Swingers
Tak aby som šla troška od začiatku, s manželom sme spolu už 10 rokov, máme jedno dieťa .. no mám za sebou veľa potratov a veľa veľa snaženia aby sme mali aspoň to jedno.. ten kolotoč snaženia sa a následné potraty a teda sex len za účelom oplodnenia náš vzťah akosi narušil.. po poslednom potrate sme si povedali že stačilo.. nemáme na to už síl hoc by sme chceli súrodenca pre malú. Ide ale o to že cítime obaja že nás vzťah treba troška oprášiť, obnoviť, prebudiť.. už som tuna písala raz tému, že mm je bol mojim prvým mužom a že som pocitovala isté nevybúrenie sa a nedávno sme sa otvorene rozprávali o našom sexuálnom živote a z neho zrazu vypadlo že či by sme neskúsili swingers párty.. Zaskočil ma tým a nevedela som čo mu mám na to povedať.. Je tomu už týžden a ja nad tým stále rozmýšľam.. dúfam že ma tu nik neodsúdi ale mám chuť skúsiť to.. a ak sa nájde niektoo kto ma s tým skúsenosti prosím napíšte, kľudne aj IP .. Ďakujem.
@vevesh presne aj ja to tak vidím. Pokojne sa môže stať, že nežiadaná info z tejto skupinovej činnosti prenikne aj za želané hranice a dozvie sa to niekto, kto nechem aby sa to dozvedel. Napríklad dospelé deti? Rodičia? To je fakt obrovský rozdiel, čo sa deje medzi dvoma za dverami spálne/inej miestnosti a je obrovský rozdiel, čo sa deje za dverami takejto hromadnej organizovanej "zábavy"
kristova noha 🙂
zadavatelka temy sa spyta ci tu je niekto, kto nieco podobne zazil. Realne tu odpovedia dve zeny co stym maju skusenost, zopar co sa zastavaju a vacsina co len moralizuje .... a aby som nezabudla jedna co tu pise bludy, ze sa na takych akciach znasilnuje, pomer muzov k zenam je raz 30:1, potom 100:1 a podobne.
Tym co moralizujete ... mne je jedno, netvrdim, ze sa vam to musi pacit, nikto vas tam nenuti ist, dokonca vzhladom nato, ze tieto kluby su dost casto izolovane od sveta (nebavim sa o tych vo velkych mestach), tak ani nemate sancu byt co i len nahodnymi svedkami. Ano pokial sa vam to bude diat pred ocami, napr. niekde v parku, tak ano suhlasim ... toto treba odsudit. Ale kym sa to deje za zatvorenymi dverami klubu, kde vstupujete dobrovolne ...
Inak pre tych co su zobrati, teda su v manzelskom zvazku, je toto proti ich manzelskemu slubu. Len tak mimochodom. 🙂
na temu normalne - podla pouciek sa za normu povazuje vacsina a ostatne veci su viac, ci menej odchylka od bezneho. swingovanie teda nie je normalne, avsak je existujuce, legalne a spolocensky akceptovane, Swingeri sa nedopustaju ziadneho trestneho cinu, ani priestupku a odsudit ich moze akurat tak verejna mienka (nás) puritánov, ktoru ale dotycni maju vacsinou u riti, kedze konzervativni ludia su menej vyvinuty v case zaseknuty druh, ktorym treba pohrdat. V dnesnej liberalnej dobe ma kazdy na haku, co robi ten druhy a ja tiez. Preto nikoho neodsudzujem, nenapadam, ani o nom nepisem ziadne skarede, ci vulgarne slova.
a ze normalne je vsetko, co sposobuje radost minimalne jednemu a druhemu neublizuje? napr. taka nekrofilia - jednemu sposobuje radost a tomu druhemu je to uz jedno...a predsa to nie je normalne. Existuju aj vselijake uchylne fetiše - natieranie sa fekaliami a pojedanie ich, mucenie (kde druhy suhlasi), dokonca sex s prvkami kanibalizmu ...vtedy s tym mozu suhlasit obidvaja partneri, aj tak to stale bude zvratene. 😕
Inak v Nemecku idu zlegalizovat incest, takze uz aj to bude normalne a za nejaky cas budeme puritanky aj kvoli tomu, ze nas pohorsuje otec s dcerou...ved su obaja dospeli a nikomu to neublizuje, tak co 😕
To nemyslis vazne s tym incestom v Nemecku?? 😕
@tomiholjubavi legalny incest? aspon netrep, neverim
@peneloppe
@certi si to vyguglite, ak neverite..je toho plny internet na vsetkych jazykoch, ktore ovladate...povazuje sa to za zakladne ludske pravo sexovat s kym chces a teda aj s vlastnym dietatom, za podmienky, ak je plnolete a suhlasi s tym...ak je incest zakazany, stat ohranicuje slobodu sexualneho prejavu.
