icon

Tají ma?

8. sep 2020

Vo vzťahu ma trápi jedna vec. Môj priateľ, sme spolu 5 mesiacov, so mnou telefonicky komunikuje len keď je sám. Málokedy mu môžem zavolať len tak spontánne, väčšinou to robím,len keď mám istotu,že je sám doma,alebo niekde, kde nie je s rodičmi, kolegami, rodinou, priateľmi. Keď niekde ide vždy povie, ozvem sa, keď budem môcť, čo v preklade znamená, keď budem sám. Ani na správy neodpise, keď je pri niekom známom. Napr.si píšeme cez messenger a akonáhle sa pri ňom zjaví niekto koho ho pozná prestane odpisovať... uráža ma to. Volá mi napr.,ja mám iný hovor, tak mu zavolám cca o 10 min.neskor, no on už si vypne mobil, že už bol u rodičov, ani necaka, že sa mu spatne ozvem. Príde mi to ponizujuce.

Strana
z5
autor
11. sep 2020

@banyka ako to dopadlo?

adusa1987
12. sep 2020

Nieje rozvedeny zazila som podobne tiez rozvedeny napindal na zenu aka to svina a on bol chudak volali sme len ked on chcel ked ja vyhovorky len mal smolu zacal.robit chyby a ja niesom hlupa ...raz mi to nedalo nasla som ho na fb aj s rodinkou stastny prestastny chlap.napisala som.mu co som zistila ake chyby spravil co ma prijmelo rozmyslat ze tu nieco nesedi hlavne veta nemozeme volat nemam signal lebo prerezali OPTICKE kable..a si asi myslel ze som slahnuta 🤣 napisala som mu vsetky chyby a debilko mi este napisal ze ja som sibnuta 😀 aspon mam pokoj

momi1_1
12. sep 2020

@adusa1987 naaa ale keď sa na to spätne pozrieš aj si rada, nie? oni majú ešte potrebu z tohto výjsť proste ako tí, čo chybu žiadnu nespravili a ty si napokon ešte aj tá najhoršia

adusa1987
12. sep 2020

@momi1_1 no jasne ze ano...ale viac ma nastvalo ako skaredo si na zenu nadaval aka je to potvora a on chudak a ja som ho lutovala.nastastie prisla som na to skor ako by bolo nieco vaznejsie a s prepacenim ako by sme sa vyspali 🤮

andreatytler
12. sep 2020

@adusa1987 Joj... to si mu nemala napisat tie chyby... to je skoda... lebo on toto urobi znovu s inou babou ale teraz uz vie ake chyby robil a zlepsi sa jeho klamanie...
Ale riadny kus vola... ze kable sa prerezali 🙂

adusa1987
12. sep 2020

@andreatytler aaa to ano je to debil alebo poslal foto spaleneho chrbta a vsimla som si ruku a na nej obrucka..vies aka vyhovorka..ze on lubi nosit obrucku a bude ju nosit a ani zadna dalsia zena ho nedonuti dat ju dole a basta...a uz tu mi doplo ze nieco nereze nakolko ak by sa ona rozviedla s nim chapem ze sa s tym nevyrovnal ale on sa prezentoval ze on sa rozviedol a bolo mi jasne ze tu nieco nehra a toto vlastne bol prvy podnet...a tak isto volanie len ked on chce ked ja nie...takze to tak nemala som zavrete oci ale otvorene a vsimala som si znaky ktore nesedia nie ako niektore zeny co su slepe a len veria..ja sa drzim teorie doveruj ale preveruj😊

adusa1987
12. sep 2020

@andreatytler ale dojde mi smiesne ako si niektory chlapi myslia ze sme vsetky sproste s IQ hupaci konik a ze len nozicky im budeme roztahovat a oni nam budu sladke recicky do uska sepkat a mi sa nechame 🤣

kassandra25
13. sep 2020

Nooo, tak s nim chod dalsich 5 mesiacov, potom zasa dalsich 5, a tak, donemoty a cuduj sa.

elenita
14. nov 2020

Autorka, ako to medzi Vami dopadlo?

kozova87
14. nov 2020

Nacupitaj ku nemu do roboty ako prekvapko a máš to, jasne že žije ešte jeden život, ty mu vyhovuješ iba keď chce on, zhod ružové okuliare

zadana19
26. dec 2020

@elenita aj mna to dost zaujma
..

dager
26. dec 2020

@zadana19
@elenita aj mňa

nilsholgerson
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5