icon

Svokrovci si nevážia darčeky

5. nov 2020

Ide ma rozdrapiť od jedu , minule Vianoce sme im kúpili wellness pobyt nech si idu oddýchnuť, pobyt prepadol lebo sak malo času nato mali, iba rok, 200€ vyhodených v lufte.
Teraz nedávno mal svokor narodeniny , je po porážke už pár rokov ale ma veľké bolesti v chrbte a v nohách svokra mu kúpila fyzioterapiu pár sedení , my sme mu kúpili na odporúčanie lekára olej s CBD , čaj na ukľudnenie a dobrý spánok s CBD, masť pálivú s CBD, nejakú čokoládu s CBD a pár drobností, zaplatili sme zato 130€ lebo veď mal okruhliny..
proste vždy si odtrhneme od huby my aj malému , aby sme potešili aj ich a stojí to v skrini a sada na to prach ani sa toho nedotkne a neni to nejaky starý páprda. Nemá ani 60.
Take mám nervy, za tie peniaze sme mohli malému kúpiť oblečenie alebo hocičo iné, ozvali by ste sa ? Povedali by ste im nato niečo? Či to ani nemá význam riešiť to?

iiika
Odpoveď bola odstránená
vve
5. nov 2020

Keby im tie peniaze date do obalky neboj, ako by bezali ich rychlo minút..😀

moonlight1210
5. nov 2020

tu mate najskor problem, ze svokor frflat chce. pomaha mu to vnutorne si ulavit.
najskor sa citi vnutorne menejcenny (asi po tej porazke, alebo bol taky vzdy), tak mu to tak pomaha sa s tym vyrovnat. ked nieco/niekoho ofrfle, ako by mal navrch.
akoby on hodnotil vec z pozicie toho lepsieho/mudresieho/skusenejsieho (z pozicie kritka, co rozumie veci).
citi sa teda neisto, veci vnima negativne a toto mu pomaha.

a ta neistota sa prejavuje aj druhou strankou - chce vidiet, ako si ho vazite a date si zalezat na darcekoch.
na druhej strane sa nemoze vzdat zvyku kritizovat (frflat), lebo je to pomocna barlicka jeho psychike.

druhy problem ste zase vy - ze radi date aj drahu vec, ale mate ocakavania vdacnosti. ze tym vec zlepsite, pomozete, napravite a za to pride vdacnost.
a miesto toho vec vyjde navnivoc a svokor frfle dalej.

skuste ho chapat a skuste vymysliet dar taky, co bude aj trochu drahsi, ale bude mozne svokra donutit ho vyuzit.

panorek
5. nov 2020

Riadne ho trstenicou po krížoch pretiahni pár krát uvidíš ako sa rozhýbe 😉

lubiss
5. nov 2020

vela deti kupuje rodicom pobyty kadejake welnesy ale neuvedomia si ze vela ludi na toto neni...moja sestra tiez hned ze kupme nasim pobyt na vianoce ale som ju stopla viem ze nasi o take dary nestoja a nesli by...a co sa tyka vitaminov nuz on asi vie co mu je dobre tak bohuzial nakupite drahe dary a potom sa rozculujete ved ked neni kam z konopy tak sa opytam co potrebuju a vybavene

eskop
5. nov 2020

Moji rodicia su uz zvyknuty, ze stale ked maju sviatok alebo su Vianoce tak ich vezmem do obchodu a vyberu si co sa im paci napr otec sveter a mama kabat..alebo ked nepotrebuju nic tak kupim napr taky balik ze velky ariel na pranie k tomu avivaz, 5l olej a to im urobi vacsiu radost ako keby mam vybrat nieco ine 😃

trema
5. nov 2020

a tak ja by som sa ozvala.. alebo teda muz, nech povie "mami, minule sme vam darovali to a to, vidim, ze to nepouzivate, mozeme si to vziat?"

bublinkai
5. nov 2020

@panelacikova ... on vie prečo sa zmieril s nepriateľmi 😂

panelacikova
5. nov 2020

@bublinkai hajzlíček 😀 😀

bublinkai
5. nov 2020

@panelacikova ... no comment 🙏🙏🙏

nini1010
5. nov 2020

Naco si vobec kupujete taketo drahe dary??Co ste male deti??

