Teta povedala, že mám doma neporiadok a špinu
Názor na tetu? Bola u mne zagratulovať malej na narodky a u nás je stále neporiadok nehanbím sa za to mame 2 malé deti, bordel v byte šťastní díte😂 a ona že ľudia sú už stále lenivejši a že tých má najradšej čo hovoria že u nich doma nie je špina len neporiadok že predtým čo sa čistí byt najprv sa musí robiť poriadok 🤣 môj muž je veľmi čistotu milujúci on keď je doma po sebe stále úprace aj často sa preto hádame lebo keď príde domov z prace je doma bordel a nie je navarené..
@januska12323 áno, súhlasím
No svokra má pravdu, si veru riadny lenivec lenivý, akože dvakrát do mesiaca umyť riad alebo upratať to musíte mať ozaj nádheru doma, tiež 2 x navariť fúha to čo nič nerobis na tej materskej len ležíš na gauči?, ja každý deň upratujem a po deťoch je aj tak nonstop bordel doma, ale, že teta ti to povedala od hanby by som sa prepadla, že som spindira
@dididudu nuž to nám vyrástla nová generácia
@vivuska666 preco vymyslená téma. Ny si sa divila ako ľudia všelijako žijú. Tu ľudia aj napíšu bez hanby ako to je lebo ich neozname. Ja tomu verim
@anonym_autor nepoznam Vas a prispevok uz je skoro 3 roky stary, ale aj tak mi ti nedalo neodpovedat. Ja mozno budem jednou z mala, ktora Vas tu nebude hanit za to, ze mate neporiadok. Materstvo je celkovo strasne vycerpavajuce a ako matka 4 deti som si presla podobnou etapou, kedy som sa skratka uz nedokazala ,,starat o deti,, a domacnost. Totalne vyhoretie a vycerpanost ma priviedli do bodu, ked som nebola schopna detom urobit ani ranajky alebo iba velmi jednoduche. Neustala unava hoci som nic neurobila. A potom vycitky svedomia ze som leniva a nezodpovedna. Nikto Vas viacej neskritizuje nez ina ina zena (co by mali mat viacej pochopenia) a je to smutne lebo my zeny by sme si mali viacej pomahat a viacej sa chapat. A najhorsie zenske su presne tie, ktore maju doma ako zo skatulky. Nic ine nerobia iba ohovaraju a kritizuju ine zeny, ktore doma tak nemaju. Takze ak sa Vam nechcr upratovat neupratujte. Ale nikdy si k sebe nepozyvajte na navstevu zeny, ktore maju doma upratane. 😁

Nepísala si ty už pár tém? Tiež tu bola jedna s dvoma deťmi, bordelom, nikam nechodili, jedli polotovar, ale tá mala ešte aj nadváhu a s mužom žiadny intímny život a hovorila, že on ju neopustí lebo boh 🤔