icon

Túžim po inom chlapovi. Som normálna?

betabe
16. apr 2012

Ahojte. Som tu nová, potrebovala by som poradiť, mám dlhoročný vzťah, z neho krásne dieťa, s mužom si rozumieme, netrpíme žiadnou krízou, či už partnerskou, sexuálnou alebo finančnou, nehádame sa len tak pre nič za nič, vieme sa o všetkom v klude porozprávať.
Môj problém spočíva v tom, že už dlho túžim po jednom chlapovi. Je slobodný, je to náš najlepší priatel, môj muž ma s ním zoznámil ešte dávno pradávno.

Rozumieme si skoro vo všetkom, má rád naše dieťa, strašne ma fyzicky priťahuje, chcela by som ho za stáleho milenca, neviem prečo, kedže doma mám všetko. Niečo ma k nemu ťahá. Strašne ho chcem. Stále musím nad ním rozmýšlať. Ani neviem prečo, ale ani by mi nebolo lúto, že som podviedla svojho muža. Vedela by som si predstaviť s ním občas byť, môj muž chodieva na pol týždnovky, takže absolutne by som nemala strach, že dojde skôr z práce.
Neviem, čo mám robiť. či mám kamoša pozvať na kávu a na rovinu sa ho to opýtať, alebo či to mám v sebe dusiť.... Neviem sa už na neho ani normálne pozrieť, najradšej by som mu všetko povedala. Som si na 80 percent istá, že by ma odmietol, kedže je best priatel mojho muža a nikdy by mu také niečo nespravil, možno sa mu ani nepáčim, no rada by som to od neho počula, že ma nechce. Nechcem si ničiť môj vzťah, no len chcem sa aspoň raz vyspať s tým neuveritelne krásnym a úplne super chlapom, nehladám u neho lásku ani nič podobné, hladám len sexuálne napätie a možno trochu zmenu....
Ani neviem čo od vás tu čakám, či podporu, či osočovanie, urážanie, nadávky alebo či chcem aby ste mi napísali, nech to mojmu mužovi nerobím, že si to nezaslúži, no potrebovala som sa aspoň takto vyrozprávať niekomu.

Bola by som rada, ak by sa mi ozvala do Internej pošty nejaká baba, čo má milenca, no neplánuje si ničiť rodinu a ostať s milencom, má ho len na postelné radovánky.

betabe
autor
16. apr 2012

@lucka1987 ďakujem ti veľmi pekne. Ja som to potrebovala dostať zo seba, no nemala som ako a komu a kde, tak som zvolila takúto cestu. Neviem akoby sa tvárili moje priatelky tuna, keby som to napísala takto verejne z mojho pravého nicku. Ani by sa to nedalo a zadusila by som sa pocitmi a ostatným.

betabe
autor
16. apr 2012

@lucka1987 Tak v to teda pevne verím!!! Nechcem ozaj potom niečo lutovať. Rada by som takéto pocity nemala. Hádam sa dám dokopy nejak a možno to budem riešiť aj s mojim mužom a normálne sa o tom porozprávame.

mata128
16. apr 2012

Nerob to,budeš toho celý život banovať.Ja som s prvym mužom 4 roky rozvedena,v manželstve nám to neklapalo,ja som chcela dieťa,môj ex nie,no ale chcela som tým povedať,že mám muža,ktorého nadovšetko milujem a nedokázala by som sa mu pozrieť do očí s takýmto pocitom.Bála by som sa aj toho,že raz v živote by sa mi to mohlo vrátiť.Nebudem mužovi,ktorého milujem a mám pri ňom všetko,robiť niečo,s čim by som sa sama nedokázala zmieriť,keby mi on urobil.ale rob podľa svojho vedomia a svedomia

