icon

Urazil by vás chlap s týmto?

cervenyhyacint
24. máj 2016

Dievčatá, píšem z ihého nicku, len sa chcem spýtať či som malicherná alebo by aj vás od chlapa toto urazilo.S mužom sme sa včera pohádali na takej blbosti,no mňa to škrie a je mi do plaču. Máme 2 deti: 6r a 5mes.,som po 2 sekciach, po druhej mam brucho hrozne, ako balón, veľa strií,ovísa, dieťa kojím a ešte dlho budem,takže cvičit moc nemôžem, mám 172cm a 70 kg, niečo som schudla snažím sa ďalej ale od pása dole je to strašné.pás 90cm,riť 106cm,samá falda. Hovorím mužovi že musím niečo robiť so sebou,či si nedám neskôr spraviť to brucho alebo čo, a on ma len podpichuje že hrošica,nech kašlem na to že som dobrá. Včera sme sa bavili o jeho kolegovi-že sa rozišiel s priateľkou,že ju videl a že to je to,, dobrá šupa,veľmi pekná baba z fitka,´´. No do mňa 100čertov. A na Fb mám jednu dávnejšiu kamošku teraz robí bikini fitnes a vyzerá božsky nie samý sval ale všetko ako má byť,ozaj sexica, dáva tam fotky zo súťaží v tých mini bikinkách a tú si furt obzerá aj keď ju ani moc nepozná. To by nevadilo ale davnejšie som aj ja premýšlala nad posilkou a vravel nech kašlem na to že jemu sa tie mužatky a kostry nepáčia. Ja ho len nechápem kde je pravda, a načo vypráva o tých sexiciach keď ja som bohužial ostala po sekciach sama stria a nikdy takú postavu mať nebudem..je mi smutno,veď každá žena chce byť pre toho svojho tá naj...a teraz som za žiarlivú hysterku

jana_eyre
26. máj 2016

@barcelona94901 mna by inak zaujimalo ako sa clovek dozvie take detaily zo spalne a vztahu susedov..

barcelona94901
26. máj 2016

@07022007 aj lentilky sa scvrknu ;)

barcelona94901
26. máj 2016

@jana_eyre veľmi jednoducho,to je v skratke len ,by si sa čudovala čo všetko sa jeden nedozvie ,,,

jana_eyre
26. máj 2016

@barcelona94901 no uz Sa cudujem.. So susedmi mam dobre vztahy, ale zas take to veci mi nevravia, nezustujem a ani by som ich nerozsirovala.. Tak ale ako kto uzna za vhodne..

barcelona94901
26. máj 2016

@jana_eyre nevidím tu nikde meno,adresu , je rozdiel mať susedov a mať nešťastných susedov a bol to jeden príklad zo stoviek ,či sa ti to páči alebo nie,sex v manželstve je dôležitý a dať radu kocke že nedajmu ,je krok ku katastrofe ,to je všetko ;)

mamba13
26. máj 2016

@sardinka335 nie, to nie je riešenie pubertiacky, riešenie pubertiacky je to, keď nemáš sebauctu a aj napriek tomu že ťa niekto zhadzuje poskytujes mu full servis. A čo sa týka sexu, ja sa rada cítim ako bohyňa,nie ako hrosica či tucko. Sex predsa nie je len o muzovych potrebách, ale aj O potrebách ženy!!! A triasť sa O to, že keď mu nedám tak ma povedie, je podľa mňa oveľa väčší prejav nevyzretosti hodnej pubertalneho veku :-P

mamba13
26. máj 2016

@barcelona94901 kto jej dával radu nedaj mu?

sardinka335
26. máj 2016

@barcelona94901 ved to muži maju radšej sympaticku, usmievavu baculu - nehovorim 130 kilovu matronu ale taku krv a mlieko...ako nejaku štihlu čo sa schova za kabel od žehličky, ale je to sama umelina, namyslena, zduta mrochta...

