Už mám toho dosť
Ahojte. Som vydatá pomaly desiaty rok. Máme tri deti. Najmladšie sedem. Najskôr sme mali pekne manželstvo. Veľmi som milovala svojho muža. Ešte donedávna. Ale to som si iba klamala. V auguste 2015 sme sa pohádali. V hádke ma pourazal. Padlo slovo rozvod. Už ma vraj nechce. Aj som tu do jednej témy písala... boli to ťažké mesiace. Prešla som si rôznymi fázami. Hlavne som to nechápala. Čo nemu na mne tak vadí. Bohužiaľ môj manžel nie je príliš citlivý človek. Nevie prejavovať emócie. Nie je nežný. Neznáša rozoberať ak máme nejaký problém. Väčšinou začne kričať a stane sa ze aj vulgárne. Pritom prvé roky toto neexistovalo. Veľmi som sa práve tohoto bála. A on je inteligentný a úspešný muž. A pritom sedlak. Mám ho plne zuby. Áno. Pred Vianocami sme sa dali dokopy. Veľmi opatrne. Snažil sa. Ja som sa nesnažila vôbec. Tie štyri mesiace som sa snažila naučiť sa s tým žiť. Bez neho už žijem v podstate dávno. Väčšinou som sama. S deťmi. Na deti. Cez týždeň chodí z práce domov večer okolo ôsmej. Od rána siedmej. Víkendy tiež nie je vždy doma. Študuje externe. Nedeľu relaxuje. Navarí. A papucova kultúra, ovládač v ruke. Ja viem ze je unavený. Že ma toho veľa. Že si chce oddýchnuť. Ale to on si túto cestu vybral. Stále sa ženie, chce viac a viac. Mňa sa ani nepýtal čo hovorím na to ze pôjde na výšku. Proste sa na to dal, že jeho vec. Tri deti. Veľký dom. Rozvoz deti. Úlohy. Pranie atď. Všetko sama. Až po večeru. Voľakedy mi aspoň s tým pomohol. Niekedy pohoda. Niekedy to na mňa doľahne. Vyčítala som mu to. Formou rozhovoru. Akonáhle príde z práce ovládač do ruky a dajte mi pokoj. Prípadne nahuci na deti. Čo som robila? Aký sme mali deň?Neopyta sa. Sex. Ten sme na začiatku vzťahu mali úžasný. Po deťoch menej a menej. On nechce. Ja pre to trpím. Túžim po láske. Po dotykoch. Ak aj sex je. Raz za mesiac, dva. Chlad. Žiadna vášeň. Žiadne bozky. Už toľké roky sme sa nebozkavali. Všetko mi zobral. Dusim sa v tomto vzťahu. Za ten necelý pol rok čo sme boli od seba som ho prestala milovať. Je to len zvyk. Istota. Ja mam 41 rokov. Ešte chcem žiť. Chcem byť milovaná. Som dosť akčná žena. Priateľská, komunikatívna, citlivá, dbam o seba. Nemá dôvod sa nebozkavat. Zuby si drhnem tri krát denne. Chodím pravidelne na prehliadky. Maľujem sa tiež denne. Cvičím. Som úplne stihla. A on ma nechce. Beriem to ako nespravodlivosť. Ja tak závidím, v dobrom, keď vidím manželov čo sú spolu už roky ako sa vonku držia za ruky. Keď muž prejavuje pozornosť v spoločnosti...Nedokážem odísť. Koli deťom. Koli majetku. My sa doma hádame minimálne. Keď tak ja septom. Deti pošlem preč. Ešte sú malé. Dnes mi povedal ze mam ísť do pi...trochu som si poplakala. Nie pre neho. Ale pretože som sa tak veľmi pomýlila. V ňom. Len som mu povedala ze mi moc nepomáha. Že som na všetko sama.
@sasa1983 zatial by som asi skoncila u nasich, potom ak by sa vsetko ukludnilo tak u toho druheho v byte. On to s nami mysli vazne. Financne asi tak, ze nezilo by sa mi asi na takej urovni ako teraz, ale vsetko sa da zvladnut. Poznam pripady, kde su matky sami aj s dvomi, tromi detmi a vyziju.
