icon

Urazil by vás chlap s týmto?

cervenyhyacint
24. máj 2016

Dievčatá, píšem z ihého nicku, len sa chcem spýtať či som malicherná alebo by aj vás od chlapa toto urazilo.S mužom sme sa včera pohádali na takej blbosti,no mňa to škrie a je mi do plaču. Máme 2 deti: 6r a 5mes.,som po 2 sekciach, po druhej mam brucho hrozne, ako balón, veľa strií,ovísa, dieťa kojím a ešte dlho budem,takže cvičit moc nemôžem, mám 172cm a 70 kg, niečo som schudla snažím sa ďalej ale od pása dole je to strašné.pás 90cm,riť 106cm,samá falda. Hovorím mužovi že musím niečo robiť so sebou,či si nedám neskôr spraviť to brucho alebo čo, a on ma len podpichuje že hrošica,nech kašlem na to že som dobrá. Včera sme sa bavili o jeho kolegovi-že sa rozišiel s priateľkou,že ju videl a že to je to,, dobrá šupa,veľmi pekná baba z fitka,´´. No do mňa 100čertov. A na Fb mám jednu dávnejšiu kamošku teraz robí bikini fitnes a vyzerá božsky nie samý sval ale všetko ako má byť,ozaj sexica, dáva tam fotky zo súťaží v tých mini bikinkách a tú si furt obzerá aj keď ju ani moc nepozná. To by nevadilo ale davnejšie som aj ja premýšlala nad posilkou a vravel nech kašlem na to že jemu sa tie mužatky a kostry nepáčia. Ja ho len nechápem kde je pravda, a načo vypráva o tých sexiciach keď ja som bohužial ostala po sekciach sama stria a nikdy takú postavu mať nebudem..je mi smutno,veď každá žena chce byť pre toho svojho tá naj...a teraz som za žiarlivú hysterku

cervenyhyacint
autor
25. máj 2016

@nyusika ja to netrdím z vlasnej hlavy ale čítala som o tom veľa aj tu aj v odborných článkoch, že v tele v tuku sú škodlivé látky ktoré chudnutím a cvičením prechádzajú do mlieka

cervenyhyacint
autor
25. máj 2016

@whitecat666 ja sa nevyhovaram na deti že kvoli ním nemôžem cvičiť, troška času sa nájde ide mi o kojenie, vraj môžu pri cvičení prechádzať nebezpečné toxíny z tuku do mlieka. Ja so sebou budem niečo robiť, jem celkom zdravo ale pri tehu som priprala 21 kg, nie prežieraním a a ešte na mne nejakých 5 kg je a to je hlavne na bruchu a zadku a nechce sa to pohnúť takže to potrvá veela času 😒

zamilion
25. máj 2016

pri chudnutí (diete) dochádza zvacsa ku ketoze, kde sa do krvi a do mlieka dostavaju ketony. (vygooglite si o ketoze kopec info, čo je to za proces v tele)
pred 10 rokmi som toto riesila, ked plne dojcena dcera dostala ekzem a patrali sme s pediatrickou a koznou po pricine a nakoniec prisli s touto teoriou.
a mali pravdu, zrusila som svoje dietovanie a dcere ekzem do 10 dní zmizol aj bez masticiek

nanervy_2
25. máj 2016

@cervenyhyacint viac skodlivin by do mlieka slo pri silnej a nahlej detoxikacii, kedze skodliviny idu do tekutin 🙂 ale v rozumnej miere sportovat urcite mozes, plavat, bicyklovat, prechadzky, ist peso kde sa da.... taktiez upravit stravu.
my sme mali s manzelom tiez debatu na temu fitnesky, ze pacia sa mu hlavne z estetickeho hladiska 😎
podla mna ti najvia vadi, ze nie si spokojna sama so sebou a s klesajucou sebadoverou stupa ziarlivost a citlivost na danu temu..

