icon

Svokra zabila naše manželstvo

pohodickasrandicka
21. apr 2017

Manzel pracuje v zahranici. Doma je dva krat do mesiaca od piatka noci do nedele poobedia. Pred vyse rokom zomrel svokor a svokra si vzdy narokuje cas ked muz pride. Mame tri detom ktorym sa tiez treba venovat. Mojmu muzovi teda vobec neostava cas na mna. Nebudem detom brat otca. Chapem samotu svokry. Kto pochopi mna? Nevladzem bojovat voci materskej laske hoci to je diskutabilne dovtedy jej nechybal... A rodicovskej... Nezbavim sa svokry tym ze jej dam deti... Oni ju aj tak nechcu. Netesim sa uz na jeho prichody ... Vecne uz dopredu vyvolava muzovi ci pride on sa citi zaviazany a aj ked ostane s nami hovori len o nej. Toto nie je manzelstvo toto je mucenie.

Strana
z4
persica
Odpoveď bola odstránená
bg2014
23. apr 2017

@sisaka ja myslim ze si to az velmi prehnala s tymi 8 - mimi hodinami, ideal pre lahostajnych lenivcov slovakov, prichod 9, do 10 kava, potom hodka nejaka ta robota skor obsmietanie sa a hop uz je 11 treba ist na obed a po nom vsak naco sa budeme vracat do roboty......

bg2014
23. apr 2017

a este som zabudol za toto vsetko aspon 2500 ecka

efka_k
25. apr 2017

Ahoj, nečítala som všetko (ako vždy) ;), ale nedá mi nenapísať.
Na jednej strane chápem svokru ak jej ostal už len synáčik. Aj keď takýto stav by ma z tohto pohľadu asi vynášal do nepríčetnosti. Zas chápem aj tvojho muža, že chce byť s každým pre neho dôležitým aspoň chvílku.
Ja by som sa skúsila s ním porozprávať, že toto už manželstvo nie je a navrhla by som mu nejaké riešenia. Napríklad, nech príde svokra na nejakú chvíľu ku vám (ak ju aspon troška môžeš), zavolala by som ju na obed alebo čo a rodina by bola pokope. Aj ty by si si ho užila aj ona by si užila synáčika. Alebo by som ho presvedčila, nech skúsi robotu nájsť tu aby ste boli spolu. Alebo by som mu ju sama hladala a skúsila ho postaviť pred hotovú vec. Alebo by som rozmýšlala odísť za ním.
Manželstvo treba zachrániť, pokiaľ je ešte šanca. A treba si povedať, že celý život nemôže chodiť robiť preč.
Veľmi držím palce, nech sa to všetko urovná, nech nájdeš riešenie. ;)

laskamojajeidna
22. okt 2018

Každá máme iné manželstvo. Preto nesúdim iba napíšem svoj názor. Pokiaľ manželstvo súdom nezaniklo ste ešte stále manželia. Mám otázku...manžel nerozmýšľal nad inou prácou? Niekde bližšie k Slovensku. Ak ti na manželstve záleží tak oň bojuj. Áno chápem svokru,že je vdova. Aj moja je. Tvoj manžel nemá súrodencov? Aby svokra nebola sama. Prípadne svokru poslať do kúpeľov alebo na púť..závisí koľko má rokov svokra. Skús jej viac volať ukázať záujem z tvojej strany. Ty muža potrebuješ rovnako ako tvoje deti. Neodstrkuj sa,lebo ako on je hlavou rodiny tak ty si jeho krkom. Čiže točíš jeho hlavou...smeruješ ho obrazne povedané. Povedz svokre,aký je problém lebo ak to nebudeš riešiť tak to manželstvo skrachuje. Povedz mužovi...musíš sa s ním porozprávať čím skôr a vyjasniť si to. Netráp sa. Nedus to v sebe rozprávaj sa a ak to nejde krič. Ja som sa tiež vykričala na svokru. Neboj sa . Modli sa za manžela a za rodinu. Ako dlho už takto funguješ?

