Váš názor, keď je partner rybár
Dobrý deň, chcela by som poradiť kamarátke no tým, že som rybárka mam na vec subjektívny názor. Tie ktoré máte doma rybárov neprekážajú Vám ich nočné rybačky, ako často na ne chodia ? Kamarátke to veľmi prekáža dokonca zvažuje rozchod, jej partner chodí niekedy 2 krát za týždeň plus cez víkend na noc. Ju nebaví tam sedieť takže je väčšinou s dieťaťom doma sama alebo v deckom kútiku v OC.
Ja mám doma rybára a nikdy som s ním na ryby nechodila. Nebudem sa tváriť že ma to baví keď ma to nebaví. Keď ide manžel na ryby ja idem k rodičom. Urobím si pukance so segrou a pustím dobrý film. Môj manžel keď chce ísť na ryby vždy mi dá vopred vediet a spýta sa či mi s niečím pomôcť v domácnosti. Vždy sa vieme dohodnúť a on vždy si vie sám zvážiť či je vhodné aby išiel tento týždeň na ryby alebo nie.
@rybkoava tak tri dni v týždni ho v podstate nevidí... Ale to už je naozaj na nej, do akej miery je ochotná to tolerovať, žiadna z nás jej nemôže povedať, že je to OK a má sa s tým zmieriť. Ale naozaj čisto hypoteticky - on si pôjde v pondelok a stredu po práci na ryby na 6 hodín, v piatok na celú noc, v sobotu bude dospávať. Ona utorok a štvrtok s kamoškami na jogu, kávu, shopping, kino, tiež aspoň na tých 6 hodín, v sobotu na párty a v nedeľu bude dospávať. Bude s tým on ok? Bude jej to tolerovať, postará sa o deti a domácnosť, dopraje jej rovnakým dielom ako chce on od nej? Nie? Prečo? 🤔
To sa už len zle cita. Každý by si mal zvážiť svoje priority a vedieť sa vcítiť aj do polovičky a urobiť rozumný kompromis. Za nálepky častého rybarcenia sa dá aj kadečo skryť... Bočné výjazdy a pod.
Kam chodi teraz v noci na ryby? To je pytliacenie ak to nieje na sukromnej vode 😂😆 nabonzovat ho.
V novembri sa chyta len do 20:00! December to bude len do 18:00
Az buduci rok sa meni doba lovu, takze naozaj akrealne chodi teraz na ryby na co tak je to pic... vina ak nieje na sukromnom rybniku.
Zisti kam chodi na ktoru vodu, ci to nebude skor nejaka stuka ktora bude klast ikry o 9m.
Bočné výjazdy sú to není, keďže ho tam aj my stretávame. Niekedy ide sám niekedy s kamarátom.
@googlinqa Ano da sa za to mnoho skryt, ale niekedy to tak vobec nemusi byt. Niekedy je to fakt o tom, ze chlap potrebuje vypnut, ze sa ide zrelaxovat. Moj tiez rad chodi na ryby, nechodi sice casto, lebo stale je co robit, ale ked chce ist tak absolutne nic proti tomu nemam, lebo viem, ze si tam oddychne a mozem aspon aj ja vybehnut s babami von 😀
@sissy27 presne tak. Môj tiež chodí často na noc min.3x týž. v lete. Mňa to nebaví nechodím. Ani deti to nebaví len ich núti . Lenže u nás je problém ten že on môže /ja samozrejme opatruje deti/ ale mne on dáva priestor tak 1x týžd. aj to na max 1.5hod. A to sa mi zdá nefer. Predtým som veľa sportovala a chyba mi to. Lenže jeho teória je ze keď som na rd do 3 rokov to dieťa musí byť so mnou nonstop. Smutné...nechce to pochopit
@monique3553 my sme vždy dieťaťu na rybách vymysleli program, zobrali sme bicykel kolobežku, hračky... Ja úplne chápem ženy čo s tým majú
problém. Na začiatku sme mali to isté. Vo vzťahu majú mať obaja partneri právo na trochu času aj pre seba. Manžela trebalo zapojiť hneď od narodenia, aby si mala čas aj pre seba. Mám kamarátky čo majú mužov rybárov a v lete to striedajú každý druhý víkend idú na výlet a každy druhý muž na ryby. My aj keď chodíme často na ryby, chodíme aj na výlety. Mne napríklad tento koníček veľmi pomáha prečitiť si hlavu, oddýchnuť si od práce.

@sissy27 na kapre sa moc neoplatí ísť na 2 hodinky, väčšinou 5-6 cez víkend na 1 noc.