Svokra vzala dcére obľúbenú deku
Bola na "návšteve" na jednu noc. Keď odchádzala , vzala so sebou aj deku, ktorú dcéra so sebou všade ťahá, hlavne s ňou zaspáva. Rušíme momentálne cumlík takže sú noci pre nás náročné aj bez toho . Keď som jej dnes ráno volala či nevidela náhodou deku tak sa hrdo priznala, že ju vzala lebo "dcéra je už na takéto veci Veľká, vôbec to nemá mať" sto čertov do mňa vošlo. Tak som jej vynadala a povedala, že nech sa sem už neopováži chodiť. Furt sa snaží deti vychovávať podľa seba lebo dokonalá pani učiteľka vie ako majú byť deti vychované. Stále ich len okrikuje a nastavuje si vlastné pravidlá a môžeme s mužom do nekonečna omieľať, že sa nemá starať. Už sa s ňou muž preto xy krát hádal, isté obdobie sem nemohla chodiť, potom sa ukludnila a už to zase začalo. Muž je na školení v Bratislave, keď pôjde domov pôjde pre deku a povedal, že si to a ňou jasne vydiskutuje, ale aj tak som strašne nasratá. Taký hnev v sebe dusím, že som musela napísať radšej sem lebo mám nutkanie jej ešte raz zavolať a vynadať. Celú noc som nespala poriadne do toho som chorá a ona spokojná so sebou ako vyriešila náš problém.
Je smutné že veľa veľa babkám nejde o dobro vnúčat ale o svoje vlastné ego. Nie si sama autorka, nie si sama ....
@majus2323 veru nie si,naozaj v tom nie si sama, poznám to...
len aby ju z trucu svokra nevyhodila a ešte povie, že omylom.
Dvojročnej? Nemá čo brat ani 20 ročnej veci, teda nikomu, ale dvojročnej vnučke? Má tá osoba srdce? Ja som mala svoju obľúbenú deku, a raz sme ju nechali u starých rodičov a moja babka prišla uprostred noci a doniesla mi ju. Síce len 20 km, nie 200, ale doniesli ju.
Uz si nazor vyjadrila, dalej to neries, nechaj na manzela
Chvalabohu, mame v rodine stare ucitelky dochodkarky a ani jedna nesekiruje, s detmi sa hraju, vymyslaju nove hry, deti ich zboznuju
Ocakavam ze sa do mna pustia ale starsie ucitelky v rodine su peklo. Kamoska ma tak svagrinu, sestra tiez svokru. Co by jeden cakal ako budu kreativne hrat sa a neviem co, tak sa chovaju jak v armade a len sekiruju, kritizuju, porovnavaju...
@really8 Nie len starsie.......
To mi pripomína mojej byvalej susedy matku - učiteľku, už na dôchodku. Na to, čo vyvádzala jej vnučka snáď každú noc, tak to neriešila. Ale ostatné decká z baráku to áno. Ako sa majú správať, upratovať po sebe bordel, pred barakom bordel. Každého by komandovala, ale od seba by nezačala. Plus iné veci čo pani učiteľka robila. Niektorí ľudia sú fakt za trest.
Chorému dieťaťu zobrať obľúbenú vec ? Ona je riadna psychopatka
Tak toto sa dobre číta 🙂 máte šťastie , ja som mala svokru z prvého manželstva o niečo lepšiu ako teraz. Momentálne je to horšie , dokonca chodím k psychologičke aby som toto spoločné bývanie zvládala. Stále sa musí k niečomu vyjadrovať, vždy nevyžiadaná rada či poznámka...
Tak toto sa dobre číta 🙂 máte šťastie , ja som mala svokru z prvého manželstva o niečo lepšiu ako teraz. Momentálne je to horšie , dokonca chodím k psychologičke aby som toto spoločné bývanie zvládala. Stále sa musí k niečomu vyjadrovať, vždy nevyžiadaná rada či poznámka...
@janka1224 a to sa nedá odstahovat? Radšej si ničiť zdravie? Psychológ čo pomôže keď sa vrátis do zlého prostredia? To ako brať lieky na alergiu a nechať si doma alergén
@janka1224 a to sa nedá odstahovat? Radšej si ničiť zdravie? Psychológ čo pomôže keď sa vrátis do zlého prostredia? To ako brať lieky na alergiu a nechať si doma alergén
@sova7 No veď to že nedá... ja si všetko veľmi beriem osobne ale to je zase mojou výchovou a je to na dlho... Už je to o niečo lepšie, len keby som mala inú povahu.
Aj George Russell - pretekár F1 si zo sebou nosí na všetky F1 preteky svoj obľúbený vankúš.
Moja dcera ma 17 a vsade so sebou vlaci oblubenu deku. Az sa cudujem, ze sa za tie roky nerozpadla 🤣 vyuziva ju miesto vankusika 😁
Svokra je teda riadny oriesok. Ja by som jej uz dieta nedavala 😡
Kúpiť rovnakú deku kým muž príde sa nedá? Svokra je riadna pi..
@pikachu999 Deka môže byť rovnaká, ale dievčatko hneď zistí, že to nie je tá "jej". Svokra si dovoľuje nad hranicu únosnosti, dôrazne by som jej stanovila hranice. Pri ďalšom kikse by som jej zakázala styk s vnučkou.
Ja som mala ten isty problem... svokra pani ucitelka na prvom stupni...maly mal 4 roky a furt ked maly povedal idem kakat,tak ho opravovala musis povedat ze ides na velku potrebu..ze to je neslusne...drobec ma problem s bruskom mame alergiu a intoleranciu nemohol si ani prdkat...az ma jedneho pekneho dna nasrala a povedala som jej svoje...ze kvoli nej nebude prdiki zastavovat aby ho bolelo brusko...tak ako pisete ostatne,komandovanie,sekirovanie a ziadna empatia...ja sa s nou uz nestretavam,ale aj ked to manzela mozno mrzi,ale bolo to moje najlepsie rozhodnutie...po psychickej stranke som uz bola znicena...syn s manzelom k nej chodia,ja nie...a nelutujem,mala som to uz spravit skor...tolko zlobi co narobila v rodine..ach 😮💨

K tomu výchovnému, že proste dieťaťu niečo vezmem, lebo je na to priveľké, to sa ani vyjadrovať nejdem, pre takéto výchovné metódy polovica našej generácie navštevuje terapeuta. Ale to, že som na návšteve a vezmem si odtiaľ niečo, čo mi nepatrí, to je proste čo? Haló, to kde sme? Autorka, svokru nezmeníš, je to zjavne svojská osoba. Čo však musím vyzdvihnúť, je tvoj muž, že stojí pri tebe, že mame vyčistí žalúdok, že to rieši. Toto svedčí o tom, že nech je svokra akákoľvek, váš vzťah ju dokáže ustáť.
@wudz Áno,prístup manžela je dôležitý 👍