icon

Syn v puberte kazí manželský vzťah

30. jún 2025

Jaj baby.. Som taka nestastna.. V muzom budeme zobrati 10 rokov.. Ja mam syna z predchadzajuceho vztahu... Spolu mame dceru uz 9 rocnu pomaly..
Nas jediny a najvacsi problem je moj syn.. Hadame sa len a len kvoli nnemu..
Ono ide o to, ze je v puberte.. Dost tazkej.. A cele jeho spravanie dava za vinu len a len mne.. Zevlastne ja mozem za to aki je.. Ako sa sprava..atd.. Problem.zacal problizne v case ked nastupila puberta..no okolo toho 13 roku ked zacal byt dost taky agresivnejsi... Nebavila hoskola.. Papuloval.. V skole aj ucitelom.
Ale.. Narodil sa mi s vyvojovou vadou... A to je extrofia moc.mechura.. Momentalne mozecikat iba cez cievku.. Plus a to je horsie ma zakrpateny pipil 😞 bohuzial nejaka operacia uz mozna nie je.. Asi aj lvoli tomuto som na neho nebola nejako extra prisna ( aspon z pohladu manzela) .. Moj muz si s nim nevytvoril nejaky extra vztah.. Skorej ho stale len napominal.. Zhadzoval ( nie raz som si to vsimla.. Aj?moja mama.. Ze on je taku a hentaky.. On nevie toto atamto ).. Ale pre pokoj v domesom bola ticho.... Od 8.triedy snim navstevujem psyxhologa.. A uz aj psychiatra lebo ma depresie..
Tento sk.rok co bol studoval 1.rocnik na SS.. Ktoru ale neukoncil uspesne.. A kedze mu to neslo tak som ho prwunula na inu skolu..lahsiu..co mal tiez moj muz pindy zeco sa neucil..a ze ja som len ja chybe ze prepadol atd...
Synbyva u mojej mamy.. Domov prist nech e kvoli muzovi.. A moj muzho doma nechce tiez.. A ze keby nemame dceru tak by ma yz davno poslal za nim.. Zejeho to uz so mnpu nebavi ako si zastaval syna .. Ako ho tutkam..a vlastme je moja chybaa moja vychova zeje aky je.. Dnea sa dozvedel ze predal bike.. Ktory mu kupila druha starka.. Lebo na nom uz nejazdi.. Tak zasereci ze peniaze minie na drogy atd..
Celkovo nas vztah uz nie je dobry.. A len kvoli tomuto.. Ja tedanemam ani naladu s nim nicpodnikat.. Nic robit.. Asi podvedomie.. Ze si mam vybrat bud syn alebo on😞 je mi tazko.. Velmi.m a neviem co mam robit.. 😔
V ostatnych veciach problem nemame..len toto..

sense
30. jún 2025

A kde si bola predtým zo synom. Prepáč ale to čo tu predvádzas je alibizmus, nie tvoj muž je na vine, ty si.....nepoviem keby ma tvoj syn 25 alebo 30 rokov, fľaka sa a nepracuje a muž je nasratý dá ti na výber, ale tu sa jedna o neplnoleté dieťa. Dieťa ktoré ťa potrebuje rovnako ako ťa potrebuje aj tvoja dcéra. Ale zjavne ona je viac ako tvoj syn

autor
30. jún 2025
@sense

A kde si bola predtým zo synom. Prepáč ale to čo tu predvádzas je alibizmus, nie tvoj muž je na vine, ty si.....nepoviem keby ma tvoj syn 25 alebo 30 rokov, fľaka sa a nepracuje a muž je nasratý dá ti na výber, ale tu sa jedna o neplnoleté dieťa. Dieťa ktoré ťa potrebuje rovnako ako ťa potrebuje aj tvoja dcéra. Ale zjavne ona je viac ako tvoj syn

@sense ved ja s tymto mojim nepodarkom som uz od synovych 3 rokov.. A vtedy som nevidela zeby ho nejako odmietal.. Alebo zeby tam bolo nieco zle.. To nastalo ked syn zacal?ist do puberty.m a posledne tri roky kedy bol syn taky ze.. Horsie znamky.. Horsie spravanie v skole.. A si?zober.m moj muz je ucitel na SS.. A nevedel si s nim sadnut.. Povypravat sa.. Naucit sa..vysvetlit.. Absolutne.. Tak ja neviem.. A keby je to jeho blastny syn.. A soraval by sa tak iato.. Tak bolo by to ine?

