Tykanie svokrovcom
Ahojte, zaujima ma nazor inych zien, resp. ako by ste reagovali vy. S mojim manzelom sme spolu 8 rokov, z toho cca 5 rokov manzelia, mae dve deti. So svokrovcami si vykam, resp. ja im vykam. Nikdy nenavrhli tykanie, aj ked vzhladom na zvyklosti v ich rodine, som to popravde cakala. Moj svagor si nasiel priatelku, su spolu asi od februara, moji svokrovci ju poznaju asi 5 mesiacov. Ostala som zaskocena, lebo si s nou potykali a mne povedali, ze ked teda chcem mozem im aj ja tykat. Trochu sa ma to dotklo, ze to neprislo od nich ako spontane rozhodnutie, ale ze uz aby som nebola horsia. Dotklo by sa Vas to alebo som len ja precitlivela. Vztahy mame take neutralne, oni su pomerne chladni, ale k detom nasim su ozaj dobri. Dakujem
@anonym_autor ja si popravde ani neviem predstaviť tykat svokre, u nás este aj vlastnej mame vykame 😅 v tvojom prípade bud sa odosobni a tykaj ak ti to vyhovuje alebo vykaj a počkaj ako zareaguju ci to to znova nenavrhnu
@anonym_autor ja si popravde ani neviem predstaviť tykat svokre, u nás este aj vlastnej mame vykame 😅 v tvojom prípade bud sa odosobni a tykaj ak ti to vyhovuje alebo vykaj a počkaj ako zareaguju ci to to znova nenavrhnu
@anonym_943c6f naozaj vykate mame? Ja ze to uz naozaj nikde neexistuje. Kolko ma mama rokov, ak smiem vediet? 😊
@anonym_943c6f naozaj vykate mame? Ja ze to uz naozaj nikde neexistuje. Kolko ma mama rokov, ak smiem vediet? 😊
@tanuuulka áno naozaj 😁 odmalička takto,už si to ani neviem predstaviť ináč..aj ockovi sme vykali a mamke stále ale zas už deti, všetky jej vnúčatá týkajú...65 ma 🙂
@tanuuulka áno naozaj 😁 odmalička takto,už si to ani neviem predstaviť ináč..aj ockovi sme vykali a mamke stále ale zas už deti, všetky jej vnúčatá týkajú...65 ma 🙂
@anonym_943c6f tak to je riadne 😊 ale napr. ja vykam muzovej babke a vsetky vnucata aj pravnucata jej tykaju, iba my nevesty vykame. Ale nevidime sa casto, tak mi to nie je cudne.. svokrovcom dlhe roky tykam
@anonym_autor si precitlivena a riesis somariny

@doriiis fpoho, žiadne stresy
Vyznelo to inak a hlavne si to napísala sama a dobrovoľne o sebe, celkovo si písala o tom, ako tým vykanim vyjadruje človek to či ono a nakoniec je situácia taká, že svokra nevidas a mala si s ním súd. Čiže moralizovanie o oslovovani svokrovcov mi nepríde veľmi na mieste zrovna v tvojom špeciálnom prípade.
Ale voila, právo diskutovať máme všetci.
@anonym_4ce8ca .... Ja nemoralizujem. Ja som vyjadrila svoj postoj. Ja by som svojim svokrovcom nikdy netykala. So svokrou vychádzam naopak skvele a dokonca spolu bývame. Napriek tomu jej budem vždy vykať. Iní, nech si kľudne aj onikaju.