icon

Vadí mi, keď môj muž hovorí o super postavách iných žien

myskacici
8. mar 2016

Ahojte. Chcem sa opytat, ciaj vam tak velmi vadi ked vas muz povie o inej zene ako super vyzera aku ma skvelu postavu. Ide o to, ze som po cisarskom 4 mesiace a velmi som pocas tehu pribrala.....mala som velke problemy pocas tehu a som stastna ze sme s dcerkou zdrave. Mam dobreho muza, len velmi zakecaneho. On si obcas neuvedomuje co hovori a mna to vela x boli......milion x som mu povedala co mi vadi. On to zmiernil ale aj tak zo seba vypusti nejaku blbost co mi strasne vadi. Ako napr. dnes : u lekarky kde robi sexi sestricka zakazdym ked tam prideme povie aku ma super postavu . ze je na tvari skareda cela presolarkovana. Ze ju len pretiahnut a nic viac. Neznasam ked to predo mnou hovori!!!! Nenavidim to z duse. Ja sa ponizovat nebudem a hovorit stale ze mi to vadi... Som iba ja taka??? Alebo aj vy to tak citite? Poprosim vas aby ste si blbe komenty nechali pre seba hladam radu a podporu mam toho naozaj dost....

Strana
z3
evittam
9. mar 2016

@mihula Mne? Určite - jedného mám doma 😉 😀 . Ja som len diskutovala..... 😉

nikuliak
9. mar 2016

@myskacici No neviem ti poradit asi, ale mne by to neuveritelne vadilo. Az tak, ze keby partner opakovane nepocuvol, tak asi volim rozchod. Obcas takyto koment utrusil ex, aj ked vedel, ze mi to vadi, ale jeho zasada bola "uprimnost na prvom mieste"... Vsak aj preto je uz ex. :D

sardinka335
9. mar 2016

Inak napr. ja sa rada pozriem na peknu zenu a poviem ze to je kočka....aj pred mojim muzom on sice tak ,,kuka,, ze ehm? A to nie som na baby len proste ked vidim peknu zenu, ale nie nejaku umelinu ale skor taku z ktorej vyzaruje nielen krasa fyzicka ale niečo take pekne - charizma...tak sa pozriem. Prečo nie...kludne to moze byt aj vekovo stara zena, al eked z nej vyzaruje niečo krasne, tak je to inšpirujuce.
A ked to tak cele čítam...tak viete čo? Kebyze uz naozaj nič nezabera, rozhovory, to ze mu to ja vratim slovne, tak mu pri najbližšej takejto ponižovačke vylepim facku....myslite si čo chcete, ale ja by som bola tak vytočna, ze by som mu jednu strelila, ze by mu stena dala druhu....

mayamibee
9. mar 2016

@myskacici Podla mna je to čudné. Ja si neviem predstavit, že by to moj muž predomnou povedal. Ako mysliet si može čo chce, na to ma pravo ale ved musí mat nejaku uctu k žene. Je to podla mna maximálne neuctivé. fu, keby predomnou povedal, že chce nejaku pretiehnut za to že ma super postavu no koniec, asi by ma chvilu doma neuvidel, by sme si išli oddýchnut dakde k našim alebo ja neviem a keby sa to opakovalo aj po mojom vyslovnom upozornení tak by som mu zakyvala na cestu za škaredou zosolarkovanou sexi sestričkou. Nenechaj si to. Si že na par mesiacov po porode, mal by si ta vazit ešte viac ako predtým, dala si mu dieta a on kuka po dlhých nohach? ach tí chlapi, nepochopím

cartridge
9. mar 2016

@mihula Super odpoveď!

mala_hobitka
9. mar 2016

@myskacici Tvoj chlap sa s tebou rozprava ako s kamaratom nie so zenou. Neviem ci mu tak velmi chyba chlapska spolocnost alebo je tak strasne netaktny. Toto by vadilo aj mne. Pokial rozhovor nepomaha tak len rovnakou mincou.....niekedy si ten druhy neuvedomuje co robi kym to sam na sebe nepociti. Staci tiez na nejakeho fakt pekneho chlapa tisko zahlasit....."fuha ten by stal za hriech" alebo nieco take.....a tiez sa tvar jak keby si povedala nieco uplne normalne bezne ...