marko1990
11. dec 2018

Moja milovana svokra ktorá mi pokazila vzťah ako aj život...
zdravim vas...chcem sa s vami podeliť o môj pokazeny život
priatelku som spoznal ked mala len 16 prišla mi do života ked som bol sklamany neverou nechcem som začinať žiadny vzťah, ale ona bola ina chapava mila len tak ma objala čo som si velmo nechcel pripušťať preto že som to nikdy nezažil a bolo mi to čudne ked ma po 22rokoch niekto počuval zaujmalo ho to čo rozpravam čo som zažil len tak si ma pritiahla pobozkala obiala nechcem som s nou mať nič pre to že mi to bolo take neprijemne preto že som si nechcel ani nikoho k sebe pripustiť po mojom neuspešnom vzťahu. No začali sme sa stretavať čim daej tym častejšie. zažal som sa citiť tak inač že iekomu na mne zaleži bol som rad že ju mam aj ked sa mi s počiatku velmo nepačila ale ved ako sa vravi na krase nezaleži. Takto to pokračovalo niekolko tyždňov prvy krat sme sa spolu pomilovali bol som jej prvy a to sa mi strašne pačilo že nebola ako ostatne...takto sme sa stretavali každy deň prišla tam laska aj ked ta prišla po niekolkych tyždnov ako sme boli spolu no citil som sa užasne...no ale už na začiatku to začalo...nepovedala mi vždy pravdu a streavala sa s inymi chlapmi čo sa mi vobec nepačilo aj ked s nimi nič nemala...zrazu kamarat po 2 mesiacoch našho vzťahu bral som to tak je mlada sprosta pochopy čo je vzťah a dovera vo vzťahu...ale začali dalšie spravy ake ma krasne prsia že sa mu pači do toho poked kde ich bolo niekolko obsah sprav to račej nebudem rozpysovať...z jednym to ustalo s druhym zas začalo odstupom času takto to trvalo 4 roky samozrejme dovera tam už nebola ako mala...po par mesiacoch som u nej prespal čo sa zmenilo na dennodenne spanie...žiarlila na kamaratov kamaratku na pivo som chodiť s nimi nemohol na vylety chaty proste nič od všetkeho ma odtrhla no lubil som ju tak som jej to všetko splnil...vedkompromis musi byť ale spanim u nej to všetko začalo...SVOKRA...najprv som to bral je mlada chapem to no pretrvavalo to do jej 22 rokov ...organizovala kam pojdeme kedy jej môadči brat pojde s nami kde budeme či pojdeme do kedy budeme...u mňa prespala prvy krat ked mala 18 velal som ju častejšie ale svokra rypala...nejdem to tu rozpysovať cele to je na dlho ale začnem tym že ked si svokra povedala že soboty budeme sedieť pri nej doma tak sme sedeli...podotykam za rok ani jednu sobotu u mňa nebola lebo to tak maminka povedala mal som to vždy nimi zorganizovane piatky robiť program jej bratovi soboty pri svokre a nedelu ak som niekam chcel isť tak len s jej bratom ina možnosť nebola nemohol som byť s nou sam...nedala nam pokoj prišiel som k nim o 4 do 8 večer sme sedeli pri maminke a ked som mal už toho dosť tak som sa zobral do izby ktora bola spoločna s jej bratom ...ja som mal sam izbu...samozrejme ako každy večer prišla svokra sadla si na postel a rozpravali sa dalej do 10-11 večera...takto sa to opakovalo niekolko mesiacov ked som ju na to upozornil jedine čo mi povedala že čo jej mam povedať hadať sa s nou nechce ked sme sa pohadali my dvaja povedala mi že sa s nou rozprava sama...podotykam niekolko hodin denne niekolko mesiacov...ked konečne prišla ku mne spať doviezla ju mama cesta trvala 8 minut samozrejme ked dorazila domov hned jej volala čo trvalo niekedy aj polhodinu po telefonate spravy do večerra tak že žiadne sukromie pokoj proste nič...ked som ju zavolal niekam ona nejde o dve minuty prišiel brat že či niekam nejdeme momentalne suhlasila...toto iste aj ked prišla jej mama...mala ma za nič začal som si uvedomovať že som piate koleso vo voze a moje spravanie sa prudko zmenilo začal som robiť to čo ona a nastali hadky....ja som nevynehal ani jednu ich oslavu čo o nej povedať nemožem viac krat nebola ako bola...no aj ked prišla maminka jej volala niekolko desiatok minut...ked prišlo že si chceme vyskušať spoločne byvanie samozrejme vyborny napad ale tak max 20 metrov do maminky 10 km priliš daleko ...ked nebola celi deň s maminkou začalo citove vydueranie či ani matku nepozna či zabudla na nu čo sa neozve za 6 rokov nebol jeden jediny deň aby