Trapas u frajera
Mám nový nick, nie je to nič vymyslené, ale hanbím sa a potrebujem prečítať iné názory na tento môj trapas. Neviem ako ďalej a trápi ma to. Som matka s otcom dieťaťa nežijem dlho, mám priateľa, niečo vyše roka, on je slobodný a každý z nás býva u svojich rodičov, z čoho logicky vyplýva, že priestor na trávenie nejakých intímnych chvíľ nemáme alebo len s ťažkosťami, ani toho času nie je veľa. Ale k veci, v piatok sa mi stala strašne nepríjemná vec, mali sme mať s frajerom rande, konečne po dlhej dobe sa u nich doma vyprázdnil dom, tak som sa tešila, že konečne sami aspoň nejaký čas. Kým som však na neho čakala, stihla som ešte predvianočnú akcošku z práce, samozrejme, čo to som popila, naládička ohromná a keďže ja nepijem, neviem to, nechala som sa nejako v dobrej nálade uniesť, čo-to som pomiešala a opila sa nie do mŕtva, bolo to fajn, v pohode, ale kým po mna prišiel frajer, už mi začínalo byť zle. Kým sme dorazili k nemu domov, ešte ok, ale potom mi bolo strašne zle, ledva som stihla dobehnúť na wc a nestihla som úplne.... a viete čo....bolo mi tak zle, že som nevedela ani čia som, síce som si po sebe upratala, ale predsa opitý človek....až kým po tom všetkom som nezbadala, ako frajer behá všade s mopom trapas strašný, hanbím sa ako pes, o to viac, že vždy ma videl len tip-top upravenú, vysmiatu, spokojnú a teraz takáto hrôza. On bol, aj je v pohode, vôbec to nekomentoval, uložil ma do postele a celý čas ma hladkal, proste postaral sa...ale iné ma trápi...po tomto mojom počine sa ja už nedokážem mu pozrieť do očí, nedokážem s ním komunikovať, ani na nete, ani cez telefón, nijako...mám blok, hanbím sa strašne. Tak som mu ešte v piatok napísala, že končím, že sa nedokážem cez to preniesť, on mi napísal, že nech netáram, že ma ľúbi a blá blá....viem, že ma ľúbi, ale prešiel víkend a on sa mi ozval až v nedeľu večer s otázkou ako som strávila víkend?? Viem, že som urobila strašnú hovadinu, ale ked ma ľúbi, tak som čakala, že sa mi minimálne v sobotu ozve a bude sa zaujímať aspoň s otázkou či mi je lepšie alebo niečo v tom duchu a nič....aj včera mi nechal len na sociálnej sieti otázku ako som prežila víkend a zvesela si četoval dalej, hoci tam už dlhšie nechodil a my spolu komunikujeme cez skajp, tak som bola v šoku, že mne na skapj ani nenapísal ani nič tak ako vždy, tak ako každý den robieva a napísal mi to na soc. sieť, kde poriadne ani nechodím už...celé zlé divné...tak som mu aj včera povedala, že končím, že mám blok, čo teda on nevedel pochopiť a bol sklamaný, že to takto riešim, ale ja fakt neviem, čo robiť??? Lúbim ho, ale nedokážem sa mu pozrieť do očí, hanbím sa proste strašne a jemu nejako tiež neverím, že to berie všetko tak športovo....celé sa mi to nezdá...ako to riešiť?
@somtopokazila Ahoj, prečítala som si viaceré príspevky ako Ti tu píšu, že to je v pohode, že si sa opila až tak, že si nevedela ako sa voláš a porobila trapasy. Že to sa stáva.
Podľa mňa teda normálne nie je, aby sa dospelý človek (bez ohľadu na pohlavie a rodinné zázemie) takto opil! Máš sa za čo hanbiť!
Ale na druhej strane, sme len ľudia a robíme chyby. Sme omylní. Tak sa pozri do zrkadla, priznaj si, že nie si dokonalá, pouč sa a choď ďalej!
A čo sa týka vzťahu s frajerom, ak chceš vzťah udržať, Ty si teraz na rade s komunikáciou. Alebo budeš teraz chodiť doživotne po kanáloch aby si sa s ním náhodou nestretla na ulici?
