Svokra šmarila do koša moju tortu
To je take užasne zienky ked sa dozviede ze tortu ktoru ste upielki svokre na narodeniny na druhy den celu šmarila do koša :D..Ale hlavna vec ze ona robi vsetko preto aby s vami dobre vychadzala len vy ste ta zla a vecne urazena nevesta ktorej sa stale nieco nepaci 🙂)))
No vies ja zas z druhej strany. Moja ma nejake dietne obmedzenia dcera a ja napriklad neznasam zazvor. Tak moze byt aj neviem aka pekna torta ked je tam nieco po com sa dieta vyhodi alebo ma zaludocne problemy tak proste smola. Mne starsia kupila kraaasne srdieckove medovnicky na mikulasa. Jedinu chybu mali boli Zazvorove. Tak som podakovala, pochvalila snahu ale jest som teda nejedla. Porozdavala som v robote. A to je moje vlastne pubertacke dieta, co obetovalo svoje vreckove. A kupilo celu sklatulu. A zo mna vyletelo ze boze vsak vies ze zazvor neznasam. Tak mrzelo ma. Pochvalila som potom ocenila, ale no co uz. Ona v navale ake pekne, ze,srdiecka si nevsimla a kupila. A ja zas nebudem jest co fakt neznasam.
Ak kupujem dar, ci nieco chystam spytam sa dopredu co by vyhovovalo a tak sa zariadim a nema problema😉
A co si cakala? Ze sa prizná ze ju treskla do koša?
Nevyhadzovala len krabicu?
Isto susedka videla tortu???
Tak to je pekne plytvanie nie len tvojim casom ale aj jedlom.
Vdacnost nula bodov, posunut hocikam by bolo take narocne?
Ak sa za vek urazila, mohla rozkrajat a nikto by nevedel.
Vies ja mozem 100tisickrat poprosit vysvetlit ze toto a toto nemoze dieta ze sa vysype, bude muzle, zhorsi sa ekzem, ze chapem, ze chcu urobit radost tak sa dohodnime ze tak tak. A 100tisic prvykrat ma to prestalo bavit, vezmem, podakujem a zavesim cigancikom co prehrabavaju kontajnery bokom. A je klud.
Inak povedane ak si isla robit tortu mala si sa spytat ci ju svokra chce a aku ju chce mat. Vyhli by ste sa tomuto.
Nabudúce by som jej ani ruku nepodala a tvárila by som sa, že o žiadnych narodeninách neviem... A keby sa posťažovala synovi, tak len by som povedala, že obávala som sa, aby sa zase kontajner na smeti netešil z takej lahôdky😝
@lucyluv No....niektorým sa človek nezavďačí....Snažím sa vždy nevestám urobiť radosť, vychádzame dobre....Ale asi by som radšej prijala fakt, že mi povie do očí "vyšmarila som darček, nikdy mi už nič nekupuj" .... Netreba sa usmievať ako pridrblá, ale povedať do očí ☹
...ale bohvie,čo d.bla do koša🙂 ..hádam nie je taká retardovaná,aby celú,peknu tortu vyhodila..už vonkoncom nie kvoli veku na torte...ten tam patrí,či to sme už dospeli do takého štádia,že sa aj vek zakazuje písať na torty? 😀
@nefertiti5843 ale ja ju mam rada, nie je to zla zena, ma uz cez 70r. Stokrat som vravela, ze nic nechcem, ja si dom nechcem zapratavat nicim, som minimalista. Ona tie darceky nekupuje, len si castokrat uvolnuje miesto v skrini, co ona dostala. Ona sa potesi, ze ma o vec menej a ja jej uz nechcem ublizovat, ona to robi pre seba, ona ma v hlave asi program, ze by bola zla, keby nic neda, nechape to nijak, ze pre mna je vsetko co nepotrebujem len na zataz. Svagrinej som rovno povedala, ked sme kecali, ze veci rovno vyhodim, ked mi da niekto nieco, co nechcem. Ja vzdy poviem, ze nie nechcem darcek. Ja si potrebujem vybrat sama, nieco naozaj potrebne.
Nerob z toho az taku dramu. To su milosrdne lzi. My sme raz objednali kamoske tortu, vyzerala nadherne, plnka ok, ale ten marcipan bol otrasny a kazdemu na tanieri ostala akokeby cela torta, lebo sme povyjedali len plnku. Jasne, ze to slo do kosa.
