V paneláku máme ženu poskytujúcu sexuálne služby. Omylom klopú na dvere nám
Ahojte viem, ze nazov temy znie bizardne. Ale zacina to byt naozaj problem a ja vaham ako to riesit. Pred nedavnom sa do nasho panelaku pristahovala mlada baba, moze mat tak do 30 rokov. Byva na rovnakom poschodi ako my, len v druhom schodisku. Ale od zaciatku. Pred par mesiacmi zaklopal na nase dvere chlapik, mierne podgurazeny, asi 40 rocny s flasou v ruke, ze hlada Lenku. Tak sme mu povedali, ze tu ziadna Lenka nebyva, ved neva, asi ide na party a pomylil si dvere. Asi o mesiac neskor vo vecernych hodinach tu klopal mladik, asi 35 rocny dobre vyzerajuci, tiez hladal Lenku. Povedala som to muzovi. Vraj aj pred tyzdnom tu klopal patdesiatnik, ze hlada Lenku. A az potom nam to doplo... Okrem toho sme nasli raz pred dverami sytoruzove topanky na asi 20 cm podpatkoch... asi boli pre Lenku.... Aj ked nam to uz doslo, cim sa asi zivi Lenka, este stale nam to bolo mierne smiesne. Az kym raz o polnoci neklopal na dvere asi 30 rocny mladik, nieco mlel, potom trieskal na dvere a zvonil, az sa zobudili deti. Najprv sme nereagovali, potom muz na neho zvnutra zareval nech vypadne, ze tu Lenka nebyva. Ja som bola uplne vytrasena, ze nam roztrieska dvere, a zakricala som mu nech ide do druheho schodiska, ze tam Lenku najde. Potom odisiel, ale ked som pozrela dole z okna, stal tam a pozeral hore, ocividne si myslel, ze Lenka nechce otvorit, nastastie sa uz nevratil hore.
To bolo pred mesiacom a prave pred chvilou niekto buchal na dvere znova. Muz a deti uz spia, nastastie buchal len raz, ale som z toho znacne nervozna.
Rozmyslala som, ze vyvesim na vchod sipku smerom kde byva Lenka, s nazvom 'Bordel Lenka tymto smerom', aby som upozornila susedov, ze v panelaku sa nieco deje. Muz rozmysla, ze pojde za Lenkou, ktoru som mimochodom len raz zazrela pri brane, a poriadne jej vynada nech svojim klientom presne povie kam maju ist.... alebo na nu naziapat nech nam v panelaku nerobi bordel? Da sa s tym nieco urobit? Je to protipravne, ze ma v slusnom dome bordel? Rozmyslala som, ze pojdem na policiu a poradim sa s nimi? Ci vykaslu sa na mna? Este som sa chcela opytat susedov, ci nieco netusia, ale zatial sa domom nesiri ziadna klebeta o bordeli a trocha sa bojim, ze ked sa to Linda dozvie, ze my sme ju bonzli... co ak ma pasaka alebo take nieco a pride si to s nami vybavit? Fakt netusim ci to robi na vlastnu past len... to by bola dost silna trufalost si pustat do bytu taketo nezname individua, ci? Co by ste robili vy? Fakt sa trocha obavam, hockedy vecer idem poliat na schodisko kvety, ale posledne mesiace sa bojim otvorit ak je uz tma aj dvere... Vdaka za nazory vopred.
@matafen no, podla vsetkeho, mat za tak kratku dobu tak vela chlapov je promiskuita ako svina...a ked to aj robi pre potesenie, nech tym neobtazuje susedov, ale svojim amantom rovno posle podrobnu mapu. Idealne, ked si prijazd k studni rozkose poriadne vyznaci uz od suterenu, usetri pracu susedom.
ja nechapem, v akom svete to zijem, nemam uz sice 20-30, ale aj tak, curvit sa hlava nehlava a nazvat to uzivanim si zivota ??
ved to je rovno vstupenka na kozne. kks, viete, ako je v sucasnosti rozsireny syfilis ? a kolko vselijakych gynekologockych komplikacii z toho uzivania si vznika ??
