V koľkých rokoch ste sa osamostatnili?
Ahojte. V kolkych rokoch ste sa osamostnatili a kolko ste mali nasetrene? Rada by som sa uz osamostnatila no mam strach ze nenájdem v inom meste prácu, nebudem finančne vychádzať a budemsa musieť vrátiť k rodičom.
26 som mala, piatok som zostatnicovala,v sobotu sa zbalila,v nedelu odchadzala byvat k partnerovi do druheho mesta a v pondelok nastupovala do prace:D
Samostatne sa snažím fungovať od VS,
Po maturitě jsem odjela do UK s cca 200 librami 🙂 Hledala jsem si práci a spala jsem asi 3 měsíce na zemi u kamarádčiny tety. Chvíli mi trvalo, než jsem se postavila na nohy. Žila jsem z 10ti liber na týden (po zaplacení týdenníku na bus) a kupovala si potraviny jen v Icelandu (srajdy po 1 libře). Ale hrdost mi nedovolila se vrátit k rodičům a nebo přiznat, že potřebuji pomoc. Nakonec jsem si poradila sama, mám se velmi dobře a vím, že jsme to vše dokázali sami (s mužem, kterého jsem tam poznala). Netřeba mít strach, jen věřit, že to dokážeš.

Hneď po maturite som si našla prácu čiže 20rocna, síce som bývala ešte u rodičov no neraz som robila nakúpi ci zaplatila šeky lebo mamka nato nemala. Mam 5 súrodencov a otec na nejaký čas odišiel do zahraničia aby sme sa mali lepšie. Nasetrila som si tak akurát na svadbu šaty hudba a pod😁😇