Svokra...téma čo tu bola už stokrát
Ktorá ste sa reálne rozviedla/rozišla iba kvôli svokre?Myslím to tak,že s mužom ste mali o k vzťah,žiadne vážne problémy,bežné starosti,deti,mali ste sa radi.A napriek tomu ste neustáli kutranie svokry(partnerovej matky).Napíšte mi ako to u vás vyzeralo v tom najhoršom období,ako ste to zvládli,čo vám pomohlo to zvládnuť .Ja už som s nervami v koncoch
@kubkovamama nedovolila by som, napísala by som nech príde on k Vám a sám bodka. Napíš mu že nedovolíš aby sa s ňou jeho mama stýkala, kôli zlému vplyvu jedine za prítomnosti sociálneho pracovníka.
@kubkovamama Hovorím, chce to veľkú dávku odosobnenia sa..
@kubkovamama Chod na stretko tiez s niekym, lebo nebudes vediet sama rychlo reagovat. Mama, otec, teta, hocikto. Mobil po ruke. Ja osobne by som si stretko aj potajme natacala.
@tinapa toho sa práve bojím,preto chcem byť na 100% pri tom.Samu by som ju nedala aj keby prišiel sám.
@kubkovamama nedovoľ mu to, a ak by náhodou aj áno - ísť na stretnutie s nimi a ešte si zober niekoho so sebou. Nemaj žalúdočné nervy, si SUPER ako to zvládaš, ale ver, že tvoju nervozitu vycítia a budú ju zneužívať voči tebe. A pri prvom negaítvnom slove pri malej, by som sa zobrala a odišla. A nezabudni nahrávať!!!
@kubkovamama a zober aj syna, nech aj on vidí, nech potom aj on pri rozvode (ak bude predvolaný sociálnymi pracovníkmi rozpráva)
@kubkovamama Veď to.. Čo sú to za ľudia...a syn je čo? Nula? Ako sa môže cítiť, keď ho otec nechce ani vidieť, len dcéru.. Nezachytila som ,či je jeho, či nie..ale aj tak. Hanba im..
@zorilka diktafón mam. Na jednej strane by bolo pre mňa dobre keby prišla aj mamička,nahrať si ju,lebo ona nedokáže byť ticho,som si istá veľkou dramatickou scénou ako z telenovely,zakomponuje krik,vulgarizmy,nechutnosti..to by mi na súde skôr pomohlo.Len či to ustojim,už som tak vystresovana,že stačí slabý ťuk aby som praskla a zmietla ju a to zas bude pre mňa zle.
@kubkovamama mohla by tvoja malá do stredy nejaké sople chytiť, teraz je toho veľa, ochladilo sa. Neberte ma v zlom. Ale hodilo by sa ti to, nech to stretnutie môžeš oddiaľovať. Kým budeš psychicky viac v pohode
@tinapa je osvojeny,preto ten nezaujem.Zaujem bol celé roky hraný
..iní svedkovia..
@tinapa určite, ja by som s tým problém nemala, nech mi napíše odkiaľ je, a pôjdem s ňou. Ja by som im dala... Chúďa autorka, príde mi z vyjadrení ako dobrá žena, len až príliš dobrá, že im nevie ani svoje povedať. A ešte sa aj stretnutia bojí. Joj ja by som si na nich zgustla. Však a tie sople som nemyslela ako výhovorku, ale teraz sú všade :D môj malý má už druhý týždeň ...
@jamika27 neviem prečo mám tušenie,že ak znova nadhodim,že v mojej prítomnosti,tak potom nebude chcieť prísť.
Inak kludne by mohol prísť sám busom,veď chcel aby som tak ja chodila za ním s malou ..Lenivec,nechá sa radšej voziť mamou(veď bola pomaly nevladna) Iba čo si sám robí zbytočne konflikty a nervy a hlavne malej,ktorá to bude počúvať
@jamika27 najradšej by som to stretnutie odmietla,tupec mohol dať aj skôr vedieť,mám dve deti,o ktoré sa treba starať,prerabam byt,a neklamem,že fakt na to nemám cas.Som rada,keď stihnem so starším úlohy,vecer padnem mŕtva a to ešte nevarím a neupratujem.😂 Nech si svokra prečíta,bordelarka som
@kubkovamama Zavolaj mu a povedz, že si neželáš, aby jeho mama prišla tiež.. Kôli jej správaniu. A vieš čo? Kľudne by som ho informovala, že si priebeh stretnutia ideš nahrávať, tiež kôli nej.. Keď bude vedieť, že bude nahrávaná, možno bude ticho.. !!!??? Skús zohnať tú soc.pracovníčku..
@tinapa na sociálku idem hneď ráno..No a odpísala som mu,že jeho mamu si pri stretnutí neželám a on na to,že nech sa nestaram s kým on pride. Je s ním ťažká komunikácia. Momentálne nepoužíva slová typu prosím,môžeš,dalo by sa atď .. Iba krátke požiadavky a rozkazy. Pozdraviť tiež akosi zabudol
@kubkovamama To bude ešte dlho takto..žiaľ. Zvládneš to, klobúk dolu naozaj.. Máš to najcennejšie, podporu rodičov a potom aj nás všetkých, ktorí to tu čítajú...
