icon

Tehotenstvo - rozchod

19. júl 2023

Ženy som v situácii o ktorej by sa mi nesnívalo ani v najhoršom sne.. Podme teda pekne po poriadku.
S bývalim mužom sme boli spolu 7 mesiacov.. Ked sme sa spoznali on mal veľmi ťažké obdobie keďže ho jeho bývalá po 8 rokoch podviedla, z domu všetko pobrala a šla k milencovi.. On sa zrúti, pokúsil sa o samovraždu podrezal si zápästie, bol už predtým tymto incidentom hospitalizovany na psychiatrii keďže sa im vzťah rozpadával kym on pracoval ona sa po nociach flakala a on to nezvladol.. Ale po 3 mesiacoch sme si začali písať a dali sme sa do kopy ja som mu veľmi pomohla a psychicky ho vo všetkom podporovala a on sa citil každý den lepšie, prestal brat lieky lebo sa citil šťastný každému sa chválil že som jeho práva a naša láska bola nádherná.. Bez problémová.. No po par mesiacoch prišli prvé vymeny názorov kôli jeho matke, kôli jeho nevlastnemu synovi ktorého tlačila jeho bývalá na jeho.. Ona mu vypisovala kadejaké škaredé veci na mna a on mi to zatajil no proste boli z toho hádky.. Ale take to napätie trvalo medzi nami par hodín a potom bolo všetko ok. Vzdy sme si všetko vysvetlili a ďalej sa k tomu nevracali.. Ale často mi spominal že je unavený, posledný mesiac vkuse len spať chcel, nemal naladu veľmi sa kumne citovo ochladil a keď som sa jo opýtala prečo sa zrazu takto zmenil tak mi povedal, že je to koli tym hádkam pred 3 mesiacov koli jeho mame adt. 🙈🙈Akože nedavalo mi to zmysel keďže od vtedy bolo medzi všetko ok ani naznak toho ze by sa njevo dialo..
nami všetko úplne v poriadku, ami naznak

Strana
z2
stanulienkat
19. júl 2023

@maranta_leuconeura tak niektoré ženy zbierajú deti od každého partnera. Teraz je moderné byť slobodná mama aspoň s tromi deťmi a každé od iného.

toskanka
19. júl 2023

To, čo ti rozpráva o svojich pocitoch k tebe a čo cíti k ex, by som nebrala vážne. Sú to len rozhodene emócie labilneho človeka. O mesiac bude zas úplne inak. U tohto človeka nemáš oporu ani istotu. Výchova dieťaťa by bola len na tebe. Máš na to podmienky? Zvládneš to?

autor
19. júl 2023

@dianka3 ma ju rad ako človeka s ktorým strávil 8 rokov svojho života a vychovaval snou jej syna.
Ona ho nemala rada už počas vzťahu aj mu to povedala aj sa k nemu tak správala, preto ho pochádzala a on preto aj skončil na psychiatrii keďže to všetko nezvládol.. Potom sa snažili vzťah napraviť ale nešlo to keďže ho naďalej podvádzala s on sa to dozrel a vtedy sa pokúsil o samovraždu..

autor
19. júl 2023

@0kristina0 neztravia spolu čas, ona ma vážny vzťah s tym mužom s ktorym ho podvádzala.. On je v kontakte s jej 11 ročným synom ktorého vychovaval.. Sporadicky si napíšu kedy ma odniesť domov chlapa adt. On tvrdí že snou by žiť už nevedel

autor
19. júl 2023

@lienka.7 oni spoločne dieťa nemajú.. Je to jej syn len ho spoločne výchovali kym boli spolu.
S jeho matkou som nikdy žiadny problém nemala, veľmi ju mam rada aj ona mna, len na začiatku sme sa nepoznali a povedala som mu len toľko ze ak bude u neho spať aj jeho mama tak ja s mojou dcérkou u neho spať nebudeme keďže u mňa nieje normálne aby som spala v jednej posteli s priateľom a vedľa v izbe jeho mama, žena ktorú ešte som ani nemala možnosť spoznať (celé mi to prišlo kliše) jemu sa moj názor nepáčil no to bolo 3 mesiace do zadu od vtedy mi to nikdy nevyhodil na oči a všetko bolo úplne krásne ako na začiatku... Všetko sa zmenilo v momente ako zašiel pred mesiacom za psychiatrom keďže mal dlhodobo vysoký tlak a cítil žalúdočné nervy.. Vrátil sa od lekára úplný iny človek...