lucka1987
16. apr 2012

@betabe no ved to je to.. treba sa o tom porozpravat.. vyboc s nim zo stereotypu a priprav nejake dobrodruzstvo.. alebo on nech pripravi... uz len obycajny sex v aute je super 😀 😀 😀 😀 😀 po rokoch si to zopakovat 😅 vztah treba stale niecim novym osviezovat.. a treba aby sa snazili obaja.. potom sa takymto myslienkam vyhnes lebo ten naj pritazlivy sexos bude pre teba len tvoj mm a tak to ma byt spravne

rebeka25
16. apr 2012

@betabe - nie niesi nenormalna ak ta pritahuje iny muž... Ale začať si z najlepšim priatelom svojho muža? V žiadnom pripade....To možeš Vaše manželstvo rovno zabaliť,.....

kveta
16. apr 2012

Hm, vidim to uplne vo farbach ako praskne Tvoja nevera a Ty manzelovi hovoris: "Ale ved aj Tvoja expriatelka Ta podvadzala...". Chudak chlap...

lvka
16. apr 2012

@betabe hmm, preto lebo som po nej strasne tuzil, vies lubim ta ale...stereotyp....
Mozes urobit cokolvek, ani ta nesudim, ani nemozem povedat ze ti nerozumiem ani ze ti rozumiem.. Len ked clovek tuzi po inom nerozmysla nad tym co ma doma... Mozno ten vas dokonaly vztah je preto "dokonaly" lebo tvoj manzel ma mozno naplnenie niekde inde... Ved tak ako ty tuzis moze aj on... Skus si realne predstavit ze je to tak a skus si odpovedat co by si citila... Treba si v takychto situaciach nahodit situaciu v ktorej by si ty bola ta ktora je odkazana na vernost toho druheho... A uvidis, moze ti to napovedat vela, napriklad aj to ci muza este lubis, ci by si bojovala, ci to co citis ku kamosovi je chvilkove alebo vazne... Atd... Prajem spravne rozhodnutie...

anavila
16. apr 2012

@betabe neskutočne perfektný príspevok si napísala... no je to vzrúšo, poviem Ti, ale nestojí to za to, podľa mňa keby si to na neho vybalila, celkom iste to povie tvojmu mužovi, si myslim. A čo tak skusiť toto: my napr pri sexe s manželom si hovorime nejake nase hriesne tužby, co by nas vzrusovalo a tak...vy nie? skus mu to v slabej chvilke povedať, zeby ste si dali trojku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aaaaaaaaaale nie...srandujem...nenič si pekný vžťah, to je len útek zo stereotypu, predstav si zeby tvoj muž tak tužil po tvojej naj kamoške, veď to by ako bolelo?no nie? 😝

zuzkatko
16. apr 2012

ked budeš sexovať s mužom zavri oči a mysli si že to robíš s tým kamošom 😀 koza ostane celá aj vlk sýty 😀

manamani1
16. apr 2012

@betabe No moja,precitala som si celu diskusiu, ja Ťa maximálne chápem, a jednotlivým príspevkom, sa vyjadrovať nebudem, aj keď by som vedela, niektorým babám tu poodpisovať. A tá ktorá ti píše že si "show" a šľapka...nech píše. Som zvedavá, že ako sa bude vyjadrovať za 5 rokov. Zaľúbenosť, túžba pominie, ako s tvojim manželom, tak i u kamaráta, teba ťahá len to "nezname" !Vedela by si si predstavit zivot s Vasim kamaratom, po rozvode s tvojim muzom? Keby ste sa vyspali, tuzba by opadla, aj keby sa dalo to nechať tajomstvom kamaratstvo by skoncilo, a uz o tom ani nevravme, co ak by vas priatel teba odmietol a povedal to tvojmu muzovi? Teba pritahuje len ta tuzba, vyskusat nieco nove, a stereotyp v manzelstve, aj napriek tomu, ziadne problemy mat nemusite, lebo jedna tu uz zacala vypisovat, ze tak urcite mate ked ta napadne nieco take. Je tu mnozstvo mamiciek mudrych, premudrelych...riad sa! Ak si myslis, ze za pokus to stoji, držím palce, a ak sa neodvážiš na milenecký vzťah, úžívaj si naďalej chvíľky trávené s vasim kamaratom.
DODATOK PRE MUDRE HLAVICKY: "mozno moj prispevok vyznie tak, ze som podviedla,tak sa mylite, ale kazda si spravte svoj obraz". Kolegyna sem neprisla preto s novym nickom,aby sa hrala na niekoho,ale prave preto, aby bola anonymna. Velmi sa mi pacia prispevky od @lucka1987. A Tebe autorka prajem spravne rozhodnutie!

