Syn v puberte kazí manželský vzťah
Jaj baby.. Som taka nestastna.. V muzom budeme zobrati 10 rokov.. Ja mam syna z predchadzajuceho vztahu... Spolu mame dceru uz 9 rocnu pomaly..
Nas jediny a najvacsi problem je moj syn.. Hadame sa len a len kvoli nnemu..
Ono ide o to, ze je v puberte.. Dost tazkej.. A cele jeho spravanie dava za vinu len a len mne.. Zevlastne ja mozem za to aki je.. Ako sa sprava..atd.. Problem.zacal problizne v case ked nastupila puberta..no okolo toho 13 roku ked zacal byt dost taky agresivnejsi... Nebavila hoskola.. Papuloval.. V skole aj ucitelom.
Ale.. Narodil sa mi s vyvojovou vadou... A to je extrofia moc.mechura.. Momentalne mozecikat iba cez cievku.. Plus a to je horsie ma zakrpateny pipil 😞 bohuzial nejaka operacia uz mozna nie je.. Asi aj lvoli tomuto som na neho nebola nejako extra prisna ( aspon z pohladu manzela) .. Moj muz si s nim nevytvoril nejaky extra vztah.. Skorej ho stale len napominal.. Zhadzoval ( nie raz som si to vsimla.. Aj?moja mama.. Ze on je taku a hentaky.. On nevie toto atamto ).. Ale pre pokoj v domesom bola ticho.... Od 8.triedy snim navstevujem psyxhologa.. A uz aj psychiatra lebo ma depresie..
Tento sk.rok co bol studoval 1.rocnik na SS.. Ktoru ale neukoncil uspesne.. A kedze mu to neslo tak som ho prwunula na inu skolu..lahsiu..co mal tiez moj muz pindy zeco sa neucil..a ze ja som len ja chybe ze prepadol atd...
Synbyva u mojej mamy.. Domov prist nech e kvoli muzovi.. A moj muzho doma nechce tiez.. A ze keby nemame dceru tak by ma yz davno poslal za nim.. Zejeho to uz so mnpu nebavi ako si zastaval syna .. Ako ho tutkam..a vlastme je moja chybaa moja vychova zeje aky je.. Dnea sa dozvedel ze predal bike.. Ktory mu kupila druha starka.. Lebo na nom uz nejazdi.. Tak zasereci ze peniaze minie na drogy atd..
Celkovo nas vztah uz nie je dobry.. A len kvoli tomuto.. Ja tedanemam ani naladu s nim nicpodnikat.. Nic robit.. Asi podvedomie.. Ze si mam vybrat bud syn alebo on😞 je mi tazko.. Velmi.m a neviem co mam robit.. 😔
V ostatnych veciach problem nemame..len toto..
Ja nikdy nepochopim zeny ktore uprednostnia chlapa pred vlastnym dietatom. Chalan sa ocividne roky trapi…az tak ze radsej s vami nebyva a ma depresie. A ty sa pytas co mas robit…
A napisat ze iny problem nemate LEN toto….to nie je ze LEN toto, to je ze obrovsky problem. Zastan sa svojho syna a staraj sa onho.
Kde je v tom všetkom synov otec?
Prečo si si v minulosti syna nezastala pred svojím mužom? Pre “pokoj v dome”? Kvôli tomuto “pokoju” má tvoj syn v sebe nepokoj, trápi sa. Rodičia sú (alebo by mali byť) najdôležitejšími osobami pri vývoji a budovaní sebavedomia u dieťaťa. Tvoj syn má (oprávnene) pocit, že v tom všetkom si vyberáš svojho muža a nie jeho - svoje vlastné dieťa, ale cudzieho chlapa, ktorý ku vám prišiel.
Nie, syn nie je problém. Problém si Ty a Tvoj manžel. Syna mi je pri takej "matke" ľúto.
Prepac, ale vas manzelsky vztah nekazi syn, ale postoj tvojho muza voci tvojmu synovi. Nevyzera, ze by prijal to, aky je tvoj syn a viditelne mu to prekaza od zaciatku vztahu. Tam nastala chyba. Preco si s clovekom, ktory nema rad tvojho syna?
