Ťažko nájsť ozajstného muža
Dnes som sa o tom zase len presvedcila zienky.Uz par mesiacov si pisem s jednym muzom,vyzera fajn,sprava sa fajn.Rozviedol sa,lebo si zena nasla podnikatela.Myslela som si,ze take nieco cloveka dost poznaci a vie si vazit ludi a hlavne seriozne zeny,ale velky omyl.Zalozila som si novy nick,s tym ze si ho troska otukam,ci je naozaj taky ako o sebe tvrdi a urcite uz budete niektore tusit ako to dopadlo 😀 samozrejme,ze sa chcel stretnut a to uz hned dnes.A pritom mi uz tolko vypisuje aky je zalubeny,comu som samozrejme neverila,ved nemam 15r 😉 tak som mu to pekne nandala,,hehhe,,hajzlik jeden,,len skoda,ze si chlapi myslia,ze sme hlupe sliepky,ale co uz narobime.Len som Vam chcela tymto napisat,aby ste neverili sladkym recickam,,a ako sa hovori,doveruj,ale preveruj.Aj ked to nie je priatel,chcela som mat istotu,ze keby naozaj bol,tak som si dobre vybrala,ale aspon viem na com som.Prajem pekny den 😀
@printesa 😀 😀 😀 😀 tak to je macher 😀 asi pre toto nedoverujem zoznamovaniu cez net...
@zuzinka1989 vies ono to ani nemusi byt cez net,taky dement sa najde vsade 😀
no,ozajstného Muža musí niekto vychovať...mnohí .chlapci nemajú resp. majú zlý príklad už vo svojich rodinách,tak čo potom sa dá od nich čakať vo vzťahu?
Čo máte proti netu? Ja som si na ňom našla manžela 😀 Teda on si našiel mňa a je perfektný 🙂
@salome_82 ja som si tam tiež našla manžela, ale myslím že on je práve tá výnimka ktorá potvrdzuje pravidlo.....stráááášne vela je tam takých čo to majú rozbehnuté na všetky strany....proste internet znesie veľa.... a nejako nie som pyšná na to že sme sa spoznali na internete, v reále je to predsa o trošku romantickejšie 😉 a my ženy sa máme tendenciu rýchlo namotať na písmenká a chlapi to vedia 😀 ale ako píše
@printesa ešeže sú niektoré z nás chytré a nenaletíme hneď prvému 😀
@babatenko82 ,tak si mala velke stastie,ze mas takeho manzela,lebo niektory si musia nieco dokazovat a pritom maju v hlavach s prepacenim,,,nasrate 😀 ale ja som sa fajn pobavila,pri jeho vysvetlovani 😀 asi sa aj zapotil 😝
@printesa ja si uvedomujem že som mala oooobrovské šťastie 🙂 ....predtým som mala aj skúsenosť rovnakú ako ty a veeeeľmi som si dávala už potom pozor 🙂 ale my ženy sme chytré keď chceme vedieť pravdu (nie každá ju chce vedieť) a hentakých všeliakých vieme ľahko prekuknúť 😎
na pokeci je takychto jebov jedna halda.co si tam vobec hladala?raz za 4 roky tam nnejaka najde normalneho muza,nie stareho uchylneho imbecila
hento som spravila svojmu exkárovi 😀 stiahla som si sexi foto že bude sranda .... no prišla studená sprcha ... ty kokos ostala som za pc ako krava 😀 hned som mu volala vynadala a bolo po laske kráske 😀 ja som bola zvedavá a ešte sa na mna urazil že s neho robim vola ... no hlavne že som mu napisala ja ako krásna prsatica blondava ... 😀 chlapi su no ani neviem čo ... no koooopec srandy s nimi 😀
presne o tom sme sa minule bavili s dvoma nezadanymi kamoskami....ze kde najst ozajstneho normalneho chlapa... a na nic sme neprisli ... 😒
baby ja som sa zoznamila s mojim muzom 10 rokov naspat ked som este nepoznala ze je nejaky net a po roku sme sa zobrali ,nechala som mu papierik za stieracom ze ci nechce o kamosku naviac a sme spolu stastní doteraz ,prajem to kazdej z vas ,myslim ze na nete su sami klamari chlapi ,ak ste si oblubili dajakeho co to viete ze je single tak preco to neskusit aj takouto jednoduchou cestou ? 😀 A a vobec nebanujem 😉 ... nemala som ziadnu moznost si najst chlapca ,bo na disco som nechodila tak vo velkej fabrike okolo nasej hale chodil moj muz a nahodou jedna kolegina ho poznala z videnia z jej dediny ale nebola si ista ci je gay tak som to skusila 😀 a gay nie je to len jeho svagrina v dedine rozkecala lebo sa na nu nejak nechytal ked ho vabila 😀
Netreba hádzať všetkých chlapov do jedného vreca.Ja som sa s mojím súčastným partnerom zoznámila cez net a nemenila by som.Je to úžasný človek a hlavne dobrý otec aj môjmu synovi z prvého manželstva a spoločnej dcérke.