simca06022011
30. jún 2025

ja som diskusiu ani necitala, ale ty potrebujes upratat pana manzela, a nie dieta vlacit po psychiatroch. Ja to vidim na mojej dcere ako zle berie, ked proste otec nema ine slovo doma ako kritiku a sproste reci. Tvoj si to nejak zvladne, kym dospeje hadam, ale ver ze vas vztah je v koncoch, tak to byva ked matka uprednostni muza pred dietatom a varovne signaly ako neprijatie dietata novym partnerom prehliadne s tym, ze nejak sa to utrasie. Aj vasa dcera pojde do puberty, to bude tiez taka a onaka? a ver ci nie, babam tiez statocne vtedy kvapka na karbit :DD
A na vine.. vies, to je rec kazdeho nespokojneho "rodica", niekto iny je na vine... tu je fuk kto je na vine, ty si matka, musis to vyriesit. A vlastne mala si davno. Keby bol jeho syn, tak by to riesil inak, to je jasne ale ak je taka povaha, aj tak by to tebe ako matke daval za vinu

luccija
30. jún 2025

Ale veď syn je rozumný nebicykluje, tak ho predal.Tvoj muž už fabuluje, že si kúpi drogy.Mas v pláne so synom nejako tráviť prázdniny?Tvoj muž by mal vedieť aj to, že sa ako mama trápiš, lebo to každú mamu trápi vybavovala si so synom školu, lekárov veď samozrejme, že ti na ňom záleží.Tvoj muž žiarli, že sa staráš o vlastné dieťa v takom kritickom veku, lebo on tu lásku nemal.K dcére sa ako správa tej sa venuje?Mohol byť pekný vzor pre tvojho syna a všetko pokazil.On je dokonalý má super školu, prácu?Jasné, že keď je chalan u babky a má frajerku kašle na školu stále je to decko ktorým trepu hormóny a potrebuje dohľad.Tvoj muž ta sprosto vydiera a syn je rozumný, že odišiel k babke aspoň má ako taký pokoj.

evazhoufova
30. jún 2025

😢

zanka777
30. jún 2025

Proste si priznaj že tvoj muž je tupec ktorý má na salame tvojho syna a sa rozhodni či si chces kvôli nemu nadobro zničiť vzťah so synom...... Lebo ešte máš čas ale myslím že už nie na dlho

autor
30. jún 2025
@luccija

Ale veď syn je rozumný nebicykluje, tak ho predal.Tvoj muž už fabuluje, že si kúpi drogy.Mas v pláne so synom nejako tráviť prázdniny?Tvoj muž by mal vedieť aj to, že sa ako mama trápiš, lebo to každú mamu trápi vybavovala si so synom školu, lekárov veď samozrejme, že ti na ňom záleží.Tvoj muž žiarli, že sa staráš o vlastné dieťa v takom kritickom veku, lebo on tu lásku nemal.K dcére sa ako správa tej sa venuje?Mohol byť pekný vzor pre tvojho syna a všetko pokazil.On je dokonalý má super školu, prácu?Jasné, že keď je chalan u babky a má frajerku kašle na školu stále je to decko ktorým trepu hormóny a potrebuje dohľad.Tvoj muž ta sprosto vydiera a syn je rozumný, že odišiel k babke aspoň má ako taký pokoj.

@luccija jedna z mala co mi tal pekne pise.. Ja viem ze je to aj moja chyba.. Ale stale som sa snazila rieait.
Ale co z toho ked muz ma vzdy dal dole.. Bebral moje slova.. Len ma zhadzoval.. Niekdy si?fakt vravim ze skoda ze nie som.ina povaha.. Bud by uz bol?upratany a ani by nepipol alebo by sme spolu ani neboli.... No... Stale si myslim ze moj muz mal mat lu nemu uplne iny prostup.m a nechce ai to ani lriznat..
A co sa tyka nasej dcery.. Ta ho velmi nechce.. Neviem no.. A hz ked su spu tal mu vadi ze musi s nou toto a hento.. A on chce mat?svoj klud..

