Ťažko nájsť ozajstného muža
Dnes som sa o tom zase len presvedcila zienky.Uz par mesiacov si pisem s jednym muzom,vyzera fajn,sprava sa fajn.Rozviedol sa,lebo si zena nasla podnikatela.Myslela som si,ze take nieco cloveka dost poznaci a vie si vazit ludi a hlavne seriozne zeny,ale velky omyl.Zalozila som si novy nick,s tym ze si ho troska otukam,ci je naozaj taky ako o sebe tvrdi a urcite uz budete niektore tusit ako to dopadlo 😀 samozrejme,ze sa chcel stretnut a to uz hned dnes.A pritom mi uz tolko vypisuje aky je zalubeny,comu som samozrejme neverila,ved nemam 15r 😉 tak som mu to pekne nandala,,hehhe,,hajzlik jeden,,len skoda,ze si chlapi myslia,ze sme hlupe sliepky,ale co uz narobime.Len som Vam chcela tymto napisat,aby ste neverili sladkym recickam,,a ako sa hovori,doveruj,ale preveruj.Aj ked to nie je priatel,chcela som mat istotu,ze keby naozaj bol,tak som si dobre vybrala,ale aspon viem na com som.Prajem pekny den 😀
@janinah no to si nemyslim... 😉 😅 pokial mam chut sa zoznamit, nepotrebujem k tomu net a ani ten dotycny chlap 😉 to, ze je tolko na nete spoznanych parov, neznamena, ze bez toho by to neslo..vzdy sa najde nejaka cesta.. 😀 😀 a zase dnesna doba je taka..internet vladne svetom..s tym nic nenarobime 😝
....je to sposob komunikacie... Tak ako telefon, sms, tak aj net uz je proste sucast. Cez net viem byt v spojeni s ludmi ktori odisli na opacny koniec sveta a nemam s nimi ako byt inak.
Mojho som nenasla, ci on mna, na pokeci alebo stranke kde sa ludia rozpravaju a zoznamuju. Pisala som len to, ze aj napriek tomu ze cez pismenka je to take klamlive, a casto krat realita je potom neprijemna, alebo to nefunguje, tak nam to vyslo. Neviem ako to je na pokeci a inde, ci sa tam daju najst aj fajn ludia, ale tak snad ano.
ja mam kamosku,co isla rovnakou cestou ako ty...a tiez sa z nich vyklul hajzlik ako pises...a ten posledny akosi prisiel na to,ze ho skusa....
ale aj ked chlapa spoznate v spolocnosti,na chodniku,neznamena,ze je cisty,ze nechodi na net vypisovat s babami...kazdy vztah je loteria,nech sa zoznamite akokolvek
Osobne poznam niekolko ludi, co si nasli partnerov a neskor aj manzelov cez net. Co je na tom? Hajzlik to nema na cele napisane, ze nim je. To sa ukaze az casom. Aj ja mam priatela uz 6rokov a nasli sme sa cez net. A co? Ex som stretla na diskoteke napr. Vobec nezalezi kde sa ludia spoznaju, su to len predsudky.
mile damy: aky isiel, taku nasiel.
Ten, kto zavadza, vymysla si internetove identity, aby mohol "skusat" charakter a vernost niekoho, s kym sa pozna mesiac aj s cestou a od zaciatku pristupuje k novemu vztahu podozrievavo, moze akurat tak ocakavat, ze presne takeho chlapa mu zivot do cesty postavi.

no hľadať partnera cez net je ako ruská ruleta 😀 😀 😀 😀 ale niekedy to predsa vyjde, nie? A nezabúdaj, že kto hľadá, nájde.