Utajené dieťa s inou ženou
Zažili ste prípad že by vám alebo niekomu koho poznáte partner tajil že má dieťa s inou ženou ?
@lienka.7 možno ten "pankhart ",by aj niečomprispel keby bol súčasťou rodiny a nie utajený lebo jeho otec je dement
....to je celé.....je to len a len o Tom že to nie je vina dieťaťa..... Jasné príde umyje riad pokosi povysávať a jeho žena sa opýta kto to je.... či ako má prispieť?????nechápem vážne
@lienka.7 ale prečo sa na to nepozrieš aj jeho optikou?
Chudák dieťa vyrastal bez otca, s bohvieakým výživným, nechodil s ním na prechádzky, nehrával sa s ním futbal a otecko sa staral o iné deti, hral sa s nimi, kupoval im darčeky, venoval pozornosť niekomu inému takže z jeho pohľadu sú tými zlými jeho tatko a jeho "rodina"
@modrykonik33 veď presne toto jej píšem aj ja úplne si to vystihla ale to je ako hrach na stenu hádzať
@tosomja celkom sa jej darilo, má dom aj slušný pozemok. Robila kuchárku aj čašníčku v jednom motoreste v dedine. Tak možností bolo. Len potom to búchanie na jej dvere domu, keďže traja údajní otcovia boli z dediny. Hádky v rodinách, po dedine hanba. Tete každý dohováral aj jej deťom že to dieťa má nárok na majetok a výživné, keď sa všetko prevalilo tak ty čo najviac obhajovali tú pani, lebo aj ich manželia platili tajne a bolo zrazu riziko že dieťa je ich manželov. Už nebolo chudá syn a chudák žena už to boli nadávky ty špinavá s.u.k.a , kur..., Musím uznať mala to dobré premyslené, vrátiť to nemusela peniaze jej dávali na ruku, niektorý jej posielali ale čo v rodnom liste neboli. Mala slušný príjem, jeden kamionista jej posielal peniaze z Čiech, druhý Slovák žijúci v Maďarsku. Kto je skutočny otec chlapca neviem. Strýkova žena teta sa dosť trápila, ale pani si to dobré premyslela to uznávam. Slušný dom aj pozemok, alimenty a slobodná matka so slušným príjmom.
@modrykonik33 moze vidiet ako zlych tu rodinu a chciet svoju odplatu (aj ked povedzme si rovno, v skutocnosti vinnik bol niekto iny).
Ale zas na druhej strane nemat ochotu sa dohodnut trebars na splacani a vziat trom malym detom strechu nad hlavou, tiez nie je zrovna ukazka vysokej moralky. Pretoze svoje krivdy (ak nejake citil) oplatil na nespravnych ludoch.
Po spravnosti mal konfrontovat svojho otca, kym zil, ktoreho isto poznal a vedel, kam za nim ist, ak citil daku krivdu. Vysvetlit si to s nim.
Otcovi tym neublizil, ten uz bol mrtvy. A na odplatu si vybral tych, co za to nemohli.
Moralka toho chlapca nie je cista.
Z pravneho hladiska si vzal, na co mal narok. To ano.
Z moralneho si zasluzi minimalne par po ustach za sposob, akym to urobil.
@dianka555 tak ale to je chyba sudov, ze taketo niečo sa neda zvratiť.Preto tu podvodnici a zlodeji maju raj, lebo su neusvedčitelni...napr podvody na dôchodcov, vsetci o tom vedia uz 10rokov ale nie je možne dochytit pachatela
@pribinak ty si môj človek, presne takto to vnímam aj ja, žena ktorá nemôže mať deti je jalová, tá ktorá čaká dieťa ako single sa sk.... a, už aj také som tu čítala, že ľudia v DSS v ústavoch sú kripli, aziati sú šikmookí... bolo mi odpísané, že si to nemám brať tak k srdcu a že nemám byť precitlivená. Tak fajn, tiež nie som dokonalá, asi mám len vyššie nároky na kultúru národa. A okolo mňa samá elita, len ja jej nerozumiem... 🤔
@karolinakr áno, to je aj chýba súdov. Ona z toho vyšla najlepšie.
@lienka.7 ja ti teraz ponuknem pohlad z opacnej strany. Muz splodi dieta, ale kasle nanho cely zivot, jedina “starostlivost” je povinne vyzivne (aj to len preto, aby nemal opletacky s policiou, exekutormi…). Nikdy nevenoval dietatu co len pol hodinu svojho casu, neprispel navyse na letnu dovolenku, tabor, okuliare, strojcek, nikdy dieta nedostalo od neho ani pohladnicu k sviatku… ked sa ho niekto spytal, kolko ma deti, vzdy sa pochvalil len tymi novymi. Preco by aj to prve dieta nemalo mat narok na svoj podiel z dedicstva? Uz ked sa k nemu otec cely zivot choval ako hajzel, tak aspon po jeho smrti nech z neho nieco ma. Kazda minca ma dve strany…
@elizabet173 absolútna pravda: …… Kvôli nemanželskému dieťaťu ešte nikto nikdy o nehnuteľnosť neprišiel, ale kvôli nezodpovednému partnerovi, ktorý to dieťa zatajil možno áno…..