@zltalienka prislo mi to iba obrazne napisane, ze " nevedela ani ako sa vola"...Keby bola spita pod obraz bozi, asi by po sebe neupratovala a necitila hanbu.Jasne, mas pravdu, dospely jedinec by sa mal ustriehnut, to nas deli od detskych chyb...Tvrdis, ze ludia su omylni...A prave to sa jej stalo, teda nevidim dôvod az na taky "prisny" ton.Ja nechcem obhajovat taketo konanie, len si myslim, ze treba byt trosku empatickejsi a pocuvat, co mi druhy zveruje.Pokial by to bol tak, ako opisala, nevidim dôvod na "hanbenie" sa az do skonania sveta.A to, ze si jej odporucila komunikovat je spravne.Kvôli takymto preslapom sa vztah nekonci...
Ale no,veď toto ešte nie je dôvod na ukončenie vzťahu.Chápem,že sa hanbíš a bola to nepríjemná situácia,ale život ide ďalej.Tvoj priateľ sa o teba postaral,takže mu isto na tebe záleži.Normálne mu povedz,že sa za to hanbíš,že si sa dostala do tak trápnej situácie a ,že ťa to mrzní.. 🙂 mne sa stalo presne to isté na začiatku nášho vzťahu s mojím manželom,prišlo mi zle z jedného pohára vína,no a pozval ma k sebe a už keď sa blížili intímne chvíle,pozvrcala som sa..a zachoval sa presne ako tvoj priateľ.Uložil ma do postele,hladkal ma ,poupratoval a plus si ešte myslel,že umieram a zvraciam krv 😀,ale bolo to nešťastné víno..tiež mi bolo trápne na druhý deň,ale sme spolu už skoro 8rokov,takže náš vzťah to nezničilo.A za tie roky prišli úplne iné ,trápnejšie situácie..nehovoriac o tom,že ma videl tisíc krát zvracať,keďže v každom tehotenstve ma trápili neskutočné nevoľnosti...tak hlavu hore 😉
@natuska87 no niekto musí byť aj trochu prísny 🙂 aj doma som ja tá prísnejšia.
A tuná ju zatiaľ len chlácholia a pridávajú svoje podobné alkoholové trapasy .... až to vyznelo, že to je normálne správanie sa. Na čom sme sa zhodli, že nie je.
A btw. ona sama napísala, že "a viete čo....bolo mi tak zle, že som nevedela ani čia som"
o spitosti pod obraz boží som nepísala, ani o hanbení sa až do skonania sveta.
No veď dobre. Stalo sa už. Už to nevráti späť.
Nebola som na mol a že som nnevedela cia som bolo povedané obrazne....ten pocit som nevedela ináč opísať...nemám okno, všetko si pamätám, ešte po tomto trapase sme sa trochu muchlovali,som sa dala normálne v kúpeľni do poriadku, žiadne zvratky na mne,zuby som si umyla,ale to,že som sa po ňom ešte sapala a nerobilo mi problém s ním po tom všetkom sexosit,mi príde ešte trapnejsie....ale keď to nevadilo jemu? Tak čo riešim? Ďakujem vám, moc ste mi otvorili oči, jasné,že to neodpískam,už som sa mu ospravedlnila,napísala dlhú sms,celý šťastný ostal🙂
@somtopokazila Tak všetko dobré prajem. A dávaj druhý raz pozor. 🙂
Taka som rada ze to ma happy end 🙂 🙂 🙂 Mozno o par rokov sa na tom budete naramne zabavat 🙂 🙂 🙂
@somtopokazila pozri sa, situacia je to neprijemna a je pochopitelne, ze si vies predstavit svoj vztah aj bez tohto. No, ale uvedom si, ze si clovek, rovnako to hadam vie aj tvoj priatel a necaka, ze zena je nonstop v plnej parade od rana do rana! Snad ani netravis, nie? Nuz tak sa stalo. Do buducna vies, ze miesat je najvacsia sprostost. Ale zahodit pre to vztah je nezmysel. A ak by to takto bral tvoj priatel, tak by som ho mala za total chrapuna, ktory ma zenu ako ozdobnu atrapu a ocakava len to prijemne. V zivote su bohuzial rozne neprijemne situacie a ak by si sa mala pre to priatelovi ci partnerovi hnusit, tak je nad cim rozmyslat s kym vlastne zijes. Tak klidek, pekne zvolni, spracuj to konecne a vo vztahu normalne pokracuj. 😉
@somtopokazila mam dojem, ze si ta ista, co tu vymysla pribehy na pobavenie seba. 🙄
@zltalienka Jasne, ved ja som len trosku "zmakcovala" situaciu...tiez len basnicke prirovnanie...