@martinkatinka presne tak. navyse chlapec ma vazny zdravotny dovod, ktory mu sposobil kompelxy, lebo maly penis tie komplexyui tenegera sposobi, tak potom tu frustraciu a hnev dako dava vonku a doma nenasiel podporujuce prostredie..
do riti s takym chlapom, ozaj zeny nemate ziadnu sebauctu, nevazite si seba, ze s takymi dusevnymi mrzakmi ste za kazdu cenu?
poviem len toľko..chudák tvoj syn, ani si neviem predstaviť čo musí prežívať. Telesný handikep. Matka, ktorá uprednostní nového muža pred synom. Že nebýva s vami, to čo je. Ty dokážeš normálne fungovať, spať? Poviem ti len toľko, ty nie si matka. Lebo matka toto synovi neurobí. Raz by mi muž dal na výber medzi ním a synom, ukázala by som mu dvere. Pošli muža kade ľahšie a snaž sa rýchlo napraviť čo si pokazila. Ak to bude ešte vôbec možné.
😱 boze to je debil , prepac. ON ZHADZOVAL tvoje vlastne dieta a ty si si s nim zalozila rodinu ? 😨
Ja nepatrim medzi tie ktore beru dieta ako zivotneho partnera ( lebo ano vo vela rodinach to tak je ze zena si neuvedomuje ze partner na zivot nieje dieta a raz z domu odide ), ale toto je vrchol . By som s takym neostala a syn by sa mi vratil pekne ku mne domov, k svojej mame ktoru potrebuje teraz najviac. Viem ho pochopit .
A henten Ti este povie ze keby nemate dieta, ani s Tebou nieje ... 🙄
@martinkatinka presne tak. navyse chlapec ma vazny zdravotny dovod, ktory mu sposobil kompelxy, lebo maly penis tie komplexyui tenegera sposobi, tak potom tu frustraciu a hnev dako dava vonku a doma nenasiel podporujuce prostredie..
do riti s takym chlapom, ozaj zeny nemate ziadnu sebauctu, nevazite si seba, ze s takymi dusevnymi mrzakmi ste za kazdu cenu?
@kofa77 nerozumiem ako si mohla vziat niekoho, kto evidentne od zaciatku nemal rad jej syna so specialnymi potrebami.
Žena vzchop sa, ty nie si žiadna handra. Ako to, že si sa nepostavila za svojho syna? Len hasíš problémy? A kde ma tvoj syn , získať mužský vzor? Takto sa má chovať k svojej žene a jej dieťaťu, ak nejakú bude mať? Toho blbá, treba uzemnit, alebo kopnúť do zadku.
Tvojho syna mi je ľúto, prežívať takéto odmietnutia...sa vôbec nečudujem,že ma depresie. Tvoj muž je blbec
Baby.. My sme spolu uz od synovych cca 3 rokov..to len posledne 3 roky pozorujem ze to je takto... Ja neviem.. Asi sa mu nepacilo ze syn nema jednotky.m nechodi na olympiady alebo co ja viem co.. 😒 ja sama som z toho smutna aj sklamana.. Ze sa to takto vyvrbilo .. A synov otec?? No kym sme sa natahovali o vyzivme tak mal plnu hubu kecov.. Ako mi ho?vezme... Ako nas zabije..lebo aom. Si dovolila dat ziadost o to vyzivne a veci s tym spojene.m potom uz zaujem nejavil.. Alebo len maly .. Mne paychologicka hned vravela ze mu chyba otec.. 😞 mna to strasne skrie veru.. A nejdem tomu mojmu muzovi vysvetlit ze to aj aky je je z casti aj?jeho chyba.. Ze sa mu mal?venovat a nie len hned ked schytal zlu znamku tak namieato ucenia sa s nim tak mal?zakaz na tv.. Alebo sladke.. A kedze aom toto mu nechcela robit tak aom sa s muzom hadala .. Ale posledne 3 rojy to bolo take horsie.. A myslela som si ze ked siel na SS tak sa situacia viac upokoji..
Ja Ti nejdem nakladať. Ale až mi ťažko zostalo, je mi ľúto chlapca, żije bez rodičov a trápi sa. Naozaj sa mu nedá pomôcť? Lebo už robia aj augmentácie penisu a zisťovala by som. Lebo z pohľadu mladého muža to je veľmi ťažké bremeno. K ostatným veciam sa nevyjadrujem.