autor
30. jún 2025
@zanka777

Proste si priznaj že tvoj muž je tupec ktorý má na salame tvojho syna a sa rozhodni či si chces kvôli nemu nadobro zničiť vzťah so synom...... Lebo ešte máš čas ale myslím že už nie na dlho

@zanka777 to viem zeje debil.. A riadny.. Niekedy by som mu jebla po hlave ze by sa prebral.m no bohuzial nemozem.. A uz ked si nevzal slova psychologicky k srdcu ze preco je ten moj syn taky tak ja neviem..

lion777
30. jún 2025

Koľko má rokov, hovoríš učiteľ na strednej, áno? Vzťahy s deťmi nula. A čo mu povedala, tá psychologička?

zanka777
30. jún 2025

Tak ho kopni do riti pane bože ..... Na kom ti záleží viac???....

autor
30. jún 2025
@lion777

Koľko má rokov, hovoríš učiteľ na strednej, áno? Vzťahy s deťmi nula. A čo mu povedala, tá psychologička?

@lion777 no ze tym.. Co ma za diagnozu.. Ako ho to ovplyvnuje.. Aj na spravani.. Plus to ze je asperger.. To tiez tam hra tu rolu v jeho spravani.. Ale nic z toho

mdse
30. jún 2025

Vieš, teraz tu píšeš aký je muž, ale v úvodnom príspevku viníš syna. Pre pokoj v rodine si bola ticho? Aký pokoj? Synov nie. Prepáč, ale prišla si si iba po názor, ako sa snažíš dobre a máš to ťažké, v skutočnosti sa nikam ďalej nepohneš, lebo muž je taký hentaký, ty nemáš peniaze, on nepočúva psychologičku, syn aj tak nič nechce... A Asperger za to nemôže.

tom_i
30. jún 2025

Tvoj syn je vlastne sirota žijúcich rodičov. Čo ešte viac chceš.

lion777
30. jún 2025

Tak aspoň si to uvedomuje, no hrá sa tam hra obeť vs vína. Nekonečný kruh. Chyba je v obidvoch.

bambulkaaskatulka
30. jún 2025

@lion777 prestať už konečne obhajovať neobhájiteľné. Nie je chyba v obidvoch. Muž nemá k jej synovi Žiadnu!!! Povinnosť. Nie je jeho otec. Nie je mu nič. Autorkaje biologicky matka, zo zákona má voči maloletému vyživovaciu povinnosť, ale v skutočnosti je *** a nie matka.. jediný problém je tu ona. Chúďa dieťa

autor
30. jún 2025
@bambulkaaskatulka

@lion777 prestať už konečne obhajovať neobhájiteľné. Nie je chyba v obidvoch. Muž nemá k jej synovi Žiadnu!!! Povinnosť. Nie je jeho otec. Nie je mu nič. Autorkaje biologicky matka, zo zákona má voči maloletému vyživovaciu povinnosť, ale v skutočnosti je *** a nie matka.. jediný problém je tu ona. Chúďa dieťa

@bambulkaaskatulka tak ked nema ziad u povinnost tak co sa mi do toho sere.. Co ma stale ponizuje ako?som si ho vychovala? Zakazdym.ked dostal len pojebanu 5 tak som bola za sprostu ze to je lsn moja chyba.m.. Tak ako?sorry .. A stale len riesenia po mne chce... Ako to idem riesit a co idem podniknut aby sa to neopakovalo.. Tak by bol ticho nie??? A dakujem za nadavku..ja ti prajem aby si?v zivote nemusela rieait ziadne taketo veci... A aby si mala kludny a stastny zivot ..

mdse
30. jún 2025

Prepáč, ale Ty si s ním predsa dobrovoľne. Ja chápem, že toto sa zle číta, ako máš tu naložené. Ale viníš muža, s ktorým sama dobrovoľne žiješ.

bambulkaaskatulka
30. jún 2025

Nie, ja takéto veci riešiť nebudem musieť, pre mňa je moje dieťa najdôležitejšia bytosť na svete, v tom je ten malý rozdiel medzi nami;)

hopatko
30. jún 2025

Velmi tazke a smutne citanie. Ako matka si uplne zlyhala, tu mas silne a vulgarne reci, ale skutek utek. Chcela by som vidiet ako takto nakladas tomu niktosovi, kvoli ktoremu si odvrhla vlastne chore dieta.

