Synovi, ktorému sa páčia muži, si chce nájsť dievča
Dobrý deň,
pred časom som tu písala o svojom synovi. Stále ho nedokáže uspokojiť žiadny chlapec, a tak to vzdal; nechce už skúšať gej vzťah. Je nešťastný, lebo nechce byť sám. Zdôveril sa mi, že by si radšej našiel priateľku. Neviem, čo povedať, aby som ho nezranila. Je mladý a už aj tak dosť sklamaný, znechutený a ubitý správaním iných chlapcov. Hoci je môj syn pekný a verný, vždy mu iný chlapec ublíži buď tým, že ho podvedie, oklame, alebo časom zmení svoje správanie. Nechcem mu brať ilúzie ani mu niečo vyhovárať. Je to šikovný a zodpovedný chlapec, ale bojím sa, že pri dievčati sa ešte viac popáli, lebo im to nemusí fungovať intímne a ona si to tiež časom rozmyslí. Vyžadovalo by si to hlbokú dávku tolerancie a ochoty spoločne niečo budovať, ťahať sa navzájom. Poznám však málo dievčat, ktoré by ustáli takú záťaž a podstúpili také riziko. Čo mám ako mama robiť? Ako mu pomôcť, aby si ešte viac neublížil?
@marina1111 Nestojíš mi už ani za tu ľútosť. Jediná Konchita si tu ty. Si fakt úbohá. A rady typu čo si ja mám alebo nemám naštudovať si nechaj pre seba. Ty radšej začni študovať slušné správanie sa k ľuďom a toleranciu k všetkým ostatným. A viac sa ku mne nevyjadruj-nemám záujem o diskusiu s niekym takým úbohým ako si ty.
@evittam clovek ma nehomosexualny nazor a je chudera...a homosexual je ten koho obhajuju... presne o tom hovorim
sa pridajte nabuduce k duhovemu pochodu v ruzovych tangacoch ked ich tak lubite.
@marina1111 tu nejde o nazor, ale o jeho prezentaciu, nazor ti nikto vziat nemoze, ale bez takychto prejavov by vo svete bolo omniho menej nenavisti. Hlavne ked ty nemas problem iba s homosexualmi, ale so vsetkym moznym, miesas tu hrusky s jablkami. Nevedomost plodi strach ;)
podla mna ak si je chlapec isty na 100 % ze je na chlapcov nikdy nemoze mat plnohodnotny vztah so zenou bolo by to len celozivotne predstieranie a to nie je dobre pre nikoho ani pre nu ano pre neho. Ja by som mu urcite poradila len to aby sa hned nevzdavala a hladal lasku niekde inde ale urcite nie pri pohlavi ktore ho nepritahuje!lebo ak si vie predstavit vztah so zenou a je schopny aj styku s nou tak potom to nie je cisty gej ale bisexual su taki ludia a je ich dost vela ze dokazu lubit jedno aj druhe pohlavie rovnocenne myslim ze by sa nemal ponahlat jednoducho si to utriedit v hlave a laska si ho najde aj sama.
@patka24 na nevedomost sa hlavne doplaca ale klude zi svoju realitu ja zijem svoju. niekde spia s kozami obcami a su s tym v pohode...hovorim o tom pokial sa neprezentuju a hlavne pred detmi a nevyzaduju prava mam ich na haku...ale ze budu chodit po ulici s kabelkami a drzat sa na ruckicky a zadocky tak sorry mne este tak nedrbe aby som to tolerovala a takym dat deti??? ty ako matka si s tym v pohode?
@marina1111 Nie toto netvrdím, ty si proste netolerantná. A ešte jedna vec Konchita je transexuál-čo ja nie som. 😉
@marina1111 taky poväčšinou ani deti nechcu ale v niečom s tebou suhlasim, poznám tuto ,,komunitu,, nakolko to máme v rodine a su to z velkej časti ,,velke deti,, ludia nevyzrety, neustale sa lutujuci ako ich nikto nechape atd...o promiskuite pomlčim. 😀
Niektorí maju len take ,,homo obdobie,, no to je na roman...ja suhlasim nech sa registruju a maju tak veci na ,,poradečku,, ale inak za mna nie.