luciferkax
25. máj 2016

Ja si myslím, že po sekcii je veľmi skoro na nejakú radikálnu zmenu....,môj chlap mi o čas zadrie že : aha aké tu máš strie, ale skôr podpichovačne a neuráža ma to.. každá sa chceme vsvojmu chlapovi páčiť, no ni za cenu zdravia.. po sekcii sa musíš rozhýbavať pomaly

cervenyhyacint
autor
25. máj 2016

@sardinka335 ja sa nevyhovaram na rodinu a domácnosť, ale som 5 mesiacov po porode a starosti okrem domacnosti mame vyse hlavy, mozno mrnčím ako vyzerám aj pred mužom lebo ma to trápi a mojich dávnych 62 kg a takú postavu už mať nebudem, teraz sa moc nevypracujem keď kojím, ale ide o to, že predo mnou vyťahuje napr.reči o tej kolegovej veeelmi peknej ex-priateľke a to ma vytočilo, on si to možno neuvedomil ale zároveň pri tých jeho doberaniach na moju postavu mi to ublížilo a on ma má za hysterku.

cervenyhyacint
autor
25. máj 2016

@sardinka335 a pri tehu som pribrala 21kg, mám taký metabolizmus čo už, snažila som sa aj som robila dlhé prechádzky často ale ku koncu sa tie kilá lepili samé

meusicka
25. máj 2016

@cervenyhyacint
ahoj viem ako sa asi citis, ja som po dvojickach bola tenka ako lata ale ked som nasadila antikoncepciu, pirbudlo mi 7 kg, moj muz to troska ofrflal, ale ok. lenze potom som zacala mat kvoli HAK zdravotne problemy tak som to vysadila, a ono sa na mna nalepilo dalsich 7kg. priznam, mne to vadi viac ako mojmu muzovi.
co so chcela, tebe sa to tiez nepaci ako vyzeras, tak sa zatni a daco rob. kus si stepper, ten mozes mat doma a na nom kazdy den pocvicit.
ja to tak robim, kazdy den 1200stepov a k tomu si davam este brusaky, kedze moje problemove partie su brucho, zadok a stehna.
co ma tesi je fakt, ze moj muz si to vsimol a moja starsia dcerka tiez. brusko pomaly ide dole a ked sa mi podari vsetko dat prec, tak potom pojdem na abdominoplastiku lebo veru po dvojickach som aj ja ostala popraskana a ta pokozka uz nikdy nebude taka ako pred tym.
takze sa nenasieraj, tu hrosicu si vyprosit kludne mozes, a urazit sa kludne za nu mozes, ja by som sa tiez, ale na druhej strane zase zacni daco robit a uvidis ze aj tebe bude hned lepsie aj pri srdci.

nanervy_2
25. máj 2016

viem o com pises, na mna sa nalepilo 30 naviac. vtedy mi vadilo aj ze ma zenske priatelky na fb :D
este si len necelych pol roka po, postupne to moze ist 🙂 a cvicit a kojit mozes, do mlieka sa tym skodlivin az tak nedostane, viac ich dieta poje ked zacnete dokrmovat ;)

ak tvoj manzel nerobi blbe narazky na tvoju postavu, co zrejme nerobi, tak rozpraval o tej sexi ex kolegovej, lebo by ho ani vo sne nenapadlo ze to vezmes osobne, kedze teba vnima krasnu;) tak preco by si mala ziarlit. takze ano, u neho si histerka ;)

cervenyhyacint
autor
25. máj 2016

@nanervy_2 je to tak s tou žiarlivosťou 😒

svetluska82
25. máj 2016

Inak zeny trosku na odlahcenie...Ja si pisem cez pokec s jednym filozofom, vedieme dlhe debaty a minule mi poslal foto a nasledne sme sa nahodne stretli v meste. Tak zacal pisat, ze nie som jeho typ, aj ked sme nikdy nic neriesili kedze sme obaja zenaty /vydata. Tak som sa ho len spytala, ze ci si mysli ze je Brad Pitt. A on na to" ze ja sa tak naozaj citim" 😀 CHlapik plesaty, pupok, proste chlap v strednom veku, na kilometreeee od Brada ale to sebavedomie 😀 😀 😀

nanervy_2
25. máj 2016

@cervenyhyacint prave tak mu to povedz, ako samcitis a preco ta to zobralo. on nechape co ta vytaca ked spomenie nejaku zensku. no tak je pekna, to predsa neznamena ze ju chce ;)
my sme to tiez riesili, ked som manzelovi vysvetlila najlogickejsie ako sa da vysvetlit pocity, tak sice ofrflal ze prehanam, ale par mesiacov som videla ze sa snazi viac mi vraviet ze ma lubi a ze som krasna 🙂 a obcas si z toho robil srandu, ale tak je to chlap..

