icon

Urazili by ste sa?

27. okt 2022

Ahojte. Chcem vedieť len názor, po dlhej dobe, cize po nevydarenom manželstve kde som zazivala násilie a poníženost som dala opäť šancu vzťahu, ktorí sa začal prekvapivo pekne.. sice to netrvá ešte dlho, bojím sa viac otvoriť, a som opatrná nastala včera taká zvláštna situácia .. podla neho to bolo v ramci srandy 🙈 ale trochu som si to asi viac zobrala k srdcu neviem... Mna to skôr zamrzelo.. boli sme na korculoch som na nich rýchlejšia lebo na nich jazdim dlhsie a on pomalší, takze vzdy som ho čakala.. zakricala som ze som prvá no a on mi akoze v ramci srandy z dialky ukázal prostredník, nejak ma to zarazilo lebo som to nečakala, aj sme si to vyrozprávali, ospravedlnil sa, vysvetlil mi to tak, že machrujem ze som lepšia tak mi to ukazal ... Je to trapne také detinské ale neviem... Doteraz to bolo ako v rozprávke, pekne nežné správanie, romantické, milé, také úprimne.. a teraz toto 🤣 ako by ste reagovali vy 🙈🙈🙈 mam to hodiť za hlavu ? Som ozaj citlivá pováha aj potom co som zažila, ale tak ma to tak zarazilo... Nechcem robiť z komára somára... ani to uz nechcem vyťahovať, vyrozprávali sme si to, ospraveldnil sa viac krát aj do oci aj mi to napísal.. Dakujem za kazdu reakciu..

mladenca
27. okt 2022

Totalna somarina, fakt. Ved to spravil raz a myslim si, ze v ramci srandy. Kasli na to, ide sa dalej. Keby to robil pravidelne, tak ano, asi si pomyslim, ze nie je normalny :D Ale takto? Neries a nenafukuj zbytocne to, co netreba.

doriiis
27. okt 2022

@zooeynka ...áno mne sa to zdá ok.Dostala reakciu aku dala akciu.Ci len ženy sa môžu cítiť dotknuto? Nie,mne muž povie,aby som sa neposrala,keď to preženiem a poviem niečo,čo sa ho dotkne

zooeynka
27. okt 2022

@doriiis vies co, keby mu povedala ze *okot a on jej ukaze prostrednik tak ok. Uroven 0 bodov ale aspon su si kvit. Ale na hlasku "prva"dostat vyfakovanie je trosku silne kafe. Ale vidim ze teda hranice maju zeny nastavene rozne....

bashee
27. okt 2022

Ja sa stotoznujem s priatelovou reakciou. Taka moja povaha. 😃 Co ti mal zatlieskat? Mas 5 rokov? Lol

doriiis
27. okt 2022

@zooeynka ...aj takto sú si kvit.

doriiis
27. okt 2022

@zooeynka ...áno,nie každá žena berie všetko príliš vážne.Nie každá sa uráža za každú hovadinu a nie každá robí z komára somara

zooeynka
27. okt 2022

@doriiis podstatne je ze sa ospravedlnil, cize aj sam uznal ze to nebolo vhodne.

slovakboy
27. okt 2022

Len na základe toho gestá nemôžeš hodnotiť toho človeka. Nevieš čo sa mu vtedy honilo hlavou. Sranda, drzosť, byt zlý, poníženie že si ho predbehla… Ak sa ti ospravedlnil prijmi to. Ono ak by mal byť nejaký zlý alebo násilný to zistíš na ďalšom správaní. Neber to osobne. Neber to osobne. Neber to osobne

zooeynka
27. okt 2022

@slovakboy ty ako muz by si to ako bral od zeny, keby ze ti ukaze take gesto? (Na zaciatku randenia)

boldo87
Odpoveď bola odstránená
oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
kleopatra114
27. okt 2022

No , urazila si jeho chlapské , jesitne ego 😌 nebolo to od neho pekne ( ale tak to ani od teba - možno to bral ako posmievanie ) , ale zas nič tragické sa nestalo.

777januska777
27. okt 2022

@zooeynka posteklit ego pravdivým vyjadrením? A to odkedy sa medzi dospelými také niečo robí? Odkedy sa poukazuje na problém druhého človeka, len preto aby som si ja zdvihla ego? Ak zájdem do extrému, jej správanie by sa dalo považovať za šikanu.

doriiis
27. okt 2022

@777januska777 ..autorka možno myslela,že to bude tak detinsky rozkošné.