lion777
30. jún 2025
@bambulkaaskatulka

@bambulkaaskatulka tak keď žije s ženou, ktorú miluje, prijme aj jej dieťa. Akože od troch rokov je s ním a chlad nula? My nie sme zvieratá ale ľudia a spája nás láska a ľudskosť. To že není niečo v zákone, tak neznamena, že nemôže mať rád dieťa iného muža.

lion777
30. jún 2025

A načo mu vesas na nos, že dostal päťku? Vy už sa nemilujete, žiješ v zlom toxickom vzťahu, už ťa aj z domu vyhadzuje. Ale môžeš to zmeniť, len vyjsť z komfortnej zóny.

lion777
30. jún 2025
@bambulkaaskatulka

@bambulkaaskatulka a prosím ťa nenadávaj jej, takéto vzťahy budú asi bežné, len problém je inakší.

betulinka1
30. jún 2025

Preco sa s nim neučil on, ked je ucitel. Si to mala hned zaviesť, ze nech sa s nim uci. A ked tebe nieco vycita, Ved bol s vami od 3 rokov. Tak isto vychovával on ako ty od útleho detstva. Ved mu to šplechni naspat. Ze ty si tu bol potom naco? No mal si mu byt otcom s starat sa o neho. Ty si ho len deptal a takto to dopadlo. Je to tvoja vina, tak isto ako moja. Kokos a on este ucitel a chlapec chudak ako vyvrhel spolocnosti ani domov nemoze prist, kde vyrastal. Uz nie je cas byt submisivna, uz musis robit so synom. Ved je milion všelijakých knih, podcasty na YT ako pracovat s detmi so speci potrebami. Zvysovat sebavedomie uz teda nie dietatu ale chalanovi. Psycholog raz do mesiaca mu nepomoze. Ty mas byt jeho psycholog tie ostatne dni. Ma 15 rokov, pusti sa do toho. Zabudni co bolo a pod dopredu. Sprav si plan aby si mala cas aj na druhe dieta. Nebude to lahke ale zvladnes to!!!! A dalsia vec, ked sa ty postavíš sa seba, tak to pomoze aj tvojmu synovi. Lebo co sa deje detom, je spravidla zrkadlo nas rodicov.

terezka1947
30. jún 2025
@anonym_autor

@bambulkaaskatulka tak ked nema ziad u povinnost tak co sa mi do toho sere.. Co ma stale ponizuje ako?som si ho vychovala? Zakazdym.ked dostal len pojebanu 5 tak som bola za sprostu ze to je lsn moja chyba.m.. Tak ako?sorry .. A stale len riesenia po mne chce... Ako to idem riesit a co idem podniknut aby sa to neopakovalo.. Tak by bol ticho nie??? A dakujem za nadavku..ja ti prajem aby si?v zivote nemusela rieait ziadne taketo veci... A aby si mala kludny a stastny zivot ..

@autorka vyjadruj sa trošku kultivovane.
Učiteľ na SŠ si nevie nájsť cestu k dieťaťu?to máme super učiteľov, naozaj.
Ale či sa ti to bude páčiť,či nie...ťažko sa to číta,verím....ale jednoduchi,chýba je v tebe.
Neverím,že všetko bola idylka,akurát to puberta zmenila.
A druhá vec,keby mi muž povedal,že iba kvôli dcére má pri sebe drží....syna mi už vyhnal,tak idem rovno.
Ale predtým si kopnem asi do zadku,že som vybrala jedného úžasného otca pre staršieho syna a druhého ešte lepšieho pre dcéru.
A teraz z toho,že manželstvo sa rúca a mna vyháňa z domu,viním syna.
Veď dospej už konečne. Chod k mame,tlačte sa na chvíľu a začni žiť pre svoje deti už konečne.
A muž,keď je čo k čomu sa k tebe vráti,keď nie, chvalabohu.
Či ti je dobré takto sa v Tom celom motať?veď to musí byť strašný život.