@babatenko82 Nooo, ja som nebola o nič lepšie. Chalanov som tiež dosť namotávala a zabávala sa na nich. Keď mi nejaký začal hovoriť aké to s ním bude v posteli úžasné, tak som na neho hodila svoj naivkovský nadšený kukuč a on bol celý nadšený. Potom som na jeho správy už nikdy nereagovala a to boli žobrotania. Ale zas musím povedať, že niektorí boli v pohode, proste tam nepadla chémia, keď sme sa stretli naživo. K takým som sa správala normálne. Idi*otov som si vychutnávala a namotávala, bolo zábavné sledovať ako si myslia, že ma budú mať. Neskôr som však toho mala plné zuby, idi*ti sa množili a ja som sa na celé net zoznamovanie vyprdla. Keď mi aj niekto nový napísal, tak som nereagovala. Vždy začínali sex narážkami. A potom mi jeden chalan napísal, že má rád tú istú hudbu ako ja a ja som si povedala, že teda to skúsim ešte raz (v tom čase som si s nikým nepísala už 8 mes.). Odpísala som a super sme si popísmenkovali, ani fotku nemal, to bola z mojej strany tiež výnimka. Potom mi fotku poslal a ja som ten mail otvárala s malou dušičkou, že určite Quasimodo na mňa kukne 🙂 Namiesto toho tam boli fotky veľmi pekného chalana, hneď som slintošila 🙂 a navyše sme si skvele rozumeli. Takže naozaj výnimky potvrdzujú pravidlo. Dnes máme krásnu dcérku a vždy keď si na naše prvé "stretnutie" spomeniem, ďakujem bohu, že som urobila tú výnimku a odpísala 🙂
ja sa pripajam k @salome_82 nie vsetci su debili a uchyli a idioti ako to par tu nazvalo..Aj ked zrovna na pokeci by som partnera nehladala .
Ja som sa z mojim zoznamila potom co uz som mala na haku vsetko randenie na slepo...Na jednej strane nemozem povedat ze rande ktore som dovtedy mala boli nejako zle, ale jednoducho nepreskocila iskra ..Dovtedy som skor reagovala na spravy co mi chodili, a nic ...potom som sa rozhoadla ze skontaktujem niekoho ja ..a hold vyslo to - aj ked som prave toto rande chcela 2 hodiny pred zrusit, asi prvu vetu co som mu povedala bolo 'som si myslela ze si vyssi' (takze doteraz sa smejejme z toho ze som ho na prvom rande nazvala trpaslikom) udajne som davala velmi zmiesane signaly si mam zaujem alebo nie...A o tyzden budeme mat 3 tie vyrocie, a okolo nas sa pomalicky mota nas maly 10 mesacny poklad...
