icon

Varíte spolu s manželom?

9. dec 2022

Varíte spolu s manželom alebo samé? Upratujete spolu narazv jednom čase, alebo každý v iný čas? Varíte väčšinou tie isté jedlá alebo vymýšľate stále nové podľa knižiek, internetu?

Strana
z3
slovakboy
9. dec 2022
kristinkakvetinka
9. dec 2022

@viestta ale ja nemám stým problém a on si robí svoje veci keď treba niečo opraviť, nakúpiť mi .Nevidím v tom problém keď nám to vyhovuje a nebudem ho nútiť variť alebo pratať ,samozrejme ak potrebujem s niečím pomôcť tak to urobí ale nie sám od seba.A po pravde ja si najradšej všetko čo sa týka domácnosti robím sama ,je mi to tak lepšie.

viestta
9. dec 2022

@kristinkakvetinka ja uz som od toho "ja spravim najlepsie" presla k "je jedno kto to spravi, hlavne ze je spravene"

alanko20
9. dec 2022

@viestta ja to mám tak, že- je jedno, ako je to urobené, hlavne, že to nemusím robiť ja 😂

bessie12
9. dec 2022

@simonka123234 vyhodila by som mu to von oknom

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
viestta
9. dec 2022

@elizabet173 k navratu do povodneho stavu sa este nedopracoval, ale nejake chabe pokusy uz su. Ale aj tak som spokojna. Riadim sa heslom Kto orie pole moje, setri pluh moj.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ada510
9. dec 2022

To by asi dopadlo tak ako keby som ja išla s ním robiť sadrokartóny ( čiže zle) 🙈🤣

nenne9
9. dec 2022

V mojej kuchyni som pani ja🙂 varim ja, manzel vobec nevie varit, ani sa tam nemota, ked varim🙂 soboty robieva maso alebo ryby na grile( nie v zime) upratujeme kto a kedy sa mu chce.decka si robia svoje izby, ja zvysok.muz maka vkuse, v garazi, pivnici,na dvore...mame tu vela takych chlapskych robot, kedze sme kupili starsi velky dom pred cca 2 rokmi...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ada510
9. dec 2022

@elizabet173 Základné veci zvládne ale niak to od neho nevyžadujem jediné aby vyniesol smeti atď ...ale máme to proste tak podelené možno som taká ja zasadova že nemám rada ak sa mi niekto noce v kuchyni...každopádne je rád že je rad kedze robi od nevidím do nevidím ....ale kreatívne veci ako zdobenie balenie darčekov a vyrábanie advetneho venca to zas robí len on 🙆

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ada510
10. dec 2022

@elizabet173 ja som nervak a nemám talent pre detail takže keď som sa pokúšala zabaliť darček skončilo to veľmi zle 🙈🙈🙈

777januska777
10. dec 2022

Cez týždeň varím ja, cez víkend vari, len manžel. Upratujeme väčšinou spolu, manžel vysáva a ja umyjem kúpeľňu, linku v kuchyni atd. Jediná práca, ktorú robím vždy len ja, je práca s prádlom, manžel je vtedy vždy s detmi.

konikmodry111
10. dec 2022

Kedy ako. Raz vari jeden, raz druhý a niekedy varíme spolu ☺️ Ale aj keď idem variť niečo sama tak sa vždy spýta či mi môže s niečim pomôcť ☺️ A varíme vždy niečo iné, radi obmieňame jedla. A podľa receptu väčšinou pecieme keď ideme piect niečo čo sme ešte nepiekli 😁

elam1234
10. dec 2022

Je to síce eštelen priateľ, ale keď ja prídem z práce skôr ako on, niečo aspoň rýchle pripravím, keď prídeme rovnako , tak jeden vari a druhý trebárs po ňom upratuje, vykladá mycku atď, také menšie veci, keď mám ja cez víkend školu alebo v piatok a prídem domov neskoro, vždy niečo pripraví on, ja robím veľké upratovanie, lebo mávam víkendy voľné , ale on kedykoľvek robí také menšie upratovanie, že povysáva, poukladá veci ...

hendikep
10. dec 2022

@onedaynick *rolling eyes

barbora19911
10. dec 2022

U nás to je tak cez víkend varím ja ale vždy v sobotu máme špagety alebo výlet čiže sa najeme vonku a keď jeme v sobotu vonku tak v nedeľu sú tie špagety 🙂 nič nesilime keďže celý týždeň sa ledva vidíme takže si chceme víkend pekne užiť a nie ho stráviť upratovaním a varením 🙂 ... A čo sa týka týždňa tak varím ja lebo manžel popri svojej robote ešte chodí robiť na naše spoločné podnikanie ..tak nemusí ...ale keď je doma tak sa rád zapojí do varenia skôr mi všetko šupe a ja už len dam do rúry alebo na sporák 🙂 ...ale oveľa radšej ma pečenie to mi všetko mieša aj teraz keď budú Vianoce tak máme tradíciu že si pustíme vianočné pesničky a pečieme spolu 😍❤️ každý rok pritom sa aj veľa nasmejeme obhadzujeme sa cukrom 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a dcerka je ešte malinká ale máme v pláne ju tiež takto zapojiť 😁😁❤️ a čo sa týka upratovania Tak už asi 2 mesiace keďže som otrávená stále zo stereotypu keď je bordel ideme von tak púšťam robotický vysávač aj s mopom ten nám poupratuje kým sme von a ešte myčku robím každý deň a periem ... Myslím si že takto sme všetci spokojní 😊

mamusa123456789
12. dec 2022

@elizabet173 tak u nás je manžel ten co si priebežne upratuje počas varenia a po mne tam ostáva hotová spúšť akoby sa tadiaľ prehnalo tornádo a on to po mne z radosťou uprace 🤣

wiccawicca
13. dec 2022

Tak tohto by som sa chcela dožiť. Môj muž nevarí a ani nikdy nebude. Síce mi donesie, čo potrebujem a raz za rok mi pomôže trochu ale inak nič, on proste nechce. Aj keď som chorá, tak radšej ide obed kúpiť keď nevládam variť. Mne by stačilo, keby nie že varil, ale mi iba pomáhal a bol tam so mnou, rozprávali sme sa a tak ale jeho to nebaví, on má prácu vonku alebo proste to robiť nebude. Mňa varenie strašne nebaví ale tak trochu musím, aby sme nepomreli. No mala som si nájsť kuchára.

Strana
z3