Svokra sa urazila
Lebo ideme dať našej 7ročnej dcére vybrať nosné mandle. Teraz v piatok ideme na operáciu, a odmietla prísť varovať mladšiu 2ročnú, lebo je proti tej operácii.
Dosť, že musím ja sama spracovať, že to proste musíme podstúpiť, sama mám obavy, ešte sa bude urážať a komplikovať nám to. Ona je ten typ, že sa zďaleka vyhýba lekárom a nemocniciam, zatiaľ úspešne. Normálne že neviem, čo na to povedať.... Som sa chcela vykecať, ak máte nejaké názory, môžete napísať.
Otec deti?
Svokra očividne nemá žiadne medicínske vzdelanie a ani žiadnu zodpovednosť a právo rozhodovať o postupoch v súvislosti s tvojim dieťaťom. Nech si nechá svoj názor pre seba, zariaďte si iné stráženie. Držím palce, nech sa dcére po operácii rýchlo polepší
Načo sa zaoberáš tým, čo si o tom myslí svokra? Veď ona ju nebude operovať ani nič. Kašli na ňu. Mladšiu nech stráži otec.
svokru vobec neries, mladsiu nech postrazi otec
Svokra ma pravo na svoj nazor.hoc nespravny.Dieta nech strazi manzel alebo ty.jeden rodic ako doprovod bohatw staci.Osobne mam ako doprovod radsej oteckov.nerobia z toho taku drámu .Alebo poziadaj tvoju mamu o pomoc.
Pozhanala by som si niekoho iného na stráženie a zariadila sa do budúcna, ak bude svokra niečo potrebovať.
Máš to ťažké. Sama si z toho všetkého smutná a najradšej by si sa vyhla dcérkinej operácii, keby sa dalo, ešte Ti aj svokra podkopava nohy.
Mysli na to, že to robis pre dobro dcéry.
Mladšej vybav inú opateru, kasli na svokru.
Nech všetko dobre dopadne!
Mali sme to rovnako - staršej vyberali mandle, mladšiu trebalo postrážiť. So staršou som bola ja, muž strážil mladšiu. Potom po nás obaja prišli do nemocnice. Starým rodičom, jedným aj druhým, sme len dávali info, ako na tom je. Nediskutovali sme o tom s nimi, či áno, či nie, dali sme na odporúčanie lekára. Viac sme neriešili…
Moja mama obrble každý liek, každé očkovanie, každú operáciu. S deťmi bol na zákrok manžel, lebo ja zas neznášam nemocnice🙂. Mama nám prišla pomôcť po operácii, keď nemohli deti do kolektívu, síce a nešťastným ksichtom, čo sme to urobili, ale prišla. U vás je svokra už zas iný level, tak sa len pokúsiť naplánovať to bez nej.
Svokru neries a dieta nech postrazi otec. Je to jeho dieta, svokra moze strazit, nemusi ak nechce ale on musi aj ked nechce
Dolezite je aby si suhlasila ty a aj tvoj manzel, na strazenie najst potom uz len niekoho ineho.
Ste dvaja rodičia tak sa hádam viete postarať o dve deti aj bez svokry a jej blbých názorov.
Vsak svokra nieje povinna ,kasli na nu. Muz nech si zoberie volno
Takéto manévre svokry...žiadny spoľah. Do budúcna by som s ňou nepočítala. Vôbec ti nezávidím. Skús niekoho iného pozháňať.
Manžel jej nevie dohovoriť ? Veď naschvalom sa veci neriešia a rodičia rozhodujú po odporúčaní odborníkov.
Držim vám palce a dcérke skore zotavenie.
však môže povarovať otec dieťaťa alebo tvoja mama
Keď vyberali mandle jednému dietatu bola som v nemocnici ja a manžel strážil druhé doma. Pri druhom dieťati sme sa vymenili. Deti majú otca nie? Načo do toho zbytočne zapájať svokru?
nemám slov,že aby sa svokra starala do takýchto vecí....uff
decko nemá otca?
Súhlasím s komentármi, nech je s druhým dieťaťom otec alebo normálne na ten deň zožeň opatrovateľku, čo príde k vám domov. Vôbec nerieš svokru. (Odpusť, ale pamätaj do budúcna).
Ale je mi vtipno, ako máme zaužívané, nech druhé dieťa "postráži" otec, takmer každý komentár 😂 keby išiel do nemocnice otec, nikto nepovie, nech matka postráži doma mladšie.
😆prepac tvoj posledny koment ma pobavil presne toto si asi chcela povedat svokre no potrebujes ju na strazenie dietata . Zeny ti dobre radia ked zozenies niekoho ineho moze ti byt uplne jedno aky ma svokra na vec nazor.
Prepac, svokra je hlupa krava
Ze ona ma taky nazor je jej vec ale ked potrebujete pomoct s druhou dcerou a ina moznost nie je, moze sa hanbit
No ona asi chce aby aj muž išiel s ňou do nemocnice, preto potrebuje postrážiť menšie.
A preto ani neodpovedá nikomu už. Lebo všetci jej radíte toho otca, aby on postrážil. 🤭
Prepac, svokra je hlupa krava
Ze ona ma taky nazor je jej vec ale ked potrebujete pomoct s druhou dcerou a ina moznost nie je, moze sa hanbit
@taktotedanie preco by sa mala hanbiť? Hanbiť sa ma otec, že nechce strážiť ďalšie dieťa doma.
@taktotedanie preco by sa mala hanbiť? Hanbiť sa ma otec, že nechce strážiť ďalšie dieťa doma.
@aurora33 o otcovi som necitala, necitam komentare reagujem na prispevok
Ak je to tak , tak rodinu v sebe nezapru no
@aurora33 ako vies,ze nechce? Vobec ste sa tu nezamysleli nad tym,ze mozno ta operacia je v inom meste a pojdu obaja s dietatom.
@aurora33 Mala by sa hanbit, takéto správanie je hodne trucoviteho dieťaťa. Rodičia si zákrok nevymysleli.
Svokra bude riadna bosorka, keď takéto niečo vie vyviesť.
@aurora33 ako vies,ze nechce? Vobec ste sa tu nezamysleli nad tym,ze mozno ta operacia je v inom meste a pojdu obaja s dietatom.
@petulda333 tak ak je v inom meste tak manžel môže odviezť a potom sa vrátiť a venovať sa druhému dietatu. Všetko sa dá keď sa chce. Ale najľahšie je napindať na svokru.

svokra sa odrazi, nech varuje manzel ak nie je stotoznena s tym