moonlight1210
25. máj 2016

@cervenyhyacint ta fitneska ma tiez svoje chrustie problemy, tak ako ty.
mozno ma telo, za ktore by ine "vrazdili", ale ver, ze jej to nestaci.
Ver tomu, ze ked ide okolo vykladu, ci sa postavi pred zrkadlo, tak vidi tam oblinku nesumernu, zadok sa jej zda privelky/primaly, kolienka krive, prsia by mohli viac pevne drzat.
alebo riesi to, ze sa na nu prevazne lepia same tie prvoplanove vymlete typy: ty si ale supa, teba by som nakladal, az by si jacala.
a ver tomu, ze by si nechcela zazit, aby si sa dozvedala, alebo si omylom vypocula taketo reci na svoju adresu. (a ze si to ti chlapi skutocne hovoria. a vedia byt fakt nechutni, lebo to znie akoby fakt hodnotili zbytocny kus vypracovaného masa okolo vies coho). bozske telo-netelo, citila by si sa spinava od hlavy po paty.

skus sa teraz odosobnit od toho "prave tu a teraz" a pozri na to z dlhodobejsieho hladiska.
teraz kojis, cvicit nebudes, kila teda dole zazracne nepojdu, ani telo sa ti samo od seba nespevni.
ale je to docasne.
dokojis a mozes ist na to.
takze toto nie je konecny nemenny stav. mas vyhlaidku do buducnosti, ze sa to zmeni.
prestan na seba pozerat s odporom a hnusit si kazdy fald. nepomoze ti to. okrem rastucej ziarlivosti, ktora ked ti utecie spod kontroly, tak ti zarucene rozvrati manzesltvo a tvoj muz si zarucene inu najde. a mozno budes prekvapena, ze to nebude ziadna miss bikiny, ale bezna baba s kileckom navyse. potom si hlavu obuchas o veraje, co si tie kila a strie vôbec riesila.

hlavu hore, teraz to treba vydrzat, a potom sa s chutou pustit do boja s kilami. 🙂 nic viac. bude lepsie.

vejula
25. máj 2016

@moonlight1210 ono podla mna treba brať všetko tak dočasne a nefixovať sa. Aj tie dobré časy a tie zlé, lebo všetko raz skončí. Fixovať sa na dokonalé telo a mladistvý kukuč a držať sa ho zubami nechtami, tak to potom nemusí dopadnu priliš vlane, vid. Helenka 😅 To mám pocit, že tí ludia žiju v takej nejakej svojej bubline, v ktorej su stale takí akí chcu byť a selektuju všetko čo im nezapada do ich predstav.

evita123
25. máj 2016

@cervenyhyacint Mna moj muz vola tuči... ale neverili by ste s akou laskou to povie.. to sa ani urazit neda 😀 "Pod stem ty moja mala tuči." Po dvoch porodoch uz len spomina na casy, ked ma chytil za driek a spojil prsty 😀 Nemam sto kilo, ale 50 uz asi tiez mat bebudem.. Ber to normalne, pozrie po inej, no a co, lubi ta? ano? NO tak hlavu hore.Telo skor hneva teba, nez jeho.

timea7
25. máj 2016

@cervenyhyacint nečítala som diskusiu, ale tú hrošicu by som mu nedarovala, spýtala by som sa ho, ako by sa cítil, keby som sa ho ja dotkla na citlivom mieste 😠 😠 😠 😠 . Ale myslím si, že je normálne, ak muž obdivuje pekné ženské telo, tvojmu by sa určite páčilo, keby si niečo so svojou postavou urobila, ale menej by sa mu už asi páčilo strážiť päť krát do týždňa vaše ratolesti. A ja byť tebou, začala by som práve tu. Plávať, zumbu a pod. predsa už môžeš, dáš dolu nejaké kg, spevníš postavu a zároveň tvoj drahý zistí, že niekedy je to s dvomi malými deťmi viac namáhavé, ako v tej posilke. Zabiješ tým dve muchy jednou ranou.

sardinka335
25. máj 2016

@timea7 inak aj ja sa rada pozriem na pekne zenske telo, lesba nie som, ale ak je zena kočka tak to viem uznat. 🙂

timea7
25. máj 2016

@sardinka335 ja tiež, ale radšej na mužské 😉 😉 😉 😉 😉

sardinka335
25. máj 2016

@timea7 ved ano chlapy su TOP ...ale ak je nejaka zena pekna alebo niečo zaujimave vie, ovlada - nejaku zručnost tak proste uznám ze ano, je pekna, šikovna, mudra...neviem aka....ved aj ja som nie?? 😀 😀 😀 😀 😀 Musime si veriť.
No idem spať...bru bru...

