jedla, stále ponúkať. Ona nejedla a tvárila sa ako Božie umučenie
@basska_b Ako ťa napadlo, že sú rodina?
Toto ze do chladnicky si nedovoli ani moja mamka 🙈 ani niktl kto knam pride aj ked 300x ppviem si zober co chces nie nikdy nik niesme tu doma do chladnicky ti nepoleziem je vzdy odpoved.
A vanu? Noo jasne poaluz si ale potom teda ked ai ako doma tam su riady treba umyt/pradlo ppvesit/zvesit....

@simonah73 no ja neviem, otázka, čo tam hľadá a neželá si to je rozdiel. A nie, nie je to jedno, kto kupoval byť, chladničku atď...