dundulica
5. nov 2020

@nyusika pre mňa tiež, ale ja vcelku nemám rada darčeky, som divná, no

simca06022011
5. nov 2020

@lubiss presne, moja sestra aj kúpila, ved co by sa nevytiahla 😎 a potom zúrila, lebo (a ona to vie dobre) nevlastny otec nespi mimo domu, prišli a odišli... 😂A teda z pobytu nič.

bublinkai
5. nov 2020

@dundulica ... ani nie. Celkovo globálne vzato. Sú takí viacerí škoda, že sa nechcú poriadne otočiť aby videli svoj ťažky ťažký ťažký život🙈

bublinkai
5. nov 2020

@panorek ... hahahahahaha 😍

mandarinka555
5. nov 2020

Ak nadáva aj na víno a čokoládu...tak si mu mala kúpiť liter borovičky, bol by sa ožral jak hovado a pol dňa by držal hubu 😝

mikadooo
5. nov 2020

Nie nič by som im nepovedala. Bol to dar a ako s ním naložia, je predsa na nich. Môj názor.

pribinak
5. nov 2020

Pýtať dar naspäť je trápne, mega trápne. Je to raz dar, nech si s ním robia čo chcú.

mirage
5. nov 2020

@nyusika my roky rokuce kupujeme rodicom aj svokrovcom pobyt. Ano, dopravia sa tam, minu tam vreckove.. dajme tomu 100 eur, ale my zaplatime 200,300. Oni by nikde za plnu sumu nesli, takto daju tretinu ci stvrtinu, a su spokojni.
Nasi nam dali letenky vlani. Nevadi, ze som si doplatila ostatne..

nyusika
5. nov 2020

@mirage keď im to vyhovuje, je to OK
Týmto to evidentne nevyhovuje.

tykat
5. nov 2020

By som mu kupila nejaku blbost nech ma na co pindat 🙂
Vobec by som sa netrapila drahymi darcekmi. Upiekla by som im tortu, alebo ich pozvala do nejakej fajn restiky, alebo kupit chutnu kyticu z ovocia (hned sa zje), doniest vinko a dobry kolacik, zobrat ich niekam na vylet, opekacku... nie kazdy oceni drahy darcek.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
misinka0611
5. nov 2020

Neozvala by som sa, kedze nikdy neratam s tym, ze darcek obdarovany vyuzije. nabuduce by som vsak nekupovala drahe darceky aby ma to nemrzelo 🙂

bublinkai
Autor odpoveď zmazal
ivangeline
5. nov 2020

Asi by som sa fakt pýtala ich, čo chcú a ak ide len o jedného z nich, tak práve toho druhého, ktorý neoslavuje, by som sa spýtala, čo by potešilo a trebalo. Plus, dohodla by som sa s manželom, že drahé darčeky im kupovať nebudeme, keď budú hovoriť, že nič nechcú a doteraz tie darčeky vyšli nazmar..

ivangeline
5. nov 2020

Asi by som sa fakt pýtala ich, čo chcú a ak ide len o jedného z nich, tak práve toho druhého, ktorý neoslavuje, by som sa spýtala, čo by potešilo a trebalo. Plus, dohodla by som sa s manželom, že drahé darčeky im kupovať nebudeme, keď budú hovoriť, že nič nechcú a doteraz tie darčeky vyšli nazmar..

miriam11
5. nov 2020

Aj mňa by to mrzelo. Ale asi by som hodila poznámku, keby som to videla v skrini, že prečo si to sanuju, že tie veci sa pokazia... A pokiaľ to nechcú, že si to vezmeš ty. Nezmenia sa, si myslím..

bublinkai
Autor odpoveď zmazal
bublinkai
Autor odpoveď zmazal
leskovael
5. nov 2020

Tak už viac nekupujte drahe veci ale kúpte čokoládu, kávu víno alebo drogériu a vybavene. Mne tiež v skrini zapadajú niektoré darčeky, preto nemám rada "prekvapenia" to už fakt radšej dostanem šampón a sprchový ako nejaké prekvapenie.