Svokrovci nás "prekvapili" na dovolenke a ubytovali sa vedľa nás
Baby idem sa vyžalovať. Sme na dovolenke v Tatrách aj s rocnou dcérou. Keďže sme mladá rodinka, tak sme chceli byt na dovolenke sami a viac krát sme to spomenuli aj pred svokrovcami. Cez víkend sme boli u svokrovcov a popriali nám pekný pobyt.... No a v pondelok sme prišli do Tatier a ubytovali sa. Večer sme išli na večeru a svokrovci boli pri recepcii. Ubytovavali sa v našom hoteli a dokonca máju izbu hneď vedľa našej izby. Sú strašne falošní a tvarili sa ako by sa nič nedialo. A už dva týždne mali pobyt rezervovaný poza nás chrbát. A klamali nám do očí..... Žiaľ nám pokazili úplne celú dovolenku. Už viackrát sa nám stalo, že nás vôbec nerešpektovali. Oni niečo chcú, tak si urobia po svojom. Rozmýšľam nad obmedzenim kontaktu, lebo toto čo oni nám už robia je choré. Chodíme tam každú nedeľu. Bývame v jednom meste a a je aj varianta,že by sme sa presťahovali do mesta z ktorého pochádzam. Ako by ste vy riešili bláznivých a vypocitavych svokrovcov?
@1nelka1 ako to dopadlo s tou tvojou materskou? Prijala svokra, že nepôjde? Čo na toto všetko tvoj manžel? Mala som podobne s mojou mamou, vdakaBohu sa to vyriešilo pred svadbou. Detaily im nikdy nehovorte, načo. Mama sa často hnevala prečo jej nepoviem, alebo prečo až potom... Tak povedz - lebo nechceme, aby ste tam prišli. Ak vladzete, choďte niekde aj s nimi. Odporúčam knihu Hranice. Top .. majú aj ako e-knihu. Je aj hranice v manželstve či hranice a deti, ale pointa je rovnaká... https://www.martinus.sk/?uItem=156850&gclid=Cj0...
Keď vieš aký sú a nechceš tráviť s nimi čas tak im nevrav takéto veci. Proste idete na,, pobyt ,,a tym to hasne. Len aby vedeli že budete mimo keby náhodou. Ale za seba ti poviem že ja dúfam že mojej neveste takéto veci nebudú vadiť. My sme spoločenský a radi trávime čas s rodinou a priateľmi.

@ivanavin 😄😄😄😄je to dosť pravdepodobné