Ja neviem ale moji frajeri k nam trafili vzdy. Akoze za par tyzdnov tolko chlapov a nikdy sa netrafia? Ved aj ked dakoho zbalim tak vacsinou idem s nim nie? Zila som na intaku aj v private ale aby sa furt frajeri dotycnej mylili kde byva? Z opisu, podotykam z opisu mi tiez vychadza ze to frajeri nie su.. a to ze zakladatelka temy je frustrovana zo situacie by som si nedovolila nazyvat zavistou ty kokso. Vzdy boli zeny s pochybnou povestou separe . Opakujem neviem si predstavit svoju dceru teenegerku aby chodila von a vracala sa a vo vchode by mohla dtretnut nejakeho ozrateho nadrzaneho cudzieho chlapa. Lebo ked mate vo vchode takto zarabajucu zenu tak to riziko sa jednoznacne zvysuje
Dakujem za podporu vsetkym, ktorym by takato zena a jej klientela v dome vadila... kedze tym ktorym by to nevadilo nechcem posudzovat, tak sa zdrzim komentara...
Opakujem, ze neviem ci zato berie peniaze, nezaujima ma to,lebo to jej nedokazem, skratka tu nechcem ...., ktora si sem vodi chlapov a ani si neraci ich vyzdvihnut pri brane
A este podotykam, ze niektori tu vykrikuju, ze naco sa pytam na takuto vec cez konika... ano nemusim a viem ze su na stranke aj uchylovia alebo deti co sa nudia a zakladaju si temy... myslim ze kto si moju temu precital od zaciatku tak vidi, ze chcem len slusne o tom podiskutovat a poradit sa...
Stale neviem pre ktoru cestu sa rozhodnem, ci pojdem za nou osobne a porozpravam sa, alebo napisem anonymny list (viem, ktora je jej schranka), alebo ci urobim totalny rozruch medzi susedmi. Skusim to poriesit do tyzdna, dam vediet ako to dopadlo.
@zoe1977 Tak ako tu slusne diskutujes s nami, tak mozes slusne diskutovat aj s dotycnou, ktorej sa to asi tyka viac ako nas 😉 A uvedom si racionalne, ze dotycna osoba je majitelka bytu a nemas ziadne zakonne dovody, ako ju donutis odist z vlastneho bytu. Ovela horsie a nebezpecnejsie individua musia obyvatelia trpiet a policia nezmoze nic, nesledujes dianie? Ina situacia by bola, keby tam bola v podnajme.
Ved nech si ta Lenka,Linda ci co to je za firmu oznaci nejako specialne dvere (napr. nejake srdiecko,alebo nieco take,co by sluzilo ako heslo pre zakaznikov) a teda nech ked ma inzerat tam da,ze nech hladaju pred dverami tu vec a su spravne na mieste. A bude po probleme 😀 moze potom lenka robit business a susedia mat svaty pokoj 😉 Pripadne sa s lenkou dohdonite,ze teda budete akoze recepcia a teda chce to nejaku proviziu 😀
@awamys na tvojom predposledom komente som sa schuti zasmiala 😀, ze podgurazene individua, tie boli aj mojimi priatelmi a ja ich 😵 , tie nespocetne bytik party, jaj, rada na to spominam- dnes mam 35 a ked zratam svojich intimco partnerov, aj jedna ruka mi je vela, a tych klebiet co z toho bolo,ach 😅
Dievcata ale neporovnavajte si vase postpubertalne jasenie z bytovych parties s navstevou panka v rokoch (spominany 50tnik) a rozne vekove individua.
Ako 20-30rocna berem 50tnika za dedulu, ktoreho na party nezvem.
Dnes hasne 50tnik neni uz v mojich ociach dedulo ved starneme vsetci. Ale hento je jasna slapka a by ste sa divili, kolko tejto chamrade je v susedstve. Ved preco by skrachovali takmer vsetky eroticke salony na svk? Lebo sa to robi v bytoch.