spolu nevolali...3 roky zasnubeny...ked videla prsteň jedina jej odpoved ,to hadam nie teraz,,,organizovala všetko a ona so všetkym suhlasila preto že maminka a brat je priorita ale mňa vraj lubi a vobec to tak nieje...cela jej rodina mi nepovedala nič ine len to že jej idem pokaziť život jej mama že si pri nej predstavuje ineho chlapa ako mňa...a to pracujem 10 rokov bez prestania...a teraz prejdem na čerešničku na torte...po tomto všetkom som si povedal že dosť...ale aj po rozchode sme sa stretavali ale čo sa zmenilo ???ani jednu sobotu nebola za posledneho polroka pri maminke ani piatky bratovi neorganizuje ani nedele s nim nechodi...do toho prišli kamarati mesto pitie každy vikend flakanie sa...prichody domov aj o 6 rano...no nikdy jej nezavolala kde je nikdy jej neprikazala ostať doma ani jej brata netlačila ako mne...otehotnela...no katastrofa to čo som si od nej vypočul ako aj na dieťa ktore čakala na to nikdy nezabudnem strašne sa mi tie slova vryli do pamäte...začal som teda planovať mam peniaze zoberieme sa a pojdeme byvať samy...estalo sa tak ... chcel som aj ju aj dieťa miloval som oboch strašne no stalo sa to že začala riešiť potrat a moja vynikajuca svokra jej vo všetkom rada pomahala a všetko potrebne vyriešila...niečo neskor mi to dieťa vzala...zabila mi dieťa spolu s mamou...moj život sa zrutil nevedel som čo a ako dalej všetko bolo preč ...od potratu bola asi 11 tyžnou po sebe v meste podla mňa oslavovala uspech ktory s mamkou vyhrali a dieťa mi zabili...samozrejme velmo ma lubi a chce so mnou ostať nevedel som čo dalej moj život vol v troschach totalne zničeny prišiel som o dieťa...do toho prišiel dalši chlap vraj kamarat strašne som žiarlil pisali si stretavali sa boli dosť často spolu no samozrejme to prišlo...podviedla ma s nim...ale samozrejme ma miluje lebo to bola len chyba...pišt stretavaju sa nadalej...cez vikend som bol doma sam chcel som aby prišla no svokra jej zakazala či ide robiť kurvu so seba tak neprišla...par dni na to si toho kamarata s vyhodami pozvala domov na kavu...jej rodičia uplne v pohode veprečo nie ved sa len bozkavali a viac tam nieje čo riešiť ved ho pozname celi život...neprestala s nim do dnes...tymto chcem len povedať to že človek je zaslepeny laskov pri čom mu priatelka so svokrov niči život...nenehajte so sebou zametať tak ako som nehal ja treba si určiť pravidla a povedať na začiatku vzťahu bud svokra alebo ja žiadny kompromis nenehajte si pokaziť život svokrou tak ako je na moju byvalu sa nehnevam čo videla doma tak sa spravala bola tak vychovana ale nikdy neodpustim svojej byvalej svokre za 6 rokov obmedzovanie za to ako vychovala svoju dceru že si vzala dieťa aby nemala starosti neodpustim jej to nikdy...keby sa nestarala do nažho vzťahu všetko by bolo ine dieťa by žilo boli by se spolu a nebola by v dedine za štetku ...nenehajte so sebou zametať niekedy treba skončiť skor ako niečo začne...nič mi nieje viac luto ako moje dieťatko ktore mi vzala a svokra ju v tom podporovala sebe vzala dieťa svokra si zabila vnuča a mňa dostli do štadia že nechcem ani žiť to dieťa mam každy deň na pamäti strašne mi chyba na nič ine nedokažem myslieť len na tu obrovsku bolesť ktoru mi sposobili a hlavne svokra jej spravanim...vzťah je preč dieťatko mrtve a ja totalne zničeny ...dufam ak si najdem dievča jej matka bude neznama alebo mrtva ženu so svokrov nikdy v živote nechcem

akecheta
23. aug 2019

@marko1990 nemáš pravdu...ak by to nezničila tvoja svokra bola by to zničila tvoja ex..ved už len to ako sa správala prelietávala od jedného k druhému..zdedila po matke narcizmus, skôr či neskôr by ťa bola zničila jedna aj druhá...si obeťou narcistického týrania a bolo by pre teba prospešné vyhľadať psychoterapiu aby si sa z tých rán dostal...inak budeš priťahovať znovu takéto ženy do svojho života..

jana_eyre_2
23. aug 2019

@marko1990 no ak pojdes do buduceho vztahu s tym ako neznasas potencionalnu svokru, len preto, ze ta minula bola divna, tak dakujem pekne..

kazdy clovek je iny, aj kazda matka partnerky, treba si hladat vyzretu zenu, vela stastia..

Strana
z4