icon

V koľkých rokoch ste sa osamostatnili?

12. apr 2022

Ahojte. V kolkych rokoch ste sa osamostnatili a kolko ste mali nasetrene? Rada by som sa uz osamostnatila no mam strach ze nenájdem v inom meste prácu, nebudem finančne vychádzať a budemsa musieť vrátiť k rodičom.

Strana
z3
janka87111m
16. apr 2022

Hneď po maturite som si našla prácu čiže 20rocna, síce som bývala ešte u rodičov no neraz som robila nakúpi ci zaplatila šeky lebo mamka nato nemala. Mam 5 súrodencov a otec na nejaký čas odišiel do zahraničia aby sme sa mali lepšie. Nasetrila som si tak akurát na svadbu šaty hudba a pod😁😇

mvagusta
16. apr 2022

26 som mala, piatok som zostatnicovala,v sobotu sa zbalila,v nedelu odchadzala byvat k partnerovi do druheho mesta a v pondelok nastupovala do prace:D

natinka86
17. apr 2022

Samostatne sa snažím fungovať od VS,

nikkagab
17. apr 2022

Po maturitě jsem odjela do UK s cca 200 librami 🙂 Hledala jsem si práci a spala jsem asi 3 měsíce na zemi u kamarádčiny tety. Chvíli mi trvalo, než jsem se postavila na nohy. Žila jsem z 10ti liber na týden (po zaplacení týdenníku na bus) a kupovala si potraviny jen v Icelandu (srajdy po 1 libře). Ale hrdost mi nedovolila se vrátit k rodičům a nebo přiznat, že potřebuji pomoc. Nakonec jsem si poradila sama, mám se velmi dobře a vím, že jsme to vše dokázali sami (s mužem, kterého jsem tam poznala). Netřeba mít strach, jen věřit, že to dokážeš.

Strana
z3