@somtopokazila Niezeby som nejako vela pila, ale k 3 vaznym frajerom (z toho ten posledny je teraz mm) som prisla tak, ze nejak sme sa nevedeli rozhybat a pri nejakej akcii som sa strasne opila (oni sa tam hajzlici 😀 neplanovane zjavili, povodne som isla s kamoskami), vratane sabli a vsetkeho, co k opici patri :D zrejme su uchylni, lebo vsetkych to nejak nastartovalo k veeelkemu vztahu 😀
A nemam 20 😀 , iba s mm som 17 rokov.
Takze klud a nazahadzuj vztah kvoli somarine! 😉 😉
Každý sme len človek, ticho by som sa ospravedlnila a viac to neriešila, šak ak chcete byť spolu aj nadalej pridu aj omnoho zložitejšie a horšie situácie
@liebling98 Super, som rada 😎
Jezis maria, to co riesis? ja som s mojim vtedy priatelom chodila 3 mesiace, boli sme u jeho kamaratov a tiez som sa opila, bolo mi strasne zle, ked ma viezol domov musel zastavovat aby som sa vyvracala...atd...a dnes sme uz 7 rokov spolu z toho 5 rokov manzelia.. akoze tvoj priatel to zobral vsetko ok a ty hned chces rozchod? fakt nechapem...
@somtopokazila kazda hanba trva tri dni 😉 zajtra bude lepsie...
Preboha, no keď je pre teba toto problem na rozchod, tak radšej už do žiadneho vzťahu nechoď ! Tým pomožeš sebe a aj svojmu okoliu. Lebo tam budú oveľa horšie problémy a pri takejto tvojej povahe sa pri nich asi rovno zosypeš, skolabuješ, skončíš na psychiatrii, zblázniš alebo niečo také....To myslím úplne vážne !
Tak ja som sa ani neopila, ale som zjedla obyčajnú bagetu na pumpe v Brne , kde som bola pracovne. V blúzočke a sukničke , topánočky na vysokom opätku , kabelka .. som nasadla po práci ešte nie manželovi do auta a ten kto pozná cestu z Brna do Trenčína na Starý Hrozenkov v poslednej zákrute je také odstavisko a tam som za bieleho dňa vracala ako pominutá , ledva som dobehla. Tyčku som samozrejme hodila na svoje topánky , od toho vracania mi aj sople vybehli , a jediné čo vtedy skonštatoval môj priateľ , že tak no ... a zas sme náš vzťah posunuli do vyššieho levelu . 😀. Dnes sme manželia 7 rokov.
No ved ale ja sa nevrham do vzťahu takého toho klasického,kde prídu alebo sú problémy....mne (a teda nám obom) vyhovuje takýto vzťah,kt.je o randeni a fajn chvíľach...možno preto to aj tak prežívam,že toto nie je celkom bežný obyčajný vzťah....niekto to vyššie už správne vystihol
@maminuska 😀 😀 poznam .. stalo sa mi nieoc na podobnom principe.. akurat som zjedla nieco co mi absolutne nesadlo a akosi sa mi zrychlilo travenie a boli sme v prirode 😀 😀 s vtedajsim priatelom.. / teraz uz manzelom / sme boli spolu 3 mesiace 😀 tak sme si z toho urobili zarty, lebo to sa inak ani komentovat neda... 😅 holt, sme ludia, stava sa
@somtopokazila podľa mňa - robíš somára z komára 😝
isteže chápem, cítiš sa nepríjemne, trápne... ale uvažovať kvôli tomu o rozchode ??? očividne to vzal priateľ s nadhľadom...