@digysa
@klincek
@traktor
@anjelicek26
@barbora01
@lvka
@takyna
@jonki
@karolinka24
@eri28
@mimka11111
@svetllana
@grettka a ostatné užívateľky!
Užívateľka @lvka má tiež dobrú otázku. Autorka zamysli sa nad tým, čo ak ti tvoj milenec povie: ""parada, neboj on to nebude riesit tiez ma bokovku"
" 😕 😕 😕

irriss
16. apr 2012

@betabe
Mne provazi myslenka v podobe snu, touhy jiz celych 20 let.. 😉

Obcas zavrit oci a byt "jinde" , pomaha ....mozna i udrzet kazdodenni partnerskou vyvazenost..

Necham Ti tu link na "muj prohresek z Lasky" 🙂

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/prochazka-nocnim-svetlem-nebo-li-sen-2/

andreah25
16. apr 2012

@betabe Myšlienky sú úplne v poriadku. Základ je, aby neprešli do skutkov. Neverím, že ani jedna z tých, ktoré tu Tebou opovrhli nikdy nepomysleli na iného chlapa. Vieš, s negatívnym sa nikto neprizná. S pozitívnym sa budú chváliť všetky a čo najhlasnejšie aby o tom všetci vedeli ako im je dobre, akého majú úžasného manžela, aké majú mimoriadne nadané deti a aké sú odhodlané matky a manželky, ktoré sa nestarajú a nemyslia na nič iné, len na teplo rodinného kozuba. Nikto sa neprizná, že muž im lezie na nervy, že im uletia nervy pri dieťati, že by najradšej minimálne na týždeň za sebou zabuchli dvere a zmizli si niekam vyhodiť z kopýtka, lebo ich stereotypný a nudný život nebaví.
Zvolila si veľmi dobrú cestu, že si sa pýtala anonymne, pretože ak by si sa spýtala priamo, ostala by si tu natrvalo negatívne zaškatuľkovaná ako ..tá, čo podvádza manžela" (a to by si ho ani skutočne nemusela podviesť).
Že máš myšlienky na iného chlapa je úplne normálne, neznamená to, že svojho MM nemáš rada, potrebuješ len zmenu. Snaž sa však o tú zmenu s MM. Možno by stačilo zabezpečiť si na dva-tri dni dozor pre dieťa a ísť na krátky výlet a užiť si voľnú chvíľu ten Ty s MM. Urobte si čas pre seba, venujte sa jeden druhému. Alebo ak potrebuješ adrenalín tak choď trebárs skočiť bangi jumping (neviem ako sa to píše, to je jedno), alebo ak chceš, vybav za mňa stavebné povolenie, to Ti hneď spestrí život tak, že na blbosti absolútne nepomyslíš a prejde Ťa chuť na akéhokoľvek chlapa, najmä ak si predstavíš úradníka čo Ti odmieta dať pečiatku na papiere čo potrebuješ ☹.
Ale nie, vážne, verím, že myšlienky čoskoro pominú a všetko bude dobré. Určite si však krátkym flirtom nekaz pokojný život. Kľudne sa otáčaj za každým pekným zadkom, no nech ostane len pri pozeraní 🙂

