Trápi ma manželka svojim správaním

bob_1
1. jan 2024

Manželka si píše s chlapom. Aj keď som ju požiadal aby si s ním nepísala, povedala že je len kamarat a bude si písať. Po viacerých výmenách názorov a hádkach povedala že si s ním prestáva písať. Vravela že on nemá s tým nič spoločne že som sa jej nevenoval 3 roky a že jej pohár pretiekl. Momentálne skrýva telefón vypína si zvuky a aj internet. Neviem čo si mám o tom myslieť. Ona vraví že nemá predlmnou tajnosti. Ako mám obnoviť manželstvo keď ju stále milujem. Mame dve deti a žijem len pre nich troch. Dosť sa koli tomu trápim. Neviem sa vrátiť do normálu.

colsami
1. jan 2024

Tak hlavne treba riesit vase problemy medzi vami.
To ze pise s inym chlapom uz je len nasledok toho vsetkeho, co u vas nefunguje.
Predpokladam ze problemov vo vztahu resp zasadnych veci tam je viac...

ann092
1. jan 2024

@bob_1 uvedomuješ si aké chyby si robil ty vo vzťahu a aké ona ?

bob_1
autor
1. jan 2024

@ann092 áno nevenoval som sa jej ako som mal. Stále dom riešil len prácu.

gabriela2952
1. jan 2024

@bob_1 tak to treba zmeniť a zachraňovať co sa da. Ale jej povedať, že ak chce riešiť iného muža, tak slobodná a nie ťahať ta za nos. Boze ja som až alergická na tých ľudí čo osieraju na každom kroku pomalí.

bob_1
autor
1. jan 2024

@gabriela2952 ona vraví že je len Kamarat. Že ma ľúbim len potrebuje čas to spracovať. A že nemam na ňu tlačiť.

ann092
1. jan 2024

@bob_1 nuž to ze ti vraví, že nemá pred tebou tajnosti určite pravda nie je, keďže píšeš, že si schováva telefón, never jej v tomto… ak to chceš zachrániť, pokus sa o to všetkými možnými silami… ale nezahadzuj sa pred ňou ako chlap… presne toto isté sa stalo mojim známym, mali dve deti, známa bola na RD s mladším dieťaťom, našla si frajera, vraj skrz to, že sa jej muž nevenoval, rozviedli sa, predávajú dom a ona býva u toho frajera ☹️

selest
1. jan 2024

Tak sa jej venuj nech ma chut pisat tebe, co viac poradit.

zuzubb007
1. jan 2024

Nevie co chce, trosku sa zjavne zalaskovala na druhu stranu, ked povedala, ze chce cas, vztah sa buduje nonstop, nie potom ako zistim, ze uz je zle bohuzial, na druhej strane kamarata moze snad mat

gabriela2952
1. jan 2024

@bob_1 koli kamarátovi schováva mobil ? Snáď tomu sám neveríš.

ann092
1. jan 2024

@bob_1 že jej máš dať čas na spracovanie ? A nemáš na ňu tlačiť ? Tak v tom už budú na 100% city voči tomu “kamarátovi”…

bob_1
autor
1. jan 2024

@bob_1 Tak to dúfam že nie lebo ma aj on rodinu a dve deti. To by neurobila.

grof_monte_christo
1. jan 2024

@bob_1 Ak ti povedala, že nemáš tlačiť, tak netlač. Začni sa o ňu zaujímať, ale moc sa nevnucuj. Začni drobnými prejavmi pozornosti, niečo pekné jej povedz, za niečo ju pochval, nebadane sa jej dotkni, niečo sprav v domácnosti, čo obvykle nerobievas. A buď v tom vytrvalý. Uvidíš, či sa niečo medzi vami začalo meniť.

mandarinka555
1. jan 2024

@grof_monte_christo Ale keby to bolo v opačnom garde, už by si radila, nech sa ženská okamžite rozvedie...Všimla som si ten dvojaký meter 🙈

dzulli1980
1. jan 2024

Tak pokiaľ si ju zanedbával, proste našla záujem niekde inde ... ťažko povedať, či sa to dá napraviť ... ľudia berú mnohé veci v partnerstve za samozrejmosť, ten druhý si pripadá ako priesvitný, a potom, keď sa čosi po.erie, chcú hasiť ... no častokrát je už neskoro ... z vlastnej skúsenosti píšem ... ex takisto hento musí, tamto musí, proste kalich mojej trpezlivosti pretiekol a keď nemusel, už som jednoducho nemala záujem ... máte rodinu, deti, oplatí sa skúsiť zabojovať, no ako to dopadne, nevedno.
@bob_1

grof_monte_christo
1. jan 2024

@mandarinka555 Ano, zvyknem radiť rozchod, ale tu vidím ešte šancu 🤷. Kríza nastala po tom, co sa jej nevenoval.

bob_1
autor
1. jan 2024

@grof_monte_christo Dakujem za podporu. Vynaložíme všetko úsilie aby som to dal naše manželstvo s detmi do normálnych koľaji. Stojí mi to za zo zo všetkých strán. Milujem ju aj keď som pochybil že som sa jej dostatočne nevenoval.

pralinka25
1. jan 2024

@bob_1 mne sa nepaci lebo respektive v mojom ponimani nezneju dobre vety typu daj mi cas a netlac.
nevesti to vobec nic dobre. takychto tem od muzov tu je uz viacero a tieto vety takmer vzdy znamenali ze sa deje nieco co by sa nemalo. nehovorim ze nutne fyzicka nevera ale nie je to na dobrej ceste.
tot nie je o case a netlaceni. ty jej budes davat cas a netlacit a ten vztah si bude zit dalej svojim zivotom. nenechaj so sebou zametat a postav sa tomu ako chlap.
jasne posral si to co ti poviem. klasicky scenar. nie si jediny. chlapov s touto "vadou" su kvanta. moj chlap kedysi urobil podobnu chybu ale nastastie sa spamatal o trochu skor.
zeny su zavisle na pozornosti. napriek predstavam ktore muzi maju zena uprednotni pozornost pred blahobytom. vacsinou takmer vzdy. cest vynimkam. toto vela chlapov nechape. bohuzial.
kedy spoznala kamarata? preco vas nezoznamila? ma rodinu deti mohli ste byt rodinny priatelia.
ako stare mate deti? ako dlho si ju nevsimas? kde ho nasla?
uprimne? v tomto pripade cas hra proti tebe. toto si treba vykomunikovat a zacat riesit a nie nechavat si cas a vyckavat. to je cesta do pekla. nech ti povie svoje predstavy.
chce vobec ona vase manzelstvo zachranovat?

bob_1
autor
1. jan 2024

@pralinka25
Poznám sa s ním trénuje môjho syna. Deti mám 9 a 5 rokov. Nevenoval som sa jej tvrdí že 3 roky. Ma aj on rodinu , moja žena sa rozpráva aj s jeho ženou aj s ďalšou kamarátkou na tréningu. No mne to neskutočne vadilo že si s ním písala. Nevravim že každý deň ale písala.

alickapusinka
1. jan 2024

Ak TI povedala že si sa jej nevenoval 3 roky tak asi prosila možno si ju prehliadal ako inventár. Kašľal si na ňu a teraz odrazu si si uvedomil že ju potrebuješ. Už asi neskoro ako TI povedala pohár trpezlivosti už jej pretiekol. Ak to nie je tajné čo sa také dialo že 3 roky bola pre teba vzduch. A už ak si s niekým píše TI to prekáža TY ju nepotrebuješ TY len nechceš aby si písala s tým chlapom. Určite ak TI povedala že si sa jej 3 roky nevenoval pochybujem že by si to vymyslela. A teraz ak sa zariadila hoci nie celkom dobre odrazu TI to prekáža .Zobudil si sa odrazu. Vracia TI len to čo si jej urobil TY že si si ju nevšímal. Len nechápem prečo odrazu chceš zachraňovať manželstvo s akej veci. 3 roky si bol akože duchom neprítomný. Alebo si mal nejakú kamarátku a žena pre teba bola ako píšeš že vzduch. Za chyby sa platí.

grof_monte_christo
1. jan 2024

@bob_1 Spravila si z neho butlavu vŕbu? A nemôžeš si to ty s ním vybaviť ako chlap s chlapom, že mu povieš, že ťa to už fest serie, že si píše s tvojou ženou? Tak chlapsky, medzi sebou.

kikuska1416
1. jan 2024

Ak si ochotný ešte zachrániť manželstvo, začni od seba. Drobné prejavy lásky(odkazy na rôznych miestach) , rozprávaj sa s ňou, rob to čo si nikdy nerobil, deti už máte veľké, vybehnite na večeru, ak by mal kto postrážiť deti, tak kľudne aj niekam na víkend.
3 roky sa nedajú vrátiť späť ale ak zachránis manželstvo tak myslím že prežijete ešte veľa rokov spolu. Len sa jej musíš venovať 🙂 držím palce 🙂
Je super že si si priznal chybu ako chlap 👍

bob_1
autor
1. jan 2024

@kikuska1416 Dakujem za podporu 👍

alickapusinka
2. jan 2024

@kikuska1416 9 a 5 rokov sú veľké deti ja som si myslela že veľké deti sú 12 a 14 rokov a nie 5 a 9 to sú nie veľké deti.

liv1
2. jan 2024

Ak ti skryva telefon, uz s nim nieco riesi. Vlastna skusenost 🙈. Nastastie nie z manzelstva. Mala som frajera ktory sa mi moc nevenoval a tak som stretla mojho terajsieho muza... Nebudem ti klamat, toto robia aj muzi ak podvadzaju ci klamu, ci flirtuju. Skryvaju telefon, vypinaju a podobne. Na tvojom mieste by som uz nerobila cirkus, ale povedala jeho zene pri debate, ci jej nevadi ze si vypisuju. Mozno to vyriesis. Ja by som chcela vediet, keby moj chlap vypisoval nejakej zenskej, uz by som vedela ze je zle.

nwnw
2. jan 2024

@bob_1 to jej teraz budes zakazovat aj kamaratov?
Keby si jej bol ty kamaratom a oporou, tak sa rozprava s tebou.
Ja nechapem aku mate predstavu o zenach. To akoze manzelstvom zrusi vsetky kontaky, prestane sa venovat vsetkemu a uz bude len varit, prat a venovat sa rodine? Mozno sa potrebuje porozpravatbaj s niekym inym. A jej kolegovia v praci Ti nevadia?
Daj sa liecit! Ked chces zenu obmedzovat, tak si sa mal ozenit s nejakou z blizkeho vychodu, tie su zvyknute.

kikuska1416
2. jan 2024

@alickapusinka tak dosť veľké na to aby mohli od nich odísť. Nemajú rok dva tri

pralinka25
2. jan 2024

@nwnw tak aj ja hlasam ze ludia by mali mat priatelov aj mimo vztah a nelipnut len na detoch a partnerovi, ale schovavat telefon, a vypinat zvuky a internet nevesti nic dobre. keby to bol kamos tak to nerobi. a teda ja poznam muzove kamosky a kamosov a naopak. nemusime sa pred sebou navzajom skryvat.

domkakvet
2. jan 2024

@bob_1 zacni sa jej venovat, zober ju na vylet.

birika
3. jan 2024

3 roky si sa jej nevenoval? ani sa necudujem...a necakaj, ze na vsetko zabudne mavnutim carovneho prutika...ona ti evidentne 3 roky verila, ze je to akoze pracou...teraz jej ver ty ze je to akoze kamarat

gabriela2952
3. jan 2024

@birika ale toto sa nerobí, keď jej pretiekol pohár trpezlivosti mala to ukončiť a nie podvádzať. To mi je doba.