icon

Syn chodí stále k babke

maria123a
5. dec 2021

Ahojte, odsťahovali sme sa je to druhý deň od mojej mamy a brata a dedka so synom sami do bytu .. teraz sme s mamou na nože a hádame sa lebo je nešťastná že sme odišli.. vyšla som zntohto celého zlá myslím ja :( maly má 4 roky a teraz stále place a hovorí že kde babke a nechce byt so mnou .. nechce tu bývať bol od narodenia zvyknutý bývať u našich so mnou a teraz sa tam ťahá stále a mama sa mi uškrna že vidíš nechce ta , strašne mi to trhá srdce mama mi aj hovorila že mi malého zoberie .. som strašne smutná že maly má už nebude chcieť a ľúbiť

Strana
z2
cacianka
7. dec 2021

Dva dni ste boli preč a píšeš že tam stále chodí. Sám ti zdrhne cez zamknuté dvere ?
No pokiaľ si mama neurobí poriadky doma, tak by tam ani syn ani ja nejdem. Časom stretnutie vonku na prechádzke, časom krátka návšteva, časom 1 prespanie ale až keď si malý zvykne na nový domov,

lea299
7. dec 2021

Musíš si v tom spraviť poriadky sama a ak tvoja mama bude robiť napriek, tak tam chlapec proste chodiť nebude. Nemôže ti takto podrývať autoritu predsa

maria123a
autor
7. dec 2021

Dráma pokračuje, dnes mi mama volala nútia má ísť späť domo aká som sebecka .. najprv milo so mnou a keď počuli že nepristupim na to a chcem bývať sama tak zle ,hovorila mi že mi roz*ebe hubu , že na mna zavolá socialku a že asi má ten môj “priateľ” dobre “filtruje” úplne som to od nej nečakala takúto debatu veľmi má to boli

tara42
7. dec 2021

@maria123a to čo je za mater ... Netrap sa kvoli takej osobe. Ak chceš žiť konečne svoj život tak musíš vydržať! Máš priatela? Snad ti je oporou. Držím palce.

emalka
7. dec 2021

@maria123a praveze sa to dalo cakat podla tvojich komentarov a predosleho postu kde opisujes brata. Tvoja mama je velmi sebecky a manipulativny clovek.
Skus si precitat nieco o manipulativnych a narcistickych rodicoch, verim ze tam najdes podobnosti. Zivot s nimi je tazky a nikdy sa nezmenia. Jedine riesenie je odstrihnut ich.

hrabovo
7. dec 2021

@maria123a normálne by som ho vzala, ty si jeho mama preboha. Tak poviem to možno kruto, nech reve za babkou, a co... Doma je už inde, nie u babky, a ešte ako sprosto sa babka chová, len raz by som počula od mojej mamy, že mi vezme syna, viac by ho nevidela. Malý ma 4 roky, dupat môže akurát tak v sladkom sne. Vezmi domov a basta, musí si zvyknut

maximilie
7. dec 2021

No ja neviem, ale aby 4r dieta odmietalo svoju matku a plakalo za svojou babkou?
Tam musí byť niečo úplne iné a veľmi by ma zaujímala verzia babičky.
Toto je už dosť zle, keď to dieťa plače, že nechce ísť k tebe a veru, toto by zaujímalo aj sociálku.
Každopádne chod si pre tvoje dieta a máš čo robiť, aby si si ho opäť získala na svoju stranu. Nezabudni, že frajer musí byť na druhom mieste!
Inak, syn nemá otca? Koľko máš rokov?

maximilie
7. dec 2021
maximilie
Autor odpoveď zmazal
maximilie
7. dec 2021

Bože môj žena... ja som si prešla tvoje témy, a toto je naozaj na celovečerné čítanie. Pomaly každý druhý mesiac riešiš nového chlapa, potom tabletky po, sexuálne hračky, výrastky na vagíne, v 19 si otehotnela, do dnešného dňa nepracujes, doteraz si bývala u rodicov, ( nieže živili len teba ale aj tvoje dieta ale ešte si si nemohla odpustiť nadpojenie vlasov) raz riešiš zákaz styku s otcom, potom rozmýšľaš nad striedavkou...
Prepáč , ale ja som si už o tebe utvorila mienku takú, že dovidenia.....
Nemylila som sa hneď na úvod, že na tom niečo bude.
Hlavne ze zo svojej matky si tu urobila strašne zlu osobu.
Urobila len jedinú chybu - že ťa nenaucila postaviť sa na vlastné nohy a byť zodpovedná.

emalka
7. dec 2021

@maximilie z toho co pisete je citit ze ste nevyrastali s manipulativny rodicmi.

maximilie
7. dec 2021

@emalka to je super, ze je toto citit 👌
Prejdi si témy slecny. Slečna je nezamestnaná, zrejme ešte nikdy nepracovala. Podľa tém ma novy vzťah od októbra (od januára minimálne štvrtý podľa diskusii ) takze zrejme sa odsťahovala k nejakému chlapovi, ktorého syn ešte ani nestihol spoznať. Je to šok pre dieta a jej matka zrejme vie, že robí ďalšiu sprostosť.

biela_sova
7. dec 2021

@maximilie
@emalka
@maria123a caute baby 🙂 Maria, mama sa Ti vyhraza socialkou a ze Ti vezme maleho. Bojis sa, ze by to mohlo byt opodstatnene? Ze by mala na Teba nieco?

maria123a
autor
8. dec 2021

@maximilie absolútne nie bývam sama a nikdy som nikoho s malým nezoznamovala

maria123a
autor
8. dec 2021

@biela_sova nie nemajú mi ho prečo brat o malého sa riadne starám a nepovedala som že odmieta mna a chce babku ale že sa ťahá ha babkou kde predtým býval že mu chyba

biela_sova
8. dec 2021

@maria123a Majka, ja som nenapisala, ze sa taha za babkou 🙂 to bol niekto iny. No tak potom hlavu hore. Ak idete k babke na navstevu, tak nie pod noc, teda v neskorom popoludni, aby to maleho netahalo tam prespat. Kym vyrazite od vas z bytu, tak si vymtslite s malym nejaky pekny spokocny program, ked sa do bytiku vratite. Napriklad wellness (=kupanie vo vani) 🙂 , spolocne hry, auticka, citanie knihy pod dekou, cokolvek, comu neodola a bude ho to tahat domov. Mozte pozerat od cas z okna, ci neuvidite "vianocne" srnky, sykorky, psiky. Nieco take tajomne, co sa da robit "jedine" u vas v novom byte. Malo by to pomoct 🙂 Drz sa

maximilie
8. dec 2021

@maria123a ,,že na mna zavolá socialku a že asi má ten môj “priateľ” dobre “filtruje”"
Tak potom aký priateľ?
Pisala si, že si nezamestnaná. Rodičovský už nedostavas. Z čoho si prosím ta platíš nájom?
Ja ti len chcem trochu pomôcť pochopiť tvoju mamu. Bojí sa o teba. Nedôveruje ti a má na to právo. Doteraz si ju zrejme veľmi nepresvedcila, že si schopná postarať sa nie len o seba, ale ešte aj o svoje dieťa.
Naozaj toto správanie tvojho syna je len výsledok toho, čo a ako sa dialo tie 4r a je čas niečo zmeniť. Určite nedopust, aby ostal u babky. Nevzdaj sa ho za žiadnu cenu. Ale ak chceš aby tvoj syn z čas všetkých netrpel najviac, musíte s babkou hodiť rec a rozumne sa dohodnúť.

Strana
z2