@alieria nečítala som diskusie, ale tak veď je snáď syn dospelý, nech sa sám rozhodne... Ak ho priťahujú chlapi a nie ženy, tak to je jasné, nech si hľadá muža... alebo nech sa venuje sám sebe, cestuje, užíva si života... nemusí mať stále nejaký vzťah... veď to nemáme ani my, čo sme hetero..
@evittam ja som nemyslela koncitu na tvoju osobu uz to pochop
@evittam krista...kto/co je ta/ten konchita?????
@marina1111 neviem co s tymto maju kozy a ovce, ale, ano ako matka som s tymto uplne v pohode a jasno mam hlavne v tom, ze hetero vztah detom nezarucuje rodinnu pohodu ani spravne vedenie do zivota, v skratke, radsej nech vychovavaju deti rodicia rovnakeho pohlavia, nez manzelia, ktori piju, alebo sa hadaju, biju a tak dalej
@patka24 aha a take veci typu adoptovane deti homosexualmi boli sexualne zneuzivane a tyrane?? take si nepocula?? neni toho malo.. cierne sa najde aj tu aj tu...
@marina1111 no o tomto som skutocne nepocula ale rada sa necham poucit, vsade sa najdu cierne ovce, ale silno pochybujem ze je toho nejako vela ako pises, rada by som v tejto diskusii pokracovala, ale prave odchadzam od internetu, mozno vecer ;) to len aby si nepovedala, ze utekam od debaty, na ktoru nemam co povedat, bolo by toho este vela 🙂
No... Tu sa ťažko radí. V prvom rade, si dobrá mamina, veľa gayov také šťastie zrejme nemá. A v druhom rade. Ak si syn myslí, že by chcel skúsiť aj dievča, tak nebude čistý homosexuál, lebo by na to ani nepomyslel. Aj na to treba prihliadať. Ja odporúčam návštevu sexuologa, myslím, že by mu to pomohlo nájsť smer. V každom prípade držím palce. 🙂
@marina1111 A ešte jedna vec - mňa obviňuješ, že neviem čítať. Ale mala by si sa pozrieť do zrkadla. Tu nikto nehovorí, že je správne aby niekto týral deti- akokoľvek. Ty ale "škatulkuješ" ľudí - u teba je každý homosexuál len chlípna sviňa, ktorá zneužíva deti, zlý človek a ešte neviem čo. Vieš koľko je ešte horších heterosexuálov?! Medzi každými sa nájde tá sviňa, zlodej, vrah a atď.....
A ja teda nepoznám ani jedného homosexuála, ktorý by sa po meste prechádzal s priateľom a držal ho za zadok a bozkával ho a podobne a ver tomu, že ich teda poznám dosť - a sú to skvelí ľudia.
Ospravedlňujem sa všetkým za výrazy. 🙂
@marina111 Navyše nechápem, prečo sa tu tak rozohňuješ, že homosexuáli sú úchylný a iné sprostosti. Asi si ešte žiadneho nevidela na vlastné oči. Čo ťa po tom, kto sa komu páči a s kým chce zdielať život? Tebe niekto diktoval, koho máš mať rada? Nie? No tak v tomto je ten rozdiel, moja.
Dvaja dospelí ľudia si spolu môžu robiť, čokoľvek chcú. Nik do toho nemá čo hovoriť.
A keď zas budeš argumentovať pedofilmi a zoofilmi a neviem, čo si to tu ešte spomínala - pripadá ti to ako to isté? Ako vzťah DVOCH DOSPELÝCH ĽUDí? Nie? Bingo, tu máme ten rozdiel, prečo jedno sa smie a druhé nie....