Autorka a co tak hodit ujovi google slova sex, Lenka a vasu ulicu alebo stvrt, mesto, hm? Mozno daco vyhodi aj s fotkami😁
@tehula ale ved o to nejde, mne by tiez vadilo, keby mi klopali na dvere, ale ja by som za nou sla a povedala by som jej, nech sa to neopakuje lebo mi to vadi. Bodka. Vsak tam moze ist aj s manzelom. Nechapem, ze jej to vadi a nic nepovie ale chce ju vystahovat. Vies kolko je v susedstve vzdy sexuchtivych spoluobcanov oboch pohlavi, ktori za chrbtami svojich poloviciek kuju, ehm, tzv. romanticke sprisahania- ale, ze neurekom, to by sa musela vystahovat vzdy minimalne patina z nich.
Som presvedcena o tom, ze ak dotycna dama je skutocne taka, ako je opisovana, vo vlastnom zaujme by riesila napravu, a ak nie, a skrz svojich navstev bude takto otravovat ostatnych, aspon budu moct nieco v tej veci podniknut a aj realne dosiahnut pokoj a to je to podstatne, nie
ked len zopar zabludilo k nam, nechcem vediet Lenkinu realnu frekvenciu 😝 fakt nevinne bytik party... dedo, fetak, opilec s flasou, nadrzany zurivec, dobre vyzerajuci mladik... myslim ze som nic nestratila ked som nechodila na byt party a nebyvala na intraku v minulosti
@naoi keby som bola svicka tak Ti poviem, ze Ti prajem take scifi a hned u najblizsich susedov, ale neprajem.
naozaj nevies preco to robi. muza by som k nej neposielala(nie z dovodu je to kur.. co ak by sa zdrzal), ale koli tomu,aby si jej to v klude ako matka deti ktora potrebuje v noci klud vysvetlila. nic o nej zatial nevies,mozno sa dozvies. policajtov by som volala a s inymi osobami to riesila az ked by rozhovor nezabral a pani L.svoj problem nevedela riesit inak.komunikacia je dolezita, na to si kazdy spomenie ked ma pruser vo vztahu no na inych ludi by radsej besnych psov poslal nez s nimi prehovorit...moj nazor, nechcem sa nikoho dotknut. bela stastia 🙂
Lenka alebo Linda je v pohode, zial ma zakaznikov s poruchou orientacie🙂 normalne sa s nou porozpravaj, hlavne nerob scenu, v tebe to uz vrie uz dlho, ale uboha lenka vobec nevie, ze jej napadnici takto tazko testuju vas 🙂 good luck
@janetka6 no naposledy dnes 😝 mily chlapik asi 40tnik, len hladal slecnu s inym menom, nie lenka.. ocividne ju uz poznal.. dokonca sa ospravednil, ze si splietol asi dvere.. uz som mala ma jazyku milej slecne nieco odkazat, ale ovladla som sa. Keby som nemala horucku uz niekolko dni, tak sa obleciem, idem s nim a vyriesim to asi hned 😅 😅 😕
@zoe1977 boooze ty si za nou este nebola? Takto nic nevyriesis a pisat tu mozes aj pol roka.milujem ludi ktori sa stazuju a neriesia.
@zoe1977 ale tak toto mi nerob, celú temu aj s diskusiou som práve prečítala jedným dychom (topmi, ktorý si asi zapíšem je "klopné" a "oznamujeme bordelu na 4. poschodi, ze si budeme fotit vsetkych zakaznikov" , ale aj mnohé ostatné príspevky boli geniálne 😀 ) a ty teraz napíšeš, že rozlúštenie ako ste s milou Lenkou zatočili sa nedozvieme? to nieee ☹ ☹ ☹
sukromka o Lenke 😀 😅 z MK sa stava humoristicka stranka 😎

@zoe1977, ved si dajte cedulu na zvoncek ze tam nebyva dotycna osoba, resp. ze neposkytujete ziadne sluzby, nejaky odkaz. Zakaznici sa nuacia.