Ja osobne by som tej kamaratke neverila ani slovo. Mozno je jedina, ktora tortu nedostala a takto to tvojej svokre osladila 🤪
Nemyslim si, ze by svokra hodila tortu do kosa. Ako to moze kamoska vediet? Zeby bola svokra bola taka hlupa a hodila tortu von do kosa pred vsetkymi ludmi? Nezabalenu.. len tak na surovo hodila von do kontajera.
Lebo ak by tortu mala hodit do svojho kosa doma, zmestila by sa do kosa vobec?
Prip. si myslim, ze tam hodila marcipan nanajvys.
Byt tebou tak to lepsie preskumam. Hlavne u tej kamosky.
Ja som asi fakt cudna ale darovat tortu osobe co predpokladam byva sama a je na nu sama je dost od veci - bud sa ma hrat na mikulasa a snazit sa rozdat tortu po celom susedstve co teraz je tiez o nicom kedze bsetci pecu ako najati a maju kopec napeceneho doma alebo ju ma zjest celu sama co v jej veku a ak sa co len trochu stara o seba, nie je bohvieco. Najjednoduchsie je to vyhodit i ked ty si na tom makala a ty nabuduce sa vykasli na tortu dpnes jej radsej jeden dva kolaciky co ma rada a vies ze spotrebuje treba si uvedomit ze ta torta je sice pekna ale co s nou jedna osoba bude robit?
Inak dufam, ze svokra nema cukrovku :D
@0silvia0 tak ale to je zas iné psycho, ak sa jej to dotklo tak, že vyšmarí celú tortu 😕 to už jej neulahodí nijako, len balením Lexaurinu 🤷♀️
Zaujímavé sledovať budúce svokry, ako kydajú na súčasné 👏 Aspoň vidíte, čo vás čaká😅
@prasiatko30 ...sa kedysi hovorilo: darovanému koňovi sa na zuby nepozerá. Ja mám 43 rokov, a na prstoch jednej ruky by som vedela spočítať koľkokrát mi niekto urobil tortu... respektíve priniesol. Neurobil ešte nikto. Čo ja by som za takú nevestu dala, ktorá ešte aj pozná moju obľúbenú farbu
@oli18 tu ani nejde o to či je to svokra. Jednoducho človek X chce urobiť radosť človeku Y, a ten si to absolútne neváži. Výsledok rovnice= nabudúce dostane figu (slušnejšie povedané, hodilo by sa mi tam iné slovo) 🤷♀️
@montemotherone niektori ludia su jednoducho psycho a netreba sa im zavdacovat, vo vztahoch falos a neuprimnost.
@montemotherone ako to je dost diskutabilne ja napr som rada ze mi nikto torty nerobi a ani sa o to nepokusa - torty nemam rada a doma mi to nitko neje. Ja kupujem babam na narodky len ak viem ze bude na oslave cez 20 ludi aby sa to zjedlo a neostalo na viac dni takze naozaj nechapem koncept jedna torta pre jedneho cloveka - je to podla mna prilis vela
Ianksie co tu hovorite o zavdacovani - vsak svokra sa pekne podakovala, nehodila tortu pred nevestou do kosa a este sa mi zda ze ai z nej aj dala - poznam nevesty co drbli tortu provokativne rovno pred nsom svokry do kosa takze svojra aspon mala tolko chochmesu ze pekne prijala dar a co snim uz urobi to je jej vec.
@prasiatko30 inak ja obdarovavanie tortami tiez nechapem, lebo tiez torty neznasam, nechuti mi to a tie marcipanove potahy tiez nemusim, takze ja by som z torty tiez nadsena nebola, ale premohla by som sa... 😇
@0silvia0 veď o to ide. Premôcť sa poďakovať, aj ten koment, že ten poťah neznáša si mohla len pomyslieť...
Ja som takto robila tortu na krstiny. Kto to nemal rád, dal si to dole a zjedol ostatné. Ale aj tak bola torta čo priniesla švagriná vychvaľovaná do neba, ešte aj mojimi rodičmi 😁 zaujímavé je, že tá moja sa nakoniec zjedla celá a z tej jej ostala dobrá polovica 🤪 A mne to stačilo 😉
@montemotherone no za mna ak predsa clovek X chce urobit radost cloveku Y tak sa opytata toho Y co by ho potesilo. A nie je ziaden problem.
A proč takové babizně pečeš dort?
A proč takové babizně pečeš dort?
@katkajaromer možnože odvtedy už neupielka.

@anonym to ste mali osobne sa spytat. To by bolo take prave orechove.