A plavky davno neriešim...obchody ako Calzedonia v Auparku aj tak nie su pre mna...ked som predavačke povedala ze tie bikiny ktore uz doniesla L ma doniest väčšie tak zaliezla kdesi do skladu lebo na predajni ani nemala vystavene všetko take titerné nohavičky čo ledva zakryju ,,trojuholnik,,. Podprsenky na prsia mojej 7 ročnej dcery. Najst tam 90 C nehrozi to pozeraju na mna vypleštene ze ake čislo chcem. 75 A to tam najdeš na mraky...okrem toho ja osobne nemam velmi rada polovične plavky nakolko najst naozaj dobre padnucu podprsenku je UMENIE...ked uz si nejake kupim ze by teda mohli sediet a v predajni to vyzera fajn, tak vo vode je ,,tvrdá realita,,. Urobím tempo vpred že ,,vyplávam,, a prsia mi vyplavaju von z košikov, potom sa furt popravujem či niečo nevyliezlo. Kupujem si cele plavky, hore vystužene a s ,,bruško preč,, efektom...moj muz mi povedal, ze prečo chcem vyzerat ako jaternica - on ma chce v polovičných plavkách...a vobec ma to neurazilo praveze mi lichotí, ze chce ,,bikiny,, ale tak on nema sudnost v tomto... 😀 😀

jana_eyre
26. máj 2016

@barcelona94901 ja som nikomu nic take neradila, reagovala som cisto iba na tvoj komentar o detailoch susedskeho vztahu, takze nechapem preco ma davas do suvisu s radami o sexe.. 😉

sirinka
26. máj 2016

@mamba13 zle sa na to pozeras. Sex a full servis nema nic spolocne s riesenim problemov. Nema to nijako spolu suvisiet. Ked mam s muzom v niektorej oblasti nejaku nezhodu, neprestanem predsa byt manzelka, partnerka. Problem treba riesit tam kde je a neprenasat ho do vsetkych oblasti spolocneho zivota. V tomto pripade by stacilo velmi jednoducho a razne manzela upozornit, ze si taketo komentare na svoju osobu nepraje. Kazdy aspon priemerne inteligentny clovek to dokaze pochopit a usmernit svoje spravanie. Ked doteraz, ako pisala, v sexe problem nemali, tak urcite nevyriesi jeden problem tym, ze vyrobi dalsi 😉.

barcelona94901
26. máj 2016

@sardinka335 jo! Mi o tom hovor ,zohnem sa vo vode pre loptu a dudy vonku a moj sa tiež nestará on by bol najradšej keby aj doma chodim hore bez

barcelona94901
26. máj 2016

@jana_eyre ano ja som ale reagoval na komentár s tou radou ;) nesexovat ,sused bol príklad zo stoviek ;)

barcelona94901
26. máj 2016

@barcelona94901 reagovala 🙂

sirinka
26. máj 2016

@sardinka335 haha no s tymi plavkami to je ozaj zabavne, ale aj s klasickymi podprdami... Na male A vyrabaju milion druhov a na velke, ktore ozaj potrebuju spevnit minimum... Kua keby som mala male pevne A, tak seriem na vsetky podprdy (okrem plavkovych), takto si nechavam nosit Viktorkine push up... A to ja zas mam problem ze 75C... Tiez taka velkost, lebo bud maju k tomu obvodu male kosiky, alebo ku kosikom iba vacsi obvod....

sardinka335
26. máj 2016

@mamba13 ty to velmi hrotíš...ale tak tvoja vec. Ja som teda nepochopila temu tak, ze muz jej denne hovori ze je tučko a ze on sa o rodinu nestara a ona mu robi full servis, takto to iste neopisala ..to by sa ani mne nepačilo. My doma o veciach hovorime a nemusime sa vytrestavat tichou domacnostou a sexuálnou abstinenciou. Ono je to cele otazne...nie ze ked ja mu nedam...ked ja nebudem spokojna, tiez mozem hladat inde. Klučom je robit sa spokojným navzajom - v kazdej oblasti zitia, vztahu.