@kubkovamama ja by som tiež trvala na stretnutí bez svokry, jednoducho, by som mu tiež len oznámila, že stretnutie bude prebiehať v byte mojich rodičov a napísala mu do smsky, že kvôli tomu lebo sa obávam únosu.A taktiež že svokra nakoľko ma neustále atakuje a tiež som ako mama presvedčená, že jej prítomnosť ubližuje psychicky aj mojej dcére nakoľko sa neštíti používaniu invektív na moju osobu aj v jej prítomnosti.Nieje teda v byte mojich rodičov vítaná a prajem si aby prišiel bez nej.Aby si to mala v odoslaných sms pre súd.
@kubkovamama taka zakerna otazka - ked je na PN, nema obmedzene vychadzky???

@ukulela ma,2 hodiny doobeda a 2 poobede.Stretnutie chce doobeda..kvôli mame,teda viem prečo ona má čas iba v utorok doobeda.😉takže ani len to nie je z jeho hlavy.Chodi aj mimo určených hodin,k mame ide aj na celý víkend,prespáva tam.Bohuzial si to vie zariadiť keby mu prišla kontrola.
Ahoj.Niečim mi to pripomína mňa 😂 .. tiež mám svokru už rok sme odsťahovaní, no vždy keď ma drahý voľno tak tam kluše lebo oni si písknu, tiež neviem koľko ešte vydržím. Je mi z toho na nič a na druhej strane sa rozlievam od smiechu.
@kubkovamama držím palce, daj vedieť čo ti poradili na sociálke. A mimochodom neviem čo nie si trochu ,,zákernejšia,, povedala by som, že mi to v určenom čase nevyhovuje, nech príde o 2-3 hodiny neskôr. Teba nemusí zaujímať, že on má vtedy vychádzky
tak mu napíš že či zabudol na takú úžasnú slušnú výchovu a nevie používať čarovné slovíčka.
a že ti dopoludnie nevyhovuje, lebo si na pohovore v synovej škole a na kontrole s malou. malá má dopoludňajší spánok, či čo ..., tak nech príde popoludní. a iba sám, akonáhle vidíš jeho matku odchádzaš, lebo si neželáš krik, vulgarizmy, nadávky. a ak sa aj s ním stretneš, hned zapínaj diktafón/mobil a nahlas oznám že si ideš robiť nahrávku stretnutia či súhlasí. hned ako by začal krik a vyhrážky, odíď, len sa otoč na päte a odíď. a nechod v žiadnom prípade sama ! ak on bude sám, tvoj doprovod počká ako svedok trochu bokom, ak príde s ňou tak aj ty s ním. alebo meškaj a ak ich oboch uvidíš čakať, pošli sms že neprídeš, lebo sedíš na wc a máš črevnú virózu...
a že je mimo bytu a nelieči sa by som veru bonzla na poisťovni ! ked on nevie slušne jednať, neštítila by som sa takýchto drobností a just !
a just by mi jeho termíny nevyhovovali. kryla by som sa doporučeným listom, kde by som mu napísala tak trochu od plúc ako sa správa a ty nemieniš skákať ako on a jeho matka píska. navrhni termíny a hodiny kedy to vyhovuje tebe ale "najmä malej " a vôbec neprizeraj na jeho možnosti. aj náročky urči termíny ked to nevyhovuje jeho materi. listom budeš krytá že si sa snažila dohodnúť, bola si ústretová a či to on využije, je jeho vec, teba to trápiť nemusí.
drž sa, zvládneš to.
baby, neradte jej znemoznovanie stretavania otca s dietatom, to sa moze obratit proti nej. nech riesi asistenciu socialky, nech si vybavi posudky od psycho, ze svokra na deti vplyva zle, ze ich chce rozdelit, nech trva na stretnuti bud za pritomnosti socialky, alebo svojej a so svedkami. nech riesi to predbezko, ci co, aj ked ju na socialke odpinkali - a hlavne nech to riesi rychlo aj s pravnikom.
@kubkovamama s kym on pride sa starat musis, lebo ide o dusevne zdravie Tvoje a Tvojho dietata, chlapik si riesi svoje ego, to este bude..., a babku bonznut na socialku
To si naozaj muž a svokra myslia, že súd rozdelí deti medzi rodičov ako Lujzu a Lotku? Choré hlavy! Chudák syn.

@kubkovamama No, musiš myslieť na všetky alternatívy, aj na tú možnosť, že mamička ho nainfikovala, aby malú vzal a odniesol si ju domov, kde ti ju nebude/ú chcieť dať.. Podľa správania sa tv.svokry pri sťahovaní by som to vôbec nevylučovala..