dskjhfdlkdjhl
27. okt 2022

@zooeynka alebo sa ospravedlnil, aby mal klud😉
Autorka: ako sa do hory vola, tak sa z nej ozyva. Alebo inak-prvi budu posledni😉

makakova
27. okt 2022

Ukazal ti dobre 😄

mamula20
Odpoveď bola odstránená
veronika3110
27. okt 2022

Preháňaš.. my keď sa s manželom dotahujeme, tiež mu tak občas ukazem, ale chápeme sa, že ide o srandu..
ale o to nejde… ak ste isli na korčule spolu, tak ste mali ísť spolu a nie že ty ho predbehnes, čakáš ho a vysmievas sa… ja by som s tebou byt mužom nabudúce už ani nešla… veď keď nechceš ísť s ním, ale ideš sa predvádzať, že ti to ide lepsie, tak to radsej chod sama a tam predbehuj koho chceš…
Keď ideme spolu, tak sa rozprávame, pozeráme prírodu, bavíme sa…

alanko20
27. okt 2022

Ja by som nikdy neukazala chlapovi prostrednik, ani ho neposielam do p a na podobne "teplé" miesta, ani si nenadávame vulgárne ani nijak hanlivo sa neoslovujeme. Ani on to nerobí mne. Možno srandoval, ale je to také divné.

angel993
27. okt 2022

Mne to príde úplne cez, hlavne na začiatku vzťahu. Tiež by mi to vadilo. Nikdy sme si s manželom také gestá neukazovali ani slovne sa takto nevyjadrovali, takže ja absolútne nechápem tie ženy ktoré píšu, že to bolo normálne. Ale začínam chápať prečo už deti v škôlke používajú také gestá.

lolitka25
27. okt 2022

A ked on teraz v robote rozobera ci sa ma urazit ze si ho vysmiala ze prva aj ked vies ze mu to neide?

barborachors
27. okt 2022

sedlak... na rande ta posiela do.. a co bude vo vzťahu, manželstve??? panebože utekaj.

misinka20
27. okt 2022

Ja ti poviem z vlastnej skúsenosti... tiež som mala bývalého frajera takéhoto "vtipálka"... tiež to začalo vystrčeným prostredníkom a pokračovalo slovami ako "vylez mi na hrb" zo srandy, "ty si blbá" zo srandy, "trapka" zo srandy a iné... tiež som si hovorila, že preháňam, že som precitlivená a nerob z komára somára... skončilo to tak, že v podstate ma začal ponižovať a urážať a keď som sa ohradila, tak čo som taká citlivka a veď on len sranduje... po čase sa to už nedalo znášať, tak som ho poslala vieš kam... poradím ti, ver svojej intuícii a aj tomu čo cítiš, ja som potláčala všetko lebo sa mi veľmi páčil a ver mi bolo to horšie a horšie lebo vlastne posúval hranice mojej tolerancie...

kukulienka999
27. okt 2022

Ou, tak to nechci vedieť, aké slova si my vymýšľame medzi mužom a mnou, keď sa doťahujeme😁 prostredník mu ukazujem aj ja, keď má obehne tesne pred cieľom atď 😁 som proste súťaživá. Ale teda vramci srandy, keď su vážne veci tam komunikujeme na úrovni bez nadávok.

danica2711
27. okt 2022

zjavne ti chýba zmysel pre humor. Bol to síce taký trošku "obhroublejší" humor, ale tvoje vystatovanie sa bolo zas detinské. No a hlavne - v podstate sa nič nestalo... Iná vec je, ak to bude gradovať, ale to sa ešte len uvidí

dassena
27. okt 2022

@doriiis Toto mi hovori aj ten moj a fakt sa z toho nejdem pos.at 😀 Co ja viem, cim si s clovekom dlhsie, tak uz proste nevnimas taketo veci, pride mi to uplne normalne a prirodzene :D v ramci srandy jednoducho.

bloger
27. okt 2022

Tak ale ukazovať prostredník je detinské a hlúpe. Bolo to naozaj nevhodné. Nečudujem sa, že sa ťa to dotklo. Nuž ktovie čo bude dalej. Ponižil ťa ale hned na začiatku. To mi je veľmi ľúto.

ivangeline
27. okt 2022

Ja to tiez absolutne nechapem. Vyplazit jazyk dokazem aj ja.. ale prostrednik zo srandy mi pride zvlastne.

vroni
27. okt 2022

Nuž, ak chcem milý, pekný a romantický vzťah, nemôžem sa vyťahovať ako malé tričko a vykrikovat, že som lepšia. Žiaľ. Takže aký bol pozicaj, taky vráť. Išiel s tebou na korčule, fakt, že si lepšia určite všimol. Vykrikovať prvá je tak na úrovni toho prostredníka. Hlavne na začiatku vzťahu. Obaja ste reagovali hlúpo. Nevadí. Na to je začiatok vzťahu, aby ste vedeli, kde sú vaše hranice. Jemu si tie jeho ukázala (to je dobre), ešte pochopiť aj tie tvoje u neho.

liusa82
27. okt 2022

Ja by som sa na tom len zasmiala😀 a ukázala aj ja jemu to isté🙂 s tebou inak musí byť bohovská sranda.Ja takýchto ludí a lá kyslé ryby čo sa za všetko urážajú a nepoznajú srandu okolo seba ani nemám,našťastie.My ešte aj doma s našimi a to sú stará škola si ukážeme prostredník v rámci srandy ak je dôvod 🙂Vdaka bohu za takú rodinu