Vadí vám u chlapa alkohol?

23. dec 2022

Ahojte,chcem sa spýtať,či máte mužov ,alebo partnerov,ktorí si vypijú cca každý druhý víkend a či Vam to vadí..Mne osobne vadí veľmi alkohol ,keď som mala priateľa a dal si víno alebo becherovku cez víkend,išlo má rozhodiť.Vadi mi ten zápach a všetko.To,že sa človek tak nekontroluje.Pritom nemusí byť opitý doslova,stačí ,že má v sebe alkohol.

77daniela77
23. dec 2022

Mne vadi,moj ex mal s tym problem,jeho otec sa upil a zomrel 42 rocny.....

bessie12
23. dec 2022

pokial doslova nechlasta kazdy den, tak nie, nevadi mi to. Sama si obcas dam pohar vina alebo aj nieco tvrdsie. Mala som priatela, ktory pil kazdy den.

petamich
23. dec 2022

pokial je ta konzumacia v norme, ze si manzel da raz za tyzden pohar whisky alebo par poharov cohosi na vianocnom vecierku atd. tak nie nevadi mi to, sama si dam pohar vina a pod.

marca12
23. dec 2022

Ano,vadi mi alkohol. Pokial si da clovek poharik,dva na oslave,to mi nevadi. Ale vadi mi spijanie sa donemoty a nevediet,kedy dost.

maca1984
23. dec 2022

Nevadí, lebo môj muž pije naozaj veľmi máličko a nikdy sa nestalo že by sa "zoťal" ako prasa.

saskia_98
23. dec 2022

Ja nepijem vôbec. Ani na narodeniny, na novy rok, ani prípitky, proste žiadny alkohol, takže mne to vadi. Raz za čas nech si muž dá ale aby pil pravidelne kazdy vikend a tak, to by som nezniesla.

hederamonstera
23. dec 2022

Nie, je s nim vtedy vacsia sranda

ivik4
23. dec 2022

Velmi mi vadi alkohol, kvoli spomienkam 😐

nyusika
23. dec 2022

Pokiaľ nie je opitý, nevadí mi to.

zuzanockamt
23. dec 2022

Áno, vadí, takého muža by som nezniesla. U nás sa nepije.

laura164
23. dec 2022

Ja nepijem vôbec a muž keď bol mladší, tak pil casto a raz mal hrozne reči, že som sa chcela až rozviesť. Odvtedy nepije. Nechcela by som spijana

cimage
23. dec 2022

Vadilo by mi to, ale moj muz vobec nepije. Max na Vianoce si urobime varene vino, ale aj to nie kazdy rok. Tak isto by mi vadilo keby fajcil. Ked sme sa spoznali, tak sme pili kazdy vikend a fajcili, ale uz sme si to odzili a nechyba to ani jednemu.

ndrag
23. dec 2022

vadilo by mi ak by bral moj muz alkohol ako uvolnenie sa a neodlucitelnu cast socializacie a zabavy. Nastastie na to mame obaja rovnaky nazor 👍. Ja som dala dokonca vsetky party tohto roku uplne bez jedineho poharika a super to bolo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
panelacikova
23. dec 2022

každý druhý víkend je v pohode, samozrejme, pokiaľ nepríde domov ráno a po štyroch. ak ide o "vypitie si" a nie o to, že sa ožerie ako sviňa a dogrcá všetko okolo seba, tak raz za 2 týždne by mi to nevadilo. a ešte jedna podmienka by musela byť splnená, aby mi to nevadilo. musel by mať fajn náladu a nie byť agresívny.

autor
23. dec 2022

@panelacikova no v tomto prípade bol vždy kľudný ani na ňom nebolo vidieť,že mal vypité,len cítiť z dychu a vadilo mi to....bolo to jeden vikend v sobotu a druhý víkend v piatok,predtým nepil asi cca 3 mesiace a povedala,som,že mi to vadí ..ospravedlnil sa,ale nevedelasom či to mám akceptovať to ospravedlnenie,vraj už piť nebude keď tak raz za pár mesiacov...

babulkomale
23. dec 2022

Vadi. U kazdeho.

pininka1
23. dec 2022

Nevadi, pokial nie je agresivny ten dany clovek. Moj muz je velky introvert a vtedy sa konecne uvolni a ja vyslovene zboznujem ked si da pivo a potom ma pobozka, inak pivo nepijem vobec. Poznam aj takych co by nemali ist okolo alkoholu ani na kilometer.