Sex ovladol zdravy rozum. 😀 😒 Uz len tolko k tejto teme. 😎
@peneloppe
@certi https://www.google.hr/webhp?sourceid=chrome-ins...
alebo si napiste - incest is fundamental right ...na anglicky hovoriacich strankach sa o tom najviac pisalo. ale tuto novinku najdete aj inde, napr. napiste po slovensky nemecko a incest ...
@vevesh uplne chore ☹...teda podla nas puritanov ...
Otras 😒
@certi za to, ze s nimi nesuhlasime, nemusime ich urazat .... 🙂
mat za mater vecne nadrzanu staru kobylu, grcala by som........keby viac robila na zahrade, nieco varila, piekla...tak by jej ustavicne nechodil po rozume vtak....alebo na liecenie aj s fotrom🙂))
@tomiholjubavi este nahodou pridu na "novy druh " incestu - v prvej linii mozes, ale ako potomok uz nie... Len tom bude mat biologia prednost pred pravom.... Alebo sa pride do "zvieratkovskeho " bodu kazdy s kazdym.... A dokonca pokial viem z cicavcov je len svina ako jedina incestna, inac vsade panuje urcita hierarchia na plodenie Kto s kym moze...
@tomiholjubavi a preco sa tajne stretavaju, ked to tak verejne prezentuju a povazuju na normalne?
@certi ja som zobudená neboj sa 😀 😀 Toto, ale nie je tema o pedofiloch, ale baví me sa o swingers. Prečítaj si aj názov témy, ak si náhodou zabudla. Neviem, prečo sem pletieš pedofilov. To by sme sa už mohli baviť fakt o všetkom! a ešte RAAAAz toto je téma o swingers. Za to, že ty to považuješ za nenormalne, druhy to považujú za normalne. Ani mne swingers neprekaža.
@evkakorcek toto je tema o tom, ci ucast na swingers party pomoze zachranit vztah.
teda, bolo to tak napiane, mam podozrenie, ze je to naozaj tema a swingers a iných odchylkach
@evkakorcek noo vidis, tak nakoniec si si tu este aj nasla niekoho na swingers, ze?
@certi ty si uplne mimo fakt 😀 😀 😀 😀
@certi ale ale ale....a co chudatka tvoje deti...mama s takymto slovnikom, co sudi inych?....toto sa ti apci, ekd ti niekto povie?.....
boze, keby sa kazdy staral o seba, to by bolo....mozno tie deti su stastnejsie ako deti frustrovanych, odsudzovacnych matiek, kt. na vsetkych nadavaju, frflu a deti si beru "krasny" priklad.....
len aby bolo ajsne, nie som zastanca tychto praktik a pre nas uplne nevhodne...ale nebudem tu z ludi, kt. tak ziju robit hovada.....to uz kde by som klesla?
pre mna je clovek, kt. dokaze odsudit a vulgarne nadat len preto, ze ma niekto iny sposob zivota na tom hadam este horsie ako ten, co tak kona.....
pokial citam dobre, tak pani s manzelom su tak spokojni, nie nuteni....tak ako, co koho do toho?...bohvie, co vy robite doma, ci v posteli a miesa sa vam niekto do toho?......
hoci swingers je pre mna neakceptovatelne (pre mna a mm).....tak pre ineho nemusi byt.....moze sa vam to aj hnusit aj neviem co, je to kazdeho vec...mne sa tiez rozne veci hnusia a co?......a ak ideme davat nejaku moralku spolocnosti, tak prosim, pozrite na seba, svoje konania, svoje slovniky.....k moralke by mal patrit aj respektovanie ineho nazoru.....ci?
@certi to je ich vec...my si tu len tak diskutujeme, polofilozoficky o swingovaniu a inych praktikach.. vymniename nazory a uhly pohladov. nie je nasa uloha nikoho odsudzovat.
@nyusika ano ale tá hantá tu začala splietať pedofiliu a to s touto temou nemá nič spoločné. Ja som písala o tom, že "swingers" je životný štýl. Tažko je učasť na swingers jednorazova zaležitosť. To či to zachrani ich manželstvo a intímny život, je dosť diskutabilné.
Ak by som chcela s manželom niečo skupinové prihlásim nás na turistický krúžok
@evkakorcek prepac, ale spravit si zo sexualnej odchylky zivotny styl, to chce asi davku lahkej drogy...
nie je to zivotny styl, je to sexuakna odchylka....ludia to nerobia stale, denne, neprezentuju sa ako vyznavaci vymeny partnetrov a hromadného sexu.
aspon si ujasnite pojmy, ked uz mate potrebu agitovat na rodinne zalozenej stranke.
zivotny styl je vegetarianstvo, napríklad.

@natalym pretoze by jej dal najavo, ze si ju nevazi.
ano, su ludiam ktorych vzrusuje, ked sa s nimi jedna ako s handarmi, su rozne odchylky od zdravého sexuálneho spravania....ako sme si stihli vsimnut, vymena sexuálnych partenrov by sa mala ucit na skole, sado-maso ako volitelny predmet.
ja tiez netusim po tom, aby mi muz taketo nieco navrhol, znamenalo by to, ze mu ja nestacim.
nuz, tak nech si najde iny harem, ale bezo mna