ivett1
9. mar 2016

@myskacici takže, ako som správne pochopila, tebe ani tak nevadí, že okomentuje výzor nejakej ženy, ale že to povie štýlom, čo na srdci, to na jazyku ...alebo skrátka bez rozmyslu trepne prvú vec, ktorá mu napadne a až potom si možno uvedomí, že by sa ťa to mohlo dotknúť ...
píšeš, že nezabralo ani, keď si sa urazila alebo si mu "oplácala" rovnako - chválila si chlapov ...že mu to nedošlo a bral to ako srandu ...
a skúsila si mu aj povedať, že ti nevadí, že komentuje baby, ale ako to robí ...skrátka, že sa správa ako nejaký hulvát a "kur...ník" , ktorý spáva s prostitútkami ?... a že klesá tým v tvojich očiach, lebo si myslíš, že tými vyjadreniami ponižuje ženy a ty si predsa tiež žena a uráža ťa to .... možno, keď mu to takto povieš, uvedomí si to ...

inak, v prvom momente, keď som si prečítala tvoj úvodný príspevok, sa mi zdalo, že si príliš precitlivelá a máš nejaké komplexy menejcennosti, ale nižšie píšeš, že si vlastne celkom pekná žena, takže tým to asi nebude ...

tak mi napadlo, že tak ako sa tvoj muž vyjadruje o ženách, tak sa medzi sebou rozprávajú kamaráti pri pive, či ťa skôr neberie ako dobrú kamarátku...😉 ... alebo ťa chce dostať aj do pozície dobrej kamarátky a bude ti bez zábran hovoriť úplne všetko ... lebo manželku v tebe už má, aj milenku, aj kuchárku a sem-tam aj slúžku - už chýba len dobrý kamarát, pred ktorým by si mohol povedať svoj chlapský názor ... možno to niektorým ženám dobre padne, ak im ich chlapi vešajú na nos úúúúúplne všetko a ospravedlňujú to hláškou, že ich manžel je k nim len "úprimný" ...
no tak díky...nepotrebujem za každú cenu vedieť, čo práve preletelo hlavou môjmu chlapovi, keď ide oproti nejaká super pipka (veď je chlap, aj ja komentujem –v myšlienkach...).... len nech mu to aj v tej hlave pekne ostane a keď už má tú potrebu, že musí nejako okomentovať, tak musí prispôsobiť slovník tomu, že idem s ním ja – jeho manželka , vôbec by ma nepotešilo, keby mi len tak bez rozmyslu povedal svoj názor a nebral ohľad na to, či ma tým náhodou neraní, neurazí, neponíži ...mal by trošku aj premýšľať ... ja toho môjho v rámci prevencie raz za čas pošlem na "pivo" alebo futbal s kamarátmi, nech sa ventiluje pri nich ... 😉

cecil36
9. mar 2016

@myskacici ja ak by mi to zahlasil, podam mu vreckovku so slovami, utri si sliny, na tu nemas 😉

falbala132
9. mar 2016

este o tej postave - OK, to by som prekusla. ale o tom pretiahnutí - zasluzi si tak štyri po pysku.