barcelona94901
26. máj 2016

@sirinka podprda či plavky ,je to umenie baby,keby mam pevné lentilky tak to ani neriešim ,idem si na ostro 🙂 či mini trojuholnickoch,

bmuller
26. máj 2016

Vobec sa nezaujimaj o jeho nazor, lebo tym len upriamujes pozornost na svoj problem a naozaj si zacne vsimat dane veci viac, ako je potrebne. Ak chces schudnut, tak preto nieco rob (zdravsia strava, pomaly zarad cvicenie, dlhe prechadzky...), nevesaj mu na nos, ze ta tvoja postava trapi a ze chudnes. Porodila si mu dieta, to so sebou obnasa aj zmeny na kozi a kila navyse (ano, je par stastnych, ktorych sa to nedotkne, ale vacsiny hej). Hlavne zacni (nejak rozumne, nie drasticke diety), casom sa postava zlepsi a aj urcite to oceni aj on. Ale aj s par kilami navyse mozes mat dobru kondiciu a vyzerat pekne. A teda, nemoze kazda vyzerat ako fitnes model, aj ty jeho mozes porovnat s krajsim susedom, takze porovnat sa s niekym nie je fer.

papricka33
26. máj 2016

@cervenyhyacint myslím, že si to veľmi pripúšťaš. Každý zdravý chlap si rád obzrie nejaku kosť. Povedal ti že si o.k. tak buď v pohode. Samozrejme že so sebou niečo pomaly začni robiť. Ale kvôli SEBE, kvôli zdraviu, srdcu, cievam, kĺbom.. . Aby mali deti pekný vzor, že mama to nevzdáva a je hrdinka a okrem toho, že sa vytrápila, vynosila ich, porodila, váži si samu seba a neopúšťa sa 😉 Nehovor mužovi "musím s o sebou niečo začať robiť" ... Začni 😉

maminecka2
26. máj 2016

Ahoj, necitam reakcie ale len moj nazor- pokial by nad tymi babami mal uvazovat ako o partnerkach, ci uz len sexualnych alebo aj inak tak by to praveze pred tebou tajil a nekomentoval by ich, takto to len poznamena a nic tym nemysli. Ja sa tiez rada pozriem na pekneho chlapa, je to pre mna esteticky zazitok, ale neuvazujem nad nim ze by som ho chcela doma alebo ze by sa mu mal moj muz podobat. Manzela milujem takeho aky je a nepotrebujem ho menit a mam aj realne ocakavania , a este ak by sa tomu nejakemu fitness zacal venovat tak sa uplne prestane venovat nam a to si teda dvakrat rozmyslim. Myslim ze to takto funguje aj naopak- u muzov.
(Aj ked aby som bola uprimna, teraz som riaaaadne slintala (ale pekne potajomky 😊) nad chalanom z filmu Divergencia, joj aky chrumkavy! Ani som nedychala 😜
Moj muz ked ma niekedy prilis pripomienky ku mne sa ho spytam ci sa mu nepaci, ze mu pobalim kufre-- samozrejme vsetko je to v ramci srandy. Ale niekedy sa az urazim, jeho to potom mrzi ze to tak nemyslel, pre neho je dolezitejsie ze som mu vynosila a porodila tri deti a nie vyzor. Urcite to tak vnima aj ten Tvoj, tie modelky by nevymenil za Teba a deti.
A uz som ho oboznamila nech setri, ze ked dokojim zaplati mi silikony. (A v porovnani so mnou si Ty modelka, co by som ja dala len za 70 kg, ach joj!)
Takze zaver- nech sa pokuka, a ak bude prilis komentovat pokomentuj aj Ty- ze nabehnes do fitka pokukat tych krasnych svalovcov...

erienka
26. máj 2016

@cervenyhyacint aj len k tomu cviceniu napisem, ze cvicit mozes aj pocas kojenia. Ja som cvicila dost intenzivne po prvom porode a zaroven kojila na poziadanie. Kojila som napokon 2 a pol roka. Teraz som po sestonedeli a zacinam opat s cvicenim
http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?...

