Vadí mi, že moja rodina verí hoaxom o Ukrajine
Ahojte,
ja uz normalne nechapem. Clovek si povie, ze to len uplne vypatlani ludia, mozu verit, ze na fotkach z ukrajiny su herci a potom zistim, ze aj moja vzdialena rodina tomu veri. Ze zavidia ukrajincom na uteku auta, znackove tenisky. Normalne sa na nich uz neviem pozerat ako predtym. Zaroven mi je luto, ze veria takym blbostiam. Aj sa bojim, aby s nimi niekto nemanipuloval. Skusali ste sa s rodinou o takychto veciach rozpravat? Su to dobri ludia, ale zjavne niekde nastala chyba, asi nevedia velmi pouzivat facebook, uz su rocnik 65+ . Ako na to? Ako im pomoct?
Ja napríklad tiež nechapem ako môže niekto verit ukpropagande!!!..slepí a hluchí sú ti čo nevidia o čo tam ide🤷🏻♀️
Chapem, ze ta to zaskocilo, ale bud rada, ze to je len vzdialena rodina. Ja to mam v najblizsej rodine, s otcom sme dali totalne embargo na tuto temu. A to on nie je ziaden krcmovy primitiv s IQ hojdacieho kona, precital stovky knih, je uspesny podnikatel, vzdy mal triezve nazory a na stare kolena akoby mu preplo. Zacalo sa to este pred vojnou a pred covidom a potom sa to zvrhlo do neunosnej podoby. Zacal byt totalne agresivny a paranoidny akoby mal stale pocit, ze nanho niekto utoci.
@mamula20 aaaaa dalsi troll prorusky🤣🤣😁😁 Ty si tu davno nedebatila s Blahovymi splaskami. Nastuduj si,odkedy sa pouziva ten pozdrav. Skus si najst nejakeho inteligentneho mentora a nesleduj tolko Uhrika s Magianom. Ty si tiez taky slabsi jedinec.🤣🤣😁😁 A prevracat pozdrav a spominat prezidentku,ktorej nesiahas ani po analny otvor.
Neda sa vysvetlit. To je ako s covidom, mohli ukazovat umierajucich ludi a ludia aj tak neverili. Tiez som na niektorych ludi zmenila nazor ale tak to zial je. A vzdy ked sa s tymi ludmi stretneme oni zacnu o tom debatu,mam pocit ze si chcu stale nieco dokazovat, ako oni vsetko vedia .. 🙈 strasna doba ale vies ako mudrejsi ustupi
@mamula20 aha, dalsia NEovecka. Tak pekne poporiadku. Akymi myslienkovymi pochodmi ste prisli na to, ze prezidentka je ukrajinka? Ze prejavila solidaritu s narodom, ktory z obavy o svoj zivot uteka do nasej krajiny? Ze sa zdravia prekrizenymi rukami? To je zas nejaky tajny symbol o ktorom ani dotycni netusia, ze ho pouzivaju? A jedine na tom pozdrave je zrnko pravdy, ze ho banderovci pouzivali a vas to tak poburuje... Pricom niekolkokrat, este davno pred touto vojnou, sami predstavitelia ua popreli, zeby nadvazovali na prave jeho odkaz. Pre nich znamena boj za nezavislost ukrajiny, nic ine..
@ikka204
Neviem, čo tu splieta, že prezidentka je Ukrajinka, keď každý vie, že je Američanka, dokonca americká špiónka … bububu a k tým Banderovcom, to je až vtipné, ako týmto ľuďom vadia Banderovci, ale vôbec ich nevyrušuje, ako ešte prednedávnom tu pobehoval Kotleba a vo veľkom hajloval s pospolitosťou … ale jasné, chápem, my sme ovce, oni používajú vlastný rozum 🤷♀️.
@fidka79 čítam postupne. Čo sleduješ okrem toho, čo ti vyskočí na soc. sietach? Aku literatúru čítaš, že nemáš klapky na očiach? Odkiaľ si sa dozvedela o príčinych súvislostiach, resp. mohla si si ich vyvodiť zo získania poznatkov o tej pravdivej histórii, proste daj, kde si ten kopec informácií získala, že si dokázala otvoriť oči a vidieť
Dakujem
@fidka79
Akože … ja nechápem, čo máš furt s tou markízou a jojkou, tie tu ešte nikto ani raz nespomenul. Ja napríklad ani nemám telku, takže markízu a jojku som nevidela roky. My tu spomíname svetové média a tlačové agentúry, len ty furt nič, stále tajíš tie svoje supertajné a superpravdivé zdroje …
@fidka79 kde ťa urazam? Písala si o hnoji, nabádala k otvoreniu oči, tak som sa pýtala, čo čítaš, keď ani "nemajstrim" nepoznáš. A vyzvala, nech sa nestanes kravou, ktorá ani hnoj nedáva. To je urážka? Aký je rozdiel medzi ovcou a kravou?
Nie je mi jedno, keď človek ani nevie, čo píše, len píše a zdieľa príspevky na otvorenie oči, ktorým vlastne ani sám nemôže veriť, lebo tam nebol. A sama piseš, že oči nemáš otvorené, či? Mám v tej tvojej logoke zmätok ja, alebo ty?
@scorpionflower1 paneboze, toto presne ako o mojom otcovi, absolutna lobotomia. Co sa im porobilo...

@fidka79 ten mnou spomínaný časopis je "protiprudovy" Teda keďže nič nečítas, ani nevieš čo tam píšu a zdieľas len "názory" druhých zo sociálnych sietí. Z hnoja je úžitok, zlosť zabija, hlúposť plodí čo?