Takze netreba hadzat kazdeho do toho isteho vreca ..Aj ked este raz opakujem , cez pokec rozhodne nie
No nie vždy sú na nete zlí muži,lenže ja zatial nachádzala len tích podvodníkov. Vdaka netu sa dozvedela aj o nevere teraz už svojho exmanžela. Ja som bola stále doma a starala sa o 3 deti,on chodil na týždnovky,ked prišiel vzorne som sa o neho starala a on len chatoval. kedže tiež nie som sliepka,vytvorila som si nic nový,opisoval mi že ho jeho žena týra,že je chudák apd.ranilo ma to,povedala mu to a strašne sme sa zvadili. jeho nevera začala naberať na obrátky,jeho milenka mi napísala,že čo som ja za ženu ničiť tak dobrého chlapa.zvadila som sa aj s nou.ked sme sa rozviedli jeho milenka mi napísala,že ako som s ním dokázala žiť,že neustále chatuje a podvádza ju,že prišla na to tak,že poprosila kamaratku aby si s ním písala,dokonca sa aj stretli a išli do hotela a až na izbe mu povedala pravdu. potom si o mne zistila pravdu a ospravedlnila sa mi,že mi ničila život,ale že môj ex stále chcel aby ma provokovali sms.ja mám teraz pokoj a môj ex žije pri MT s jednou pani,ktorá je taká naivná že ju podvádza s inou a na nete ma vytvorene aspon 3 nicy a falošné profily a oblbuje druhé.to len tak na okraj s mojou skúsennosťou. Ja som šťastná že som síce sama,ale pokojná,že nik ma nepodvádza,neklame a neponižuje.
baby, ja som sa s manželom zoznámila cez internet a je to najúžasnejší chlap na svete. Tiež som predtým dllllho neverila, že ešte normálni chlapi existujú, mala som kopec zlých skúseností zo stretnutí z reálneho života (cez net som sa nestretávala, mala som pocit, že je to pod moju úroveň :D), ono sa asi na človeka musí usmiať trošku šťastie 🙂 držím palce!
Moj ma zbalil cez net. Stretli sme sa sice predtym kratko nazivo, ale ja som si ho nepamatala, bola to vacsia spolocnost, len matne som si pamatala ze sme si asi podali ruky.... Poznal ma cez pismenka uz aj predtym, na jednom verejnom fore, pozistoval si o mne dostupne info cez net, ani som nevedela kolko sa tak da zistit o mne 😅 ...pisali sme si tisice riadkov bez toho, aby som vedela ktory to presne je z tych ludi, co som v ten den poznala.... Za mesiac sme mali prve rande, za dva mi dal kluce od bytu, za tri prva dovolenka a 6m od prveho rande sme uz spolu byvali...uz mame dieta 🙂 Lepsieho chlapa nepoznam 😵
ja som nasla svojho muza cez net,vypisoval mi potom denne,dali sme rande v Mcdonalde a neskor bola ruka v rukave 😀
aj ja som sa so svojim spoznala cez net 😀 😀 on si nasiel mna..a sme spolu 3 rocky 😝

@printesa Ahoj, ja som mala skúsenosť s niečím podobným
bola som rozvedená a tiež som si písala s rozvedeným mužom, kt. mal 2 deti , ja jedno..stretli sme sa, všetko super..od vtedy sme boli spolu tak 3-4 rázy do týždňa, absolvovali sme cca 7 výletov spolu aj s deťmi po celom SK,no proste paráda, kopec srandy..korčule, turistika, grilovačka s jeho priatelmi, basketbal..no ledva som stíhala, fakt vydarené leto a on? úžasný muž a dokonalý otec!!!..všetko to boli aktivity s ludmi, kamarátmi, deťmi, podvečer rozlúčka jednou pusou, papa a zavoláme si zajtra..ja som bola na MD, on pracoval v zahraničí, no mal na leto volno....po čase však začal spomínať iné ženy, myslela som si že to robí aby som žiarlila, ale napr v nedelu sme si volali že čo vymyslíme a on mi povedal že ide pozrieť kamarátku do Martina, potom kamarátku do Brezna..atd a takéto veci začal robiť častejšie, takže zhruba po mesiaci sa to medzi nami pomaly končilo z mojej strany, ešte že som vytrievela a mala zdravý rozum..a bonus na záver... 😀 😀 😀 ..po dlhšom čase si spravil účet na fb, o týžden na to bol vo zvťahu a uviedol tam aj dátum od kedy...ako čumela som a neverila som vlastným očiam..bolo to 2 týždne pred tým, ako som s ním začala raandiť ja..my sme to vtedy uplne definitívne neukončili a on sa mi zvykol ozývať, všetko však ostalo už len v telefonickom kontakte, ešte ma volal na vianočný večierok do nobl spoločnosti a to už pol roka mal ju...chlapi su schopní všetkoho... 😝