janickacrazy
26. máj 2016

@erienka len ona je po cisárskom, takže musí opatrne, aspon mne doktorka povedala, že žiadne brušáky a podobné cviky najmenej 9 mes. po cisárskom

maminecka2
26. máj 2016

@sardinka335 Jej, to s tymi podprdami a plavkami pises o mne? Ja mam stres sa aj zohnut k detom bo potom to musim zas lovit a rolovat do podprdy, hroza. A 85 C-D maju teda malokde, ja ani doma v podstate nemam dobre padnucu pohodlnu podprdu. A potrebujem vystuzenu, inak vyzeram ako Vestonicka venusa, ani origos kojacu nemozem mat, no strach. A teraz riesim ze by som zacala malinku nosit v satke a tam ju kojit, lebo chce byt non-stop nacucnuta, a nemam k tomi asistenta ktory by mi prs drzal dohora. Tak teraz fakt neviem. Kde su tie moje pekne pevne B-cka? 🤐
No nic, nech muzicek pekne setri, silikony to istia 😀

erienka
26. máj 2016

@janickacrazy aha, nevsimla som si to, ze je po sekcii. Inak tiez som mala cisarsky, zacala som 6 mesiacov po porode,kedze ja som s jazvou nemala od zaciatku ziadny problem, ale je to u kazdeho individualne.

janickacrazy
26. máj 2016

@erienka ja som po 3 cisárskych, malý bude mať 7 mes. a jazva ma ešte niekedy zvykne zabolieť, takže zatiaľ to nejak nehrotím, váhu mám v pohode, len to bruško budem musieť ešte spevniť, ale ved už 2 mesiace hádam vydržím

mamba13
26. máj 2016

@sardinka335 asi som ťa zle pochopila.... súhlasím ;)

erienka
26. máj 2016

@janickacrazy inak cvicit pri 3 detoch - to si zasluzi obdiv. Ja teraz pri dvoch detoch veru uz nenachadzam tolko energie ako ked som mala len jedno. Resp. na cvcienie energiu najdem, len potom akosi nevladzem pri detoch 🙂

janickacrazy
26. máj 2016

@erienka no len ty máš obe malé deti, moj najstarší má už 16, takže ten mi s deťmi pomáha 😉

sirinka
26. máj 2016

@bmuller preco vlastne mu to "nema vesat na nos"? Ved nas partner byva zvacsa jeden z nasich najblizsich ludi, ja si naopak myslim, ze by sa mu s tym kludne mohla zdoverit, moze v nom najst velku oporu a citim jeho podporu. Aspon u nas doma to tak je, podporujeme a motivujeme sa navzajom. Navyse si aj sam uvedomi, ze ju to trapi a pokial ju ma rad, tak ju nebude tyrat blbymi poznamkami, skor naopak, zacne chvalit uspechy. Komunikacia je zaklad dobreho vztahu, nie mlcanie.

sirinka
26. máj 2016

@erienka
@janickacrazy uz som to tu pisala, vobec nie je nutne cvicit vyslovene cviky zamerane na brucho. Pri cviceni vlastnou vahou sa aj tak stred tela aktivne zapaja a precvicuje, brusne svaly pracuju tak ci tak... Takze cvcit sa da zacat a neskor, ked uz jazva bude uplne ok, mozu sa aj brusne svaly cvicit intenzivnejsie.

barcelona94901
26. máj 2016

@sirinka jo ,inak mne dobre padla aj fit lopta ,najskôr na kríže a potom na prdel ,pretože mna baby bolievali kolená ,tak som hlavne spevnovala a fakt je kopec cvikov čo sa dá doma cvicit bez ničoho a ja som po sekciách nemala problémy s nicim okrem kondičky ,nebezala som žiadny maratón ani nedvíhala 80 kg cinku a rýchla chôdza mne dobre padla ,brucho spevňujem ďalej a a na strie ,celulitidu ,to cvičenie zaberá a mne zabral aj lanovy čaj ,ale ten každý nemôže piť,treba si prečítať najskôr o ňom

A to česanie na nos možno myslela tak,su ženy ,ktoré denne riesia ,mne tak svokra stále hovorila že musí schudnúť ,najskôr hovoríš ale nemusíš,ved dobre vyzeras a myslíš to uprimne,ale ked to počúva stále jedného dňa uz povies áno mala by si ,,,ten clovek ta o tom sám presvedčí a keď stále opakuje že nie je zo sebou spokojná raz jej das za pravdu...možno to tak myslela,pride mi v pohode,ale ked sa mu bude stále na to sťažovať možno sama ukáže že aha ja mám chybu a ťažko takto pismenkami ....