@miluna777 to si bola kde na dúhovom pochode? Lebo práve tie sú plné vulgárnych prejavov sexuality, ku ktorým sa bežný homosexuál nehlási. Je to zas len akcia na provokáciu verejnosti. Je to presne na to, aby vzbudzovali odpor, aby polarizovali spoločnosť a odpútavali pozornosť od tém, ktoré sú naozaj dôležité. Bežnému človeku je v podstate šuma fuk, či sa dvaja chlapi, alebo dve ženy, môžu registrovať ako pár, alebo nie, keby okolo toho nenarobili taký nechutný humbuk, nikto až na pár fašistov, by to ani neriešil.
Mna zaujima a zaraza len 1 fakt. Taaaaak sa moralisti biju do prs ze homosexualy chcu uzatvarat manzelstva...ale ze v spolocnosti je moda zit na divoko...to je take cooooool...
@lubkavargova1 k tomu len taka otazka, aj ked ja za svadbu som...co je v ziti bez svadby "proti prirode"?
@martina_l_l tiez to nieje klasicky model rodiny.
ja som neprisla z inej planety vcera tak ma nepoucujte. moja tolerancia zacina a konci za ich dverami do spalne. tam konci moja tolerania kde oni zasahuju do mravnosti spolocnosti a deti,konci tam kde sa nechutne prezentuju narokuju si adopcie a trestanost ludi proti nim ako su dnes rasisti.ako k ludom pokial su normalny k nim nic nemam. tak ja uz neviem ako to vysvetlit ked vy skatulkujete mna a preco to obhajujete sami neviete. vsetko je to o kulture...preto vravim niekde je normalne mat 5 zien.niekde je svata krava niekde spavaju s ovcami niekde su tucne zeny sexi niekde vychrtle...odkual maju ludia roznych kultur tieto vzorce spravania??? sa narodili s tym ze aha spravne je robit oriezku?predlzovat krk obrucami?zmensovat nohy? su to vzorce spravania nie vrodene... niekde by gaya ukamenovali niekde im zveria deti. mne su ukradnuty pokial mne nezasahuju do zivota a mravnosti. tvrdim to ze ani ty ani ja nemame pravdu lebo vsetko je to subjektivny nazor ovplyvneny spolicenskymi zvykmi danej krajiny kde zijes. tak sa zbytocne hadate ja hovorim ze z mojho syna chcem muza a nie buznu ak vy chcete nieco ine vas problem
Panboh zavaruj niektore buduce nevesty 🙂 🙂 🙂
@alaguema V Bratislave. A ver alebo nie, ja som tam žiadne oplzlé nechutnosti nevidela. Samozrejme, na druhý deň hneď bol v médiách na celú titulku ten JEDEN tranzvestita alebo kto, ktorý tam bol, aj ten robil dojem iba tým, že to bol muž oblečený ako žena. Naozaj som tam nevidela žiadne máchanie genitáliami, nikto sa neodhaľoval, nesúložil, neoblizoval a ja neviem čo ešte si všetcí myslia, že sa tam deje.
@marina1111 Iba toľko ti poviem: Chcieť môžeš. Z celého srdca ti prajem, aby ti zo syna vyrástol naozaj ten heterosexuálny chlapák, a nie "buzna". Neprajem ti to ani tak pre dobro tvoje, ale tvojho syna. Zaujímavé, keď sa oháňaš kultúrou, že aj niektoré zvieratá sú homosexuálne. Či tie majú tiež určitú kultúru, že to niekde iba obkukali?
Ale vidím, že je zbytočné na teba reagovať. Prajem ti všetko dobré. A najmä tvojmu synovi, nech ho všetcí svätí chránia, nech je hetero.

No..mozno sa vam to nepaci ale my aj ked si vravime, ze "vyspele staty" name moooocno daleko v empatii a tolerancii..si zoberte taku Indiu. Tam mate uradne potvrdene 3 pohlavia a nikto nepinda pre toto. To len tu taka hysteria kolo toho.