Tichá domácnosť
Baby kolko dni u va s trva ticha domacnost?u nas uz od utorka no hruuuza...
@lienkafoj newiem o nicom inom , takto sme sa pohadali viac sa so mnou nebavi a je..a keby pocul ze manzelska poradna tak vies kam ma posle?ci mi nehrabe..
@mobilbabie to je druha vec. aj ja, ale kazdemu sa moze stat, ze zabudne - aj mne sa uz stalo, ze som zaplatila sek, ale dala zly datum - o mesiac neskor splatnost. samozrejme, ze to cloveka nastve.
ale skus si naozaj spätne pozriet, ako si ty zareagovala na jeho "precin" a ako on zareagoval na teba a toto si predstav opacne - seba v jeho situacii a jeho v tvojej😉
a len tak na margo - ak by muz nezaplatil - bez ohladu, ci o tom vedel dopredu - tak sa ho najskor opytam - preco? a potom na neho vyletim. nie opacne, lebo to je uplne jasne, ze sa urazi a potom uz ti odpvoed neda a bude sa to opakovat, lebo nebudete vediet odstranit pricinu, preco to neurobil, hoci o tom vedel 😉
nepomôžem, nemávame tichú domácnosť... prečo by som mala mlčať? a sa odúvať? ak sa mi niečo nepáči, mierne či nemierne to poviem, on na to dačo odpovie, a väčšinou si poviem, že škoda reči, nemôžeme za to, že máme každý iné zmýšľanie
kazdy mesiac vie o tom,ma to za povinnost.stalo sa.beriem si to ja na starosti a bude po probleme, ked ho to prejde pride za mnou.to viem nestalo sa tak 1vy krat co sa odul, len ma to hneva ze taku vec nezaplatil a teraz sa este so mnou aj nebavi, zase si nemyslite ze som mu zacala nejako skaredo nadavat to urcite nie.tiez sme ludia a ako kazdy par sa hada,neexistuje dokonaly. Lubit sa lubime to je hlavne.. 🙂
my sme mali najdlhšiu tichu domacnosť 10 dni... A musela som to ukončiť ja 🙄
@mobilbabie nevies o nicom? ked nespite v spolocnej spalni..?
@mobilbabie Tak to je veru riadne urazený,ale ak je chlap,tak ho to určite skoro prejde,lebo to bude potrebovať,aspoň u nás to tak je,že vždy dolezie,lebo príroda volá. 😀
@vejula fuuuha to je uz dost co napisat 😝
@slivka3 plne gule 😀 😀 😀 😀 😀 ale samozrejme ze dojde, len kedy??mozno sa este nacakam 😖
@lienkafoj nie, a mala by som o niecom?jednoducho sa nahneval
@mobilbabie jo, ked som to chcela prvy krat riešiť, tak to otočil tak, že vlastne tym len potvrdzujem, že nemam čiste svedomie, ked mam taku potrebu sa o tom baviť - ja som len chcela aby sme žili ako rodina. Nakoniec som musela začať baliť ruksak aj deti, až potom sa rozprozpraval. Strašne tvrdhohlaví tiež, ale aj tak ho mam rada
@mobilbabie No chlapi všeobecne dlho nevydržia,takže hádam to tak dlho nebude trvať. 😀 😀 😀
Som zvedavá na toho môjho,hádam ešte týždeň potiahne,lebo nemám naň teraz náladu,bolí ma zub.
@vejula to u nas az take nie je,balit sa ale nebavit sa to je unho IN . nie 1vy krat. ale ked sa odduje budem s nim muset nahodit tuto temu a vydiskutovat to s nim aby sa to viac krat neopakovalo, tiez tvrdohlavec jeden, aj mi chyba 😢 😢 😢
@slivka3 aj mnaaaa a cely den.. ja nie som naladova snazim sa byt stale usmiata, hlavne skrz maleho nakolko sa pred malym nehadame.
@mobilbabie ja sa tiež nezvyknem baliť, ale vtedy už som nevedela ako inak u neho vyvolať zaujem o diskusiu,.
@vejula sa zobudil teda a riadne neskoro.. 😉
@mobilbabie mam podobneho manzela.najprv musim zistit aku ma naladu az potom mozem nieco povedat.lebo kolkokrat bol zduty,ze ja som ani nevedela co som zle povedala.jemu stacil ton hlasu a bolo...ale po rokoch uz som to zacala ignorovat a nevnucovala sa,ze co sa deje.no nech je len urazeny.a skoncilo to mojim odchodom od neho.povahu nezmenis
@mobilbabie no ved ti poviem, akože 10 dni... fuuuu.... A on by bol schopný ešte ťahať... Ale tak on to pozná z domu, jeho mama to robila dosť často, že viedla tichu domacnosť. On to neznašal 😅
@mobilbabie prečo nespite v spoločnej spálni?
@nelka341 no ja mam nieco podobne a myslem ze nie som jedina ako citam, ale ja neplanujem od neho odist, som len smutna s toho ako to je a dokedy sa nemieni bavit, pockam kym ho zlost prejde, a pravda povaha sa zmenit neda.
@mima4 lebo sa so mnou nebavi tak neje ku mne ani spat.
Nemávame tichú domácnosť, ale len vďaka môjmu mužovi. Ten by to nezniesol....
Keby bolo na mne, dokázala by som mlčať "bez problémov" týždne... 😕 žiaľ... 😔
@vejula inak vies co mas pravdu aj u nich doma to tak funguje jeho mater je taka ista,tatkovi robi to iste..
@piacere ved aj ja som ticho,cakam kym pride.az ked jeho to prejde sa to niekam posunie a bude zase uplne iny..
@mobilbabie tak chod za nim, pohladkaj ho po vlaskoch a povedz mu, ze ho milujes a nechces aby ste sa hnevali a ak si mu nejako ublizila, ze ta to mrzi...
chod za nim...
no teraz mozem hladkat akurat tak vankus a nasho synceka.verim ze onedlho to vsetko nanho dolahne a pride sam 😉
@mima4 ono to sa da urobiť par krat.... ale ak je to stale, že sa problemy riešia tichodu domacnosťou a ty si ten, čo nonstop musí doliezať a hladkať po vlaskoch a hlavne priznať si chybu aj ked to tak necitiš, len preto aby ste mohli fungovať ako rodina, tak potom človek straca sameho seba, a čo je najhoršie, časom človek už začne aj sam seba automaticky brať za toho, čo nema pravo vysloviť vlastné pocity, lebo aj tak nakoniec ak bude chcieť normalne fungovať, tak bude musieť "priznať" že sa myli
@mobilbabie tym som nechcela povedat aby si odisla.to bolo u mna.lebo sa kopilo tolko problemov co narobil a az som sa to nahodou dozvedela tak som to musela riesit ja,lebo on si nevedel rady.a kazdy den cakat co zas bude...uz som prec rok aj s malym a stale je taky isty.stale si musim davat pozor co poviem aby sa nevytocil
@mobilbabie No u nás keby sa čakalo na to,že ja prídem prvá,tak čakáme asi do smrti,lebo ja som tiež tvrdohlavá,ale vždy to je o tom,že som si nie vedomá chyby.

@mobilbabie nechcem rypat, ale ked nezdielate spolocnu spalnu, niekde inde bude problem ako v nezaplatenom ucte .... to by chcelo asi poradnu, ci?