Ale niekedy sa chlapi skrátka neradi podliezajú. Idú raz, odutá je, idú druhý raz ešte je odutá a prestanú, lebo im je to trápne.
Ja som raz povedala mužovi, že proste mňa baví to dobíjanie, to chodenie dookola, jeho to nebaví, že na čo, tak ja som mu, že keď poviem nie tak to nie je nie.
Možno prestali aj tí vaši lebo ich nebaví byť za debila a vy ste zase oduté, lebo ste nasraté a nechcete sa vzdať len tak bez boja.
No teraz kto z koho, nájdete si iného, rok dva bude dobre a začne sa to isté, no na čo?
@janickacrazy gratulujem a tesim sa s tebou, ze sa ti to podarilo a zijes stastny zivot! Presne aj ja to tvrdim, jednoducho objatia a prejavy lasky maju byt samozrejmost a nie sa o to doprosovat! Ak mozem vediet, tiez si odisla "len" kvoli tomu, ze muz prestal prejavovat lasku a zaujimat sa o teba (dieta)?
@hope07 na tvojom mieste skusim zit dvojity zivot...casom uvidis ci to muza nenakopne alebo ci sa tvoj objav z detstva nezmeni k horsiemu
@natalym ked som ja doniesla 2x ruzu tak nereagoval ale ked som doniesla kyticu ruzi za min. 60 e tak tobbol veru vysluch
@svetluska82 No. 😀
@tyrkys44 ako by som to ja pisala.....az na tie nadavky....moj muz nenadava vobec.
Som vydata 11 rokov,mame 3 male deti.Postupom casu sme sa odcudzili a bolo to medzi nami take vlazne.Ako dvaja spolubyvajuci,ktory maju spolocne deti a dlhy.Sex bez vasne 2x do mesiaca.Muz robi od rana do vecera,pride unaveny domov a chce mat klud.....Na deti som sama,na domacnost tiez.Kvoli tomu,ze mi mm nemoze pomoct z detmi /rano do skolky,poobede zo skolky/ tak chodim do prace len vnoci /co je zase problem,kedze 5 noci v tyzdni nie som doma a vedla neho v posteli/.Odcudzili sme sa velmi.....
Mna to strasne skrelo a chybali mi dotyky,objatia,rozhovory......2tyzdne sme mali tichu domacnost.
Urobila som hlupost a nasla som si na nete priatela.Len sme spolu komunikovali cez spravy.Velmi mily bol,pisal mi to,co som chcela pocut od manzela.Tesila som sa na jeho spravy,myslela som na neho stale......Chystali sme sa stretnut aj osobne......
Mm sa nahle zmenil.Stale sme sa nerozpravali,no citila som,ze ma sleduje pohladom zakazdym,ked sa nedivam......a odrazu mi zacal pisat sms,v zneni ako ma stale ma rad,no ja jeho uz asi nie a ze ho velmi mrzi,ze som k nemu taka odmerana....Bola som vyvedena z miery z nahleho obratu jeho spravania.
Co Ti poviem,on celu dobu vedel o mojej tajnej znamosti.Od prvej spravy,ktoru sme si vymenili......Ja hlupa som sa nevedomky neodhlasila z netu,ked som tam raz bola cez jeho telefon a on vsetky nase spravy cital.......a bol ticho a cakal,co nakoniec urobim.Ci ho s Nim podvediem,alebo nie.
Ja som uz medzitym mierne ochladla k tomu kamaratovi,lebo zacinal zachadzat do priliz intimnych veci a to sa mi nepacilo.ja som vlastne nehladala milenca,len kamarata na objatia a rozhovory /viem,sprosta,ved ktoremu chlapovi by stacilo sa rozpravat a dat si popripade pusu /.
No a muz to v jeden den uz nevydrzal a napisal mi sms v ktorej chcel odo mna presnu odpoved,ci ho este lubim a chcem s nim byt.Chcela som.....
V ten den prsiel domov z kvetmi a jeho spravanie sa otocilo s 300 percent.Sprava sa ku mne ako na zaciatku nasho vztahu,je pozorny,vsima si ma,casto ma objima a cele je to medzi nami nadherne.
