Swingers
Tak aby som šla troška od začiatku, s manželom sme spolu už 10 rokov, máme jedno dieťa .. no mám za sebou veľa potratov a veľa veľa snaženia aby sme mali aspoň to jedno.. ten kolotoč snaženia sa a následné potraty a teda sex len za účelom oplodnenia náš vzťah akosi narušil.. po poslednom potrate sme si povedali že stačilo.. nemáme na to už síl hoc by sme chceli súrodenca pre malú. Ide ale o to že cítime obaja že nás vzťah treba troška oprášiť, obnoviť, prebudiť.. už som tuna písala raz tému, že mm je bol mojim prvým mužom a že som pocitovala isté nevybúrenie sa a nedávno sme sa otvorene rozprávali o našom sexuálnom živote a z neho zrazu vypadlo že či by sme neskúsili swingers párty.. Zaskočil ma tým a nevedela som čo mu mám na to povedať.. Je tomu už týžden a ja nad tým stále rozmýšľam.. dúfam že ma tu nik neodsúdi ale mám chuť skúsiť to.. a ak sa nájde niektoo kto ma s tým skúsenosti prosím napíšte, kľudne aj IP .. Ďakujem.
@apb tak ok! ja sa nebranim nalepke sexualny puritan 🙂 mna to neuraza..skor by mi vadilo, keby ma niekto povazoval za sexualne povolnu a benevolentnu osobu s posunutymi hranicami...ale to vies, my puritani sme taki 😀 a ano, ani jedna skupina si navzajom neublizuje, co je dobre, lebo napr takyto zmiesany par by vobec nemohol existovat.
@certi a @evkakorcek urcite veri aj relacii, ze ju randy zachrani 😀 😀
@certi aha, a to znamená, že ked to je hrané, ľudia čo praktikujú swingers neexistujú???
@nyusika ooooch, ale ja nevravím, že nech tomu verí, ale, že exustujú aj takýto ľudia, že to nie je niečo NENORMALNE.
@tomiholjubavi pridavam sa, radsej budem oznacenu za puritanku, ako za zvrhlicku
a neviem, ci ako puritanka mozem napisat, ze som uplne stotoznena s tym,. ze niektori ludia maju nestandardne sexualne potreby a ked sa najdu dvaja taki, co im to navzájom vyhovuje (a nie je to v rozpore so zakonom, podotykam)...tak OK.
len mi proste vadi, ked takyto ludia vychovavaju deti. ako ich budu vycvhovavat ? otvorene..alebo budu tajit svoje konicky ?
chore uvazovanie,to vztah neposilni prave naopak,zlikviduje vas to.Nedokazala by som sa pozerat nato ako moj manzel dava nejaku inu zenu.To je co za vztah ked ho treba takto ozivovat, manzelstvo je o vernosti v dobrom aj v zlom.Ked to citite obaja,ze potrebujete takyto druh zmeny,rovno sa rozidte.Tuzit po spestreni vztahu sexovanim s inymi a este v skupine, to uz nie je laska medzi dvoma ludmi.Toto je moj nazor a ja osobne som proti tomu,je to choromyselne,sedi to na dnesnu dobu no bohuzial je coraz viac takychto vztahov,chorob, no proste taketo napady nemaju nic spolocne s obnovou vztahu a s laskou.
@evkakorcek nikde som nenapisala, ze je to nenormalne...nenormalne je chciet, aby si to myslei vsetci.
pre mna je to normalne len v pripade, ze obaja partenri maju rovnaku "zalubu"...ale za uplne nenormalne povazujem do takéhoto vztahu priviest deti.
@apb ludia, co praktikuju swingers sa netaja - Vidno tu aj na fore...
A, o com sa nehovori ani tu, su negativa takychto party - napr. Bitky o zaujemkyne pocas aktu, znasilnenie (sice zena pristane na jedneho partnera a druhy sa "prihupsne ")- nestava sa casto, ale stava , partnerske hadky "po ", alebo 32 chlapov na 1 zenu, obtazovanie zien neuspokojenych zakaznikov mimo zariadenia a casty vyskyt znasilneni v ich okoli , sexualne a ine infekcne choroby, atd. Atd.
"len mi proste vadi, ked takyto ludia vychovavaju deti. ako ich budu vycvhovavat ? otvorene..alebo budu tajit svoje konicky ?"
@nyusika Sorry, ale ty si neuveritelne omedzena. Precitaj si, co si teraz napisal a predstav si, priklad manzelov, ktori praktizuju oralny sex az do konca. Zdravy par .(nie som isty ci aj podla teba a tvojich dohovor).
O tomto konicku budes detom rozpravat? 🙂
@evkakorcek akoze, za to, ze existuju, tak to nie je nenormalne, ale uz normalne? aj pedofili existuju, aj to je teda normalne????sa zobud.
@apb
Mozno to raz bude bezne, normalne, dokonca aj akceptovane ale dnes? kdeze.
Ja stale neodsudzujem, aby bolo jasne ale co som spominala tu dvojicu co poznam ze to praktizovali, uz ani neviem ci stale praktizuju, tak sa za to podla mna hanbili a tajili to, ja som sa to dozvedela od niekoho ineho a bolo to velke tabu. To hovori za vsetko.
Inak mna by to strasne urazilo keby mi nieco take manzel navrhol.
Ja neviem, ja by som nadsena nebola. ja to povazujem za nieco intimne, sukromne a nepatri to nikam inam, ma to pre mna ostat medzi nami.
A take nieco ze vymena partnerov tak to uz vobec nie. A este sa na seba pozerat. Do zdraveho vztahu to nepatri, podla mna. Ale viem ze su ludia ktori su tak strasne zamerani na sex, ze im bezne praktiky nestacia a prave preto toto vyhladavaju.

@certi presne...ludim chyba primarna sklusnost a ucta samému k sebe.
ked nevedia, co od dobroty, nech sulozia s plysovymi medvedmi, to nebude nikomu vadit.
a uplne milujem, ze ved nech si robi kazdy, co chce, kym tym nikomu neoblizuje.
tak to prrrr...nezijeme v jaskyniach a na samotach, zijeme v SPOLOCNOSTI, kde proste musia platit nejake pravidla a dohovory. inak to bude cista anarchia...