betabe
autor
16. apr 2012

@manamani1 Ďakujem ti veľmi pekne. Pocitila som len túžbu po tom chlapovi. Nič viac. Možno by ani nesplnal také kriteria aké mam ja napr. v sexe, možno by to ozaj nebolo také ako v tom sne. ja som sa ozaj potrebovala len vypísať z toho a vedieť názory ostatných na to.
Určite si neviem predstaviť byť s ním ak by sa mi pokašlal vzťah. Nie je to typ človeka, s ktorým by som vedela žiť. On je len dobrý priatel a páči sa mi, len ma priťahuje, no na vzťah ani nepomýšlam.
Jeden poondený sen s ním a už hned rozmýšlam či by sa to nedalo aj v skutočnosti.
Ja nechcem prísť ani o priatela ani o muža ani o dieťa, proste o nič a o nikoho.
Sex s mm je super, aj tento posledný som si velmi užívala. Za tu dobu sa už poznáme velmi dobre, vie čo mám rada, problém s orgazmom mi nehrozí, pokial teda nie som velmi unavená alebo nemám problém v práci ktorý si psychicky nosím domov a potom je to celé o prdeli. alebo pokým muž nie je unavený z práce alebo iné... Je to velká chyba že mám pomyslenie na niečo také. A dúfam, že raz sa budem smiať alebo hanbiť nad tým, že akú blbosť som chcela urobiť.
Som pevne rozhodnutá bojovať s tým a nekaziť si život.

barbora01
16. apr 2012

@manamani1 neviem preco si nas tu dala s vykricnikom, ja som len napisala co si myslim a co som zazila. Neriesim moralku nikoho, na to som v zivote spravila velmi vela chyb, aby som niekoho posudzovala. A tiez viem pochopit, ze su veci, ktore proste citis a nepomozes si. Len som autorke napisala to co vidim okolo seba a ako som to presne z opacnej strany zazivala ja. Ale inak s tvojjim prispevkom suhlasim.

manamani1
16. apr 2012

@betabe Nooo, a keď máš s mužom sex, myslíš na kamaráta?Úprimne!

manamani1
16. apr 2012

@barbora01 ten vykricnik nebol ako vykrik,alebo rozkaz sorry, to tak automaticky davam, ked pisem nazor,sorry 😉

betabe
autor
16. apr 2012

@irriss Dakujem ti. A zdôverila si sa s tým snom aj svojmu mužovi? Teda ak sa môžem opýtať?

takyna
16. apr 2012

@manamani1 sama si to vo svojom prispevku napisala...."stereotyp" v manzelstve...to je ten problem, ten treba riesit!

manamani1
16. apr 2012

@takyna tak treba,jasne ze...

maznacik007
16. apr 2012

neviem ako mne to prijde take divno... ako nie to ze mas fantazie o inom... to pochopim stava sa ... a clovek rozmysla co by bolo keby...
ale jedno co mi nejde do hlavy je ze v tvojom zivote matky, partnerky je vsetko uplne dokonale... nemas problem s peniazmi, s orgazmom, s dietatom, s manzelom ....

a k teme tak ja neviem pokial to chces skusit tak sa priprav aj na situaciu ze sa to moze otocit oproti tebe a ostanes sama s par eur vyzivnym a zariad sa tak aby si vedela svoje dieta uzivit... lebo v prvom rade by nemalo trpiet ono...

betabe
autor
16. apr 2012

@andreah25 Dakujem, ja by som rada snívala aj dalej, alebo aspon by som chcela. Určite mi opadla už myšlienka skúsiť to naostro. Koník pomáha upratať myšlienky.
A určite by som nechcela sexovať s mojím mužom a myslieť pri tom na niekoho iného. To sa aj dá?????
či to bolo myslené ako vtip?
Ja chcem ešte aspon raz zažiť ten sen a potom úplne zabudnúť na to.
No a dakujem, to stavebné ti nepomožem vybaviť. Na to nervy nemám, prepáč 😀 😀 Asi by som sa na tých úradoch pohádala 😀 Možno skúsim iný adrenalín.