rybiatko123
26. máj 2016

No, zaujímavá diskusia, všetky ženy by to zobrali s nadhľadom, nikto by sa neurazil 🙂 silne pochybujem, že by sa to ani jednej z vás nedotklo, je všeobecne známe že ženy sú citlivé na váhu a hlavne po tehotenstve kedy je sebavedomie oveľa nižšie ako predtým. Mňa by to samozrejme urazilo, keby ma muž názve hrošicou hlavne keď som mu porodila dve deti a sama nie som nadšená z postavy ale jeho poznámka by ma motivovala k cvičeniu, 5 mesiacov je už dosť na to aby si sa začala aspon trochu hýbať a keď pridáš k tomu zdravú stravu, pôjde to rýchlo 🙂 všetko sa dá, keď sa chce, keď zvládli iné zhodiť 20kg a viac, prečo by si pár kíl nezhodila aj ty?
A k mužom, tí sa vždy pozrú za nejakou ženou, to je úplná normálka, neriešim 🙂 ja sa tiež pozriem za chlapom.
Ja mam zase skôr opačný problém, pred tehotenstvom som mala 52kg (175cm) a po tehotenstve hrozných 48kg a nie a nie ísť hore, ani kojiť som nemohla. Tak teraz cvičím nech mam aspon nejakú svalovú hmotu a pribrala som na 53kg, no telo mam pevné a cítim sa dobre 🙂 čo sa týka toho brucha, ak nezaberie cvičenie, tak plastika určite, a budeš sa cítiť lepšie. Ja mam na stehnách Strie, ale už sú svetlé, takže ma netrápia, mám pamiatku na tto, že som matka 😀 😀

natalym
26. máj 2016

Mňa by to tiež urazilo, hlavne 5 mesiacov po pôrode, veď je to krátka doba.
Nech sa pozrie pánko na seba, či je dokonalý.
Demotivovalo by ma to k cvičeniu, u mňa by to urobila práve opačný efekt. Ešte viac by som sa najedla.

sardinka335
26. máj 2016

a šak jasne ze by to človeka zamrzelo ak by to chlap denne ,,daval na tanier,,. Ale ak to povedal ,,špásom,, ved kazda si toho svojho pozná kedy je to vazne a kedy sa ,škádli,,.A ak mi to vadi tak mu to poviem, ze mi to vadi a zranuje ma to a nie jak ,male decko,, ze nebudem sa s nim bavit, ofučana, zduta ,,hrošica,, 😀 😀 😀 a ešte akoze ho sexom vytrestám, že ,,nic nebude,,. ....no tak to je fakt riešenie hodné puberťačky.

barcelona94901
26. máj 2016

Nedotklo by sa ma to,mna by to nasralo,poznam sa,co si budeme nahovárať a cvicit mozes spevnovat,jednoduche cviky ,ja som po dvoch sekciách,mam o jeden cm viac od teba a dala som dole 36 kg cize u mna by ťa hrosica bola na mieste ,..a súhlasím so sardinkou navyše doplním sexom spevnia telo,budes mať dobrú naladu a nedať si sex tak ho rovno posles za nejakou čo mu ho dá,ja neviem kde ženy na to chodíte a keď máš kamku od fitness tak to nie je na škodu aspoň ti poradi

sardinka335
26. máj 2016

@barcelona94901 presne tak, to som kdesi čítala v jednej knihe o manzelstve, ze zeny chcu verných manzelov ale nechcu s nimi spávat, robia drahoty a len to často odtrpia bez zaujmu.....ale ich ma chlap obskakovat, romantika...neviem čo...chlapy uvazuju inak. Nenadarmo sa vravi u chlapa ,,žaludok plný a gulky prazdne,,.

adamko05
26. máj 2016

@cervenyhyacint u nás funguje, že "sľúbili sme si vernosť, nie SLEPOTU" 😉

marse
26. máj 2016

Takže takto...nie neurazil by ma.. a to z dvoch dôvodov...