@elizabet173 vies co, naposledy, len toľko k tomu, danému mladému mužovi nic nechýbalo, otec mu všetko platil! Jeho matka mala iného muža potom, bolo o nich aj z tohto hladiska teda riadne postarané.
Jeho manželka nemala o nich žiadnu vedomosti, prvý krát ich stretla u notársky. A nechceli sa dohodnúť na ničom, uz len z princípu, ze si nevzal jej matku, ale inu. Toto jej povedali do tváre na konani, pred notárom. Kamoska nepovedala, ze mu nic neda, to vobec! Ale on sa nechcel dohodnúť, na ničom.
Tak tu laskavo nemoralizujte vsetky, ked nepoznáte všetky okolnosti. Ano, chuda dieta...
@lienka.7 jediný pankhart v tomto príbehu je partner tvojej kamarátky. Práve tento pankhart pripravil tvoju kamarátku o bývanie. Ten chlapec je len syn, ktorý sa na svet nepýtal. Ten pankhart, ktory ho splodil, si mal dávať pozor na svoje gule. A keby som chcela byť veľmi hnusná, tak napíšem, že za to môže rovno tvoja kamarátka, pretože si vybrala na veľké hovno partnera. A nie, ten syn nemal o seba postarané -nemal otca, nemal muzsky vzor, nemal starých rodičov, vždy mal bilag nemanželského syna, jeho matka sa musela obracať, aby ho uživila, musela vykryť OČR ky, musela vykryť prázdniny, musela mu byť otcom aj matkou, musela mu sama fúkať boliestky, sama sa s ním učiť, sama s ním chodiť po lekároch a musela znášať to, že nemá partnera. To, že bola hlúpa a rozťahovala nohy ženatému, to nebudem komentovať.
ja sa ani nečudujem, že sa nechcel chlapec dohodnúť, takéto deti sú veľmi zranené a navyše tá mienka čo tu niektoré píšu v tomto storočí ani sa mi veriť nechce, musel si prejsť tŕnistú cestu a ako chlapec by bol legálne otca veľmi potreboval
@stanulienkat si čítala co som písala? On zil v usporiadanej rodine!!! Vydala sa ked bol este malý chlapec. Cize ziadne ocrky chuderka sama netahala...tu nedramatizuj zase...🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Vidím ze viaceré tu majú akoby zahmlené pred ocami. Pokial neskusia na svojej kozi, len tu budu mudrovat.
@lienka.7 vidíš to príliš emotívne, jasne je to tvoja kamoska tak ti je jej ľúto...
Ale prečo by sa niekto mal vzdávať svojho podielu? Asi nebol úplne malý keď ta kamoška nemala ani na vyplatenie 1/10. Kamoška je tiež charakter chcieť po niekom takéto niečo... Aby sa vzdal aspoň toho domu...
@jabadabadu ved to... Aj keby to je hacienda za 400 000 tak 1/10 majetku je 40 000 to by jej požičala každá banka keby založí dom.
Podľa mna tam bola vysoká hypo a ta kamoška si spočítala 1 + 1 a zistila ze nebude mať na splátky. Takže dom by musela predať aj bez pankharta
@lienka.7 ale zbytočne nadavas na chalana, úplne zbytočne, tuto je jediný vinník a to pán, ktorý robil deti kade-tade a akosi zabudol potom novej partnerke/manželke oznámiť že je otcom a je jedno či sa matka potom zas vydala alebo nie, raz urobil dieťa a to má svoje dôsledky
Ten chalan či sa hneváš alebo nie, bol v plnom práve
Ja viem čo prežívala tvoja kamoska, moja mama sa snažila podporiť svoju kolygynu, ale nie formou, že nadávať na “neoficiálne” dieťa
@moonlight1210 tak, za dedičstvo sa po vadia aj vlastní súrodenci, co spolu vyrastali a nemajú chot počkať kým jeden z nich vyplatí ostatných, ale chlapec mal nárok na jednu desatinu, v horšom prípade ak dom bol iba mužov tak pätinu, ak to bol tak dráhy barak ze si nemohla od rodiny požičať na vyplatenie, tak za svoj podiel a podiel deti mohla kúpiť niečo menšie. Ale ak by mne toto muž zatajil tak ho buď dám vykopať alebo mu nezaplatím hrobové miesto nech ho dá štat a utajený dedič kam chce

@zdenka11081983 tak si znovu sadni.
A pre vsetky ostatne moralistky tu. ak raz budete v takej situácii, ze kvôli panharovi prídete napr.o byt, ktorý maye na hypo a skončíte pod mostom, tak potom tu napíšte, aký je to chudáčik.
Lebo aj to je život. Nielen mudrovanie tu.
A mne je zase zle z takych co len rozsahu ju nohy a čakajú co im z toho "kapne" lebo aj také sú. Ale jasne, vzdy je zlý len ten chlap, ze? Zena je uboziatko
@pipistrel13
@zanka777 tvoj syn ti doma nejako neprispeje? Neúmyselne riad, nepovedala? Nepokosi trávu? Divne zmýšľanie mas ty.
@larisa tieto "damy" tu nechapu, ze na to, aby človek niečo mal musi preto aj niečo urobiť.