irriss
16. apr 2012

@betabe

Tato Laska se odehrala par let pred nasim setkanim😉
Manzel o me Lasce vi...
zna jeji hloubku i pozadi...
Vi, ze i kdyz byla skutecna, nemohla se zrealizovat..(mozna to, ho nechava klidnym)... 😉
Teto Lasce jsem slibila, ze az jednou se nase cesty rozdeli, i tak zustanu na blizku...
i kdyz nas deli nekolik set km, jsem na jeho uzemi a vime, ze jsme "vedle sebe" a staci nam to...
Obcas si zavolame a nase srdce bije jako kdysi...ale touha je chladnejsi, rozum vitezi..
ja bych neublizila, a to, ze on kdysi ublizil(ne mne)...mne svadi neduverovat, jen cerpat z Lasky, ktera byla prava...

Muj manzel o nem vi a to je dobre. Nepta se mne, ja o nem nemluvim, jen kdyz mi zavola...Po pravde reknu, kdo "na druhe strane byl"..
Cela se klepu - uvnitr...jako zamilovana...

Verim na opravdovou Lasku, co nezhasina...po 20ti letech preci plaminek vyhasne, ten nas, i kdyz jsme se uz leta nevideli, nevyhasnul 😉

Milovat neznamena MIT RAD

MIT RAD je silnejsi..se vsim vsudy..ja sveho muze mam rada...velmi 😉

richardcs
16. apr 2012

@betabe skutočná láska nie je vtom že sa nedostaneš do pokušenia,ale v tom že mu odoláš!

betabe
autor
16. apr 2012

@manamani1 Nie nemyslím na kamaráta. Myslím vtedy len na tie krásne chvíle alebo nemyslím na nič a úplne vypnem a užívam si.

svetllana
16. apr 2012

@manamani1 NO ja teda neviem, co je dobre na tej uvahe o tom, ze prave preto, ze maju dokonaly vztah, lebo ma mozno jej muz milenku..Len pre to, ze to niekde klape? Nemyslim si. Este existuju chlapi, ktori su vo vztahu spokojni, spokojni s manzelkou, a proste so zivotom, ktory ziju a nepotrebuju hladat inde alebo ten zivot menit. A prave na tej ich spokojnosti stavaju aj svoj spokojny vztah. Takze ja osobne nesuhlasim s tou poznamkou..aaale(!) ako sokova terapia pre zakladatelku tejto diskusie je to ok 😉 Mozno, ak si to predstavi, ze by sa to realne fakt dialo, uvedomi si, ze by si to nezelala, ak by ju muz podvadzal a ze ho nechce stratit. Lebo o tom to je, ze ona ho svojim cinom moze stratit a pravdepodobne aj strati, a ci jej to za to stoji...je na nej 😉

svetllana
16. apr 2012

@manamani1 A suhlasim s Tebou v tom, ze niektorym mudrlantkam by som vedela odpisat aj ja! Najlahsie je odsudit a tvarit sa jak Matka Tereza!

irriss
16. apr 2012

@richardcs
spravne 😉

manamani1
16. apr 2012

@svetllana Ved ja si tiez myslím, ze vsetko je na nej!...

manamani1
16. apr 2012

@svetllana ja si myslím, že každý nech si uprace najprv vo vlastnom dvore, a potom nech súdi. Jasne že maminka v 35tt nebude rozmyslat o milencovi,ale o tom, co este chyba bábatku do vybavicky, no nie?A je happy stastna, ako sa o nich buduci otecko stara.A zena, ktora ma mozno 40rokov, 15 rokov zije v manzelstve,dieta, mozno 2 a zacne mať fantáziu o kolegovi, priatelovi, ci susedovi,je uz šľapka? Akože niektoré ženy sú tu fakt...ach...radśej nepokračujem.

irriss
16. apr 2012

@manamani1
Bylo mi 40...mam 4 deti...a temer 20 let spolecneho zivota 😉

Do ktere "skatulky patrim" 😀 😀 😀 ??