bonavoxa
9. mar 2016

Žena může vypadat jako květina, ale pro osla to bude vždy jen žrádlo.
Asi tak. Můj ex sice nikdy nic neřekl, ale po sestricce se otočil už v porodnici. Já den po porodu, unavená, plná hormonů, emocí. Přišlo mi to dokáže, nevhodné, ale nerekla jsem nic....je to u chlapů přece jenom normální...nejsem hysterka.
Už bych to jen tak nepřešla jako tehdy. Protože se to stupňovalo. Jasné, že jsem pár měsíců po porodu nevypadala jako modelka, tím spíš při hyperaktivním náročném dítěti. Přitom on byl vždy zastánce spíš ženských tvaru, aspoň to tvrdil.
Všechno je o úctě..časem mi prišlo čím dal víc zřejmější, že si neváží nejenom mě, ale žen celkové.
On sice o sebe dbal, ale stačilo chvilku necvicit..a vypadal prostě normálně fotříkovatě.
Zničil by mi sebevědomí, ale po rozchodu mě balili takoví mladi vypracování chlapci, úplně jiný level... 😀

nicollettka
9. mar 2016

A ktorej by to nevadilo? Mne by to tiež vadilo

xenia2
9. mar 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

A skusila si mu uz povedat ze sa ti to nepaci? Nech ti to nehovori?

myskacici
autor
9. mar 2016

Vcera som mu jasne povedala ze ak mi to bude robit nadalej, tak budem robit 100x horsie veci ako on a ze ma to uz nebavi. A on na to ako stale, ze to tak nemyslel a bla bla....a ze mi nechcel ublizit. Lenze on to spravil a neraz. Proste on je taky. Tresne velakrat to co by nemal a to nielen predo mnou ale aj pred svojou mamou nieco nevhodne....je to ako bludny kruh z ktoreho neviem ako von....furt sa dohodneme ze on sa bude snazit najviac ako sa da to zmiernit, casom odstranit lebo tvrdi ze to nevie len tak zo dna na den ked tak rozprava cely zivot....vysvetlenie typu ze on nemyslel na seba zeby ju pretiahol ale vseobecne su u mna o nicom....a on sa mi cuduje....proste chlap! Oni su taki nechapavi...teraz chodi okolo mna ako okolo malovaneho vajca. Ale ja som aj tak nastvana a smutna, lebo viem, ze mi za nejaky cas znova povie nieco co ma nasere neskutocne a zas sa to cele zopakuje. Toto sa deje stale uz 3 roky, ale poslednych 5 mesiacov to nezvladam - odkedy sa mala narodila.

maminuska
9. mar 2016

@myskacici pozri muži sú citlivý na dve veci .. na vercajch čo maju v gatiac a jeho výkonnosť a na zabezpečenie rodiny. A v tom je tvoja sila.
Takže pri prvom perfektnom aute sa pristav a povedz ... tak mať takéhoto alfasamca , nezostane po mne doma ani smrad.

lucinka511
16. mar 2016

@myskacici no toto by aj mne vadilo,ale to ze sa mu pacia stihle to nezmenis. to ke fakt.lazdu clovek ma daky ideal krasy kt jo pritahuje zvladt muzi..ale mal bu brat ohlad na to.ze si po pprode.to zasa suvisi z jeho inteligenckou.niezeby bom happy.ze ste obe zdrave ale komentuje kraviny asi zabudol.ze si jejo manzelka a nie krcmovy kamarat....pre too by som ho ppriadne spucovala

ajka30
16. mar 2016

@myskacici no ja by som mu na to je " len ju pretiahnut" povedala, ze urcite by mu taka " sexica" nedala....

sammy19
26. jún 2019

manzelstvo potrebuje vzajomnu uctu. Neviem, preco si niektori chlapi myslia, ze si mozu dovolit takmer cokolvek a zena bude stale poslusne stat pri nich. Pomaha najst vlastnu sebauctu a sebahodnotu, viem to z vlastnej skusenosti. Jeho menit nemozes, mozes zmenit len seba a potom sa zmeni jeho postoj k tebe. Proste zacat si vazit samu seba, co na tom, ze mas par kil naviac??? Ved si chvilku po porode a taketo reci si fakt nezasluzis.
Skus sa zamerat na seba - posilnovat vlastnu sebadoveru, mat sa rada, robit si radost, proste bud na seba dobra. Dokaze to vela zmenit vo vztahu. Chlap si ta bude len tazko vazit, ak si ty nevazis samu seba.

Strana
z3