icon

Teta povedala, že mám doma neporiadok a špinu

16. mar 2023

Názor na tetu? Bola u mne zagratulovať malej na narodky a u nás je stále neporiadok nehanbím sa za to mame 2 malé deti, bordel v byte šťastní díte😂 a ona že ľudia sú už stále lenivejši a že tých má najradšej čo hovoria že u nich doma nie je špina len neporiadok že predtým čo sa čistí byt najprv sa musí robiť poriadok 🤣 môj muž je veľmi čistotu milujúci on keď je doma po sebe stále úprace aj často sa preto hádame lebo keď príde domov z prace je doma bordel a nie je navarené..

winki13
16. mar 2023

Sa čudujem, že ta chlap este neposlal do riti.....

autor
16. mar 2023

@simona1306 neveril že prispevok je odo mna.. a uz sme na to zvyknuti ze jeho sestra na mna furt huci

autor
16. mar 2023

@winki13 my sa lubime nie kazdy muz je povrchny

lenqua_12325
16. mar 2023

🙊 nie každý muž je povrchný ?
K tomu asi nieje čo dodať...

winki13
16. mar 2023

Toto neni o povrchnosti. Toto je o zakladoch....vztah matka a dieťa. Preco 4 rocne nechodí do škôlky? Keď svokra otrčí kopytá tak sa o tvoje deti bude starať donášková služba?

winki13
16. mar 2023

A trosku si uprac v hlavičke....lebo tvoj muž vraj nie je povrchný ale stale sa hadate, že je neporiadok a nie je navarené.

viestta
16. mar 2023

Mila autorka, dufam, ze si aspon podpaplonova eskamoterka, lebo jedine to dokaze pri takej lenivej lemre udrzat chlapa dlhodobo. Laska, nelaska, raz mu zacne vadit, ze musi po navrate z prace upratovat aby nezil v bordeli a keby nie jeho mamicka, tak 5x v tyzdni veceria parky s horcicou (ak si ich cestou z roboty kupi). Uz teraz mu to vadi

reanda
16. mar 2023

ale dobre sa jej to tu podarilo rozprudit 😀 prispevkov zatial na pat stran a uz by na nu daktore aj socialku volali 😀

simona1306
16. mar 2023

na druhej strane, ak si ozaj taka lahostajna ku vsetkemu, musi sa ti sveta zit ... Ziadne problemy, ziadny stres, proste klidek, zapnem telku a relaxujem, a nech si kazdy hovori co chce :D

simca06022011
16. mar 2023

no dobre vymyslena tema, muz neveri..a teraz sem pises, a ked si to pozrie, zase neuveri. Tak bud je truhlik alebo si dobre vymyslas :DD skor to druhe si myslim, ved na co by si sa postazovala ze teda povedala, ze mas bordel.. ked tebe je to aj tak jedno a ste spokojni :D

lenqua_12325
16. mar 2023

@winki13 ten muž musí byť tiež dobre mimo, keď špindíre nechá deti, keď mu nezáleží na tom, čo jeho deti jedia a na tom, že jeho manželka sa absolutne nezaujíma o ich deti. Keď majú na kuchynskej linke vežu z tanierov ako hrad z lega a aby si sadal na 2 týždne neumytý záchod ? Radšej sa nejdem pýtať, ako často sa tam prezliekajú postele, perie a ako často sa sprchujú. Veď 2x do mesiaca stačí.

reanda
16. mar 2023

@lenqua_12325 ale ved predsa jej manzel je poriadkumilovny.. tak on isto ten zachod umyje, poriadkumilovny clovek by si nesadol na spinavy zachod.. tak jej potom staci umyt kupelnu dvakrat do mesiaca, ked poriadkumilovny muz ju umyva priebezne.. rovnako asi aj riady - navyse ked nevari, tak spinia iba taniere.. lebo neviem si predstavit poriadkumilovneho cloveka, co by zil v takom chleve, ako autorka opisala 🙂 .. mala si to lepsie vymysliet 🙂

autor
16. mar 2023

Vynadal mi že prečo nadávam naše problému na internet.. veľmi som deprimovana a smutna

reanda
16. mar 2023

@simona1306 ze? az jej zavidim.. skoda, ze mna nebavi cele dni kukat telku v chlieve, inak by som sa inspirovala 😀

reanda
16. mar 2023

ale prosim ta, nebud deprimovana.. zapni si telku a chod sa zrelaxovat 😀

lenqua_12325
16. mar 2023

@reanda ja by som ju hnala aj s jej osratým hajzlom 😅 chudák chlap.