1, tak ako ja aj on ma oci a pozrie na inu, tak ako aj ja pozriem na ineho muža.. ja svojmu poviem , že som s nim spokojna ( čo aj som) ale ked ide napr. v tv nejaky zaujímavy muž, alebo po ulici nejaky fešak, preddsa sa pozriem.. aj na kupalisku predsa nechodim so zavretými očami, a keby som mala riešiť každý pohlad mojej polovicky na inu zenu , asi ma jebne 😀 😀 😀

2, základ je byť so sebou spokojná, ja tiez ani zdaleka nie som ukazkova postava z damskeho casopisu, po dvoch porodoch mam ovisnute prsia, ale naco su push up podrpsenky? mam ich v skrini plnu prdel...vyriesene,
ze mam strie? no a? ktora ich nema?
mam hruškový typ postavy...cize siršie boky a vacsiu prdel...no a? naucila som sa s tým žiť, a pohoda. aspon sa na mne chlap neoškre...chlapom sa zadky pacia 😀 a ktorým nie, sa nepozeraju.. tak ako mne sa nepacia vsetci muži...takto to na tom svete chodi..

nepýtaj sa muza ci mas zacať chodit do fitka...ked chceš chod, ked nie bud doma... ja na fitko nemam cas, nervy ani peniaze, jem to co mi chuti, pracu mam fyzicky narocnu, cize na pohyb sa nestazujem.

premyslas nad blbostami lebo si doma na MD, to je klasika, mali sme to asi všetky.. 😉 😉

barcelona94901
26. máj 2016

@marse ja myslím,ze to rieši skôr preto,preco mnohé ďalšie,ide leto,plavecky,pupečky ,,

07022007
26. máj 2016

To ze riesis, ze okukuje ine baby je len odraz toho ze sa nepacis sama sebe a ze nie si sebavedoma. Bud hrda,ze mas krasne deti,zdrave a ze su tu vdaka tebe... a ak ti to naozaj tak vadi,tak sa zatni a rob zo sebou nieco..... ja som po cs 8 mesiacov,mam vahu ako pred svadbou a to su uz roky.... cize menej ako pred tehu,brusko jemne opadnute,ale uz mi zacina byt vidno svaly na bruchu.... zatala som sa a islo to 🙂 mojmu muzovi stale placem ze sa sama sebe nepacim,lebo by som chcela mat 46kg ako na sš a nie 55 ako mam teraz e on ma vzdy ubezpeci ze som krasna a mam byt hrda,ze som mama.... vzdy mi prizvukuje ze aka som drobna a ze maly bol velke babo a ze mat rada,ze som to zvladla.... miluje kazdu jednu moju striu a to ich je veeeeela,lebo vzdy povie ze je tam kus z maleho a ze to su spomienky..... ps tiez pozera po prsnatych.... ja mam lentilky pod kobercom,dokonca som chcela ist na plastiku,no moj muz ani pocut.... vraj prsnate su pekne na ulici,nete atd sld nie doma :D doma taku nechce... preco ? Jeho odpoved,ved po troch detoch ich bude mat po kolena :D

marina24
26. máj 2016

to fakt ťa nazýva hrošicou ?????:O:O:O:O:O no to snád nie toto...

normálne bez vtípkov ti rozpráva ,že si hrošica ? kriste na nebi !
ved si po cisárskych ..čo by chcel ???
no teda toto je od neho riadne blbé,a toto by som mu nedarovala. Nech sa vyjadruje slušnejšie k matke svojich detí a manželke, ktorú miluje.

nech on porodí dve zdravé krásne deti cisárskym, ako bude vyzerať a ty kvôli nemu necvič, ešte je priskoro po pôrode predsa.

barcelona94901
26. máj 2016

@sardinka335 presne tak.Ale napríklad ja mám tu susedu čo aj u nas spravila nálet ked jej muz nezdvihol telefón,kontroluje ho ako pes,neda mu a ked tak iba za odmenu roztiahne nohy akoze to stačí,bez vášne,bez všetkého a ja som sa najskôr čudovala prečo ju podvádza,sak kocka,stara sa o seba ,stihlucka a podvádza ju s mrochtami,kade kym..sleduje mu profil telefón a teda už sa mu nečudujem ,studená jak cumak,vulgarna,vecne nasrata,bez úsmevu ,pomáha jej s detmi,berie ju von ,pusta ju von ,ale odchovana na telenovelach ,svet je romantická gombicka,pride problém ,musí riešiť všetko chlap,,ale najhoršie je že tieto ženy sa môžu aj tri krat rozviest,vzdy bude na vine chlap ;)