autor
19. júl 2023

@toskanka tiež mam z neho pocit že to čo hovorí sa nedá brat vážne, aj doteraz sa správal úplne inak ako sa choval.. Ešte nedávno sme boli kupovať spálňu, kupovali sme veci do domácnosti a ďalší deň bol zas myšlienkami úplne inde, celý den bez nálady, unavený... No proste úplný chaos

autor
19. júl 2023

@toskanka ked sa dozvedel ze som tehu úplne ss zmenil celý čas ma obyjmal a bozkával, bol milý a starostlivý aj druhý deň a potom v noci si vypil so strykom ktory bol na návšteve u neho... Ešte mi bols večer vola ako sa mám adt a o hodinu nato mi píše že on ma rad Ex preto bol kumne chladný posledný čas

toskanka
19. júl 2023

@autorka Toto sa môže ešte otočiť, ale nedaj sa tým zaskočiť. On hlavne nie je psychicky v poriadku. Vie o tvojom tehu jeho mama?

ropucha6
19. júl 2023

Takze ty mas aj svoje dieta? Kde ste vlastne byvali, to som nepochopila, kde ste kupovali tie veci do domacnosti…u teba?

autor
19. júl 2023

@toskanka ano vie to jeho mama a je rada, ma ma velmi rada

autor
19. júl 2023

@ropucha6 takto.. On pracuje na lodi v zahraničí 3 týždne na lodi 3 týždne doma.. Kym bol vonku ja som sporadicky chodila do domu s dcérkou a ked bol doma tak 3 týždne sme boli tam, pomali sme sa začali dom zriaďovať keďže jeho ex všetko pobrala a to doslova.. Takže všetko od tanierov sme kupovali od znovu, moju dcérku sme v maji zapísali do školy v meste kde on žije keďže ja bývam na dedine od neho 20 km.
Takže od začiatku vzťahu sme mali jasno vtom čo chce preto sme dom zariaďovali spolu, a dcérku zapísali tam do školy.. No teraz ja tehotná dom doma na dedine a on v dome sam s mamou keďže teraz je chorá a potrebuje opateru..

ropucha6
19. júl 2023

Ale ten dom je jeho, nie? Preco si zariadovala cudzi dom? A ty mas aspon vlastne byvanie?

autor
19. júl 2023

@ropucha6 áno dom je jeho no ak sme plánovali žiť spolu tak je normálne ze sme jo zariaďovali spolu

ropucha6
19. júl 2023

Nie, nie je normalne zariadovat cudzie byvanie a investovat tam. A mas teda to vlastne byvanie? Ci kde si byvala predtym?

miadi
19. júl 2023

Poznas ho 7m z toho 3tyzdne je mimo a 3ste boli spolu Cize spolu ste boli realne cez 3mesiace.. Cize ho ozaj dost nepoznas. Verila si slepo vsetko pekne co ti povedal co bolo v plane. Ked jeho ex vsetko zobrala tak Jasne ze potreboval na novo zariadit dom. ( s tebou ci bez teba taniere potrebuje) ty uz dieta mas . Pre mna osobne je upt nieco co by som nechcela zazit no v tvojom pripade mi to pride ako naj riesenie. Ved si single mama budes mat 2 deti od 2 tatkou a tahanice s dvomi chlapmi ? Idealne by bolo nemat snim uz nic spolocne. Ani Keby ho ex neprijala k sebe on ta nemiluje. Ak si mu nieco kupila do domu .. Tak si to pekne zober k sebe kde zijes. Kasli nanho on nie je v poriadku.

autor
19. júl 2023

@ropucha6 mam vlastne bývanie

autor
19. júl 2023

@ropucha6 investovala som tam preto lebo sme od začiatku vedeli že chceme žiť spolu, premna bolo normálne dom zariadiť podľa seba, o všetkom sme rozhodovali spoločne.. Nikto z jeho blízkych nechápe čo sa to snim deje, jeho dospelá dcéra je z jeho rozhodnutia úplne mimo aj jeho mama a sestra mu vyčítajú čo sa to snim zrazu porobilo

ropucha6
19. júl 2023

No aspon, ze tak. No vhupla si do toho priskoro a zjavne, z neho nic nebude. Ma psychicke problemy, to chces riskovat, ze toto sa ti bude opakovat? Predstav si, ze sa tam prestahujes a on ta vyhodi, lebo mu zas prepne. Radsej tym detom zabezpec pokojne a stabilne byvanie, aj ked bez otcov…

liusa82
19. júl 2023

tu na mk čo deň,to iná telenovela.To ako nebolo výsmechom ale fakt niektoré si na krk zavesia ozaj hocičo len aby bolo.Lebo toto normálnemu človeku rozum nebere

tamitamitami
19. júl 2023

Nechala by som mu čas nech to celé nieko spracuje a zistí čo chce (keďže je zjavné že má niake psychické problémy). Občas mu napísala správu ako ide tehotenstvo a tam by končila celá moja snaha o komunikáciu.
Ak by sa rozhodol vrátiť zobrala by som ho iba pod podmienkou že pôjde smer psychológ/psychiater a bude riešiť tieto svoje nálady.