Jedinu chyba je, ze si si nasla chlapa, ktory neprijal tvoje dieta a tym si mu vlastne dokurvila zivot
Za mna si to pokazila ty, ani tvoj muz a ani tvoj syn. Bojim sa, ze to uz nezachránis. Tvoj syn je troska, v depresii na liekoch. Ty si mu neni oporou. Ked dieta nezvláda skolu, tak sa s nim ucim, trávim s nim cas, nie ho dam babke. Aj ked je drzi. Ak bol agresivny, to je skor take zúfalstvo deti. Neviem ti poradit ale Skus najst cestu k synovi ty sama, pomôž mu so sebavedomím. Nebude prvy ani posledny s malym penisom, ale ma vzdy moznosti aby bola partnerka spokojna a aj on. Ukaz mu jeho prednosti. No pozri Jano, jadrový fyzik z teba nebude ale podme sa pozriet na to co by ta bavilo. Nech mas v ruke remeslo, co ta bude aj bavit.
Nechcela by som takú matku ako si ty ! Zrejme viac saq netreba vyjadrovať syna úprimne ľutujem.
Ty už si sem písala. Myslíš, že ti teraz budeme písať niečo iné?
Ze ti ten prekliaty chlap stal za to….
Ty si vadná aj s tvojim mužom. Dvaja hlupaci.
Chudák syn.
Sa nečudujem že je u tvojej mamy.
Cele zle a ty si nemala ostat s muzom co sama tvrdis nemal k nemu vztah od zaciatku
chyba bola hneď na začiatku :
1. Tvoj muž nemal ísť do vzťahu so ženou a dieťaťom, ktoré nikdy neprijal.
2. Ty si nemala ísť do vzťahu s takým chlapom a ešte mať druhé dieťa. 👉 Problémy sa len rokmi nabalili a každý cíti a vidí tú svoju krivdu a svoju pravdu🤷♀️
Skúste si sadnúť, priznať v kľude tie svoje chyby a zlyhania, určiť pravidlá a chod, ktorý budete dodržiavať. Ináč skončíš sama s 2 deťmi.
Veď ona už je teraz sama, ale s jedným, to druhé opustila ( je u babky). To čo žije, není vzťah, ani život. Jej syn ju potrebuje a ona si da taký nadpis .
Keby viem co bude v buduxnosti .. Tak si radsej nezacnem so ziqdnym chlapom.. Bohuzial.. A ja som dost submisivna.. Neviem rieait problemy ani komflikty... A uz ked si otvorim hubu aj tam ma zotrr ako taku handru.. Keby viem co mam robit. A ako rieait problem tak tu asi nepisem..
Tak chod k psychológovi, začni odkladať peniaze a plánovať ako to zariadiš, keď už nebudete spolu.
Co mas robit? Vybrat si syna! Podat o rozvod - byt patri komu? Syna vziat k sebe, ospravedlnit sa mu a vsemozne ho podporit.
chyba bola hneď na začiatku :
1. Tvoj muž nemal ísť do vzťahu so ženou a dieťaťom, ktoré nikdy neprijal.
2. Ty si nemala ísť do vzťahu s takým chlapom a ešte mať druhé dieťa. 👉 Problémy sa len rokmi nabalili a každý cíti a vidí tú svoju krivdu a svoju pravdu🤷♀️
Skúste si sadnúť, priznať v kľude tie svoje chyby a zlyhania, určiť pravidlá a chod, ktorý budete dodržiavať. Ináč skončíš sama s 2 deťmi.
@jamimo uz ked ame si sadli a zacali o tom rozpravat.. Tak som bola len ja chybe.. Ja a moja vychova.m nie on..ved kolko krat som mu vravrla ze mu chyba otec.. A ked ten keho vlastny na neho sere tak nech si s nim poleca on.. Preco spravil to alebo hento.m ale nie.. A nechce ani za boha pocut ze on spravil nieco zle.. Len ja a ja.a on samozrejme nic.
Ale preco sisi zacala s chlapom ako piseses ze chlapca neakceptoval od zaciatku? Ja keby sa rozvediem a najdem si ineho a vidim ze nema cestu k mojim detom idem z toho prec hned.
Ten tvoj muž, zažíval také zaobchádzanie v detstve odtade má takéto zranenie.

Prepac, ale vas manzelsky vztah nekazi syn, ale postoj tvojho muza voci tvojmu synovi. Nevyzera, ze by prijal to, aky je tvoj syn a viditelne mu to prekaza od zaciatku vztahu. Tam nastala chyba. Preco si s clovekom, ktory nema rad tvojho syna?