nepreháňaj sebatrýznenie, sme ľudia, robíme "chyby"
navyše, sama si napísala, že doteraz ťa vždy videl len tip top, je teda jasné, že takéto veci sa ti nedejú pravidelne... skús to hodiť za hlavu a teš sa z toho, že máš chápajúceho partnera 😉
@somtopokazila Haló, toto je o čom? mne príde toto veľmi nezrelé, také otukávačky... len mi tam nesedí to ja lúbim jeho a on lúbi mňa.... vo vzťahu vyzretom by asi takto žena neuvažovala... veď spoločný život je o roznych trapasoch a nikto sa za to nerozchádza... mne príde, že ste si neni moc blízki, keď takto uvažuješ, alebo ste v začiatkoch? v podstate mu nedoveruješ, neviem, také divné... no tak čo, si sa opila..... nič viac, nič menej... myslím, že Vás skutočný problém je niekde inde.... a sama nevieš ešte kde
@somtopokazila Ale prosím ťa, neber sa tak vážne, to sa stáva aj v lepších rodinách 😎 Ja som sa so svojim manželom zoznámila na jednej party a asi o 15 min som zistila, že mi ten alkohol fakt zle sadol 😖 skôr, ako som stihla byť očarujúca a chrumkavá, som sa ocitla v podobnej nelichotivej situácii, kde mi on úplne dobrovoľne "asistoval".... Tak som si vtedy povedala, že keď sa po tomto zážitku so mnou ešte stretne, je to chlap v dobrom aj v zlom a vezmem si ho. Desiaty rok sa na tom stále dobre bavíme 🙂
Zbytočne si to kazíš 😉
@maaaria3 áno máš pravdu....ja ani neviem či to nazvat vzťahom....rok sa stretávame, máme sa radi, ale prevažne spolu sexujeme,iné aktivity alebo zážitky nemáme...jasné že sa stretávame aj mimo postele, na večeru alebo tak,kde vieme,že sex určite nebude,ale nič ine...preto je to také nevyzrete,ako si to správne vystihla
@somtopokazila No tak potom to chápem, aj tú formu, že si dávate len to najlepšie zo seba... trošku si seba idealizujete a do úplnej vzťahovej roviny bytia žitia ste to ešte neposunuli a možno ani nechcete... problém bude, keď jeden bude chceť viac.... možno spoločné žitie... to prinesie ľudskosť a obyčajnosť.... za týchto okolností chápem tvoje pocity....... máte istú formu vzťahu..... len neviem, aká miera intimity može v tomto fungovať, ako blízko si možete byť... vlastne nepoznáte svoje slabosti, dávate len časť zo seba a ak ukážeš viac, chceš utiecť.... takýto vzťah može byť, jasné, dokonca je to v mnohom super, ale potom to niekde vypáli a ty sa trápiš možno práve týmto, čo si tu dnes zadala
@somtopokazila viesco si o tomto myslim je to trapne a dost malicherne ten tvoj hrozny problem, neviem kolko mas rokov ale keby si nenapisala ze chodis do prace myslela by som si ze mas tak 15rockov, asi este nevies co su poriadne problemi a to ze sa rozchadzas koli blbosti tak nemam slov, co budete riesit ked budete spolu zit, och ja som si prdla asi dam o rozvod, tolko moj nazor zamysli sa nad sebou a je to volovina ani by som sa tym nezaoberala, stane sa. 🙂
@somtopokazila asi s nim nechces byt, ked ta odradi od vztahu takato nepodstatna hovadina .....
@maaaria3 presne tak! Inak by ma tento trapas až tak netrapil....ono vlastne po tejto "kauze" sa mi vynárajú aj ine trampoty,kt. Riešim sa v sebe a síce trochu prehodnocujem tento vzťah, lebo aj keď cítim,že má lubi, nie je to také celkom ružové....za rok čo sme spolu,sme nikdy spolu nestravili ani jednu noc, žiadny výlet alebo niečo na tento sposob a začína mi to chybat,lebo z môjho pohľadu je to dosť dlhý cas na posunutie niekam...je jedno kam,niekam,čo tomu vzťahu dá trochu iný rozmer,taký normálny,ľudský.....avšak spolocne zitie a domácnosť sa vylučuje,čo sme si na začiatku vyjasnili obaja....

@mata95 , tak ja sa priznám bez mučenia že aj mne sa to pár krát stalo s alkoholom (za mladých čias 😉 ) a mne ani trápne nebolo 😀 😀. A o grcaní počas tehotenstva ani nehovorím - a musel mi s tým muž tiež pomáhať, lebo mňa napínalo aj z vlastného obsahu žalúdka 😝 😝 .