mamusa123456789
19. júl 2023

Treba sfilmovať niektoré príbehy a v budúcnosti bude možno menej takýchto šialených diskusii na mk

autor
19. júl 2023

@tamitamitami on mi povedal to iste.. Aby sme si dali čas, utriedili myšlienky vyriešili tehotenstvo keďže ani jeden z nas dieťa v plane nemal a ja niesom tiež pripravená mat ďalšie dieťa ci uz snim alebo ako slobodná matka. Takže teraz sa nevídané, v kontakte sme minimálne len ohľadom mojej dcérky a tehotenstva..
Potrebuje čas, on ma úplne mišung vo všetkom a zo všetkého

vierkainka
19. júl 2023

Tu ho tak veľmi ospravedlňujes,mas taaaak veľmi silno založené tie ružové okuliare,ze to a kričí....
Je to psychicky chory človek.Preco chces pripraviť svojmu zijucemu dieťaťu peklo na zemi a to nenarodené si nechať???Ak pojdes do toho domu, kedykoľvek ta odtial aj s deťmi ( ak si to necháš) môže vyhodiť.Ty mi tiez celkom neprídeš v poriadku,lebo rozumná, zrelá zena takto neuvažuje.Nesudim ta,len konštatujem.Ten chlap nie je vhodný do života a už vôbec nie je vhodný ako otec.V jednom príspevku píšeš,ze si vypil...vsak on ma prepinaky z minúty na minútu 🤦Aby si tu ešte o oar mesiacov nepísala,ze si na ulici....Zid teraz radšej z kratsej cesty....

vorkola
19. júl 2023

Dietatko si nechaj, uvidis, ako ho budes lubit,ale s hentym by som si uz nic nezacala, kde masv nom oporu?

jennky13
20. júl 2023

ak je psychiatricky pacient, tak svoje lieky musi brat dlhodobo ( mozno cely zivot). Neviem kedy ich prestal brat - to sa prejavi tiez az postupne. Neverila by si ako sa clovek zmeni z toho kym bol lieceny na toho aky je teraz nelieceny.
Spytaj sa ho, co berie lieky a ak nie, to rieste ako prve. Tie reci a nalady mozu byt z toho, ze potrebuje lieky, ktore neberie. ak jch berie, mozne potrebuje zvysit davku alebo zmenit lieky. Proste jeho diagnozu a liecenie rieste ako prvu vec.
Poznam viacerych psychiatrickych pacientov, ktori, ked su dobre nadstavení funguju a ziju bezny zivot uplne s nadhladom, ale ked vysadili lieky boli proste " zlí"

domkakvet
20. júl 2023

Tak to bola velka chyba si zacat s tak chorym clovekom, ale uz sa stalo a neostava ti nic one iba vztah ukoncit a dieta vychovavat bez neho.

janickacrazy
20. júl 2023

No ak si myslíš, že "vyriešite" tehotenstvo a potom sa k tebe vráti a budete žiť ako dve hrdličky, tak nato úplne zabudni. V podstate ani jedna možnosť nie je dobrá, len zlá a ešte horšia.

rozumne
20. júl 2023

Vam to tu uplne kuruje zeny??
1. Na zaklade jedneho pribehu tu sudite zenu a jej vztah, ktoru vobec nepoznate ani okolnosti ani nic.
2. Nabadate ju na potrat ako keby to bol zakrok porovnatelny s odstranenim znamienka, taka mala kozmeticka uprava. Ale nie je! Je to nielen psychicky narocny zakrok s moznymi dosledkami do konca zivota. Takze sa prosim starajte o svoje zivoty a nerozdavajte taketo lacne prvoplanove rady ktore mozu cloveku pokazit zivot. Mozno sa ten cas da vyuzit aj prospesnejsie ako sediet nad modrym konikom a pisat hluposti.
Spamatajte sa! Takto jej nijako nepomozete, len ukajate svoje chutky a potreby ku vsetkemu sa vyjadrit a tvarit sa ako najvacsie vztahove odbornicky.
A ty, miesto toho, aby si to riesila so spolkom anonymnych zien, ktore tu vobec nepouzivaju rozum to ries s nim, s kamaratkami, s rodinou, s odbornikom. Je milion moznosti. Len sa nenechaj nahodnymi osobami naviest na nieco, co by si mohla neskor lutovat. Drzim ti palce a zelam vela sil.

cecilia29
20. júl 2023

@rozumne veru, ja sa len čudujem ako všetky píšu ze nech ide na potrat ako keby to bolo len tak. Rozum sa mu zastavuje.
Autorka dokázala by si takto odstrániť svoje dieťa? Skus poradňu alexis , nebudu ta odhovarat ale skor poradia , pojuknu ine moznosti ci vysvetlia dosledky. Ale na toho muža by som sa velmi nespoliehala. Není OK, aby dospely muž bol natoľko labilny aby si siahol na život. Pozor. Ja na tvojom mieste si vyberiem dieťa a nie život s labilnym človekom. Ale ôk, možno že ho psychiater nastaví na dobru liečbu....no to dieťa za ty vašu nerozumnost nemôže a dôsledky si ponesie najmä ty

Strana
z2