Svokra sa u nás obsluhuje sama. Je to v poriadku?
Asi to znie ako maličkosť, ale vždy, keď príde svokra na návštevu, otvorí si chladničku, urobí si kávu alebo si vezme niečo na jedenie bez toho, aby sa opýtala. Tvrdí, že je predsa ako doma.
Mne to však nie je úplne príjemné a neviem, či to len zbytočne neriešim.
Ako by ste to vnímali vy? Vaše svokry si to tiež dovoľujú? Muž samozrejme nerieši, lebo aj on si u nej všetko zoberie. Ja by som si to ale u nej nikdy nedovolila.
@abbey1 deti prídu domov, ale rodičia prídu už do novej domácnosti s partnerom, mužom.Mne nechodí ani mama ani svokra do chladničky ani si nerobia jest.Ked to je niekto okrem našej rodiny dostane na stôl vodu, kávu, pochutiny.Ine by bolo, keby som ich pozvala na viac dní to nech si vyberú čo chcú, ale nevidím dôvod pri návšteve chodiť do skriniek, chladnicky
@anonym_24ed73 Každá to máme inak a je to v poriadku, pokiaľ to tak obom stranám vyhovuje. My proste takúto najbližšou rodinu nepovažujeme za návštevu.
@biba_18 potom ráno ako kus dementa narýchlo varím. Často potom meškám do práce. A môžem sa s ňou vadiť koľko chcem.. a nepoviem keby v tej chladničke nič nebolo, ale vždy je navarené aj normálny obed, aj kadejaké šunky , salámy nájde... Minule tak zlikvidovala za hrniec polievky počas noci, ja som myslela, že sa mi sníva keď som to ráno zistila 🙈 hrniec čo mal byť na dva dni
@anonym_8668c6 Správanie svokry vyzerá ako keby zacinali zlyhávať rozumové schopnosti.Bola takáto aj v minulosti?
Ja byvam daleko od svokry takze ak pride tak na viac dni - a bola by som rada ak by sa sama obsluzila aj co sa tyka kavy aj jedla, neznasam takto ludi obskakovat vlastne 24/7.
Ine by to bolo ak by byvala blizko a prisla na dve hodky na kavu - to by som povazovala za divne keby si tu kavu isla robit sama
Dalsia nedozreta nevesta? To uz sa rozum zastavuje, co vsetko vam vadi 🙈
Dalsia nedozreta nevesta? To uz sa rozum zastavuje, co vsetko vam vadi 🙈
@anonym_86b433 Podla mna skor nedozreta svokra, ktora si mysli, ze v domacnosti syna a nevesty je doma.

@anonym_autor predstav si, ze takto fungujem u many, svojrovcov, krstnej, kamaratok.Kamarati nasich deti tak funguju a funguje to aj naopak. Si predstav, ze ked u kamošky idem robit kavu, urobim ju aj im a následne som schopna si to aj odlixit do mycky. Dokonca aj u mllenca tak fungujem. Som rada, ze je tomu tak.