Toxickí rodičia: Prečo sme prerušili kontakt?
Nachadzate sa v tejto teme?Ak ano,co su dovody,pre ktore s rodicmi obmedzujete resp.ste prerusili kontakt?
@anonym_78d0db aj u mna to isté!!!😢 tiez ma vyplo. nemohla prhltavat. nič sa nechcelo a nemohlo. iba kukala doblba. v 32. teraz mam 34 a az teraz zacinam zit. pred par mesiacami som zazila aj pubertu konecne🙌😁 mam teraz viac piercingov a 2 tattoo. uz par nausniciek aj šli preč) som sa vyblaznila🙈
@anonym_d7e897 Jeeej to je inak krásne 🙂 Ja až také zmeny nemám, možno to že som začala nosiť sukne a šaty (predtým v živote), ale už si teraz viackrát uvedomím, koľko vecí som predtým robila, hovorila a dnes sa správam úplne inak... ako som samú seba ponižovala a dnes to nerobím a nedovolím to nikomu!
@anonym_78d0db aj u mna to isté!!!😢 tiez ma vyplo. nemohla prhltavat. nič sa nechcelo a nemohlo. iba kukala doblba. v 32. teraz mam 34 a az teraz zacinam zit. pred par mesiacami som zazila aj pubertu konecne🙌😁 mam teraz viac piercingov a 2 tattoo. uz par nausniciek aj šli preč) som sa vyblaznila🙈
@anonym_d7e897 tak to máš ešte fajn, mňa vyplo úplne. Do tmy. Ja som začala odpadávať. Úplne každý deň, hocikedy, hocikde, bez nejakého vzorca (raz v sprche, raz v aute, raz pri filme, raz na ulici), proste telo hodilo takú spiatočku že sa nedalo fungovať. Jedine pri športe sa mi to nedialo (vyšší tep nedovolil) ale nedá sa 24h športovať. Do toho samozrejme úzkosti a ďalších 70 symptómov. A lekári nepomohli takže som si na to musela prísť sama. Ja som hlavne obmedzila kontakty a začala sa s ľuďmi úplne inak baviť, vážiť si samú seba

@anonym_a7d64c V tomto som sa úplne našla. Tie mi to trvalo 20 rokov - od 18 do 38 som vôbec nechápala len znášala - úplná pravda! Ty si to pochopila aspoň z knižiek, čo je super. Ja som žila v úzkosti a ani som netušila že to ako sa všade ponáhľam a aká som vystresovaná je nejaký prejav úzkosti, proste som to brala ako úplne normálne. Až do skolabovania celého organizmu, a to doslova. Odpadla som a niekoľko mesiacov nedokázala normálne fungovať, a až toto ma priviedlo k tým knižkám o ktorých píšeš. Dovtedy mi záležalo len na tom aby všetci naokolo boli spokojní, vtedy som bola spokojná ja. Ale toto sa nikdy nedialo. 20 rokov. Keby ma vlastné telo nedonútilo zastať a začať vnímať seba, tak dodnes "spím".