autor
16. mar 2023

@reanda on je najlepši človek ktorý existuje.. chodili sme spolu na základku aj na strednú, potom som si našla magora ktorý mi urobil decko a nechal ma.. on moju dcéru lubi ako svoju vlastnu.. no musim sa priznať že už bolo take že po prace išiel buď ku rodine kamarátom alebo do hotela spat lebo povedal že psychicky nezvláda neporiadok a nie je ochotný každý deň upratovať.. on robí 9-10 hodín denne ani ja nechcem aby potom ešte upratoval to čo sme ja a deti urobili špinu…

viestta
16. mar 2023

Kludne ostan aj deprimovana aj smutna, sadni pred telku a relaxuj, mas za sebou narocny den. Alebo sa chod vyplakat do kupelne, ked uz tam budes, mozes ju aj umyt

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
aurora33
16. mar 2023

Neverim, že existuje niekto tak tupý ako ty. Niekto sa jednoducho veľmi nudí a píše vymyslené príbehy na MK. Bavíš sa dobre?

lenqua_12325
16. mar 2023

@reanda ja asi nedokážem relaxovať, lebo keď sa o tom začnem pokúšať, nájdem zas 1000 vecí, čo treba robiť. Pozriem si samozrejme telku, ale keď deti zaspia a byt musí byť ready na ďalší deň.
Naučila som sa, že čím menej vecí, tÿm menej práce.

Rada by som sa naučila od autorky ako sa to dá.

simona1306
16. mar 2023

@aurora33 nemusi to byt vymyslena tema ... Ja napriklad osobne poznam takychto ludi ... Dokonca zeny, na ktore by to nikto nepovedal navonok, ale pridete do ich domacnosti, a smrad a spina vam odpali dekel .... o vychove deti ani nehovorim ....

viestta
16. mar 2023

Tak ked je to najlepsi clovek akeho si kedy stretla, zdvihni svoju lemravu rit z gauca a uprac aby nemusel nocovat po kamaratoch. Ten si teda vybral dobru (a co napisat a nenapisat rovno kravu?)

simca06022011
16. mar 2023

vies co je najlepsie na depku a nervy? UPRATOVANIE :DD najlepsie za rovno to ucit aj deti, aby mali nejake navyky
A ESTE DODAM, ze ako stihate robit bordel ked telku kukate?

reanda
16. mar 2023

@lenqua_12325 no nesmie ti vadit bordel a humus.. ale neviem, ci sa to da naucit.. ja by som sa to ani naucit nechcela.. radsej budem trochu menej relaxovat 🙂

simona1306
16. mar 2023

@reanda akozeeee, ja by som si aj vedela kuknut telku cely den, ale takisto neviem zit v chlieve a mat v pazi :D asi by som sa aj citila trapne pred muzom :D

reanda
16. mar 2023

@simona1306 vsak ja si aj kludne kuknem telku cely den.. upracem rano a potom az do vecera mozme s deckami cumiet na rozpravky a vecer spravim spagety, alebo si objedname pizzu 🙂 .. raz za cas sa to da, aj ked samozrejme tiez by ma to nebavilo kazdy den.. a s malymi deckami sa ani telka neda cely den kukat, vsak to nevydrzi.. ja ked som mala male deti, tak som relaxovala pri upratovani od nich 😀

reanda
16. mar 2023

@simona1306 bordelari existuju, jasne.. ale tato tema je celkovo tak hlupo napisana, ze tazko verit, ze je to realne..

winki13
16. mar 2023

No vidíš tak asi nie je až tak povznesený nad take povrchné veci ako žena špindira co 2 mesiace neha osratý hajzel, nevari a vyuziva svokru, nieje schopna s detmi ist von a hrat sa s nimi a este pri tom nic nerobeni pred telkou dokaze zasvinit byt. A este sa stazuje na tetu, ze ju urazila 🙂.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená