Tri deti s tromi mužmi
Ahojte, mám tri deti, každé s iným mužom a uplynulý týždeň som bola svedkom diskusie medzi mojimi kolegami (bola som v druhej miestnosti za rohom a nevedeli o mne evidentne). Podľa nich som kurva, štetka a zlatokopka - toto o mne doslova povedali.
Len pre info, aby som fakt nevyzerala ako štetka, čo chodí od dverí k dverám a necháva si robiť deti: prvé dieťa bolo neplánované po krátkodobej známosti, ale keďže som bola relatívne zabezpečená a mala som podporu rodiny, rozhodla som si ho nechať (a bolo to najlepšie rozhodnutie v mojom živote). Druhé dieťa mám s bývalým manželom, ktorý nás opustil a tretie so súčasným (a dúfam posledným) partnerom.
O všetky deti sa príkladne starám, sú pekné, zdravé šikovné a zabezpečené. Informácie o mne zrejme unikli z personálneho oddelenia, lebo keď som žiadala o daňový bonus, musela som pochopiteľne uviesť mená detí a dodať rodné listy, a tam si určite všimli, že majú rôzne priezviská a rôznych otcov. Už aj tam mali narážky, že čo som stvárala (no nič, čo ich do toho??). Aj Kate Winslet má 3 deti s 3 mužmi a nepostrehla som, že by bola za kurvu. O mužoch nehovoriac, taký Boris Kollár, Elon Musk či Alain Delon majú X detí s Y ženami a nie sú to kurevníci, ale "multioteckovia", "playboyi", "frajeri".
Seriózne sa pýtam - fakt som taká rarita, taká divná, že ma považujú za kurvu a zlatokopku?? Inak podobné narážky majú aj niektorí moji príbuzní.
čo sa zlatokopky tyka, tak aj na Verešovu a Ďurianovu som počula,že su zlatokopky, obidve maju VŠ, pracu, aj keby muža nemali, tie nikdy stať pri kontajneri nebudú, čiže ten význam zlatokopka občas použivaju aj jedinci, čo netušia, čo to znamena, v komentoch na fcb, hlavne ženy brýzgaju, su to stereotypy, ked je žena pekna, automaticky ju muž živi, pritom viem od žien, že vela krat oni platili mužovi, čo viac zarabal, toto su skryte veci, čo sa na verejnosť nedostanú
čo sa ku...tyka nikdy neporovnavaj mužov a ženy, dobre vieš, že muži su za frajerov, z čias patriarchatu, ked ma byt podanna, cnostná a muž ma hlava rodiny,tie rodove stereotypy pretrvavaju , žena ma byt, pokorna, muž ma byť bujný 😀
Ja si zasadne robim na cloveka nazor, az ked ho lepsie spoznam. Takze infoska 3 deti a 3 oteckovia by bola pre mna iba ak nieco co by mi oci rozcapilo (nie je to bezne) ale to je asi vsetko.
Mozes byt fasa zenska, co mala iba smolu na partnerov 🤷
Zlatokopka? Nechodis do prace a zivi ta milionar vyzivnym? Ak nie, do tejto rovnice nezapadas.
Lahka zena? To ziadna nemala troch partnerov? Alebo tento status potvrdzuje iba pocet narodenych deti?
Kazdopadne, by som narobila bordel na mzdovom a poslala oficialnu staznost na vedenie. GDPR plati aj pre kurvy, stetky a zlatokopky ☝️
Hmm. No v tom prípade, ja by som ich konfrontovala - z očí do očí. Že som ich počula, čo o mne hovoria. A je mi ľúto, čo si o mne myslia a že by som im teda rada povedala svoj príbeh, nech teda vedia pravdu o mne a mojich deťoch... Ale to som ja, ja by som to nedusila v sebe. Priateľská konfrontácia dokáže zázraky. A v konečnom dôsledku, keď budú vedieť pravdu, budú sa asi hanbiť oni, čo ti svojimi rečami spôsobili. (Teda ja by som sa vnútri hanbila, keby potom za mnou takto doska kolegyňa, že ma za a) počula a za b) toto je jej story, že v podstate mala v živote takúto smolu a ja som si o nej myslela úplný opak).
Kto je bé viny , nech prvý hodí kameňom .....
Tvoji kolegovia mali len 1 partnera s ktorým spali, že takto súdia?
@cecilia29 myslím že najviac ohovárajú a odsudzuju prave tí, ktorí majú najviac masla na hlave a najviac špiny na svedomí...
Upriamia pozornosť na inú osobu, aby odpútali od seba, kydaju a ohovárajú iných aby si okolie nevšimlo, aký amorálny a chrapunsky život žijú sami.
A tak mi to príde aj u teba @autorka, áno na prvý pohľad je to u teba dosť zvláštny stav, ale vyjadrovanie tvojich kolegov je ich vizitka , veľmi chrapúnska. Pri vhodnej chvíli by som im zadrela nejakú poznámku , v štýle pre kurvy každá kurva, ale hlavne na personálnom by som narobila poriadky - sťažnosť u vedúcej oddelenia a aj jej nadriadeným, aby to nezmietli zo stola.
@cecilia29 myslím že najviac ohovárajú a odsudzuju prave tí, ktorí majú najviac masla na hlave a najviac špiny na svedomí...
Upriamia pozornosť na inú osobu, aby odpútali od seba, kydaju a ohovárajú iných aby si okolie nevšimlo, aký amorálny a chrapunsky život žijú sami.
A tak mi to príde aj u teba @autorka, áno na prvý pohľad je to u teba dosť zvláštny stav, ale vyjadrovanie tvojich kolegov je ich vizitka , veľmi chrapúnska. Pri vhodnej chvíli by som im zadrela nejakú poznámku , v štýle pre kurvy každá kurva, ale hlavne na personálnom by som narobila poriadky - sťažnosť u vedúcej oddelenia a aj jej nadriadeným, aby to nezmietli zo stola.
@autorka, to, že máš ďalšie dieťa s novým partnerom je pre mňa úplne pochopiteľne. Myslím si, že väčšina mužov chce mať aj vlastné dieťa. Tak to skrátka je. Nemáš sa za čo hanbiť. O deti je postarané. Zamysliet by sa nad sebou mali skôr tie ženy, ktoré majú deti dajme tomu 6, síce s jedným chlapom, ale žijú v chatrčiach, nulová hygiena, deti nemajú s prepáčením pomaly ani čo do huby...
A čo sa týka kolegov. Nebudú to takí ti "chudackovia" ktorí by si aj dali povedať, ale vedia, že by si im v živote nedala? Taki ti zamindrakovani? O kolegyniach sa ani nevyjadrujem.
Zhrnula by som to takto. Deti majú všetko čo potrebujú, milujúcu matku a to je prvoradé...minulosť už nezmenis, chyby robíme všetci a každý deň, ale zdravé, šikovné a dobre deti nemá každý. Je to dar bez ohľadu na to, kto sú ich otcovia
Poslala by som tym, ktori boli v miestnosti email (bides mat dokaz ak sa to bude opakovat
Predmet: Reakcia na nevhodné komentáre
Vážené kolegyne, vážení kolegovia,
dovoľujem si Vás osloviť v súvislosti s rozhovorom, ktorého som bola nechceným svedkom v uplynulých dňoch. Hoci som sa v čase diskusie nachádzala v inej miestnosti, jasne som počula svoje meno a obsah rozhovoru, ktorý sa týkal mojej osoby, súkromného života a rodinnej situácie.
Mrzí ma, že musím reagovať takto verejne, ale považujem za dôležité upozorniť na hranice slušnosti, profesionality a základného rešpektu. Komentáre, ktoré voči mne zazneli – konkrétne označenia ako "kurva", "štetka" či "zlatokopka" – sú nielen mimoriadne urážlivé a ponižujúce, ale predstavujú aj hrubé porušenie etiky na pracovisku.
Každý z nás má svoj osobný príbeh a nie je povinný ho nikomu vysvetľovať, obhajovať ani ospravedlňovať. Vychovávam svoje deti s láskou, zodpovednosťou a plným nasadením. Očakávam, že v pracovnom prostredí sa bude hodnotiť moja práca a prístup, nie súkromné okolnosti, ktoré s výkonom povolania nijako nesúvisia.
Týmto Vás dôrazne žiadam, aby ste sa v budúcnosti zdržali akýchkoľvek podobných komentárov na moju adresu. Zároveň si vyhradzujem právo obrátiť sa na nadriadených alebo personálne oddelenie, ak by sa podobné správanie opakovalo.
Ďakujem za pochopenie.
S pozdravom
Este dodam, ze urcite sa tento email dostane i recami na personalne a pani, ktora info pustila sa uz toho isteho omylu nedopusti.
Poslala by som tym, ktori boli v miestnosti email (bides mat dokaz ak sa to bude opakovat
Predmet: Reakcia na nevhodné komentáre
Vážené kolegyne, vážení kolegovia,
dovoľujem si Vás osloviť v súvislosti s rozhovorom, ktorého som bola nechceným svedkom v uplynulých dňoch. Hoci som sa v čase diskusie nachádzala v inej miestnosti, jasne som počula svoje meno a obsah rozhovoru, ktorý sa týkal mojej osoby, súkromného života a rodinnej situácie.
Mrzí ma, že musím reagovať takto verejne, ale považujem za dôležité upozorniť na hranice slušnosti, profesionality a základného rešpektu. Komentáre, ktoré voči mne zazneli – konkrétne označenia ako "kurva", "štetka" či "zlatokopka" – sú nielen mimoriadne urážlivé a ponižujúce, ale predstavujú aj hrubé porušenie etiky na pracovisku.
Každý z nás má svoj osobný príbeh a nie je povinný ho nikomu vysvetľovať, obhajovať ani ospravedlňovať. Vychovávam svoje deti s láskou, zodpovednosťou a plným nasadením. Očakávam, že v pracovnom prostredí sa bude hodnotiť moja práca a prístup, nie súkromné okolnosti, ktoré s výkonom povolania nijako nesúvisia.
Týmto Vás dôrazne žiadam, aby ste sa v budúcnosti zdržali akýchkoľvek podobných komentárov na moju adresu. Zároveň si vyhradzujem právo obrátiť sa na nadriadených alebo personálne oddelenie, ak by sa podobné správanie opakovalo.
Ďakujem za pochopenie.
S pozdravom
@pbra40 ,, Nikto nie je povinný to nikomu vysvetľovať, len ja ako krava vám to tu teraz vysvetľujem v ďalších riadkoch, aj keď to nikoho nezaujíma a budú aj tak kvákať ďalej. " Rozumej, že túto senzáciu akurát tak bude živiť ďalej, lebo senzácia, že má 3 deti s troma chlapmi čoskoro prefrčí, už to vie každý :D
Príde senzácia, že ako sa autorka paprčí, ako sa uráža a ako to berie vážne tieto bláboly vo firme :D
Ja by som tam vtrhla a by som im celkom arogantne a s úsmevom vysvetlila, že ani jedno dieťa není z jednorazovky ale z plnohodnotných vzyltahov a spýtala sa či si myslia ,že to je v poriadku...
@pbra40 ,, Nikto nie je povinný to nikomu vysvetľovať, len ja ako krava vám to tu teraz vysvetľujem v ďalších riadkoch, aj keď to nikoho nezaujíma a budú aj tak kvákať ďalej. " Rozumej, že túto senzáciu akurát tak bude živiť ďalej, lebo senzácia, že má 3 deti s troma chlapmi čoskoro prefrčí, už to vie každý :D
Príde senzácia, že ako sa autorka paprčí, ako sa uráža a ako to berie vážne tieto bláboly vo firme :D
@procrastique Máš pravdu, nebudem to riešiť. Aj tak to bol ich súkromný rozhovor a nemám dôkaz, že to vyslovili. Myslím si o nich svoje a keď budú chcieť odo mňa nejakú láskavosť, tak budú mať smolu, veď ako by im len už vedela poradiť "kurva, štetka, zlatokopka"? Inak paradoxom a zároveň iróniou je, že jedna z tých ženských má dve deti od dvoch mužov, druhá je stará dievka, ktorá sa chváli svojim promiskuitným životom a u seba doma "prijíma pánske návštevy" a tretí kolega z tej partie žije so ženou, ktorá má dieťa z predošlého vzťahu. Takže o nejakých ukážkovo rodinne, konzervatívne založených ľuďoch asi nemôžeme priveľmi hovoriť...
Dieta je boží dar, a verím.ze tvoj zivot s nimi je veselší a štastnejší, ako život mnohých dokonalých bezdetných žien. Užívaj si štastny rodinny život, podla mna ti len zavidia. Ohovaraju vzdy len nestastne chudery, ktore druhym.zavidia
@majka1719 ale prosim ta nevymyslaj si, ženy na koniku ktoré majú zatiaľ to šťastie ze ich chlap neposlal doriti si myslia ze si slapka ktorá si potrebuje k sebe chlapa zo zúfalstva pripojiť deckom, takže to tak musí byt! 😅
@bonboniera vsak take dokonale sliepocky nech si myslia co chcu.
Ak by potrebovali láskavosť, pomoc, vtedy by som im hodila ustipacnu poznámku, ty potrebuješ pomoc od kurvy, štetky, zlatokopky ?! Ty ma ideš súdiť, keď trtk.as prvú ligu a ešte sa tým chvális ?!
Ty máš dve deti od dvoch chlapov ale kurva som ja ?!
Ty sa naozaj nemáš za čo hanbiť, žiješ slušne, a že si chcela 3 deti a sa ti podarili trochu, naozaj trochu menej tradične, nie je žiadny problém.
Drž sa 🍀
Nevedela som, ze zena, ktora preukazatelne (dokaz=deti) spala s troma muzmi, je kurva 🤔. Ale tak to byva, ze trafene husy zagagaju. Ti, co mali viac partnerov, ale nemaju s nimi deti, su zrazu svatejsi 😅. Ja osobne som dost ze konzerva, aj moj body count velice nizky 😅, ale nenapadlo by ma ta odsudzovat, iba by som si pomyslela - ako som si aj pri nadpise pomyslela - ze aky moze byt za tym celym pribeh. A po precitani musim povedat, ze klobuk dole aj za to, ze si si nechala to prve dietatko. Kolegovia sa zachovali otrasne, ale myslim si, ze len potrebovali nejako okorenit ten ich prazdny zivot. Verim, ze pride chvila, kedy ich budes moct konfrontovat. Odpoved si dobre priprav :D. A zaroven pre tuto chvilu na to zabudni a netrap sa tym. Aspon sa vyfarbili.
Je to čiastočne tým ze žiješ na Slovensku, ale aj inde platí ze ľudia si furt niečo nájdu. Keby si mala 3 deti s 1 mužom aj tak by si našli niečo iné. Zapamätaj si kto to povedal o Tebe a kto tam bol a nezastal sa Ta, a podľa toho sa zariad...
Veľký rozdiel.medzi deťmi ozaj nemáš, a keby mi príde domov dcéra každých 6 rokov tehotná s iným chlapom, asi by som tiež neskakala meter 20.
Niekto sa za 6 rokov nestihne ani vydať a ty si každých 6 stihla.pomaly otehotnieť. Skus sa na to pozrieť aj očami iných a možno ich trochu pochopíš, že prečo si to asi myslia. .
Ale skôr ako vypustia niečo z úst, by sa aspoň mohli opýtať, keď ich to tak veľmi zaujíma.
Škoda že keď si to počula, nedala si im o sebe vedieť.. ja by som sa určite ozvala, pretože je to úbohé takéto ohováranie.. a je úbohé čo o tebe povedali, vizitka je to ich, nie tvoja.. tak ako je to vizitka žien čo tu odsudzuju v diskusiách..
Poznam ženy, ktoré majú viac detí s viacerými mužmi a nikdy by ma nenapadlo si o nich niečo takéto myslieť.. ak si niečo zle o človeku myslím, vždy je to vtedy ak je ten človek ohovaracny a odsudzujúci blb.. vyslovene to nemám rada..
Pýtaš sa, preto ti otvorene napíšem.
Vidíš, nelutujes nic v živote a to je čudné, lebo toto nie je ukážka šťastného života.
Všeobecné pravidlo je mať deti s jedným mužom v manzelstve, máš od troch. Si rarita.
Presne toto sú tie tvoje prešľapy. Najprv nechránený styk...výsledok nechcené dieta, potom nesprávny výber partnera pre manželstvo a do tretice dieťa mimo manzelstva.
To čo si myslia iní o tebe nezmenis ale svoje správanie zmeniť môžeš.
Ako tak čítam tvoje odpovede, prišla si si na MK pohladkať svoje ego
BTW Kollár je ku...
Kolegovia by ťa tak nemali nazývať a ohovarať, ale myslieť si to môžu. To je ich slobodný názor.
To že im nepomozes keď budú niečo potrebovať je chyba. Práve dobrým prístupom ťa môžu viac spoznať a zmeniť svoj názor a dobre sa nakoniec strápnia.
Tak u znamych osobnosti sa to berie a vnima inak ako u beznej zeny. Takyto pripad nepoznam z okolia, dve s dvomi muzmi je ale bezne. Tiez mi nevyslo manzelstvo, mam z neho 2 deti, ale dalsie uz som nechcela v ziadnom pripade. Ty to mas inak a je to len a len tvoja vec. Ze ludia budu takto reagovat, s tym musis bohuzial ratat. U mna je to skor naivita ako tie pouzite hanlive vyrazy, tie su nevhodne. Kasli na to, ludi okolo seba nezmenime..
Necitam vsetky komentare,ale nechces zmenit detom aspon priezviska po sebe? Lebo ako fakt sa tie deti v skole nebudu citit v istom veku prijemne,ked sa ich budu vypytovat, preco sa jeho surodenci volaju kazdy inac. Ja tiez taku rodinu poznam - 4 deti - 1. a 2. sa volalo po 1.otcovi , 3. po 2.otcovi a 4.po 3.otcovi...Boli ako take macence pozbierane, kazdy so svojimi vlastnymi traumami a citili sa velmi neprijemne pred skamaratmi,ze sa inak volaju ako surodenci, kazdy sa ich na to vypytoval. Mama bola tiez cely zivot oznacovana za radodajku. Potom sa radsej odstahovali do domu na dedinu,kde ich nikto nepoznal.
Necitam vsetky komentare,ale nechces zmenit detom aspon priezviska po sebe? Lebo ako fakt sa tie deti v skole nebudu citit v istom veku prijemne,ked sa ich budu vypytovat, preco sa jeho surodenci volaju kazdy inac. Ja tiez taku rodinu poznam - 4 deti - 1. a 2. sa volalo po 1.otcovi , 3. po 2.otcovi a 4.po 3.otcovi...Boli ako take macence pozbierane, kazdy so svojimi vlastnymi traumami a citili sa velmi neprijemne pred skamaratmi,ze sa inak volaju ako surodenci, kazdy sa ich na to vypytoval. Mama bola tiez cely zivot oznacovana za radodajku. Potom sa radsej odstahovali do domu na dedinu,kde ich nikto nepoznal.
@iwesska Už ich asi meniť nebudem, zvykli sme si všetci na to. V jednej škole sa určite nikdy nestretnú a vzhľadom na vekové rozdiely medzi nimi nemajú ani spoločných kamarátov. Zatiaľ s tým žiaden problém nebol. A čo sa týka nášho personálneho, tam som dávala aj kópie rodných listov, kde je vidno mená otcov, takže tam by mi nepomohlo ani to, ak by deti mali rovnaké priezviská. Navyše žijem v Bratislave, kde sa to veľmi medzi deťmi asi nerieši.
No ak su vekovo vzdialene od seba,tak potom je to ine. Tito boli od seba dost vekovo blizko. A mimochodom prave z BA sa odstahovali😀
Pýtaš sa, preto ti otvorene napíšem.
Vidíš, nelutujes nic v živote a to je čudné, lebo toto nie je ukážka šťastného života.
Všeobecné pravidlo je mať deti s jedným mužom v manzelstve, máš od troch. Si rarita.
Presne toto sú tie tvoje prešľapy. Najprv nechránený styk...výsledok nechcené dieta, potom nesprávny výber partnera pre manželstvo a do tretice dieťa mimo manzelstva.
To čo si myslia iní o tebe nezmenis ale svoje správanie zmeniť môžeš.
Ako tak čítam tvoje odpovede, prišla si si na MK pohladkať svoje ego
BTW Kollár je ku...
Kolegovia by ťa tak nemali nazývať a ohovarať, ale myslieť si to môžu. To je ich slobodný názor.
@mantilka Hladiť ego som si neprišla a keď ma niekto považuje za špinavú kurvu - myslí si aj hovorí to o mne, je to jeho názor a má naňho právo, nič s tým nenarobím. Len ma to mrzí a vidím, že tí kolegovia nie sú jediní, kto má taký názor na mňa. Ak má niekto považuje za dobrú matku, čo objektívne som, to má viac samozrejme poteší.
Čo sa týka komunikácie s tými kolegami, čo sa majú nejakej kurvy čo pýtať, nie?
Sranda,ale je maximálne normálne si robiť 3+deti s mužom debilom a potom revat a rátať náklady,keď sa chlap rozhodne oplodnovat ďalšie. Prípadne ostať vo vzťahu,lebo je to "normálne" ,ktorý nie je absolutne normálny a plodiť a rodiť ako jabloň ,lebo je to ok. Majú rovnaké priezviska a v škole sa im.nikto nebude smiať. Za to žena,ktorá má spokojnu a šťastnú rodinu(všetci už vieme,že upratovačka rieši,ze Janka zo 4B je Kováčová a jej sestra z 8A je strudlickova a malý brat zo škôlky je Kukučka🤣),,tak ta je kurva. No nič....aj takí sú medzi nami....len tupec môže niečo také rozoberať. Človek,čo sa nudi,alebo ma nižšie IQ. Kebyže sa ku mne dostane informácia od iných matiek,že henta má tri deti a blabla,pomyslím si svoje o tej osobe,čo rozširuje debiliny. A najmä by mi to ani v hlave neostalo. Nikto nepozna pozadie,ale sudy vynášať,to ide veľa ľuďom. Trápne a primitívne. Kolegov by som riešila s vedením.
Ja mám kolegu čo má 5 detí s tromi ženami a máme to vždy len ako srandu že ako to zvláda a tak. No a samozrejme nikto ho poza chrbát neohovara. Podľa mňa treba také reči len pustiť jedným uchom dnu a druhým von...
Pozri sa, ako píšeš, máš krásne zdravé deti, o ktoré sa staráš. To, že má každé dieta iného otca, no jednoducho to tak vyšlo. Vôbec to nerieš, bolo to od teba pekne, že si si nechala aj neplánovane bábätko. Svoj život si žiješ ty s manželom a vašimi deťmi, vôbec nerieš poznámky druhych.
Koho je život, ktorý žijete?... kolegov?, príbuzných?... Nie,je to Váš život a tak jak by pravil český bratr:Polibte mi...
Inak rozmýšľam,že aká katastrofa musí byť pre pubertálne decká,čo majú náhodne rovnaké priezviska. Aj to sa stáva. Aká trauma....že bohvie,kto s kým a kde. Upratovačky a kuchárky majú čo riešiť. Veď to aj je asi len pre takúto katageriu na riešenie. Ale vlastne asi nie. Normálny,dospelý a vyspely človek by neriešil niečo takéto a normálne dieťa by to aj v rámci puberty pochopilo. To,že sú naozaj nie normálni rodičia čo riešia pred svojimi deťmi klepy ako pre slepice,to chápem. Ale to sa nájde všade a všelijaké témy.... A je aj celkom bežné,že matky si nechávajú svoje rodné priezvisko,prípadne obe. Minimálne v zahraničí. Na sk ,ako vidím sa riešia naozaj veľmi dôležité témy po školách,kto a s kým ma deti a ako sa volajú. Keby len po školách teda...aj v práci. Výkvet inteligencie,tlieskam.

Autorka, co keby si tych kolegov konfrontovala? Normalne im splechla do ksichru, ze si ich pocula a trosku ich vyplasila, ze fo budes riesit cez HR.
@0kristina0 tiez si myslim, ze vypisovanie a stazovanie sa ako v skolke na mk z nej v ociach kolegov bohynu nespravi. Treba sa za seba postavit. Hlavne by som riesila unik informacii, to by mi vadilo najviac a je to trestne, tym myslim na pokutu.
Ze ma niekto cudzi nazve kurvou, by ma z miery nevyviedlo, jedine ze by som nou bola. Vzdy clovek najviac "zagaga" ak je "hus trafena".