Svokrovci preferujú len dcéru pred synom?
Ahojte, asi nic nezmozem, ale aspon sa vykecam. Svokrovci financne, nakupmi, strazenim deti podpouju hlavne dceru. Poziciavaju jej peniaze(v r.2016 prvykrat) a ona ich nema z coho vratit, lebo ziju od vyplaty k vyplate, pricom prijem maju taky isty ako my. Nepride mi to fer. Nas pozvu na obed, ale financne nas neladuju.. praveze hovoria, ze nemaju.. ja ale viem, ze maju, ale nam nechcu dat. Viem, nemusia, ale moji rodicia su spravodlivi a financne nas podporuju 2surodencov viacmenej rovnako. Teraz by nam bodla finan.injekcia, ale z ich strany sa jej nedockame. Je mi to luto.
Pozri ak to synovi prekaza, nech si to riesi s rodicmi. Ked je taky hrdina a za par tisic tu ide riesit. A ak mu to neprekaza, tak Ty naozaj nie si v pozicii to riesit. A este na forach to roztahovat. Prepac, ja by som sa hanbila naozaj. Pre 7 tisic taketo scenky. Pozrite do vlastnych radov, preco nestaviate a nepocitate s rozumom a ste odkazani hnevat sa na svokrovcov, ze vam netlacia peniaze...
@1ryba bezne im kupim nakup, zakusky, zavolam na obed😉nesud, ked nevies..tu ide o ine.. ze dceru laduju a syna nie..
@1ryba z coho mi ma byt blivno? Ze nie su fer?
Toto nikdy nepochopím 🙄
Ano, je úplne OK keď sa ľudia rozhodnú do koho alebo do čoho chcú investovať svoje vlastné peniaze.
Prepáč,ale si chamtivá a závistlivá. Asi cítia dôvod dávno, prečo vás nepodporujú 😏.
@colsami a co ma od nich pytat? Ale tym, ze dveru laduju, sa netaja.. jeho to tiez mrzi..
@zuzanita1609 nie, nie som. Len mi to nepride fer..
@1ryba vobec nie.. len byt spravodlivi aj k synovi.. 🙉😃
@nikpa ved ano, ale teda aj my asi musime prehodnotit nasu ochotu a pomoc..
@1ryba tvoj pohlad.ok🙉🤣
Možno keď bol malý tak nepocuval, nejedol špenat, hadzal sa v obchode o zem , neupratoval hračky, v noci nespal 😁 konecne mu to rodkaci takto oplatili... 😄
@dadka_bb xi xi, zeby? 😃 ale jeho pomoc s radostou vyuzivaju dodnes😃
@1ryba ja nehovorim, ze mam narok.. ale nepride nam to fer😏mam 2deti, rozdelim spravodlivo.taka aspon budem ja. Taki su aj moji rodicia.
Boze 🤣🤣 manzelova sestra dostala byt v BA, a my sme si kupili svoj na hypo, myslis, ze to riesime? Mna do toho nic, aspon mam pokoj. Sestra nedavno odisla prec z BA a my sme ti, ktorych ziadaju o pomoc, ked nieco treba, odmietneme lebo boli nespravodlivi? Nie. I ked si ma rodina pomahat, nikdy som neocakavala od druhych fin. pomoc, treba si zariadit zivot tak, aby si nebola financne zavisla od druhych.
Inak ja som jedinacik. Ocina uz zial nemam, a moja mama normalne šetri mojej dcere (teda jej vnučke) na sporiaci ucet peniaze... a mam aj syna, a jemu nespori . Takze o 30 rokov na tom moj syn s manzelkou budu rovnako nevyhodne. Neviem preco to tak je. Či pre to že dcera je prvorodena, tak sa tak na nu moja mama upla ci o co jej ide..ale synovi teda sporim ja 😃a dcere nie.
ano je to nespravodlive, mal by to riesit tvoj muz so svojimi rodicmi aj ked oni najskor nepripustia ze maju iny meter na kazde dieta
A už si toto svokre povedala?nám to tu darmo hovoríš, my nevieme co je tam za problém ze vám nič nedajú a dcére áno. Ved sa ju nato opýtaj. Ale to dúfam vieš ze to není tvoja vec....
Prehodnotit vašu pomoc môžete ale... Teba ako ich nevestu ešte dajme tomu chápem ale tvoj muž ako ich dieťa, ktoré vychovali nemá čo prehodnocovať. Vychovali ho a je jeho psia povinnosť sa o nich postarať keď už nebudú vládať a budú potrebovať jeho pomoc. Bez ohľadu na to, či vás teraz dotuju alebo nie. Bože, ty si vysnívaná nevesta 🙄
@dadka_bb ono je to skôr tak, že začala šetriť najskôr vnucke a teraz pre dvoch by to išlo veľmi do peňazí. To ako mamina sestra dala prvému vnúčaťu na svadbu 1000 EUR a potom stále s mamou riešila, že teda stále šetrí, aby mala aj ostatným a ako im vôbec toľko našetrí… nakoniec tie svatby ani neboli, keďže sú všetci slobodní a ona aj medzičasom zomrela, ale moja mama to vždy spomína… keď sa nastaví latka príliš vysoko….
No neviem teda, akože dobre ste jej naložili 😀 samozrejme ze su to ich peniaze a teda je len na nich, ako ich použijú....ale dat dcere 7tis. a synovi nepomoct, keď im zjavne chyba, to mi tiež nepríde ok...keby išlo o par stovák, nepoviem....ale teda 7tis je dosť peňazí..to ich na co potrebovali? Čo im pomohli zafinancovat? Neviem no, na vyjadrenie nejakého názoru by bolo treba viac info, ale takto na prvé prečítanie mi to tiež príde nespravodlivé 🤷♀️ keď na jednej strane tvrdia ze nemajú a na druhej dajú toľko peňazí dcere ...
... ty si riadne vypočítava nevesta..😁😃
...od roku 2016 sú možno 100x vyrovnané,len ty o tom nevieš...Ti nebudú vešať na nos všetko..

A prečo to nerieši tvoj muž,ich syn,keď mu to tiež vadí? Pozri,to čo je fér a nefér,ty nerieš. Sú to peniaze svokrovcov a oni sa rozhodujú,koho podporia. Ak je niekto,kto by sa mal ozvať,je ich syn,nie ty,ináč sa potom rozlúč aj s dobrým vzťahom so svokorou.