simca06022011
23. dec 2022

Nie, to co popisujes mi nevadi. Dennodenne popijanie mi vadi.

panelacikova
23. dec 2022

autorka, a koľko má rokov?
ale odhliadnuc od veku, ak to tebe tak príšerne vadí, tak hľadaj absolútneho abstinenta. nemyslím tým bývalého alkoholika, ale takého, ktorý nikdy alkohol neokúsil a ani neplánuje, lebo nechce (je jedno, z akého dôvodu). ktorý má proste taký životný štýl. lebo tvoj niekde pracuje - firemné posedenia, má nejakých kamarátov - sama uvádzaš, že si vypil práve s nimi, bude rodinná oslava v budúcnosti - možno si dá aj tam. a tebe bude všetko vždy vadiť, vadiť, vadiť.... možno by postačovalo dať si po poháriku žuvačku... a problém je vyriešený. lebo ak je to typ, že nie je agresívny, neskáče do teba a je to raz za 2-3 týždne, ba i menej často, tak je to fakt v pohode....

marsmykkok
23. dec 2022

Vadí, lebo otec ak si vypil mal často "prepináky" a potom robil konflikty a tak, len aby sa mohol hádať a nadávať, prípadne niečo rozbiť. A mám z toho traumu, necítim sa bezpečne v blízkosti opitého človeka.

ivangeline
23. dec 2022

Vadi. Som z rodiny alkoholikov a vadi mi iba pohlad. Zdrzim sa komentarov a pod...ale vadi mi aj plechovka piva po veceri a opiti ludia duplom. Chapem to na oslave. 🙂

autor
23. dec 2022

@panelacikova má 29 rokov...vypil si práveže sam doma s tým,že povedal,že toho je veľa na jeho v práci

autor
23. dec 2022

@ivangeline ja som ako Ty ...vadí mi pivo,všetko aj víno...aj likér..neviem som úplne z toho v rozpakoch,veľa ľudí vraví,že to preháňam. Ale čo robiť ak mi to tak vadí,beriem to ako krivdu,keď si niekto vypije..

ivangeline
23. dec 2022

Nekomentovat. Ignorovat. Akceptovat. Nie je to tvoja starost. Trapit ta to moze,ked tvoj partner sa bude opijat kazdy vikend alebo nieco podobne. Ja vela veci beriem ako pobyt v studenej vode,nadych a sup do vody...a vydrzat.. :D a coskoro bude koniec. Inac nevyhladavat takychto ludi a ani alkoholove akcie. Co ine sa da? Postupne sa to prekona a pojde to lahsie ignorovat.

autor
23. dec 2022

@ivangeline tak ja ignorovať nemôžem,to mi fakt nejde...mne to vadi neskutočne,nemôžem sa potom s takým človekom baviť ani.....nie to sa ešte tváriť,že sa nič nestalo...

lenkakravcova
23. dec 2022

Rovnako mi to vadí keď sa pije alkohol.
Nepijem ani na a ani manžel. V rodine mi to ale dosť vadí, kvôli závislosti - par rodinných príslušníkov je závislých od alkoholu. Jeden dokonca ušiel z protialkoholickeho liečenia. Je to hrozne s tým alkoholizmom na Slovensku. Dúfam, že schvália ten zákon o vyššej daní na alkohol a raz zakážu aj reklamy naň.

vroni
23. dec 2022

Ci znamená vypije si? Ak vypije pohár, ideálne so mnou, tak nevadí. Ak sa každý chodí veselit s kamošmi a príde mierne spoločenský unavený - tak vadí.

3009
23. dec 2022

Vadí mi to a veľmi.

amelie2017
23. dec 2022

Ako tak citam komentare, zrazu ani jedna mamicka, co tu uz od rana pise, zi je skoro na vino,..mama potrebuje vino, vez vina by som to nedala... moj otec je alkoholik..alkohol je svinstvo, dokaze narobit vela zloby, ale priznam sa, ze k nemu celkovo nemam negativny vztah. Ja sama si dam rada dobry miesany drink, whiskey a ku dobrej vecery aj dobre vino. Muz si da ten poharik dva so mnou, sem tam si kupi pivo. Myslim, ze sa spravame ako normalni dospeli ludia. Abstinenti nie sme, ani nebudeme, ale alkohol nam ani nechyba. Jednoducho sem tam ma clovek chut si dat. Prave mozno raz za tie 2 tyzdne. V lete na terase aj castejsie. Ak je v normalnom mnostve, clovek sa neozere, je to ok.