lion777
30. jún 2025
@terezka1947

@autorka vyjadruj sa trošku kultivovane.
Učiteľ na SŠ si nevie nájsť cestu k dieťaťu?to máme super učiteľov, naozaj.
Ale či sa ti to bude páčiť,či nie...ťažko sa to číta,verím....ale jednoduchi,chýba je v tebe.
Neverím,že všetko bola idylka,akurát to puberta zmenila.
A druhá vec,keby mi muž povedal,že iba kvôli dcére má pri sebe drží....syna mi už vyhnal,tak idem rovno.
Ale predtým si kopnem asi do zadku,že som vybrala jedného úžasného otca pre staršieho syna a druhého ešte lepšieho pre dcéru.
A teraz z toho,že manželstvo sa rúca a mna vyháňa z domu,viním syna.
Veď dospej už konečne. Chod k mame,tlačte sa na chvíľu a začni žiť pre svoje deti už konečne.
A muž,keď je čo k čomu sa k tebe vráti,keď nie, chvalabohu.
Či ti je dobré takto sa v Tom celom motať?veď to musí byť strašný život.

@terezka1947 áno každý sa tam trápi. Zle nelaskave prostredie.

simca06022011
30. jún 2025

a k ed ta len ponizuje za kazdu 5ku a somariny, na co mu to hovorite? :D vsak hraj trosku za svoje dieta.. a nie za nejakeho vtaka. Vsak uz aj ja som sa naucila, ze ak dcera dostane ine ako 1 z takeeeej dolezitej matiky, tak to otcovi ani neoznamujeme, na co? :DDD a syn nech sa uci, a citi podporu aspon od matky, ked uz otcima ma tupca

autor
30. jún 2025
@simca06022011

a k ed ta len ponizuje za kazdu 5ku a somariny, na co mu to hovorite? :D vsak hraj trosku za svoje dieta.. a nie za nejakeho vtaka. Vsak uz aj ja som sa naucila, ze ak dcera dostane ine ako 1 z takeeeej dolezitej matiky, tak to otcovi ani neoznamujeme, na co? :DDD a syn nech sa uci, a citi podporu aspon od matky, ked uz otcima ma tupca

@simca06022011 lebo uci muz.m to je spolu skolka.. Zakladka aj stredna.m cize ked syn dostal 5ku alebo poznamku tqk mu to kolegyne zavesili na nos hned.. Skor ako mi to prislo na edupage 😒 tak hned mi pisal co s tym mienim robit.. A ako sa za neho hanbi?a tak.m v aute mu?hned vycistil zaludok .. A bla bla...

bambulkaaskatulka
30. jún 2025
@lion777

@bambulkaaskatulka tak keď žije s ženou, ktorú miluje, prijme aj jej dieťa. Akože od troch rokov je s ním a chlad nula? My nie sme zvieratá ale ľudia a spája nás láska a ľudskosť. To že není niečo v zákone, tak neznamena, že nemôže mať rád dieťa iného muža.

@lion777 vieš, ja predsa netvrdím, že by nebolo krásne, ak by chlapca prijal, mal ho rád. Naopak. Bolo by to super a existuje veľa rodín, kde sa tak stalo. To čo sa ja snažím povedať, je, že ak sa tak nestalo, nuž sa nestalo. Neexistuje dôvod vyžadovať to od neho. Naopak, matka je tá žena, ktorá by mala byť svojmu dieťaťu oddaná celým svojím srdcom, životom, malo by byť pre ňu všetkým. V tomto prípade zjavne nie je. A ešte vyčíta mužovi, ktorý nemá povinnosť ľúbiť, že neľúbi, ale zjavne ona, ktorá má povinnosť ľúbiť, neľúbi. Je už jasnejšie o čom hovorím? Veď si prečítaj jej reakcie. Nemá peniaze, preto zostáva. Má psa, preto zostáva. Vadí jej, že cit. ju muž ponižuje, keď ma zlú známku, nie že je dieťa nešťastne a muselo utiecť k starej mame....

hopatko
30. jún 2025

On naozaj uci na skole? Toto existuje?

simca06022011
30. jún 2025

a ty mas kolko rokov? 18? ze si toto dovoluje? syna si nemala hlavne davat do skoly k nemu... okamzite by som ho prelozila, panovi ucitelovi podakovala za debtanie dietata aj seba a zamavala mu. A moze s kolegynkami riesit ine deti.