icon

Teta povedala, že mám doma neporiadok a špinu

16. mar 2023

Názor na tetu? Bola u mne zagratulovať malej na narodky a u nás je stále neporiadok nehanbím sa za to mame 2 malé deti, bordel v byte šťastní díte😂 a ona že ľudia sú už stále lenivejši a že tých má najradšej čo hovoria že u nich doma nie je špina len neporiadok že predtým čo sa čistí byt najprv sa musí robiť poriadok 🤣 môj muž je veľmi čistotu milujúci on keď je doma po sebe stále úprace aj často sa preto hádame lebo keď príde domov z prace je doma bordel a nie je navarené..

Strana
z7
panda21
19. mar 2023

Nepísala si ty už pár tém? Tiež tu bola jedna s dvoma deťmi, bordelom, nikam nechodili, jedli polotovar, ale tá mala ešte aj nadváhu a s mužom žiadny intímny život a hovorila, že on ju neopustí lebo boh 🤔

lucia_089
10. nov 2024

@januska12323 áno, súhlasím

zuzubb007
10. nov 2024

No svokra má pravdu, si veru riadny lenivec lenivý, akože dvakrát do mesiaca umyť riad alebo upratať to musíte mať ozaj nádheru doma, tiež 2 x navariť fúha to čo nič nerobis na tej materskej len ležíš na gauči?, ja každý deň upratujem a po deťoch je aj tak nonstop bordel doma, ale, že teta ti to povedala od hanby by som sa prepadla, že som spindira

lapersefona
10. nov 2024

@dididudu nuž to nám vyrástla nová generácia

lapersefona
10. nov 2024

@vivuska666 preco vymyslená téma. Ny si sa divila ako ľudia všelijako žijú. Tu ľudia aj napíšu bez hanby ako to je lebo ich neozname. Ja tomu verim

Strana
z7