icon

Taká pekná nedeľa to mohla byť

28. máj 2023

Taka pekna nedela to mohla byt. Obe deti isli rano k babke, tesila som sa, ze po celom tyzdni makania, rozvazania po kruzkoch, zo skoly, do skoly, obchody, urady, doktori na oddych. Vcera sme robili detom celodenny program. Dnes rano ma privital s tym, ze treba kosit. Vravim, ze to sa mi teda nechce ani nahodou, je tam upek, cely tyzden vstavam, beham, riesim, dnes to chce oddych. Nie, treba kosit, trava je vysoka, garaz treba upratat, toto, hento, zoznam hned na dve a4. Tak sme sa akurat dovadili, lebo ja neviem dat konkretny datum, kedy budem kosit. Blbost jak mraky pritom. Ja viem, ze naposledy kosil on, ale vsak nie sme v skolke, ze sa musime ferovo striedat, ved kazdy robi nieco. Teraz nastvany odisiel do obchodu, takze nekosi nikto a ja sedim doma a upratujem. A to som len chcela peknu nedelu a oddych. Ani neviem, co chcem temou povedat, spytat sa. Mozno ma poslete josit. Tak asi pojdem.

mikadooo
28. máj 2023

Tak ja by som mu navrhla sladkým hláskom "mám lepší nápad, poďme dnes robiť bohapusté NIČ". A keby nechcel, no tak jeho problém, ja si kľudne priznám, že som lemravá, aj ho poľutujem, ako sa zle oženil 😁😁😁. Podľa mňa aj kosačka chce robiť bohapusté nič dnes, tak ju neznásilňuj len kvôli vytočenému chlapovi. Povedz mu, že my ženy (kosačk-a) musíme v tomto boji žiaľ držať spolu, ale nečakám, že on ako chlap to pochopí...

tykat
28. máj 2023

No a ides do mesta s nim?
Toto su take hadky "z nicoho", vyjdete zo stereotypu (deti prec, volny den, pohodicka) a zrazu bum niekde to praskne a hadka na svete.

ela_79
28. máj 2023

Som vďačná ze sa u nas zauzivalo, ze v sobotu popoludní a cwlu nedeľu zo susedných dvorov nekosi nikto.... kto chce griluje alebo nerusene oddychuje a kto musí viac makať okolo domu tak to sa to snazi zariadit tak, ze to hlucne spravi cez týždeň alebo v sobotu dopoludnia. Ked sa ľudia zabývali tak sa kosilo, pililo, vrtalo, seklo i piatok i sviatok, ale potom sa to takto pekne utriaslo.

ivangeline
28. máj 2023

wtf? vsak neupratuj a sed :D ..maj oddych..

mamamasama
28. máj 2023

Nedeľa. U nás ani prstom nepohneme. Ani nevaríme, neupratujeme. Venujeme sa sebe a deťom. Vždy to tak bolo a bude. Vďaka Bohu, že u nás sa v nedelu nechodi do prace.

veselo_neveselo
28. máj 2023

Jaj, to bolo zaujimave citanie.
Ostan doma, konecne tie nohy vyloz, nechaj ho nech sa ide este prejst a vyvetrat.
A vecer hodte rec, o com to cele bolo. To je vsetko 🙂
Mozno len vstal prdeli napred, aj muzi maju svoje dni 😉

petko81
28. máj 2023

My v nedeľu nerobíme.bud sme niekde spolu ako výlet.alebo ideme k niekomu na návštevu

mvis
28. máj 2023

Prepáč nič v zlom ale za ten čas čo tu sedíš a vypisuješ už si mohla mať pokosené aj garáž dávno spratanú. A áno tak ako tu už bolo napísané v nedeĺu by som nikdy nič nerobila, nie je to totiž požehnané z hora, ak vieš o čom hovorím. Ešte pekný zvyšok dňa ti prajem...

ma77
28. máj 2023

U nas tiež v nedelu nerobime nič jeden den oddychu snad treba iba navarim,zapnem umyvačku a len tak lenošim ked nikam nejdeme na vylet alebo navštevu a u nas kosi manžel ja sa staram o interier a on o exterier a pratanie garaže je jeho robota a tym nevznikaju žiadne hadky 😉

hankm
28. máj 2023
cacianka
28. máj 2023

@zmrzlinka2021 a kosačky

momoftwo
28. máj 2023

Ja neviem na nasej ulici sa bezne kosi aj v nedelu ved to je uplne jedno ze ktory den😂 byvame v meste tu naozaj nikto bozi klud neriesi. Muz dnes kosil aj garaz povysaval- za cely vikend mu trvali tieto dve cinnosti cca 45min? Ja sa skor pozastavujem preco ty by si mala kosit? Ale ked on doma perie, zehli, prach utiera, tak som potom nic nepovedala..

katkine_terapie
29. máj 2023

Autorka: hmm fakt jediny takyto incinendt? Dobre. Berme, ze hej. A co ti branilo s usmevom povedat, zlatko dnes nie, dnes oddychujem. Bodka. Ty oddychujes. Ak on chce upratovat, kosit, zlanovat strechu je jeho vec. A co si spravila? Povadili ste sa s muzom a potom si isla upratovat skrine. Preco si nerespektovala samu seba, ze si chces oddychnut?

h2
29. máj 2023

Tak ja mám doma dvoch chlapov (muž + syn) a ani by ma nehlo, aby som ešte aj kosiť musela ja! Celú sobotu sme makali (dom, záhrada...). V nedeľu oddychujem!

letfenixa
29. máj 2023

@mvis nejak si odporujes.

letfenixa
29. máj 2023

@autorka inokedy sa vie ospravedlniť?

denisah6
Autor odpoveď zmazal
ibrunova
29. máj 2023

Na ten jeho zoznam by som mu povedala, že ja mám vlastný zoznam 😂

cacianka
29. máj 2023

@denisah6 povedz im to, napíš, nakresli

ibrunova
29. máj 2023

@denisah6 tak im to choď povedať.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
jesenzima
29. máj 2023

Tak to kosenie ber ako aktívny oddych.. pre mňa je napríklad oddych hlavne keď robím niečo iné, ako predošlé dni... Mimo rutinu.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
amelie2017
Autor odpoveď zmazal
tanyag
29. máj 2023

@denisah6 No veď si ticho užívaj cez týždeň, keď tam nikto nie je 😂 ešte by mne niekto "zakázoval", čo môžem a čo nemôžem na svojom pozemku robiť a hlavne kedy.
Nie pre každého je nedeľa "svätá",...

simca06022011
29. máj 2023

Ja inak.ku koseniu. Poznám pár expertov co kosia stále, nonstop, nechápem to... aj teraz už hucia. Jeden tu ma záhradu cca 2000m2 dokopy a ten kosi kosačkou hodinu 10metrov hore dole beha ako šiši... A keby to.bolo aspoň vidno :( potom prestane a o hodiny zase.. A takto.stale. od mája so jesene.. :D jedine ak náhodou niekam odíde je ticho ale tak to potom kosi niekto iný🙂 dedinské kosenie okolo cesty v sobotu poobede, skoro som odpadla :D

denisah6
Autor odpoveď zmazal
tanyag
29. máj 2023

@denisah6 tak toto je už zákernosť podľa mňa...ako som spomínala v inej diskusii...rešpekt je v dnešnom svete pre mnohých "cudzie" slovo

diaszoky
29. máj 2023

Kosit v nedelu???

elizabet173
Autor odpoveď zmazal