Takze ta moja hlupost z ,,tajnym milencom,, nase manzelstvo vlastne zachranila.
Muz mi neskor priznal,ze o Nom vedel /z coho som ja bola uplne vyvalena/ a len cakal,ako sa zachovam.....
Toho dotycneho som prestala kontaktovat,zrusila som ho na nete a ,,zabudla som,, na neho.
Tymto Ta nenahovaram,aby si si nasla milenca,len pisem,ze u mna toto zafungovalo na zachranu nasho vztahu
Cela nasa konverzacia z tym dotycnym ani nemala dlhe trvanie, trvala presne 6 dni.6dni mojej hluposti,no zachranila mi manzelstvo
@svetluska82 hej, aj to ma uz napadlo, ze dvojity zivot. Len zase nechcem tomu druhemu davat nadeje a on si zvykne, ze budeme spolu a ja sa potom nahodou vratim k muzovi, tak by ma to mrzelo, ze som mu zbytocne ublizila 😔
@hope07 mozno je chyba ze si mila stale k dispozicii a takmer stale doma.skus pravidelne chodievat na kavy jogu....rande....a po mesiaci uvidis ci dojde k zmene...ak nie tak potom odchod
@eliska13
ona je doma?
ved ona sa stara o tri deti, co on robi karieru! Ona sa vzdala svojej kariery..ma na starosti komplet domacnost, deti... to je tiez praca...
nechapem, preco zeny v domacnosti su dnes take zhadzovane....
to ze svoju zenu on nazve pi... to nie je o povahe, ale o jeho grobianstve...
a ano, nestaci nosit domov peniaze, zena tuzi po laske, byt milovana, komunikovat s muzom...
ako naco mi je muz s ktorym niet o com? Ked mi je tazko, ked som smutna,...mam si na to najst frajera?
ako ano, da sa "zit" aj v takom vztahu, mna by to vsak ubijalo...
@hope07 v tuch nadejach som svina kolko muzov dava nadeje zenam.vsak skusis a potom ak si nebudete vyhovovat tak normalne to ukoncite
@svetluska82 mas pravdu, asi to tak spravim! Dakujem🙂
@hope07 no tak u nás bol sex síce v pohode, ale dotyky a objatia boli len vtedy, aj to málo, inak celý den nič a ako otec tiež nestál za veľa, on síce tvrdil, že ma miluje aj naše dieťa a že ja preháňam, že sa furt sťažujem, že som precitlivelá, atd., ale synovi sa nevenoval takmer vobec, mne tiež veľmi málo, proste žil si vo svojom svete, robota, potom sa zavrel do kumbálu a kutil, večer pozrel telku, jemu to stačilo, mne nie, tiež ma nebral vážne, hlavne moje city a to mi vadilo najviac, tiež bol presvedčený, že ja nikdy neodídem, som rada, že som sa na to odhodlala
Bozkávanie a zuby vedú 😀 nechcem sa ťa dotknúť ale to nemá chybu.Len pre info ja mám 33 manžel 40 a ja bozkávanie sa od určitého momentu odmietam.Nie že by som ho nemala rada ale predsa po hygienickej stránke mi to proste vadí. A k tvojmu problému ja tam až tak veľké problémy u vás nevidím aby ste sa šli hneď rozvádzať, on má toho veľa ako sa povie obdobie blbec, a ty máš rutinu deti domácnosť. Týmto si prejde podľa môjho názoru každé druhé manželstvo. Avšak na to aby Vám to fungovalo aj ako manželom sa musíte starať obaja nie len jeden. Niekedy sa snaž byť aj ty iniciatívna, polež si kolo neho na gauči, objím ho aj ty sa môžeš jeho opýtať aký mal deň začať debatu nemusíš to očakávať len od neho.
@janickacrazy dakujem za odpoved a napisem ti este IP 🙂 No podla opisu situacie, akoby som o sebe citala.

@hope07 ...opýtaj sa svojho muža, či ťa stále miluje...........a podľa toho sa zariaď...........ak ti povie, že áno...tak mu povedz, nech sa podľa toho aj začne správať.