Teta povedala, že mám doma neporiadok a špinu
Názor na tetu? Bola u mne zagratulovať malej na narodky a u nás je stále neporiadok nehanbím sa za to mame 2 malé deti, bordel v byte šťastní díte😂 a ona že ľudia sú už stále lenivejši a že tých má najradšej čo hovoria že u nich doma nie je špina len neporiadok že predtým čo sa čistí byt najprv sa musí robiť poriadok 🤣 môj muž je veľmi čistotu milujúci on keď je doma po sebe stále úprace aj často sa preto hádame lebo keď príde domov z prace je doma bordel a nie je navarené..
Boze autorka ty si riadne prasa. A ešte k tomu si lenivá. Takže gratulujem tvojmu mužovi že si našiel také lenivé prasa a uprimne ľutujem tvoje deti že majú takú lemru za mater.
Tak si bordelar,spindira co si chcela od tety pocut ze jeeeej ako krasne tu mate vyupratovane? Aka si sikovna? Deti budu mat fakt vzor 🤦🏼♀️
...moja babka by ti povedala, že si komótna matróna... lebo na také je škoda vulgarizmov... 🤷♀️🤣
Toto je troll
@mimi3008 verím tomu, ja poznám takú osobu ktorá umýva riad až vtedy, keď je plná linka a žijú tam 2ja dospelí a 1 dieťa
Deti majú riadny príklad teda plus sú hladné.
Chúďatá.
autorka, tak ty si teda matka roka :D nevaris, neupratujes, detom sa nevenujes, kukas telku .... Naco mas deti a muza, ked ocividne ti to nic do zivota nedava a mas uplne ine priority ?
Mne je fakt strašne ľúto tvojich detí... Ty musíš byť riadna knedľa vyvalena na gauči.. ty sa normálne nedáš ani pomenovať.
@simona1306 no aby minimalne 6 rokov nemusela chodit do roboty. Postarat sa o nu ma kto, ona predsa nebude muklovat okolo deti a domacnosti. Vsak ona nie je nejaka tupa putka
...mi tak napadlo... autorka, najvyšší čas prihlásiť sa do Zámeny manželiek... 💪...si tam oddýchneš od detí a povinností... 👍🤣
@viestta myslim si ze madam do roboty ani nepojde ... ked zachod dokaze umyt 1 az 2 krat za mesiac, naozaj si neviem predstavit, ako by si plnila pracovne povinnosti :D
@simona1306 asi tak, este bude mat jedno a uz potom bude chudinka, ktorej nikto nepomoze
ved tak ked pravdu povedala, tak co ti ako vadi? ved si s tym ok 🙂)) ty si relaxuj, byt ti zhnije, deti na polotovaroch vychovas, stastne v spine.. ani len do kaviarne sa ti nechce.. este ze tie mobily mame a aspon prsteky behaju po klavesnici :DDD
wow az 1-2x za noc sa ti babatko budi.. a siunavena, tak si kuknete telku 🙂)))
tak teraz uz som citala vsetko, idem umyvacku nalozit... skor ako chlap pride domov :D alebo mam ist zrelaxovat.. neviem teraz :DDD
@simca06022011 teraz nic nerob a potom relaxuj
@viestta aha 😂🙏
Nechcela som nič písať, ale Tebe to nevadí? Ty sa cítiš doma dobre? Veď keď si predstavím, že prach sadá každý deň a Ty ho utrieš raz za mesiac, kúpeľňa a wc tiež??? No ako fakt humus, nehnevaj sa.
@viestta ved teraz je uz chudinka, vsak sa jej babatko budi 1 az 2x za noc preboha, ved nie je ani vyspinkana, preto nic nerobi a musi relaxovat pri telke ....
@simona1306 idem robit v septembri
taka nevyspata ?? :D
Moja švagriná (manželova sestra super mama ktorá má stále upratané navarené jej 5 ročnej dcére sa venuje montessori spôsobom a teraz si ešte aj robí maturitu - ako keby potom išla študovať na staré kolená) bola teraz u nás a ukázala môjmu mužovi tento príspevok.. neviem čo mam robiť muž najprv nechcel uveriť.. ale napísala som tu príliš veľa detailov..
:DDD ale nevrav? 🙂a co ta prezradilo????
Nie je to naozaj vymyslene? ... a co ti na to manzel povedal?
a comu nemohol uverit ? ze ked je on v praci tak ty relaxujes s detmi pred telkou ? :D
Tipujem, že vymyslená téma na rozputanie vášní. Na druhej strane nájdu sa humusacky čo majú 1000 a 1 výhovoriek napríklad dieťa (na VŠ), problémy s doplňte si čo chcete než by do ruky chytili vysávač.

Nuz asi sa teta necitila dobre...
Ani sa necitim dobre, ked som u bordelarov..